2020. október 24., szombat

Gyorskeresés

A szellem....most megvagy!

Írta: | Kulcsszavak: szellem . paranormális

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez az eset ma történt meg velem. Régóta sejtem már, hogy léteznek olyan dolgok, amiket nem tudunk megmagyarázni....ahogy azt is, hogy egy szellem van a házban ahol most lakunk, mivel évekkel ezelőtt meghalt itt egy öregúr az egyik fenti szobában. (bár a barátnőm a keresztapjára gyanakszik, aki szintén meghalt) És azóta történt pár dolog, ami kicsit furcsa volt, de hittük is,meg nem is. Gondolkoztunk rajta, meg nem is. Furcsa hirtelen fuvallatok, barátnőm vállán teregetés közben ujj bökés szerűség, egyszerre egyazon időpontban megálló órák két külön helységben...ilyenek. De mindezt betudtuk a véletlennek, a félre "érzékelésnek". A mai napig.

A konyhában sült krumplit és fasírtot sütöttem épp, közben ki be járkáltam az ebédlőbe, ahol a barátnőm és a lakótársam már falatoztak. Egyszer csak egy erősebb koppanó hangot hallottunk, ahogy egy evőeszköz leesik, neki valaminek. Gondoltam, biztos csak bénán tettem le (zöld színű jelzés a képen), és lecsúszott a vágódeszka széléről. Aztán eszembe jutott, hogy van webkameránk. Na mondom viccesen a többieknek, nézzük csak meg gyorsan. Hát megnéztük, vagy 5-ször, de felállt a szőr a kezemen. Rendesen látszódik, ahogy eltűnik a villa, majd landol a másik oldalon, szorosan a szekrény tövében. (piros színű jelzés a képen) Sajnos a fény viszonyok miatt csak az eltűnés látszik. De a koppanás hangjából és a szekrény alja menti simulásból nekem az jött le, hogy nem csak úgy leesett. Pláne, hogy fixen bele volt rakva a krumplitálba.

Sajnos a kamera felvételi minősége és a fények miatt, csak a villa eltűnése látszik, de legalább látszik. Kár, hogy az eset nem nappal történt, mert a nappali felvételek nagyon jók. Akkor lehetett volna látni a leesést is. Nem tudom így mit lehetne a videóból még kihozni...

Videó + barátnőm észlelései.

Egyik kedvenc sorozatom a Ghost Lab, az Everyday Paranormal csoport, sok érdekességet meg lehet tudni tőlük, a sorozatukból.

Végszó: hát, ha nem én tettem volna bele fixen a villát a tálba, és ha nem hallom a villa leeső hangját, plusz ha nem lett volna a felvétel róla, el se hinném, másnak sem. Ezt át kell élni. Nagyon izgalmas, de egyben borzongató is...

Hozzászólások

(#1) BoB


BoB
addikt
LOGOUT blog

Hát szörnyű hogy most sincs jó minőségű felvétel :D

Volt munkatársam tudom ajánlani, ő ilyen sámán. Másik munkatársam lakásából leűzte a szekrény tetejéről figyelő (sicc) szellemet :DD

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#2) Meggyi001 válasza BoB (#1) üzenetére

Hát sajnálom én is a felvételt, lehetne jobb is, a nappali képek/videók nagyon jók, ott minden látszik. Az esti meg ilyen izé, valami infrás a kamera, gondolom este bezavar neki a fény.

[ Szerkesztve ]

Olcsó gémer gép : https://hardverapro.hu/apro/200_000_alatt_uj_gamer_gep_amin_minden_jatek_megy/friss.html

(#3) SwissBread


SwissBread
újonc

Valahogy minden űrlényt, szellemet, medvedisznóembert lebuktató videó ilyen minőségű. Szerintem a reptilián politikusok tehetnek róla.

<script type=text/javascript> Document.write(aláírás); </script>

(#4) azbest


azbest
nagyúr

Könnyű eltűnnie: a videó nem valós sebességgel megy, hanem legalább 3x gyorsításban, a dátumnál látszik. És még így sem folyamatos. Hány fps-sel vesz a kamera? 5 vagy még kevesebb?

(#5) toeki


toeki
senior tag

Elhiszem, hogy elhiszed, hogy látsz valamit.
Ezzel is úgy vagyok, mint az asszonnyal, rá kell hagyni ;) :DDD

(#6) Mike81


Mike81
aktív tag

Gondolom azóta"más"érzésel.sétáltok a lakásban:-)Bár tényleg félelmetes.

(#7) Meggyi001 válasza SwissBread (#3) üzenetére

:)

Nappal amúgy ilyen, tök jól látszódik minden:

(#4) azbest: Helló! Igen sajnos kevés az fps, de attól még kilöködött az a fránya villa, ilyenkor lenne jó egy kicsit drágább cucc. Konkrétan nem tudom mennyi fps-el veszi, holnapra kiderítem. Ha nappal lett volna, lehet még látszódna a levegőben is talán félúton.

(#6) Mike81: Ja, osonok :)

[ Szerkesztve ]

Olcsó gémer gép : https://hardverapro.hu/apro/200_000_alatt_uj_gamer_gep_amin_minden_jatek_megy/friss.html

(#8) Dr.FantastiK


Dr.FantastiK
őstag

valami tevedes a 'kanyarba' ! :DDD

Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!

(#9) SwissBread


SwissBread
újonc

By the way, nem mondom hogy semmi "paranormális" nem létezhet de azért a sok "leleplező" videó szkeptikussá teszi az embert

<script type=text/javascript> Document.write(aláírás); </script>

(#10) snecy20


snecy20
veterán

Én semmi hasznosat nem tudok kivenni a webkamera képéből. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.