Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129701) NoMagix válasza Norb79 (#129700) üzenetére


NoMagix
addikt

Mindenkinek vagy csak nekünk kettőnknek. :DDD

(#129702) zolee1988 válasza NoMagix (#129701) üzenetére


zolee1988
tag

Már hárman vagyunk :)

(#129703) homerhamm


homerhamm
addikt

Goat Simulatorba, hogy tudom leszedni ezt az embert a hátamról?

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#129704) homerhamm válasza homerhamm (#129703) üzenetére


homerhamm
addikt

Átmentem másik mapre, eltűnt. :)

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#129705) negyven2


negyven2
veterán

New Features & Improvements in Starfield’s Latest Major Update

XBOX SERIES X DISPLAY SETTINGS

We’ve heard from many that you’d like to have more control over the graphic fidelity and performance on Xbox, similar to how PC players can customize their experience. We’re now enabling that on Xbox Series X with a few options that you can use to find the best fit for your playstyle and display.
For each of these, we highly recommend a Variable Refresh Rate (VRR) Display running at 120hz, and to verify your Xbox is setup to use it. If you have it set up this way, Starfield will now default to a frame rate target of 40, while keeping the priority for full visuals.

- Frame Rate Target: You can now choose between 30, 40, 60 or an Uncapped frame rate on VRR displays. If you do not have a VRR display running 120hz, you will still be able to select from 30 or 60. Screen tearing may occur at times when selecting 60 on a non-VRR display.

- Prioritize: You can now prioritize between Visuals and Performance while trying to maintain the frame rate target. If you’re choosing a frame rate target of 60 or above, we recommend changing this to Performance. Prioritizing Visuals keeps the highest resolution while maintaining full detail for special effects, lighting, and crowds. Prioritizing Performance lowers internal resolution and detail for special effects, lighting, and crowds. Both modes may adjust internal resolution dynamically when scenes or action get heavier as well. When switching between modes, you will see the lighting change briefly as the system catches up to the new mode.

[ Szerkesztve ]

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#129706) peternac válasza negyven2 (#129705) üzenetére


peternac
tag

40fps+visual vagy 60+performance
majd megnezzuk h mit tud
kivancsian varom...

(#129707) oriic válasza negyven2 (#129705) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na eddig kellett rá várni, elő is vesszük újra :)

Live-Die-Respawn

(#129708) consono válasza oriic (#129707) üzenetére


consono
nagyúr

Ettől még a sztori nem lesz jobb...

"In God we trust. All others must bring data"

(#129709) ridiculous válasza peternac (#129706) üzenetére


ridiculous
aktív tag

60+performance
Na akkor mostmár én is ránézek, ezt vártam. :DD

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#129710) pzstm válasza consono (#129708) üzenetére


pzstm
titán

Az nekem bejott, bar tobb mellekszal szamomra jobb volt mint a foszal. Az NG+ megoldasa viszont teljesen uj es tok jo lett szerintem :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#129711) SaGa59


SaGa59
őstag

Nem igazán series, inkáb xbox profil kérdés. Vettem ma az aprón három évi GPU-t. Az eladó aktiválta, gyorsan és simán, dacára az én kis botladozásomnak a jelszó nélküli MFA alapú fiók beállítás körül.
Kicsit bizalmatlan vagyok, így miután végzett, beléptem a fiókomba, hogy megnézzem nincs-e véletlenül egy a tudtom nélkül ráakaszkodott eszköz. Olyat nem találtam, ám az „XBOX családomnál” egy azonosítót igen, amiről részben nem tudok, részben kezdeni sem tudok vele semmit, mert mikor rámegyek a „képére”, egy várakozni tilos táblává alakul a kurzor.
Az XBOX fiókom Adatvédelem és Online biztonság lapján van, az én azonosítóm mellett (konkrétan előtte) egy TalkedComet5205 nevű „azonosító”. A kiírás szerint „Az alábbi játékosképeken az Xbox-családjába tartozó emberek láthatók.” De ilyen „családtagomról” nem tudok és ha az is lenne, tudnám törölni, módosítani, de ezzel semmit sem tudok kezdeni.
Ki/mi lehet ez és hogy tudom onnan kivenni, ha nem odavaló? Kezdjek aggódni?

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#129712) negyven2 válasza ridiculous (#129709) üzenetére


negyven2
veterán

Majd most az lesz a gond, hogy, miért nem tartja stabilan azt a 40/60fps-t, vagy pedig performance mode-ban miért néz ki ennyire csúnyán :DDD... ja és miért van minden lépésnél még mindig töltőképernyő! :P

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#129713) wjbhbdux válasza SaGa59 (#129711) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Általános fiókbiztonsági tipp: Soha ne add meg a fiókod adatait idegeneknek.
Hiába +5454 jó értékeléssel van aprón, hiába "megbízható".

Nem világos, hogy milyen formában is került így a fiókodra a GPU. Lehet, hogy arra az idegen fiókra van aktiválva, és arról osztva a tiédre a GPU? Aztán anélkül meg nem fog menni, ha kilépsz a családjából.
Vagy valami VPN-es trükközésre volt szüksége, hogy a tiedre aktiváljon valami csövesországbeli kulcsot? ezt jó esetben elnézik, de akár tilthatnak is érte.

Ha "olcsó" előfizetés kell akkor szürkepiacon a saját magad által aktiválható Global/EU kulcsok még mindig megbízhatóbbak, mint ez a gányolás. ennél olcsóbban valami félillegál okoskodás lesz.

/s

(#129714) icemad válasza wjbhbdux (#129713) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Fiókok között, hogy osztasz gpu-t? NAGYON érdekelne.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#129715) SaGa59 válasza wjbhbdux (#129713) üzenetére


SaGa59
őstag

Az én fiókomra lett aktiválva, látom a profilomban valamennyi beváltott core és ultimate tokent. Be van állítva, hogy a fióknak nincs jelszava, hanem a MS Authenticatorral kell engedélyezni a hozzá kapcsolódó mobiltelefonon, hogy beléphessen valaki a fiókba, az e-mail cím ismeretében. Az Authenticator nálam van a telefonon, ő a fiókom e-mail címét ismerve meg tudja kisérelni a belépést, de ha én nem hagyom jóvá a telefonomon, nem sikerül. A másik ilyen lehetőség, hogy e-mailben kapott engedélyező kóddal engedi be az ember az illetőt arra az egy alkalomra.
De mivel, mint írtam, bizalmatlan vagyok, direkt ellenőriztem, miután lefutott a folyamat, nehogy azzal trükközzön, hogy a belépéskor megadja, azon a gépen nem kell többet kérnie a belépést. Látom, hogy csak az az egy sikeres belépés volt abban a időben (meg vagy húsz sikertelen az utóbbi napokban kínából), nincs olyan „csatolt” eszköz, amiről nem tudok, kivéve ez az egyetlen név, amit nem értek, hogy került oda és mi ez.
Mivel a belépéshez csak a fiók email címét kellet megadnom, az meg nyilvános, úgy gondolom, semmi „titkosat” nem árultam el senkinek. Ez a MS authenticatoros, illetve a pinkódos belépés nagyban megkönnyíti a dolgot.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#129716) MrPeekaboo


MrPeekaboo
senior tag

Elkezdtem játszani az Another Crab’s Treasure-rel, viszont a szétrombolt várban amikor egy szúrós bigyókkal teli hálóra ugrottam, akkor azok megszúrtak és leestem a semmibe. Na ezután a folytatásnál meg a save file-nál ez a zuhanás ismétlődik… Szóval oda a több órányi haladásom. Lejelentettem, meglátjuk lesz-e javítás hozzá. Új játékot nem kezdek emiatt. Időközben lement a Lil Gator Game, ami egy szigeten játszódó, gyűjtögetős, feladat megoldós, krokodilos játék. Az 1k-ért kicsit meg kellett küzdeni, hasonlóan a Planet of Lana-nál, ahol a maradék 320 pontot egy csúnya újrajátszós, nem hibázós eredmény mögé rakták. Ez utóbbi játék a Limbo és Inside-ra hasonlít.

(#129717) ridiculous válasza negyven2 (#129712) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Nem kell nekem stabilan tartania csak ne a 30 - at karcolja alulról. :DDD
Amiben nincs 60-as mód olyannal alapból nem szoktam játszani, ha meg más nem tetszik a játékban letörlöm és kész nem nyavalygok mint sokan teszik azt.. de ha minden lépésnél töltőképernyő lesz akkor biza hamar elbúcsúzunk egymástól. :D

[ Szerkesztve ]

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#129718) Moby válasza SaGa59 (#129715) üzenetére


Moby
addikt

"De mivel, mint írtam, bizalmatlan vagyok"
A paranoia és a fillértoszás irtó kellemetlen kombó. Valamelyiktől szabadulj meg.

(#129719) modflow válasza Moby (#129718) üzenetére


modflow
veterán

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#129720) Wesder


Wesder
félisten

Xbox Update Preview Release Notes Alpha Ring (2406.240429-2000)

"Manage Wireless Networks

If you ever connect your Xbox console to more than one wireless network, we have good news! The network settings will now allow users to remember up to 10 password-protected wireless networks. To get started, head to Settings > General > Network settings > Manage wireless networks.

To remember your current wireless network, disconnect first or just set up a wireless network then choose your network from the list again. You will see a new option to remember the network when entering your password."

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#129721) negyven2 válasza Wesder (#129720) üzenetére


negyven2
veterán

Közel 11 évbe került, de csak sikerült megoldani ezt a problémát is ott Redmond-ban... :DD

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#129722) parandroid válasza Wesder (#129720) üzenetére


parandroid
nagyúr

Elképesztő, hogy hol tart a technika!

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#129723) consono válasza pzstm (#129710) üzenetére


consono
nagyúr

Nekem a fő sztori ugyan olyan kevéssé jött be, mint a Skyrimben, de igazad van, voltak emlékezetes mellékküldetések. Igazán azt hiszem érzelmi szinten van bajom a játékkal: tök lelkesen vágtam bele és a végén meg már amit lehetett kihagytam, csak legyen már vége....

"In God we trust. All others must bring data"

(#129724) GEIL válasza SaGa59 (#129711) üzenetére


GEIL
addikt

:o :O :DDD hosszú kommentet akartam írni, de inkább nem írok semmit. :C :DDD

i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600K - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#129725) .LnB válasza Wesder (#129720) üzenetére


.LnB
titán

Engem még mindig kiborít, hogy a konzol bekapcsolása után ~10mp-ig nem képes a wifire csatlakozni.. Azt eszükben sincs megcsinálni?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#129726) GEIL válasza .LnB (#129725) üzenetére


GEIL
addikt

Mobilteló, tablet és munkára használt laptopon kívül semmi eszközt nem használnék már wifiről.
Játékos laptop, PC-k és konzolok csak és kizárólag utp kábellel képesek hozni a hálózatunk "maximumát" és kifogástalanul stabil pinget (online multinál elengedhetetelen). :R :K :K Egyszer kell kiépíteni rendesen (kábelek csőben/falban és minden szobában akár 2 utp csatlakozás (mint pl egy 220-as konnektor)a lakás minden szobájában a gyors és stabil kábeles kapcsolatot és után a nincs gond a "tekergő" sok kábellel. :R

[ Szerkesztve ]

i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600K - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#129727) .LnB válasza GEIL (#129726) üzenetére


.LnB
titán

A Eurosport Player-hez ugyan mindegy, hogy mivel csatlakozom a nethez. :DDD ;] Csak idegesít, hogy kell várnom az app elindításával mert ő képtelen gyorsan csatlakozni a nethez.
De ha jól emlékszem, kábellel is ez van nem?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#129728) GEIL válasza .LnB (#129727) üzenetére


GEIL
addikt

Megmondom őszintén nem vettem észre, mert annyira még nem volt égető elindítanom bármit is hogy nézzem hogy 20 vagy 30 mp után lesz hálózaton.... :U :B

i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600K - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#129729) ρσгτσ válasza GEIL (#129726) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Pedig egy jobb router "csodákra" képes, és ott már magán az eszközön múlik, hogy mit kezd vele. Főleg, ha tudsz prioritást beállítani akár módra, akár eszközre.


Mondjuk én multizni nem nagyon szoktam...néha a Halo -ba felugrok.

Amivel csak lehet én vezeték nélkül csatlakozom. Nem akarok már kábelekkel szórakozni. Igaz, nekem elég sok eszköz lóg a hálózaton.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#129730) icemad válasza GEIL (#129726) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Én is így gondolom. Viszont sok ismerősöm albérletben lakik, ott meg ilyesmi átalakítást nem nagyon engednek. Vannak persze normálisabb tulajok is, akik megcsinálják.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#129731) GEIL válasza ρσгτσ (#129729) üzenetére


GEIL
addikt

Saját szemmel láttam cimboránál, Diginet 1000 és valami 1000-es tp-link gamer router (2,4 ghz / 5 ghz) 6 antennás "pók" kinézet....még ugyanabban a szobában is jó ha tudott 600 Mbitet a PC-s tesztoldal wifin (mindegy volt hogy 2,4 ghz vagy 5 ghz).....kábelen már tekerte neki 930 Mbit körül.......játék közben meg 24-31 a ping kábelen és 28-43 között wifin....

Aztán mondtam neki piszkálásból, hogy fizeti az 1000-et de max 930-at kap.....70 kuka.....azt mondta az elhanyagolható. :D igen, de amikor emlékeztettem hogy nekem összesen van 64 Mbit-em, na akkor már ő is jobban nevetett.....de a szépsége az hogy nekem kábelen a "retek 64"-es ősnettel ugyanúgy 24-30 a pingem mint neki :D (A 64-em az megvan mindig keresztben hosszában...ott nincs olyan hogy hiányzik valamennyi)
Tudom tudom, van "garantált sávszél" meg kisbetűs blabla amivel védik magukat.....de én az 1 kg-s kenyérnél nem akarok 930 grammost......és a bankautomata se adjon 93 ezret ha 100 ezret akarok felvenni....pl... ;] :O ez is fillértoszás vagy jogtalan ha szeretném azt amiért fizettem ?

[ Szerkesztve ]

i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600K - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#129732) gianni85 válasza GEIL (#129731) üzenetére


gianni85
veterán

A szerződèssel elfogadod a feltételeket, ahol is az egy lehetséges maximàlis adatátviteli sebesség, a garantàlt meg kb a fele :)

(#129733) ρσгτσ válasza GEIL (#129731) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Ott nem nagyon fogja hozni az "ígért" maximumot. Azt hiszem 930-960 között. Nekem ha jól emlékszem az utóbbi volt a legtöbb, amit ki tudtam tesztelni, de a valóságban ez annyi sem lesz.

Mondjuk nálam alap, hogy a vezeték nélküli hálózat jó legyen, mert kb. 25 eszköz lóg rajta. Amiből persze nem mindegyik aktív fogyasztó. Smart home.

De amit lehet én nem kötögetek kábelre. Konzolokat sem.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#129734) sch_a válasza GEIL (#129731) üzenetére


sch_a
addikt

A válaszidőnek (ping) semmi köze a sávszélességhez. Az 1000Mb/s pedig az elméleti maximum, sok mindennek kell összeállnia ahhoz, hogy elérje. Az a 930Mb/s pedig egy elég jó érték, és igen, az a 70Mb már a kutyát sem érdekli ilyen sebességnél.

(#129735) frankdelgado válasza negyven2 (#129705) üzenetére


frankdelgado
őstag

A 40 fps az működik csóró, 60hz-es tvn-is, vagy kell a 120 hz..valamit olvastam erről de qrwára nem vágom.

(#129736) frankdelgado válasza oriic (#129707) üzenetére


frankdelgado
őstag

Lehet megvárom ps5-re, ott a Sot is jobb.....

(#129737) beyruth82 válasza GEIL (#129731) üzenetére


beyruth82
veterán

Kábelen nekem is nagyon jó értékek jönnek ki digi 1000mb/s nettel de a tényleges maximum szerintem soha nem hozható ki. Wifivel már kevésbé jó a helyzet bár ez készülék függő is mert wifi 6-os routeremhez wifi 6 képes készülékkel lehet a legjobbat kihozni. Nem tudom, hogy az xbox wifi 6 képes-e?

(#129738) Bad Pritt válasza .LnB (#129725) üzenetére


Bad Pritt
félisten

Tudod, mi a vicces ezzel kapcsolatban? Van az a hiba Series S esetén, mikor valamiért alacsony felbontáson, torz képpel indul a konzol, na olyankor azonnal csatlakozik. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#129739) Redneck válasza Bad Pritt (#129738) üzenetére


Redneck
veterán

Átcsoportosítja az erőforrásokat a hálózati chipre. ;]

negyven2:
Jó hír, mert már nagyon el akartam kezdeni! Nekem elég a 40 fps mód, csak működjön rendesen.

Wesder:
Végre! Utáltam újra beírni a már ismert kódokat. Ideje volt.

beyruth82:
Anno mikor töredéke volt a sebesség a diginél és még a szomszédok kezében volt, ultra alacsony pingekkel játszottam (5-15) a közeli EU szervereken, és beton stabil volt évekig. Mióta átvették, emeltek a sebességen, rosszabb a ping, de legalább 2x árat emeltek, plusz néha szakadozik.
Pár havonta a csatorna kiosztást is újravariálják, 30-40 perc újra beállítani a csatornalistát. Fantasztikus.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#129740) persil válasza negyven2 (#129705) üzenetére


persil
nagyúr

De meglepo, szoval valahogy csak meg lehetett csinalni, pedig eddig nagyon az ment, hogy sajnos ez mindenhogy csak 30 kulonben nem lehetne egymasra pakolni 1700 szendvicset ... :U

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#129741) .LnB válasza negyven2 (#129705) üzenetére


.LnB
titán

Milyen tündérbogarak ezek, hogy így jó pár hónappal a megjelenés után, elkezdik befejezni a játékot. Tessék tapsikolni!

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#129742) persil válasza frankdelgado (#129735) üzenetére


persil
nagyúr

Irja: nem vrr megjeleniton csak 30 es 60 kozott tudsz valasztani. Ami persze meg mindig sokkal jobb, mint a semmi.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#129743) Moby válasza frankdelgado (#129735) üzenetére


Moby
addikt

40fps-hez 120Hz-es kijelző kell mindig.

(#129744) frankdelgado válasza persil (#129742) üzenetére


frankdelgado
őstag

Köszönöm :)

(#129745) beyruth82 válasza Redneck (#129739) üzenetére


beyruth82
veterán

Áremelés valóban volt és elég nagymértékű de minősegbeli csökkenést én nem vettem észre. Sőt! 1 éve még 2-es pingjeim voltak és 850-900 mb/s most meg 1-es ping és mindig 900mb/s felett. Mondjuk én Budapest szívében lakom lehet itt jobb a kiépítettség. Egyébként a mobilszolgáltatók is folyamatosan emelnek és hasonló mértékben.

(#129746) Redneck válasza .LnB (#129741) üzenetére


Redneck
veterán

Nagyon ideje volt, de a nagy cégek malmai lassan őrölnek, főleg ha játék updatekről van szó.

beyruth82:
Inkább a TV adással vannak kockazódós gondok, de a net is többször lassult vagy szakadt nálam, ami régen nem volt jellemző. Bridge módban nyomom, normális routerrel, szintén BP.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#129747) persil válasza frankdelgado (#129744) üzenetére


persil
nagyúr

:R
Ahogy moby is irja, mukodesebol kifolyolag 40-hez 120-as megjelenito kell jatektol fuggetlenul.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#129748) Scholes9 válasza negyven2 (#129705) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Na így újra megnézem majd szerintem :B Bár azt hiszem egy bugos küldetésnél megakadtam vagy mi volt :U

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#129749) zozika84 válasza .LnB (#129741) üzenetére


zozika84
őstag

Ezekhez a másik oldalon szoktak tapsikolni...vagy már itt is divat lett?

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#129750) homerhamm


homerhamm
addikt

Free Play Days

Star Wars Jedi Survivor
Headbangers: Rhythm Royale

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.