Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6801) scyllarus


scyllarus
veterán

Valaki tudna linkelni a post-battle statisztika .swf fájljából egy működő SerB-es verziót? Amit találtam, az nem tölt be..

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#6802) fsb1000 válasza scyllarus (#6801) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Milyen az a Serb verzió?

(#6803) scyllarus válasza fsb1000 (#6802) üzenetére


scyllarus
veterán

Amin SerB-nek van fényes jókedve, ha kikapsz... Mármint a középső képen :)

[link]

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#6804) Stigma.HC válasza emre (#6797) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Indien Panzerben egy valamit szeretek nagyon, -10° a max negatív függőleges kitéríthetőség. Vagyis mikor bekerült akkor annyi volt. Frissítés óta nem játszottam vele, mondjuk nagyon egy tankkal sem.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#6805) fsb1000 válasza scyllarus (#6803) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Köszi!
Sajnos nem tudom honnan lehet szerezni működöt, de az biztos hogy a régi 8.5-ös BattleStatok nem müxenek.

(#6806) #21346560 válasza Taragas (#6799) üzenetére


#21346560
törölt tag

+1 :) Szerettem, és az 50B-t is kedvelem :)

(#6807) AMD Power


AMD Power
titán

Megvan a Black Prince.... :B

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#6808) emre


emre
veterán

Köszi mindenkinek a hozzászólást.

Mindegyik gép meg lesz vásárolva, de majd ha akciós lesz.
Addig is húzom a meglévőket. Most néztem egy kis QuickBaby T71 játékot és kedvet kaptam hozzá, meg a KV4-hez is.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6809) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Gyözelem/Csata: 3-1 (9) (33.33%)

Egész jó, egész jó. 9 vereségből 6 cap lett és a csapat egy része még élt. Van valami medál akció most? Első vereség után kiléptem majd vissza hátha segít ezért ennyi csak.

[ Szerkesztve ]

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#6810) Taragas válasza emre (#6808) üzenetére


Taragas
aktív tag

T71 állat egy tank. Ritkán látok ilyen troll tankot. Sokszor berohantam egy hevie csata közepére vele, nagy káoszt okozva.... :DDD Gyors meg lett vele a T69(ami sajna csalódás a t71 után, de nem rossz tank, csak ez sokkal jobb volt). Alig játszottam vele, és simán össze gyűlt vele az xp. Egy lényeg van, gyúrj a képességnél a rejtőzésre, hogy jól tudj vele spotolni. Várok pár patch, mert sajna eléggé nerfre áll a szénája a kicsi tanknak(sokan panaszkodnak rá, meg szerintem a WG is észrevette, hogy bajok vannak ezzel a tankkal). Ha ez nem történik meg, akkor majd visszaveszem, baromkodás végett :DD . Cleverland mondta a vidijében, ez a tank tökéletes, és igazat adok neki. :D

Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!

(#6811) Plasticbomb válasza Taragas (#6810) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Jaja, az szerintem is egy állat tank! Gyors, agilis, pörög forog, pattog. az ágyúja kellemes, főleg, hogy táras, a tárazás is egész rövid, és a látótáv az valami csodás. Én aktív scoutnak raktam össze, most hogy visszavettem, megint fell kell szerelnem, de most leköt a SU-152.. Az dettó egy állat. Olyan maflásokat oszt ki, hogy öröm nézni. Néha mellélő, az olyankor kicsit szomorú, főleg, hogy 6000/ mellélövés, ajándék a wgnek.. de egyébként isteni. Várom, hoyg meglegyen az ISU-, és azon majd gyorsan kihúzom a BL-10-et, kíváncsi leszek, az milyen lesz.

Jó, hogy mondjátok, hogy a hellcat most van akcióban, el is felejtettem, hogy meg akarom venni, pedig a credit már össze is gurult rá a SU-152vel...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#6812) fsb1000 válasza Taragas (#6810) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Érdekes én pont fordítva vagyok vele.
A T71-el gyenge eredményt értem el, bár nem volt vele szenvedős menni, csak nem egészen éreztem rá. Viszont a T69-el az első pillanattól úgy érzem, hogy nekem való tank.
Még kis löveggel is az volt, de a nagyobbikkal aztán végképp jó tanknak tartom.

(#6813) Patrick76496 válasza #21346560 (#6784) üzenetére


Patrick76496
őstag

Nekem még csak AC Mle. 48 van, de napról napra kezd elegem lenni ebből a tankból. Nagyon várom már, hogy vége legyen az akciónak, pedig annyira nem megy vele rosszul. Mondjuk ez a tank legalább jól néz ki, nem úgy, mint a grindelni való T9-es gépem, amire rá nem lehet nézni, oly bűn ronda.
Bár lehet nem a tankból kezd elegem lenni, hanem a leosztásokból és/vagy a szakasztársaimból. Egyik 57-es win rate-ű, 1800+ a WN6-ja, és csak a fun-ért játszik 50 100-al. Na ő pl olyan "parancsokat" ad néha, amiket nem igazán lehet teljesíteni TD-vel, legalábbis nincs semmi értelme. Pl múltkor leküldött Himmelsdorf halálútra. Semeddig sem éltem, mivel szétlőtték a 48-as modell papír páncélját (pedig csak T8-as csata volt + még a KV-1S is belőtt). Nem érdekli a sebzés, csak a győzelem, persze ő könnyen beszél, mivel mindig megvan neki 2000 (kb ez nekem is a célom az AC-val). Épp ezért nem értem, mit szeretnek annyira az emberek a században, ahol egyáltalán nem lehet érvényesülni. Az egyszerű győzelemben mi olyan jó, ha nem a mi érdemünk? Egy másik haverom dicsekedik, hogy 6 körből 100% a win rate-je SU-152-vel, erre nézem, hogy még a saját HP-ja sincs meg átlagban. Még mindig többet érek egy 3000 dmg-s vereséggel, mint egy 1500 dmg-s győzelemmel. Márpedig 1500 az semmi egy ilyen tankkal, ennél több kell vele. Komolyan egyszer beruházok egy IS-3-ra, azzal már úgy is siralmas a statom (1350 avg sebzés), azt lehet rontani ezerrel században.

Egy kis nosztalgia a többi öreg motorosnak.
Mennyivel sokkal jobb volt rengeteg pálya amíg fel nem újították, nem hoztak be új játszhatatlan mapokat (kivétel: Pearl River). Mennyivel szebb volt az egész, amíg én is retardált marha módjára játszottam és nem foglalkoztam semmilyen átlaggal. Kár, hogy ezt sikerült elszokni anno még az első WoT PH! topikban.

(#6779) Bingisz: Cseppet OP feelingje van T6-ban, nem szívesen találkozom vele. És ha már Hellcat, akkor itt egy óriási csata, amit ketten egy random hellcattel hoztunk 3-3000 sebzéssel, 6-6 killel. A csata után rám is írt, mondta, hogy öröm volt velem egy csapatban játszani, kicsit beszélgettünk az értelmes csapattársainkról :)
Furcsa, de én kifejezettem szeretem Redshire mapot, persze csak a nem camper oldalról. Ahol mi nekünk kell támadni a hegyet, egész jókat lehet sniperkedni. T8-as csata, csapatonként 8 db 8-as gép, T-34-85 3800 sebzés 30 AP lőszerrel. E tank számára kb nincs lehetetlen, akár még T8-ban is elvan, DE! ahhoz olyan kell legyen a pálya.
T-34-85 Ace Tanker. Ilyenek pattantak rólam, hogy T32 és T-34-1. ;]
FCM36P40 (T3) T4-es körben 2000 sebzés
T6-os csatában T7-es top tier arty
T7-es csatában WZ-131

Más: Meglett az 1400-as WN6, bár nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne.

Szörnyű problémám akadt. Van 5,4 millió kreditem és nem tudom mire költsem. Óriási a kísértés, nagyon vissza kéne azt az ST-I-et venni, már ha szimplán csak a garázsban lenne, annak is örülnék. Bár nem tudom meddig várjak vele, mert nem nagyon szokott akciózva lenni. Venni kéne pár tankra felszerelést is, de szintén nem tudom, meddig legyek türelmes.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#6814) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Első csata full stcok géppel:

(#6815) emre válasza Dobi 562 (#6814) üzenetére


emre
veterán

Na annak a gépnek megint nagyon aljas tornya van.
Nem is tudom melyiket szerettem jobban, ezt vagy az AT-t

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6816) Dobi 562


Dobi 562
addikt

2. csata:

Sajnos az A-20 aki behozta az MS-1-et, meglépett előlem... Úgy döntöttem ha tolerálva van, hogy egyeseknek az okoz örömet ha rontják mások esélyét a normális játékra, akkor magamra vállalom a Megtorló szerepkörét. Nem is értették a többiek (600 wn6 körül) hogy miért lőttem ki a "scout"-unkat. Aki egyébként azzal foglalatoskodott hogy a házakat döntögette a bázis mellett. Lehet, hogy ha nem látom meg mit művel, életben marad. Nem volt szerencséje.

(#6817) emre válasza Taragas (#6810) üzenetére


emre
veterán

Eddig mondjuk nem volt túl nagy szerencsém vele, de ilyen csapattal nem is lehet.
Pedig QuickBaby olyan lazán csinált vele 3000 sebzést hogy csak néztem.

Mondjuk a KV4-el szerintem ugyan ez a helyzet (48% win, szégyen... :( ), úgy érzem nem vagyok vele rossz, pár csata óta a jobb motor is benne van, de valahogy mindig balul üt ki a dolog. Egyszerűen nem érek el vele sehova időben, mert ha az egyik oldalt tartom, mint a képen is akkor a másik területre esélytelen átmennem. Meg az ellenfél sem annyira hülye, hogy leálljon küzdeni, inkább befoglal. Tegnap itt lett elegem,

Ja az a 110 egy piszok csíter tank, simán elvitte volna előlem az acélfal medált ha ki nem lövöm. :DDD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6818) jano_77 válasza Steelheart2 (#6792) üzenetére


jano_77
nagyúr

Gratula! Sikerült beállítanod mindent tegnap? Én Hellcattel toltam tegnap, meg utána egy kicsit még IS-el.
Ma nem hiszem, hogy leszek, mert színházba megyünk, de holnap talán tolhatnánk majd egy szakaszt Hellcattel, mit gondolsz? ;)

(#6814) Dobi 562: szerintem ne várj ettől a TD-től túl sokat....elég gyenge gép! :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#6819) emre


emre
veterán

Na, kezd alakulni a dolog :))
Csak a beszarás jelző nagyon hiányzik a parancsnokról, egyenlőre az első skill-nél tartanak, a parancsnoknak felderítő, a többinek álca van 50% körül.

A végét sajnos kicsit elkúrtam. replay ha valakit érdekel

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6820) Steelheart2 válasza jano_77 (#6818) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Szia.Köszi szépen.Igen,nagyjábol sikerült beállitani mindent.Benne vagyok a hellcates szakaszban.Átpakolom majd a népet.

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#6821) LoLHunCsirke


LoLHunCsirke
tag


ez még kellet 8.7 előtt :D

TinkeringAboutYou!

(#6822) jano_77 válasza LoLHunCsirke (#6821) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez szép kis tiszta haszon (98.9K)! Gratula! :C

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#6823) fsb1000 válasza LoLHunCsirke (#6821) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Sokan panaszkodnak hogy gyengébb lett. Én is úgy érzem hogy könnyebben átlövöm.

Te hogy érzed, mint tulaj?
(amúgy tényleg szép eredmény)

(#6824) sith7 válasza LoLHunCsirke (#6821) üzenetére


sith7
nagyúr

Szép eredmény, :C de nagyon durva, hogy nekem 3000 körüli sebzésre, prémmel, szokott adni 100k - t ... most akkor ez prémmel mennyi lett volna ?

(#6825) Patrick76496


Patrick76496
őstag

Kész, eddig bírtam. Ennek a tanknak ismét a garázsban a helye: Purchased:
'ST-I' successfully purchased. - Credits: 3 561 000. :)

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#6826) Stigma.HC válasza emre (#6819) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Egyik legjobb tank :C gyanús, hogy majd nerfet fog kapni szerény véleményem szerint. Francia hetes társát reggelire megeszi. Majdnem annyi vele az átlagsebzésem mint a 1390-el amit azért furának tartok :)

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#6827) LoLHunCsirke válasza fsb1000 (#6823) üzenetére


LoLHunCsirke
tag

Régen sokkal acélosabb gépnek éreztem, még a t9 csatákat se bántam vele, mert ha kellet akkor benyelte a lövéseket. De most már akkor is rosszul érzem magam, ha több mint a fele csapat t8, nem tudom lehet csak ennyien ráéreztek a weakspotjaira(vagy csak ennyire szeretik ellene használni a gold ammot? :F ). Lehet majd visszakérem érte a 7200goldom, amúgy is itt van még 1 KV-5 a garázsba, amivel sokkal jobban élvezem a játékot :P

TinkeringAboutYou!

(#6828) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ma is kényeztet az MM:

(#6829) sith7


sith7
nagyúr

Istike92 remek csapattárs volt, direkt kitolt fedezékből, illetve nem engedett vissza, és azt mondta azért tette, mert úgy járt a seggem, mint a kacsa pöcse, ... végülis mit csináltam ? :W :W :W

Előre - hátra menve, T43 - mal szórakoztam egy Tiger, meg egy M6 - tal szemben, ez a köcsög , meg nem engedett vissza, sőt még tolt is :W :W :W

(#6830) fsb1000


fsb1000
nagyúr

De durva csata volt Westfielden... csak T10-esek

Nálunk 5db JpzE100 + 1 Fosh155 + 1 E100 meg én Maussal.
Mentem elől, ezek meg jöttek utánam. Nagyszerű volt, ahogy a jagdPzE100-ak menetből lőttek. Bamm... bammmm....bammm
A csata 40%-át leláncolva töltöttem és főleg engem lőttek, de nyomultunk.... A végére kilőttek (2 arty el sem talált a nyilt mezőn) nem is kaptam sok XP-t, pedig sokat spottoltam, de tényleg jó csata volt.

(#6831) scyllarus


scyllarus
veterán

Lassan szokjuk egymást a kis lapos sunyival. 10. csatám, T9, gondoltam kipróbálok valami mást az általam eddig látott "szaladgálok-meghalok" stílusnál.
És nem is lett rossz:

A két Tiger II-őnk összesen sebzett annyit, mint az én kis "scoutom":

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#6832) fsb1000 válasza fsb1000 (#6830) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Micsoda csaták egymás után...

(#6833) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Csata végén jgpze100 benyögi, noob team. Bravo :D Mióta meg van a t71, nehezen tudom megszokni a 40 másodperces újratöltést.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#6834) #21346560 válasza Stigma.HC (#6833) üzenetére


#21346560
törölt tag

Velem is volt ma, westfielden egy T-44 (védünk) rohan az ellenfél indulópontjára, majd 8 sec alatt meghal, utánna csata végéig núbozott, meg idiótázott minket, mert nem segítettünk neki... próbáltam pátszor elmagyarázni neki hogy bizony védekeznünk kéne, és ez nem az a pálya, ahol nem árt támadni védőként, de nem akarta megérteni.. aztán némítottam.... persze a núb idióta csapat megnyerte neki :))

(#6835) emre válasza scyllarus (#6831) üzenetére


emre
veterán

Ez a fekete skin honnét van? :D

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6836) scyllarus válasza emre (#6835) üzenetére


scyllarus
veterán

Vitiris interface pack v2.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#6837) emre válasza scyllarus (#6836) üzenetére


emre
veterán

Köszi! :R

Csak éppen nem lehet letölteni a datáról. :(
Pedig mondtam neki hogy ne oda töltse fel a dolgait, mert nekem is eltűnt onnét egy csomó.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6838) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Na... ez a TankÁsz is megvan:

(#6839) Patrick76496


Patrick76496
őstag

A mai napon 3x értem el az overall 56% win rate-et, de most megint csak 55%-os vagyok. Szánalmas, hogy ma milyen leosztásokat kaptam, néha még a két kis kedvencemmel (Churchill III, T-34-85) sem tudtam nyerni.

Nem tudom, hogy csináltak-e valamit a Type 59-el, de hogy nem ilyen volt 8.5 előtt (igen, nem 8.6-ot akartam írni), az biztos. Azért csak most írom, mert mostanában nagyon keveset játszottam vele, egyszerűen elment tőle a kedvem, annyira rosszul ment vele. Olyan törékeny, mint egy Lóri, nincs kör, ahol ne sérülne meg modul, vagy legénységi tag. Ráadásul rendkívül gyulladós, pedig soha nem volt ilyen az eddigi 1000+ csatám alatt. Ma olyan csatám volt, ahol gold tűzoltó mellett 2x gyújtott fel egy IS-3 (ami még stock is volt, csodálkoztam, hogy vitt át D-25T-vel). Szóval aki Type tulaj, az bátran használja el a kis javító készletét az üzemagyag tankra, nem szabad félvállról venni a sérülését, mivel a következő találat nagy valószínűséggel gyulladást idéz majd elő.

Kár, hogy nem tudok benne kaját használni, pedig nagyon nagy szüksége lenne rá a legénységnek. Jót tenne a tank néhány tulajdonságának.

Szerk:
FTR-en írták:
7/42 will come this year (but patch number is not yet known)
Na most csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem tudom mi az a 7/42?

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#6840) Dobi 562 válasza Patrick76496 (#6839) üzenetére


Dobi 562
addikt

7-es tank század lenne?

A játék egyébként nem is nagyon gyatrán megy, mármint a teljesítményem nem változott, csak nyerni nem tudok. Lehet fel kéne adnom a stathuszárságot, van aki 40% győzelmi aránnyal is élvezni tudja a játékot, kicsit irigylem is őket.

(#6838) fsb1000: gratulálok az újabb ászhoz! Úgy vettem észre a TD-knek jót tett az xp-hozam növelés.

(#6841) Dobi 562 válasza Dobi 562 (#6840) üzenetére


Dobi 562
addikt

Wins / Battles 2 / 5 40%

Avg. / Total Exp. 1 111 / 5 559
Credits total 278 668

Ma reggel nem volt olyan csata, hogy ne én osszam a legtöbb sebzést, de ez 40%-ra elég 5 csata után...

Direkt kérem őket tök normálisan hogy ne szaladgáljanak le egyesével a dombról az ellenfél elé, 40%-os 400 WN6-os vérpistáink csak megcsinálják. Kilövik az első marhát, de a többi nem tanul belőle, hanem mennek egyesével a vágódhídra.
38%-os top E-50ünk közben egy szikla mögött lapít mint a szar a fűben, a tornya arrafelé néz ahol ellenfél már nincs és a háta mögött közben bázist foglal az ellen... Végül 1000 sebzéssel (de 100% hp-val) zárja a csatát, biztos elégedett lehet magával, lecsekkoltam, 500-as átlagsebzést sikerült produkálnia E-50-el, ezt most megduplázta.

(#6842) emre


emre
veterán

Utolért az agyhugykő, sehol nem találom, hogy hova lehet replay-t küldeni ahol majd videót csinálnak belőle. :W

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6843) emre válasza emre (#6842) üzenetére


emre
veterán

megvan :C

[link]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6844) emre


emre
veterán

asszem nem tökölök vele, ennek az elejét érdemes megnézni

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6845) virkir válasza Dobi 562 (#6840) üzenetére


virkir
veterán

7/42 will come this year (but patch number is not yet known)
Tankszázadhoz kevés lenne a tier pont inkább a 7v7-et is be akarják tenni mint ESL-en.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#6846) scyllarus válasza emre (#6837) üzenetére


scyllarus
veterán

Ha hazaértem, elküldöm/feltöltöm valahogy

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#6847) g85j válasza LoLHunCsirke (#6821) üzenetére


g85j
tag

Bakker, rárakták a JagdTiger lövegét? :DDD
Én még 3800 sebzés felé nem tudtam menni vele. Grat hozzá!

S ja én is észrevettem, hogy már közel sem pattog annyit, mint 1 hete!

(#6848) Enzolord válasza g85j (#6847) üzenetére


Enzolord
addikt

Eddig sem igazán pattogott, hanem elnyelte a lövéseket, de tén y, hogy mostanság keveset nyel el..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#6849) #21346560


#21346560
törölt tag

Nem emlékszem rá, hogy 10.000 fölött kaptam volna már vele :DDD

(#6850) fsb1000 válasza #21346560 (#6849) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Bizony jó pattintós lett.
Ezzel a tankkal rá lehet menni az ellenfélre, nem számít a hosszú töltési idő.
Az angol TD-vel biztos bukta.

Múltkor tortoise 1v1-ben lenyomott.
Elsőre eltaláltam a kupolát 1200+ sebzés, na mondom ennek vége.
Fedezékbe húzódtam (addig kettőt belém nyomott), majd megint eltaláltam a kupolát, de az pattant! 300 pennel! A tortoise egy helyben állt....
Aztán leláncolt és mielőtt betöltöttem volna kinyírt.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.