Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28551) qltsar válasza CurrentValue (#28549) üzenetére


qltsar
addikt

többen lemértük a audio boost progik hatását.
2.1 alatt lehet, hogy működnek, de 2.2 alatt nem növelt semmit egyik audioboost sem :(

[ Szerkesztve ]

(#28552) Keeperv85 válasza CurrentValue (#28549) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Ilyenkor az van, hogy mindjárt jön valaki, aki bebizonyítja, hogy márpedig süket vagy és az nem halk... jobb lesz ha hozzászoksz a gondolathoz.... :U

(#28553) atillaahun


atillaahun
veterán

Korábban azt állítottam, hogy az MCR11 és a JJRL8 is rendelkezik egy számomra baromi idegesítő hibával, mégpedig hogy a hangerő szabályozó gombok megszűnnek működni.
Most tűnt, fel hogy mit toltam el, egész konkrétan az AnySoftKeyboard beállításai közül a kurzormozgatás hangerő szabályozó gombokra tesz be a dolognak. Azt kellett simán kipipálni, és újból a régi.

(#28554) qltsar válasza Keeperv85 (#28552) üzenetére


qltsar
addikt

akkor aki jönni fog, visszapörget szépen, és megnézi a tesztről készült képeket. sajnos én nem készítettem róla printscreeneket, de valaki megmérte macbookon egy progival, valaki pedíg műszerrel, és arról vannak képek itt a fórumon, csak a kollega nickjére nem emlékszem sajna :(

(#28555) vtommy válasza Saccco (#28550) üzenetére


vtommy
aktív tag

de hallodnekem azt irja sorry this video cannot be played:S:S meiket raktad fel tudnál pb me adni egy linket :DD ?

(#28556) Macz


Macz
csendes tag

Nekem szerencsére nem halk a telefon.. :) PowerAMP-ben EQ-val fel lehet húzni és viszonylag torzítás mentesre belőni, úgy hogy teljesen használható legyen forgalmi zaj mellett is.

Aki gyárban dolgozik vagy sokkal hangosabb helyen... hát, akar egyáltalán halláskárosodást, szerintem nem ér ennyit a bömbölő zene.

Saccco pm, ismét.. :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade - Japanese Jellyfish RLS9 - OC 0,71 GHz - ADW EX

(#28557) Keeperv85 válasza qltsar (#28554) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Én mértem műszerrel, de nincs itthon fényképező és mivel a Blade a mérés alanya, így őt nyilván nem tudom közben befogni.

Közben kezdődik a szokásos téma. "..aki nem akar halláskárosodást bla..bla.. bla.."... Baszki... BUSZON (értjük ezt a köcsög szót ugye??) NEM LEHET HALLANI!!!

[ Szerkesztve ]

(#28558) syl5 válasza kelzsoca (#28524) üzenetére


syl5
őstag

(#28551) qltsar
Pont ezért kérdeztem én is múltkor, hogy ti mit használtok 2.2 alatt, mert nekem a régi audioboost annyit se hangosított, mint 2.1-n...
Csodálkoztam is, hogy hol vannak a hozzám hasonló süketek, hogy hogy nem tűnt fel nekik :DDD

[ Módosította: Thrawn ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#28560) gordonfreemN válasza sonique (#28521) üzenetére


gordonfreemN
addikt

hahaha...
Szerencsémre tulaja lettem egy ilyen nagyon fajin kis telonak!
Mostanában már sokat gondolkoztam hogy kéne egy okostelefon (android), de sajna költséghatékony megoldás nem született meg eddig a telefonig. Ez viszont SZÁMOMRA ár/érték arányban bőven lepipál minden telot. Még az ati 5770-esét is ;) Ennyi. (bár csak VGA-ban is lenne ilyen ár/érték arányú kártya, valahogy nem érdekelne hogy kínai, mert lehet az is mind :DDD
Illetve még annyi, hogy mivel most ismerkedek a rendszerrel, lesznek valószínű buta kérdéseim, előre is bocs érte, majd jól helyre tesztek ;] .

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#28561) MartOOn válasza gordonfreemN (#28560) üzenetére


MartOOn
addikt

+1 !!! ár/értékben verhetetlen! gratulaés jó nyomkodást/belakást! :)

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#28562) Keeperv85 válasza syl5 (#28558) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Azért nem, mert nem is léteznek azok a fájlok, amit a 2.1 használt. Placebo hatás: "feltettem a 2.2-őt + audioboost és majd megsüketülök" Persze.. én meg süket vagyok én nem hallom... f@szt nem... semmit sem csinál már. Hallom, hogy halk..

(#28563) gordonfreemN válasza MartOOn (#28561) üzenetére


gordonfreemN
addikt

Jut eszembe, nem írtál vissza, pedig küldtem e-mailt.

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#28564) syl5 válasza Keeperv85 (#28562) üzenetére


syl5
őstag

Tudom, hogy nincsenek a froyo rom-ban azok a fájlok, amiket a 2.1 használt. Már a rom összerakásakor tudtam, hogy nem lesz jó, csak azt nem értem, hogy ez modaco-n is a szakácsoknak hogy hogy nem tűnt ez fel...

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#28565) energy_ válasza Keeperv85 (#28562) üzenetére


energy_
senior tag

mint már többen emlitették nagy a szórás,és kinek mi...... pl aki most cserélt egy fekete fehér képernyős nokiáról persze hogy azt irja megsüketűl :D

(#28566) bikebutcher válasza djkrisz1 (#28547) üzenetére


bikebutcher
csendes tag

majdnem.. ezt én is láttam
azért köszi (:

(#28567) qltsar válasza syl5 (#28558) üzenetére


qltsar
addikt

ahogy már sokan mondták, poweramp, esetleg még mixzing. ennyi kőkemény lehetőséged van egyenlőre, aztán, hogy mi lesz belőle azt nemtudom. még egy másik alsa-driverbe látok lehetőséget, de erre se adnék nagy jövőt.

valaki tudna nekem linkelni egy EREDETI updata.app fájlt a 2.2-es romról? nekiállnék a dolgoknak kezdetektől, mert egyre rosszabbak pl. kallt művei. az még hagyján, hogy a su beragad, ami rohadt idegesítő tud lenni, de pl. rls7-nél többször szétfagyott a rendszer, úgy hogy még adb-s parancsokra sem reagált!!!, rls8nál kaptam gyönyörűen a képernyőfagyásokat, plusz sok helyen textúrahiba 3d-s játékoknál, rls9 már olyan képernyőhibát csinál, hogy megnyomom egy ponton és 2cm-rel feljebb/lejjebb érzékeli, úgyhogy ha valaki tudja, hogy holvannak az eredeti 2.2-es firmware fájljai, kérem linkelje be! köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#28568) gordonfreemN


gordonfreemN
addikt

Na olvasgattam bele a fórumba. és mivel elég nagy a kavalkád mostmár a fejemben, illetve az 1-es hsznél is ez a rész, ezért felteszem a kérdést:
melyik az a 2.2-es rom ami jól működik?
Illetve sokkal jobb a 2.2-es rom a 2.1-nél?
Mit nyerhetek?
Melyik rommal lehet húzni a procit?
És annak van-e értelme, gondolok itt a böngésző zoomolásánál illetve a menü görgetésénél a néhai beakadásra.
Nem szeretem az 1 szavas válaszokat, tehát akkor inkább kímélj.

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#28569) asturel válasza syl5 (#28564) üzenetére


asturel
őstag

AudioProcess.csv-ert pl logcatben sir is 2.2 alatt, hogy nincs. Amugy nagyon minimalisan erosodik a hangero (audioboost elotti beallitasokkal pl. sok zeneben mar torzit a mely nalam). De kozel sem szamottevoen sajnos.

(#28570) keletomi válasza gordonfreemN (#28568) üzenetére


keletomi
csendes tag

A nagy átlag szerint sokkal jobb a 2.2 -es a 2.1 -nél.
Pár nap próba után az ember /csak hogy lássa a különbséget/ felteszi a kelzsocáék /hála a lelkes önkénteseknek, akik az idejüket a mi kényelmünk miatt feláldozták/ által magyarított R11-est .
Azért mondom ezt, mert ezen nem lehet a procit húzni, de /ha nem játékra kell / ennek ellenére érzetre olyan gyors mint a JJRLS romok /amikben a proci húzás megvalósítható/ .
-1 tedd fel a recovery -t a telefonra 1 hsz alapján pc-ről 1szerűen ez /clockwork-2.5.1.8-blade.img/ a leg kiforrottab verzió jelenleg.
-2 ha gondolod csinálhatsz mentést a rendszeredről a rcovery-vel, /ha nem tetszik az újabb rom, akkor a mentés visszállít és mehet minden onnan ahol a régi rendszer megszakadt.
-3 /ha nincsen legalább class 6-os kártyád, akkor hagyd ki/ mem kártya partícionálás FAT32-EXT2/max 512 MB/ Ha mentést csináltál azt azért a PC-n is ments el biztos ami biztos.
-4 Ha a progijaidat az új rendszeren is akarod használni, olyan sok van, akkor az AppMonster progival lemetheted a kártyára őket az appmanager könyvtárba /de ez a beállításaikat, adataikat nem menti/.
-5 az új rendszer telepítéséhez a letöltött romot ****.zip formátumban a kártyára teszed, és az 1 hsz-ben leírtak alapján a recovery-vel felrakod.

Az első indítás elég lassú lessz.
Ha az update dolgot is felteszed a recovery-vel szintén, akkor is előtte, utánna is a telót kapcsold ki-be .

Ha elakadsz, akkor a jobb oldalon fent nyugodtan használd a fórumban keresőt, biztosan találsz megoldást , nem te leszel az első aki szoftver frissítésre adta a fejét.

Keresek, keresek, mindíg mellényulok.

(#28571) gordonfreemN válasza keletomi (#28570) üzenetére


gordonfreemN
addikt

Na és miért nem a JJRLS-et ajânlottad máris?
Kicsit a 3 nekem zavaros.
köszi a vâlaszt!!!

--

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#28572) krisz1019


krisz1019
csendes tag

Sziasztok!
GPS milyen a Blade-n?Kell hozzá külön vmi progi?Hülye kérdés,mert nem értek amúgy hozzá:ha használom a GPS-t,szedi a lóvét?
Köszönöm!
Szép napot!

(#28573) agressor12


agressor12
senior tag

Van még 3db ZTE Blade-hez Tok ,ha valakit érdekel PÜ!

(#28574) androiddd


androiddd
csendes tag

Headset témában szólnék a dolgokhoz.. Én kipróbáltam több fülest ami "agybadugós" volt az mind jól szerepelt, BUSZON IS! Jól kell kiválasztani a gumidugót rajta, hogy frankón zárja a fület. Ha nem szól semmi benne csak a fülemben van, se sok mindent hallok a külső zajból. Próbáltam Sony-t, Sony-ericsont, most az előző Nokiám headsetét használom... tökéletes. Akinek halk annak ott a poweramp, a mastert(?) fel lehet húzni és tökéletes. Bár én így is 3/4 hangerőn hallgatom sima winamp-al. Másik, hogy nem mindegy az mp3 minősége sem... :DD

(#28575) deniel86 válasza krisz1019 (#28572) üzenetére


deniel86
csendes tag

Gyari t-s telon is van gps program bar nem beszel viszont marketen es neten is rengeteg van. A gyari nemtom hasznal e netet nem figyeltem mert korlatlan mobilnetem van.
Ha tippelnem kene azt mondanam h nem kell neki net de ha felebred valami pro
akkor az majd alaposan kiokosit :D

(#28576) fredikrugo válasza krisz1019 (#28572) üzenetére


fredikrugo
csendes tag

szia én a Sygic Aurat használom...ingyenes nem kell hozzá net és nagyon jó...próbáldd ki de ott van még az IGO is azt is dicsérik. :):)

(#28577) deniel86


deniel86
csendes tag

Van olyan emberke aki zsoca fele r11 alatt jatszik a zenonia elso reszevel?
Nekem folyton beakad a hang aztan csend... meg ha varazsolok akkor is akad.
Nem ertek ehez de pl egy autos game siman fut (valami raging thunder vagy ilyesmi)
es erzesem szerint az gepigenyesebb lehet mint a zenonia. Persze lehet nem igy van.
Ez a grafikus gyorsito ize segitene? Vagy csak valami update kell?

(#28578) krisz1019 válasza fredikrugo (#28576) üzenetére


krisz1019
csendes tag

Szia!
Köszönöm.Még nem vettem meg a telót,még csak kutakodom,mert nem tudtam dönteni még.De a hozzászólásokból ítélve mindenki nagyon szereti a Blade-t.
Kicsit alapabb telefonokat nézegettem vele párhuzamosan:s5230 vagy Monte,de valószínű inkább a Blade felé hajlok.Csak kapjak is a T-nél.
Köszi mégegyszer.

(#28579) krisz1019 válasza deniel86 (#28575) üzenetére


krisz1019
csendes tag

Ok.Köszi! :B

(#28580) Glatius válasza krisz1019 (#28578) üzenetére


Glatius
őstag

Nem szabad belemenni semmilyen összehasonlításba, gyakorlatilag egyedülálló készülék. Vannak mellette olcsó fatengelyesek, meg a dupla/tripla árú készülékek. A lényeg: szégyenkeznie sehol sem kell.

Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P

(#28581) Edez válasza deniel86 (#28577) üzenetére


Edez
tag

zsoca féle r11-ről nem tudok nyilatkozni jj8 meg jj9 alatt játszottam vele. A hang kb óránként 1 szer ha előfordul, hogy megakad, igazából nem jellemző hiba. Akadni meg nem akad a játék nekem.

(#28582) krisz1019 válasza Glatius (#28580) üzenetére


krisz1019
csendes tag

Köszi-köszi-köszi! :C
Azt hiszem igazad van,hisz ez egy más kategória az általam említettektől.S bár nem vagyok annyira telefon zseni,biztos lesz majd olyan dolog benne,ami miatt örülni fogok,hogy nem az említetteket vettem meg,illetve aminek majd jó hasznát veszem.
S ha már egyszer veszek vmilyet,miért ne vmi kis okosat???
Köszi

(#28583) deniel86 válasza Edez (#28581) üzenetére


deniel86
csendes tag

Ezekben a romokban fel van huzva a proci?
Fuu nagyon nem szeretnek valtani mert megint kezdhetnem elorol a gamet :s
Mintha olvastam volna h lehet allitani h mennyit hasznalhat egy progi a memoriabol...
Tessek erteni :D
Esetleg az segithet? Ha igen akkor azt hol is tudom?

(#28584) Arthuro_Adam


Arthuro_Adam
őstag

Egy barátomnak ajánlottam, megvette céges telefonnak. Azóta sajnálkozik, hogy miért vett korábban Galaxy S-t, mikor ez is szinte annyit tud a töredékéért.

(#28585) mexel


mexel
veterán

Most látom hogyanyomorult T felemelte a telefon árát. Ahelyett hogy valami akcióval jönnének inkább emelik ha úgyis viszik. Gratulálok.

(#28586) qltsar válasza keletomi (#28570) üzenetére


qltsar
addikt

1. Ext mérete nem max 512, hanem 1,5GB :)

2. Class 4-essel tökéletes

3. Titanium Backup (free) tökéletes erre a célra (appok adatainak, telepítőinek mentése)

4. Clockworkkel tudtommal nem tökéletes még az ext backup (legalábbis nálam)

[ Szerkesztve ]

(#28587) deniel86 válasza Arthuro_Adam (#28584) üzenetére


deniel86
csendes tag

Azert az S talan egy kategoriaval feljebb van.
Perszhe az ara meg kozel egy szazassal van fentebb...
Meg ugy nem minden felhasznalo akar hd filmet nezni telon.

Neken egy bajom van a teloval. A flash nemtudasa :(
Persze ennyi penzert boven nagyonjo vetel szal arcom befogom
es csendben orulok.

Ha mar mindenkepp hasonlitani kell akkor galaxy 3 szerintem.
En azt nezegettem mielott ratalaltam erre. Osszehasonlitottam a kettot
es blade nyert ar ertek aranyban. Kiutessel.

(#28588) mira72 válasza mexel (#28585) üzenetére


mira72
őstag

Kereskedelem..
Akinek kell, ennyiért is megveszi...ha van nekik raktáron.
Nem hiszem h emiatt vásárlót veszítenének.

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#28589) Edez válasza deniel86 (#28583) üzenetére


Edez
tag

Alapból nincs felhúzva a proci de húzható.Csak ez a játék miatt nem éri meg lecserélni a rom-ot. Azt nem tudom, hogy a RAM használat állító segíthet, szerintem nem az a baja, hogy kevés neki a RAM. Esetleg használsz a2sd+-t, mert az okozhat lassulást. Egy jó tanács, ha rom-ot váltasz titanium backup lementi a program data részét is, így visszaállításnál ugyan azok a beállítások, mentések megmaradnak. Zenoniánál is folytathatod ott a játékot ahol abbahagytad.

[ Szerkesztve ]

(#28591) deniel86 válasza Edez (#28589) üzenetére


deniel86
csendes tag

Akkor ugy kerdezem h a tied volt e huzva szal lehet e h + sebesseg kell neki.
A2sd? Nem raktam fel ilyesmit. Nomeg mindent kilovok feladatkezelovel jatek elott altalaban. Ha nema ram es nem is a proci akkor voszont hajjaj :D
Nagyon rakattantam a cuccra szal jo lenne meg lehetne oldani.
Megvarom zsocat hatha tud valamit... megiscsak o hegesztette.
Persze ha valakinek van tippje ne szegyelje leirni.

Thx

(#28592) ollie válasza sonique (#28521) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

sonique: legközelebb jobban válogasd meg a szavaid!

kelzsoca: te meg ne írj kétértelmű dolgokat, mert ez lehet belőle

***

(#28593) mexel válasza mira72 (#28588) üzenetére


mexel
veterán

Éppen erről beszélek. Tudják hogy megveszik, mert kiderült hogy jó. ( az elején nem merték magasabbra lőni az árat mert nem tudták jó lesz-e a készülék)
Így is megveszik, az emelés nem nagy, de mégis kicsit azért leveszünk még a vásárlókról. Most semmi árfolyamingadozás nem indokolta ezt, csak a szolgáltató pénzéhsége.

[ Szerkesztve ]

(#28595) Dani82


Dani82
senior tag

Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond, mert ha eldöntöm a telefont nem fordítja el a képet.
A beállítások-képernyő és hang menüben be van pipálva az automatikus elforgatás, de se a home screent se az sms kozben nem fordul el a kep es igy nem tudok smst irni rendesen.

koszi elore is !

(#28596) Edez válasza deniel86 (#28591) üzenetére


Edez
tag

Nálam húzva van, megnéztem most húzás nélkül is, kicsit gördülékenyebb húzva a játék talán. (lehet placebo hatás). Nem a2sd-re gondoltam hanem a2sd+-ra. Annyira nem ismerem az r11-t nemtudom, hogy a dalvik cache telefonon van vagy át lett e helyezve az sd-re, ha át akkor az okozhat lassulást.

(#28597) nemkovacs


nemkovacs
tag

Nah, behalt a blade-em kijelzője...

Lehet összefüggésben van azzal hogy a játékokat touchscreen-en irányítottam és nem a gyorsulásmérővel?

Pénteken kezdte el, azthittem a hideg miatt, először csak nem nagyon érzékelt, néha reagált, aztán mostmár teljesen behalt..

(#28595) Dani82
Ha van fennt laucherpro-d vagy egyéb launcher-ed akkor ott is nézd meg a beállításainál auto-rotate-et.

[ Szerkesztve ]

(#28600) deniel86 válasza Edez (#28596) üzenetére


deniel86
csendes tag

Ha feladatkezeloben lathato ez az asd2+ akkor nekem nincs ilyenem.
Ehez a dalvic dologhoz meg abszolnudli nem ertek :-/

Mindenesetre thx az infokat.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.