Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7151) Plasticbomb válasza Taragas (#7046) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Egyébként hogy is alakult a ban végül? Ugyanazon az accon játszol, resettel, vagy inkább csináltál egy újat?

Illetve ha jól látom, akkor már nem érdekes a kérdés.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#7152) Steelheart2


Steelheart2
senior tag

A WoT állatfajai:

Suicide scout
Eff érték: 700-900
Jellemző tank: T-50, A-20, Pz38, Leopard
Élőhely: Ellenfél bázisán, de nem sokáig.
14:45-kor már az enemy kezdőjén van. Villant 5 tankot, 2-3 másodpercig, akikre senki sem tud rálőni majd elhal. Havonta párszor megkapja a Felderítőt, és ettől már is úgy érzi magát, mint ha ő lenne Jack Bauer.

Basecamper
Eff érték: 500-700
Jellemző tank: IS-4, IS-7
Élőhely: Saját kezdőkörben.
Alapvetően védekező stílusú állatfaj. Az ő analógiája szerint ha a nem húzzák be a bázist, akkor a döntetlen már megvan, és ezen álláspontjához az utolsó szalmaszálig ragaszkodik. Tanktól függetlenül basecampel egész mérkőzés alatt, szigorúan a kezdőkör 5 méteres körzetében. Főleg top tier heavyben és medekben ül, mert a TD játékstílus nem fekszik neki.

Überpro
Eff érték: 1800-2500
Jellemző tank: Batchat,T-54, IS-7, amx 1390, T110
Élőhely: Leginkább a hátad mögött, amire észreveszed kilő.
Az legerősebb állatfaj. Könnyű felismerni, 60%+winrate, fullgázzal halad, és lényegében mindenféle zoomolás nékül tüzel, természetesen 100% pontossággal. Rosszabb esetben kempel, és karc nélkül szedi le a fél csapatot. Személyes találkozásnál a vereség garantált, az ellibbenő HP mellett folyamatosan modulokat lő el, vagy csak simán kigyújt párszor.
A közösségben csendes, nem floodolja szét a chatet, mindenféle utasítgató üzenetekkel illetve noobozással, mert nincs rá szüksége: Akkor is nyer, ha körülötte mindenki elhullik /senki se azt csinálja ami a dolga. Az ellenfél foglalóit minden esetben leszedi, levadászása csak többszörös túlerőben lehetséges. Jellemzően hármas platoonban lövi rommá az ellenfelet, fajtársaival.

Lemming
Eff érték: 0-800
Jellemző tank: Bármi
Élőhely: Nincs kifejezett élettér, mindig ott van, ahol sok a zöld.
Igen gyakori állatfaj. Taktikai érzéke lényegében nincs, önmagában nem boldogul, így nagyon erős a csordaszellem. Egy csorda általában 7-10 példányból áll. A lemming sokadmagával elindul (szigorúan kacsasorban), egy a csata szempontjából teljesen irreleváns területre, ahol találkozik az ellenfél 2 light tankjával. A lemming kivételes sebességgel érzékeli a veszélyforrást, fedezékbe húzódik, és annak elhárításáig ott marad.
Ha épp arra jön az ellenséges front, akkor a fedezék mögül egyenként kibújva elhullik mind. A fedezékből kibújva szigorúan a tank seggét kell először megmutatni, vagy ha a pálya adottságai ezt nem teszik lehetővé, akkor legalább az oldalát. Ha az ellenséges font a pálya másik oldalán megy át, akkor a defeatig kempelés, 100%-nál kinézés a domb mögül, az ellenséges T-50 kilövése az utolsó pillanatban.
A lemming képtelen a foglalásra, ha a csorda átjut az ellenséges bázisra, akkor lelövöldözi az ellenfél SPG-it, és afk tankjait, majd a szélrózsa minden irányába szétszéled, és defeatig céltalanul botorkál az ellenfél lerakója körül, nullhápés light tankokra vadászva.

Killer artys
Eff érték: 0-500
Jellemző tank: Grille, Hummel, GW-k
Élőhely: Pálya végén, kezdőkörben, néha bokrokban.
Ezen állatfajt a wasd alapból megoldhatatlan probléma elé állítja, meg azok a csúnya stock Leichttraktorok is kikezdték az elit BT-7esét, nem neki való ez a játék. Így nincs más hátra, mint megmaradni a kattintgatásnál, mert neki már a clickclickclick.com is annyira bejött. A nagyobb artyk kihúzása nem tehetséghez, egyedül időhöz van kötve, így ez egy szimpatikus járható út hősünknek. Az se zavarja, hogy 50-esével adja a gép a kreditet, idővel és sok türelemmel kifarmolja a GwTigert, ezaz! „World is mine!”, part II.
Hősünk kezdőkörben lenyomja az X-et, és amerre áll arra lő. Kurvára nem zavarja a 3% alatti hit ratio, mert ezzel a vassal már néha belever egy ezrest a tankokba, és az milyen menő. Ha az ellenfél artyja nem noob, akkor viszont egy percen belül halott, és utána meg üvölt, mint Bayer Zsolt egy MSZP kongresszuson. Mert ugye a wasd még mindig nem játszik. De néha kegyes a sors, és nem bántja senki se, ilyenkor válik veszélyessé ez az állatfaj. Mindenkire. Viselkedésre olyan, mint egy cica, minél jobban mozog valami, az annál jobban vonzza a figyelmét. Így lesz meleg a talaj a futkározó amx 1390 körül, miközben az ellenfél megdől a nevetéstől.
Sokat kell várnia töltésre, így hősünk nem szarozik holmi zoomolással, ha lőhet is. Ez akkor jelent csak problémát, ha betörünk a frontra. Ugyanis ezen egyedeket nem fogja zavarni a sok zöld, ha valami pirosat is lát közöttük. Nyomja a gombot, és ammorackeli hátulról a 4 hónap alatt kiszenvedett IS-7ünket. Nem érez bűntudatot, kellett nekünk odamenni. Általában rövid életű állatfaj, a T-50-2 úgy szedi ki, hogy észre se veszi, mert közben veszettül céloz a távolba.

Prémium Pro
Eff érték: 0-500
Jellemző tank: Churchill, Löwe, KV-5
Élőhely: A saját csapatunk top tankjai között.
A sikerek hiányától teljesen megkeseredett állatfaj, ahol az egyedek átlagéletkora nem haladja meg a 13 évet. 2000 csata után a winrate 40% alatt, a legnagyobb tankja egy stock A-20, de már minden hájjal megkent, öreg csatalónak hiszi magát. És bizony a nagy képességekhez, nagy tank dukál, de a kreditek csak 80asával jönnek, és hősünk belátja: ebből így nem lesz egyhamar IS-7. Így némi sírás után apuci bankkártyájáról lekerül a hőn áhított összeg.
Innentől viszont páratlan sikerszéria veszi kezdetét. A kilencedik Churchilles meccsén egyből kettőt is lő, egy Bison, és egy afk Pz38 látja kárát az ifjú titán pro skilljének. Bár kicsit bosszantja, hogy az a köcsög ammo goldos Marder II karc nélkül leszedi full hpról. Még nagyobb tank kell.
Top tier Löwe, na ez már igen, egyből hatalmába keríti a „World is mine” érzés. Nyom három R-t, hullik a HP-ja mint a forgács, de mit számít, ez a tank 200-akat lő, whoaaaa! Mielőtt elhal azért egy M4-et sikerrel kilő. A csata viszont még így is elbukni látszik, mert az ellenfél Tiger II-je átgyalogol a stock PzIV-eken, így egy „noob team” felkiáltással otthagyja a lámákat, és inkább visszamegy Crurchill-ezni.

Kitartó
Eff érték: 0-500
Jellemző tank: IS-4, IS-7
Élőhely: Idióta helyeken.
A prémium pro egyik leszármazottja. Ezen állatfajnak apuci nem támogatta meg pénzügyileg a játékot, így kénytelen volt 5000 csata alatt, sok-sok türelemmel, csatánkénti átlagos 130 kreditenként, önerőből kihúzni egy tier10 tankot. Viszont amennyire tehetségtelen, annyira sok ideje van wotozni, így hála istennek folyamatos résztvevője a tier 10 csatáknak, égbekiáltó faszságokkal megakasztva a csapattársakat, a defeat általában garantált. Botmozgással rendelkezik, és hamar elhullik, közeli rokona a lemmingeknek.
A 30-40% közötti winrate alapján tudjuk hatékonyan kiszűrni.

Taktikmen
Eff érték: 400-900
Jellemző tank: Bármi
Élőhely: Random, lehetetlen helyeken fellelhető.
Szerény képességű faj, de ezzel ő maga is tisztában van. Sosem lesz jó játékos önerőből, bárki le 1v1-ezi, ezért mindenféle furfangos trükköket eszel ki, hogy a csata végén legalább 2 kill álljon a neve mögött. Akkor már nem lowozhatják le.
A Mausából még egy magányos T-32 is kiszedné, ezért cselhez folyamodik, és a város helyett elindul hegyet mászni. Azzal a pár VKval még ő is elbír. Remegő szájszéllel lövi ki a harmadik medet is a hegyen, ismét sztár lett. Innentől már az sem ronthatja el az örömét, hogy az artyk rommá lövik közben. Meg hogy az ellenfél ellenállás hiányában átgázol a városon, és defeatel.
Egyedül az bosszantja, hogy a magára hagyott, és a városban szanaszét lőtt IS-8 pajtás anyázik chaten. Mégis hogy gondolja, hiszen ő hármat is lőtt, az a low meg egy T110-el se bírt el, neki az a noob csak ne ugasson. Jellemzően platoonba hozza a társait, akiket belevisz a hülyeségbe = még nagyobb defeat. Mert a többiek noobok.

Public Leader
Eff érték: 400-600
Jellemző tank: Top tankok
Élőhely: Füstölgő roncsokban, főleg halott állapotban észlelhető.
Top tier KV-val egyszer lőtt egy topgunt, azóta ő a játék mindentudó orákuluma. A középmezőnyben észrevehetetlen, de top tankként kényszerűen le kell írnia, hogy kinek mi a dolga a pályán, természetesen néha égbekiáltó marhaságokra buzdítva a társakat.
A csata kezdetén nyom három R-t, „Kövessetek” felkiáltással berassol a frontra egyedül, majd elsőként elpusztul. Ezt „low team/noob team” felkiáltással nyugtázza, de jellemzően a csata végéig marad, és egyenként is lenooboz mindenkit, illetve további agyfasz instrukciókkal bombázza a még élő tankokat, hiszen az impresszív skilljével, még halottan is győzelemre tudja vezetni a csapatot. Ha több ilyen állatfaj is bekerül a csapatba, a csata végéig a térkép nonstop villogásba csap át.

Bot Csapattársak
Eff érték: 0-400
Jellemző tank: Bármi
Élőhely: Random mozgás, random helyeken.
A „bot csapattárs” faj, a játékosok nonplusz ultrája. Ők azok, akikkel csak sűrűbben vagyunk, nem többen.
Ha előttünk van, akkor folyamatosan kitakarják az ellenfelet, amíg az tölt, így a PzIV-re megvett töltésgyorsítót akár ki is dobhatjuk a kukába, az ellenséges SU-85 partiban lesz velünk. A lövéseket a random mozgásuknak köszönhetően elkerülik, azokat mi szedjük be.
Ha mögöttünk van, akkor jobb esetben természetesen nem fedez, és a mögénk cammogó ellenséges tank gond nélkül lő minket seggbe. Rosszabb esetben zoomolás nélkül durrogtat, és ő maga gyújt ki, amit heves sry-zással korrigál. Majd a játék alatt legalább még egyszer seggbelő, még több sry-zás.
A csata alatt természetesen értékelhető lövése nincs, mindent pattint. Már ha talál, a hit ratio szigorúan 20% alatt. Ha magára marad olyan, mint ha ott se lenne. Ha a felszáll a lemmingvonatra, akkor futás közben pár saját tankot megakaszt, néha még le is láncol, sűrű sryzás itt is. Halála után is kísért a jelenléte, általában kulcsfontosságú helyen, például hídon keresztbe hal el, megakadályozva egy tucat társat a továbbhaladásban, vagy csak simán fedezéket ad a hullája az ellenfeleknek, főleg nyílt pályán.

Átlagos Jó Player
Eff érték: 1000-1300
Jellemző tank: Nincs
Élőhely: Sehol.
Ez az az állatfaj, aminek mindenki képzeli magát a szerveren, mindenki mondja magát a fórumon, de közben senki se az.

Ez nagyon nagy! :)

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#7153) sith7 válasza Steelheart2 (#7152) üzenetére


sith7
nagyúr

900 és 1000 között nincs kategória ... akkor én most hova tartozom ? :D

(#7154) Steelheart2 válasza sith7 (#7153) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Még vársz a besorolásra.:D

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#7155) Taragas


Taragas
aktív tag

1300-1800 között? :DDD Mert én meg itt vagyok. Bár néha magamra ismerek a leírás alapján, amikor balfasz napom van.... :DDD :DDD :DDD (na akkor 2 meccs után escape)
Amúgy patent kis írás! :) Szarrá röhögtem magam közbe! :DD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7156) Steelheart2 válasza Taragas (#7155) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Tetszett nekem is.Vannak benne jo dolgok tényleg. Én még csak jo játékosnak képzelem magam, de mégsem.:D

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#7157) jano_77 válasza Steelheart2 (#7154) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez tényleg jó kis összefoglaló....jókat röhögtem magamban. :D
Én az utolsóba tartozom EFF(WN6) alapján. :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7158) Steelheart2 válasza jano_77 (#7157) üzenetére


Steelheart2
senior tag

:) Én is.:D

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#7159) sith7 válasza Steelheart2 (#7154) üzenetére


sith7
nagyúr

ok :))

(#7160) fsb1000 válasza Atlantis (#7149) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nálam pont fordítva volt... A T71 után jobban játszhatónak érzem a T69-et.
Persze lehet ez azért van mert menthetetlenül hevysta lettem, hiába tudom miként kéne játszani a light tankokkal, nem megy velük jól a játék. A medekkel már jobb a statom és jobb a játékélményem is.

Lehet hogy aki profin játszik medekkel, annak a T69 okoz gondot, mert a menet tulajdonságai meg a tárazós harcmodor is más taktikát igényel.

(#7161) fsb1000 válasza jano_77 (#7150) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szép eredmény!
Én is úgy gondolom, jó tankkal, jó szakasztársakkal lehet a winrátát növelni.

Néha elképzelem, hogy egy MAUS + E100 + T57 trio mit tudna művelni.
T57-el voltam egyszer így spontán szakaszban, a Mausomat fedezéknek használta.
Kiálltam, lőttem, leláncoltak, ő meg kitárazott úgy hogy csak a tornyát dugta ki.
Mikor lőtt négyet szépen visszatolattam. Nagyon buli volt....
Amikor megindultunk akkor is jött mellettem. Meg egy M103 tolt. Persze semmit nem számított, de legalább az eleje védve volt.

(#7162) Atlantis válasza fsb1000 (#7160) üzenetére


Atlantis
veterán

Én is ezt írtam, a T71 stílusa nem nekem való, a T69 jobban tetszik, már-már "szeretem", de a kezdeti szívatások azért nem felejthetők el olyan könnyen. Eltörném a kezét annak, aki kitalálta, hogy csak ehhez a tankhoz kitalál olyan motorokat, amik később sehová máshová nem használhatók majd, nem kevés XP-be kerülnek és a stock T69 még használhatatlanabb a hiányuk miatt(látszólag minimális az a 90LE különbség, de szerintem érezhető). Fullosan se egy rakéta, de alapon meg aztán egy döglött lajhár is lehagyja, ami egy mednél nem túl nyerő. Az utódba persze belemennek a HT-ág amerikai motorjai...biztos a történelmi hűség indokolja ezt is. :)

Egyébként most a Indien Panzer-rel hasonló cipőben vagyok, rettenetesen lomha és lassú alapon, de ennek legalább később is felhasználhatók a motorjai.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#7163) #21346560


#21346560
törölt tag

Azért ezt T69-el nem tudtam volna megtenni:

(#7164) jano_77 válasza #21346560 (#7163) üzenetére


jano_77
nagyúr

Gratula...nagyon szép eredmény! :C

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#7165) #21346560 válasza jano_77 (#7164) üzenetére


#21346560
törölt tag

Köszi. Nem mostani eredmény, de el van mentve, mert szép csata volt.

(#7166) Gaz 78


Gaz 78
aktív tag

Kisemmiz a vagyonomból az USA T92-es arty a 2500 kredites löszereivel :/ ..valamit megint állítottak rajta mert egyáltalán nem találok célba vele,nagyon elhord,így eladom - nem rombolom az idegrendszeremet miatta.
Mínusz 100-200e kreditek óránként,na ez nem járja
Szóval 4 milkóért megveszi a játék az spg-t és arra gondoltam folytatom az Angol TD vonalat a 8-as AT 15-tel.
Erről a TD-röl mi a véleményetek? ..az adatai meggyőzőek,persze a haladási sebességétől elvonatkoztatok mint mindig.

[ Szerkesztve ]

(#7167) Taragas válasza Gaz 78 (#7166) üzenetére


Taragas
aktív tag

Játsszál csak vele, szerezd meg a tortoist, azt ha mész vele szólj, kell egy frag.... ;]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7168) fsb1000 válasza Gaz 78 (#7166) üzenetére


fsb1000
nagyúr

A végére idegtépő volt a lassúsága, a tierjében ez a "dizájn" már elveszíti a bunker jellegét (a 2 elődje még ebben jeleskedett), de a 2. löveggel egészen jól használható.
Rémálmaimban jön elő mikor sorozatosan EL Hallufra mehettem vele....

Én csak a FV 183-as miatt csináltam végig az angol TD ágat, ami sajna nem váltotta be a reményeimet.
Viszont a német TD vonal sokkal jobb lett. 8.6 után. A Jagtiger mindig is jó volt, a JP100 meg jelentősen javult. Ha nem is extrém jól "statol" viszont élvezetesebb vele játszani, talán csak a sebessége maradt a régi esetleg még lassabb is terepen.

(#7169) fsb1000 válasza Taragas (#7167) üzenetére


fsb1000
nagyúr

hehe.... más nem hiányzik a trófea gyüjteményedből?

Szólj mert akkor mehetünk egyszerre indítani.

(#7170) Taragas válasza fsb1000 (#7169) üzenetére


Taragas
aktív tag

Hehe, konkrétan 20 tank fajtából nem lőttem még ki mióta újra kezdtem. Ebben benne van pár új arty, kilences rendes tankokból a tortoise, és sok tier tízes, mivel még csak tier 8ban járok.... :D De az is egyre kevesebb. :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7171) Gaz 78 válasza Taragas (#7170) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Kösz fiuk! ...amúgy a Tortoise az ami igazán érdekel,ott meg is fogok állni az Angol vonalon.
Megvettem az AT 15-öst. Megyek nyomatom a csatákat vele.

(#7172) kirjak válasza Patrick76496 (#7140) üzenetére


kirjak
aktív tag

Így már értem, semmi baj. Nem volt sértő egyáltalán csak szerettem volna érteni. THX

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7173) kirjak válasza fsb1000 (#7161) üzenetére


kirjak
aktív tag

Melyiket húzzam ki? :D

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7174) #21346560


#21346560
törölt tag

Én ezt az új pályát annyira rühellem.... komolyan mondom szarabb mint a Serene Coast volt.....

(#7175) fsb1000 válasza kirjak (#7173) üzenetére


fsb1000
nagyúr

hehe... amelyik neked tetszik.
Azt hiszem E100-ig a legkönnyebb eljutni. Viszont T57-em még nincs. Azt is nyomathatnád.

De kisebb tankokkal is lehet szép szakaszozásokat nyomni.
Ahogy nézem a csatáim, az IS3 és a T-150 nagyon durva ellenfelek lettek/voltak

(#7176) kirjak válasza fsb1000 (#7175) üzenetére


kirjak
aktív tag

T-150 "elkelt" 6-osok közül csak a Kv1-s maradt meg, meg hamarosan a T-21 lesz még ill. a Pz4 és Cromwell.
7-esen sok tankom "megragadt" abból eddig a T-29 és Tiger-P ami bejön és meg is marad ha nem csinálnak azokkal is valami eget rengető baromságot.
8-as szinten még semmi nem tetszett meg igazán, szerintem ott csak az IS-3 játszik majd ha meglesz végre de még az IS-t sem kezdtem el.
9-esből meg csak egy van, ST-I :(

Lelassult a fejlődésem mostanában, úgy érzem mintha tier 7 felett nem lenne olyan jó játszani.

Persze lehet hogy csak hisztizem a szürke hétköznapok meg a meleg miatt

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7177) fsb1000 válasza kirjak (#7176) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Kétségtelen hogy t7 felett egyre jobb képességű játékosokkal találkozni és szerintem ezért nehezebbek a csaták, de én főleg a t10-eket kedvelem. Nagyjából egyenlőek az esélyek már ezen a szinten.

Az ST1 nekem is meglett., de még sokat kell vele bénázzak hogy maxra fejlesszem.

(#7178) Enzolord válasza Taragas (#7170) üzenetére


Enzolord
addikt

Obj megvan? :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#7179) kirjak válasza fsb1000 (#7177) üzenetére


kirjak
aktív tag

Érdekes egy tank . Nem nagyon tudok véleményt alkotni még hisz gyerekcipőben jár nálam, alap rajta minden.
Emiatt nyilván sikertelen vagyok vele de nem tűnik kellemetlennek.
Szerintem jó motorral elég mozgékony lesz és a csöve sem rossz papíron.
Penetrálása nem túl jó, becslésem szerint 20% körül van az én használatom szerint.
Majd utána nézek mennyire kell befordítani. Jó lenne ha az első 9-es tankomat meg is tarthatnám.

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7180) emre


emre
veterán

Dobi változott az effed a napokban?

A múltkor írtad, hogy a minőségibb játékra tetted a hangsúlyt.
Anno nekem is ez járt a fejemben, és akkor 1498-1501 között mozgott.
Ma lehet frissült az xvm és meglepődve látom hogy 1660 lett az új érték, de szerintem ennyit nem tettem hozzá.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#7181) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Panther M10 - első 30 csatám katasztrófa volt. Tegnap már nyertem 3 csatát, és ma mindet nyerem .Ez meg ráadásnak egy TankÁsz:

Direkt reggeltem egy új nicket ennek a tanknak, de úgy látom a a győzemi sorozatok épp olyan hektikusak mint a régi accomon. Lefogadom, hogy még ma elérem az 50%-ot.
(asszem 35%-ról javulok, de volt 27%-is 16 csatánál.)

[ Szerkesztve ]

(#7182) Dobi 562 válasza emre (#7180) üzenetére


Dobi 562
addikt

WN6-ot szoktam nézegetni, de csak annyira foglalkoztat a dolog, hogy ne csökkenjen. Ha nőtt az előző napi csatáknak hála, akkor tudom, hogy jól teljesítettem. :)

A 8.6-os peccseléskor az arty-k miatt csökkent 10-20 pontot a WN6 értékem. Egyébként szépen lassan növekszik minden.

------------------------------------------------------
(#7147) Gaz 78: köszi, nekem is ez volt a sejtésem. Csak azért kérdeztem rá, mert általában francia artykkal tapasztaltam, hogy általam totál biztosnak vélt helyen lőtt meg. Sajnos arty-safe-zone-ok ismeretében vannak óriási hiányosságaim.

fsb1000, Runo: gratulálok a szép eredményekhez. Nekem az SP-t mikor megvettem 1X. csatára sikerült ledupláznom, annyi vereséggel indítani nem volt kellemes érzés.

[ Szerkesztve ]

(#7183) emre


emre
veterán

Ezzel a két majommal most találkoztam.

E5-el beállt a sarokba és nem is mozdult onnét, gondolom a foglaláson kívül máshoz nem nagyon ért.

ST1-el volt és 30k csata után még mindig HE-vel lövöldözött, ilyen az ideális ellenfél.

(#7182) Dobi 562

Köszi, de közben rájöttem, hogy valamiért az új eff helyett a WN6-ot mutatja nálam.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#7184) Taragas


Taragas
aktív tag

Vért izzadok (főleg hogy meleg van), de minél több xpt össze kell szednem ma az amx12tvel, hogy holnapra minél kevesebb maradjon. Ma jó csapatokat kapok, de szerintem holnap már nem fogok, így a maradék xpt a 1375höz holnap kell összeszedni. Nem szívem csücske a 12t, annak idején itt abba is hagytam ezt az ágat, de muszáj, mert a 1390 és a batmobil régi vágyam, a 1375 meg ugye péntek reggelig akciós, szal addig össze kell farmolnom az xpt hozzá! meg így legalább gyors kimaxolom a 12-t, azt elfelejtem egy életre. (bár elég jó köröket futok vele néha, premmel 1000-1500 xpt, annyira nem vészes, de nagyon lassú a manőverezése :((( )

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7185) kirjak válasza Taragas (#7184) üzenetére


kirjak
aktív tag

A bat az a leggyorsabb gépállat a WOT ban?

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7186) Bingisz válasza Taragas (#7184) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát én rájöttem (ismét), hogy teljesen hülye vagyok a scoutoláshoz. Egyszerűen nekem sajnos ez nem megy. Inkább flankelnék a 13-75-el, de rengeteg a tier 10 csata, ahol az ágyú és a lőszer is kevés sajnos.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#7187) fsb1000 válasza kirjak (#7185) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nem. Kicsi lightok között van gyorsabb. Papir szerint talán pl. A20 (72km/h), de van több is ami gyorsabb 65 km/h-nál.

Most nézem a VK28-at visszavették 60 Km/h-ra pedig milyen jó volt vele száguldani csak lassan gyorsult fel.
A T50-2 bezzeg marad 72Km/h

[ Szerkesztve ]

(#7188) Gaz 78


Gaz 78
aktív tag

Szépen működik az AT 15,tetszik :) "stock" állapotban is kellems vele :)
..érdemes a IX-es löveget rátenni? hiszen a páncélátütése és sebzőképessége ugyanaz mint a 8-asé,csak épp gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

(#7189) kirjak válasza fsb1000 (#7187) üzenetére


kirjak
aktív tag

Azért az nem túl jót tesz egy játéknak ha folyton változtatnak ennyi mindent.
Az új pályák és új tankok rendben vannak.
Bevétel alapján bizonyára előnyös ha sok ember játszik, nem túlzottan zavar senkit a (WOT-nál) ha sok a béna ezért ezzel nem is foglalkozom már.
A hangokat (szerintem rosszabb lett) ha lenyelem meg minden mást is és elfogadom a változtatásokat azzal a címszóval hogy "egyensúlyba" kellett biztosan hozni a játékot, akkor is vérlázítónak tartom a valódi pénzért vásárolt prémium tankok többszöri gyengítéseit.
Összességében nézve szinte biztos vagyok benne hogy a játék életben maradása érdekében a céljuk a CIRKUSZ fenntartása.
Más miatt fogom én folytatni a játékot más miatt fogod te. Ha pedig "bassza a csőrödet" hogy a héten sikertelen vagy pedig 2 évig jó voltál akkor jobban érdekel még ha bosszant is és tartani akarod a szintedet ne adj isten még javítani is szeretnél ezért tovább játszol.
Én nem hiszem hogy mérnök emberkék oly bénák lennének hogy ekkora játékosszám (bevétel) mellett ne tudnának tökéletesebb játékot alkotni.
Akkor viszont hol maradna a várakozásunk az ezer féle probléma megoldására ha mind meg lenne oldva.

"Tudom, hogy nincs tökéletesség a földön. És elfogadni bizonyos értelemben a tökéletlent, ami mindennek ellenére a tökéletesség felé visz minket - ez a maximum."

-Pilinszky János-

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7190) fsb1000 válasza Gaz 78 (#7188) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Brutál lesz attól a gyorsaságtól. (szerintem)

(#7189) kirjak : Nagyjából egyetértek. Nincs különösebb gondom a WoT-al, sosem szidtam a fórumokon, sem a fejlesztőit, már most jobb a statom, mint ami a játéktudásom alapján elképzelnék magamnak... de a 8.6 óta olyan dolgokat tapasztalok, amiket vagy nem értek, vagy nincs ellenszerem ellene.
Nem a winráta csökkenés veszi el a kedvem, de az a legszembetünőbb.

Méás játékot azért hagytam abba mert sok volt a csitter.
Itt most aszt hiszem a fejlesztők csítelnek leginkább.

[ Szerkesztve ]

(#7191) kirjak válasza fsb1000 (#7190) üzenetére


kirjak
aktív tag

Csemege lesz?

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#7192) #21346560 válasza fsb1000 (#7190) üzenetére


#21346560
törölt tag

+1 Brutális lesz tőle... ellenségre rálősz, azt hiszi kijöhet nyugodtan, s mire kiér,már megint lősz :)
Soxor ölök úgy, hogy kijön sarok mögül, láncolás-sebzés (lehetőleg úgy, hogy a csöve még ne legyen kint :D ), nincs ideje feltenni a láncot, olyan gyorsan lövöd le megint....

Biztos vannak nálam jobbak, nekem ez egész jónak számít:

(#7193) fsb1000 válasza kirjak (#7191) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ráéreztél. Nagy CIV rajongó és gémer voltam, több mint 15 éven át, a Civ1-et még a melóhelyen játszottuk 91-től. Lehet ezért vettem az első PC-met is, előtte más gépeim voltak.

A CIV5 csalódás volt, mint a legtöbb hardcoreCIV-esnek, de ez a kieg talán valamit visszahoz a régi fillingből, amikor még többet kellet gondolkodni ezen a játékon, mint a grafikát élvezni. Igazi stratégia volt.
De lehet hogy már annyira populáris, és annyira könnyű játszani, hogy ez a cucc sem segít rajta.

Minden karácsonykor előveszem a kollekciót és 1-2 hetet civezek. CIV3-al vagy 4-el.

(#7194) #21346560


#21346560
törölt tag

Srácok, ez mi?

Ez ez lenne?

Mert ebben a csatában nem történt ilyen...

[ Szerkesztve ]

(#7195) Taragas válasza #21346560 (#7194) üzenetére


Taragas
aktív tag

Én tom , csak indul a meccs.
Akkor nem tom! :DDD

[ Szerkesztve ]

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7196) Gaz 78 válasza #21346560 (#7194) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

ilyen van?

(#7197) Gaz 78 válasza fsb1000 (#7190) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

oké ..igazatok van,jó ha gyors a löveg .)

(#7198) Taragas válasza #21346560 (#7194) üzenetére


Taragas
aktív tag

Lehet ezért lesz érdemes artyzni. Ha kilősz legalább 2 tankot vele, és elég kritikus sebzést viszel be, akkor kapsz egy garázs helyet... :)) :DD

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#7199) #21346560 válasza Taragas (#7198) üzenetére


#21346560
törölt tag

Szerintem egy ezt megelőző csatában lehetett meg a "feladat", csak most ért ide a jutalom.....

(#7200) LoLHunCsirke


LoLHunCsirke
tag



Amúgy ritka béna csapat volt, nem igazán élveztem.. 2v15-t játszottunk 1 superpershingel :U

TinkeringAboutYou!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.