Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Witcher (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1351) volvoguy


volvoguy
addikt

és szerintetek a Witcher-en lehetett volna még mit gépigény területén csiszolni? vagy a pályák nagyságával, illetve a rengeteg npc-vel ez a minimálisra leredukálható gépigény, amit a fejlesztők eltudtak érni, vagy ráfért volna még az optimalizálás?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#1352) pilóta válasza volvoguy (#1351) üzenetére


pilóta
nagyúr

Szerintem gépigény terén igen nagyot alkottak már így is. Az én konfigomon minden maxra állítva, (kivéve anizo, az csak 2X-es, meg élsímítás levéve, mer minek) 1920x1200-ban röccenéstelen még a városban is.

Persze biztos lehetne még csiszolni a dolgon, de ne legyünk telhetetlenek :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#1353) Sirpi válasza pilóta (#1352) üzenetére


Sirpi
senior tag

Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).

Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen :) (közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta :) A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.

Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).

Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).

[ Szerkesztve ]

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1354) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Üdv!

Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!) :DDD

Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.

De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...

Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba volt :B Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen :K

Ennyit rólam. Most jöjjön a játék :U
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?

Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.

TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1355) Fel válasza hoffman_ (#1354) üzenetére


Fel
addikt

"Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)"

A TDU-t? Te gaz áruló ( :DDD ) .... most én is... és szintén a Switcherrel (vagy Bitcher??), na mindegy, de ezzel a remek kis kalandossal múlatom az időt.

Az a bestét én úgy intéztem el, hogy az Aard sign-t használva lebénítottam és utána rögtön ki is tudtam így végezni egy laza mozdulattal ;) .

[ Szerkesztve ]

(#1356) hoffman_ válasza Fel (#1355) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Itt ficeg a sarokban ne aggódj, és azért előveszem, de most a Fehér Farkasra sincs időm, jó ha 2 naponta egy bő órácska...

Ma se zúzom le a tüzes kutyust, de majd rápróbálok az Aard-ra. Igaz már használtam ellene, és mivel teljesen alap, nem igazán hatotta meg. Bár a kicsiket igen.
De most majd nagyon fogom használni :D

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1357) hoffman_ válasza hoffman_ (#1356) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Akadt szabad 40 percem, neki is álltam nagy hévvel, aminek az lett a vége, hogy iszonyat ideges vagyok. Nagyon feldühített ez a vacak.

Nem vagyok egy töketlen gamer. Nem játszom napi 6 órát CoDline, vagy TF2 multit, de azért elég jól mennek a dolgok. De ezen most ki vagyok akadva.

Olyan, mintha csalna a játék. Amint megharap az a dög, jön a "Félelem" és nem tudok mozdulni vagy 10 másodpercig. Pont elég, hogy megegyenek a rohadékok.
Próbáltam az Aard-ot is rengetegszer, de semmit nem ér, nem csoda, tök alap, vacak, nem is toltam rá egy pontot sem. Ha Abigailt védem, nem bírok a 6 bargeszttal, meg a Bestiával, 15 másodperc után mindig kapok egy végzetes harapást. Ha nem védem, és rohangálok, akkor hamar kimúlik a csaj, én meg ott maradok 15% élettel.

Ha már itt tartunk. A barlangban raktam Cinfrid olajat a kardomra, az okés, de a beszlapált Fecske sehol sincs. Próbáltam úgy, hoyg Rőtbaglyot+Fecskét, de úgy sincs semmi, meg szimpla Fecskével se. Nem megy az életem.

Kb lehetelen megcsinálni, és ez 80%-ban annak a rohadt sokknak köszönhető. Sík ideg vagyok :(((

Hozzáteszem, nincs régebbi mentésem, az uccsó az azelőtt van közvetlen, hogy Abigail-lel találkozom a barlangban. Tehát se fejlődni, se rágyúrni nem tudok semmit, vagy valami hatékony cumót szerezni... :(((

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1358) pilóta válasza hoffman_ (#1357) üzenetére


pilóta
nagyúr

Úgy csináld, hogy amint vége az animációnak és kezdődik a bestiás csata, akkor idd meg a fecskét. A kardot én köszörültem, az + 20% sebzés, bestiára úgysem hat a fájdalom, amit az olaj ad. Az Aardot olyankor érdemes használni, amikor a bestia éppen a páyla szélénél van, mert az Aard egyébként hátralöki, és mire odaérnél legyilkolni már felkel. Ha a szélénél van (ilyen tűzfal szerű), akkor ott marad és gyorsan legyakod...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#1359) hoffman_ válasza pilóta (#1358) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Próba lesz :R

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1360) hoffman_


hoffman_
nagyúr

SIKERÜLT!!!!! :Y :Y :C :R :Y

Srácok... ilyen nehéz még egy játék sem volt, akármilyen hiperdeltán toltam...
Köszönöm a tanácsokat. Magam sem tudom, hogy sikerült, elég összetett volt, de most nem is érdekel. Megyek Vizima!!

És közeben orrolok a 10 éves öcsémre, aki easy-n játszik, és előttem csinálta meg, nem is kicsivel :DDD

Végreeeeeeeeeee. Jah és ha kijön ez megyek is és megveszem, már elő is rendeltem :))

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1361) Wolverine válasza hoffman_ (#1360) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez már megjelent tudtommal...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1362) ScouserHUN válasza hoffman_ (#1360) üzenetére


ScouserHUN
tag

Miért veszed meg? Az alap játékhoz le lehet tölteni mindent kivéve egy novella nincs benn a letöltések között. Persze eredeti alapjáték kell hozzá....

(#1363) hoffman_ válasza Wolverine (#1361) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ott ahol néztem, még nem :) De köszönöm :R

ScouserHUN: Ezt nem tudtam, ezeseben, ezen a verzión még gondolkozom :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1364) hoffman_ válasza hoffman_ (#1363) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Kicsit utánanéztem, és most mégkevésbé értem :D

Van a teljesen sima, alapjáték.

Aztán van ugye az eddig is megjelent Gyűjtői kiadás

És van ez, amit az előbb linkeltem

És találam egy képet... egy lengyel kiadásról Természetesen ugyanígy néz ki az összes többi nyelven is :D

Namost ez nem tudom, hogy a Bővített, vagy a Gyűjtői... Mert ha ez a bővített, akkor megveszem, annyi szent, de az túl szép lenne, a Bővített-re viszont már nincs meg az a 11k... Ezt kéne lecsiszolni, hogy most vajh, melyik melyik. Van sejtésem persze, de biztosra mennék :B

De ha jobban megnézzük a képet, ott virít, hogy Enhanced Edition. Akkor pedig ezért leszurkolom szívesen a 7k-t :K

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1365) hoffman_ válasza hoffman_ (#1364) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Pörgetem a topicot rendesen :U :D

El lett döntve. Kétlem, hogy ezt mind le tudom tölteni... És nem is biztos, hogy akarom. Ez felér egy gyűjtői kiadással... Egyszer és kétszer

Szerintem megéri az a +2600 jó magyar forintot. Vagy ha nem mondjátok :B

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1366) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

Nem tudjátok miért fagy le a játék fél óránként?Azt írja hogy a Witcher működése leállt,és kilép a játékból :F

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#1367) manutdzoli válasza manutdzoli (#1366) üzenetére


manutdzoli
senior tag

Általában töltésnél és mentésnél szokott lefagyni.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#1368) Tigryss válasza manutdzoli (#1367) üzenetére


Tigryss
csendes tag

Eredeti játék?
Én megvettem, felajánlotta, hogy telepíti az E Edition-t, és hiba nélkül fut.
Ahogy nézem, a vasad nem lehet probléma ...

For the greater good!

(#1369) kupicsirke válasza bélanéni (#50) üzenetére


kupicsirke
csendes tag

gyerekek a crysis a jó!!!!

(#1370) manutdzoli válasza Tigryss (#1368) üzenetére


manutdzoli
senior tag

Sajnos nem eredeti :F Nekem is az E Edition van fent.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#1371) Tigryss válasza manutdzoli (#1370) üzenetére


Tigryss
csendes tag

Ez esetben nincs ötletem ...
Lehet hogy instabil verzió, még viszonylag új az E Edition!

For the greater good!

(#1372) Sirpi


Sirpi
senior tag

Na, befejeztem (megint). Azt írták, hogy hardon elengedhetetlenek a különböző varázsitalok, olajok. Hát minden előkészület nélkül a Koska is csak félig bírt lesebezni, és a legvégén fagyott pusztákat is egy lendülettel vittem végig minden gyógyital nélkül (mondjuk ott Shani gyógyított). Szóval most így másodszor végigjátszva kicsit könnyűnek érzem a játékot nehéz fokozaton is, de attól persze még nagyon jó :) Még van a két mellékküldi, azokat eddig egyáltalán nem próbáltam, szóval pár nap múlva majd rájuk nézek (most elég tömény volt ez a hétvége witcher szempontjából :D ) Ja, és ellenőriztem a neten a csajok kártyáit, megint sikerült vagy hármat kihagynom.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1373) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

A második fejezetben van egy olyan mellékküldetés,hogy egy csávónak a csatornából vagy a kriptából fel kell hozni egy családi gyűrűt.Felhoztam,azt írja a napló hogy a csatornabejáratnál vehetem át a jutalmat,de senki nincs ott :F Hova tűnt a csávó?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#1374) Sirpi válasza manutdzoli (#1373) üzenetére


Sirpi
senior tag

Csak reggel 7 körül jelenik meg, Szélhámos néven fut.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1375) hoffman_ válasza kupicsirke (#1369) üzenetére


hoffman_
nagyúr

ezt te így komolyan gondoltad?... ááh :(

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1376) Wolverine válasza hoffman_ (#1375) üzenetére


Wolverine
félisten

Már bannolták.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1377) Fel válasza manutdzoli (#1373) üzenetére


Fel
addikt

Ugyan én még nem találkoztam ezzel a küldivel, de ez segíteni fog: [link] .. ez alapján de. 7 körül találod a csatorna bejáratánál az embert.

(#1378) hoffman_ válasza Wolverine (#1376) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Nem tudtam :) De így talán mindenkinek jobb...

Örömmel jelentem, hogy haladok, és élvezem, ahogy kell. Várom, hogy végre jöjjön az origi verzió, addig "csak" kihúzom valahogy. Elég durván le tud kötni, benne van a Top 3-ban :B

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1379) Sirpi válasza hoffman_ (#1378) üzenetére


Sirpi
senior tag

Na, csak nem bírtam ki, megnéztem a két mellékküldit. Hát a semlegesség ára harmatgyenge, ki kell nyírni 20 farkast, meg egy adag kikimórt, és utána már döntened is kell, hogy a két fél közül melyik mellé állsz. És miután eldöntötted, jön egy csata, és vége is az egésznek. Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a fiúk. Ja, és Geralt kivételével a többi szinkronhang változott, ami picit azért zavaró.

A Mellékhatásokat viszont élveztem, szerintem teljesen korrektül összerakták, a templomnegyedben kellett fel-le rohangálni, és van egy csomó küldi, amit végig lehet csinálni.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1380) volvoguy


volvoguy
addikt

áüdv. a következő a problémám. a 3. fejezetben tartok, és a feladatom, hogy jethro-nak 3 szúrcsohó nedvet kell összegyűjteni....nade..hol találok én 3 iylen növényt? mentem a mocsárba, végigjártam, nagy nehezen találtam egyet. azt legyaktam, meg is van az első nedv..irány az öregember háza, ott legyaktam 4 bozót-ot, na meg a csohó-t, de annak a rohadt növénynek nem volt nedv-e...eztuná elmentem mindenfele, az összedőlt toronyhoz, a druidák fele is jártam, voltam a nadályok szigetén, de sehol, sőt, még a holtestekhez is odamentem, de sehol nem találtam szúrcsohót...már csak 2 nedv kéne, de sehol az a hülye növény...tudok még vhol találni belűlük?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#1381) hoffman_ válasza Sirpi (#1379) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Nekem is változott a felállás... Nem lesz Ehanced Edition... Csak egy sima alapjáték. Lőttek a bónusz CD/DVD-imnek :( :D
Leszedem a netről majd a frissítést, és épp kérdezni is akartam, hogy magyarul fog-e lejönni, de ezesetben már meg is van a válasz. Aminek nem teljesen örülök, de legalább van.

Attól félek kicsit, hogyha mondjuk 5(neaggyisten 10) év múlva esteleg nosztalgiázni szeretnék, és újra feldobom az alapjátékot, akkor vajh le tudom-e majd szedni ismét a "kiegészítést" ... :DDD Van egy sanda gyanúm...

suti_88: én sajna még nem tartok ott :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1382) Sirpi válasza hoffman_ (#1381) üzenetére


Sirpi
senior tag

Nincs dvd-íród? :) Ha leszedsz minden jót, pont meglesz egy lemez:

2008.09.20. 01:16 301˙363˙592 TWEE_adventure_Side_Effects.exe
2008.09.20. 13:48 346˙507˙056 TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality.exe
2008.09.20. 09:35 479˙293˙928 TWEE_English_language_pack.exe
2008.09.20. 02:22 566˙926˙328 TWEE_Hungarian_language_pack.exe
2008.09.20. 11:06 953˙772˙216 TWEE_Upgrade.exe

Ehhez jön még 1.3GB extra movie, és már meg is vagy.
Egyébként én is ezt venném meg, ha nem lenne meg a Collector's (ajándék pólóval ;) ), szóval összességében nem olyan nagy baj, hogy nem az új verzió van meg.

[ Szerkesztve ]

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1383) hoffman_ válasza Sirpi (#1382) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Dede vanvan :D Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni... :U Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók :DDD

De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál :B

Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány :D De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.

Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta :B :U Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?

Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt :D
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam :DDD
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül ;]

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1384) Sirpi válasza hoffman_ (#1383) üzenetére


Sirpi
senior tag

Ha nem lenne CE-m, akkor EE-t vennék, de akkor meg a póló miatt fájna a szívem.

És először nekem sem volt könnyű, nem is mertem hard-on elkezdeni, csak medium-on, és eléggé megizzadtam egy-egy harcnál (pl. a Bestiára elment majdnem egy teljes estém - aard nélkül csináltam meg, mert nem tudtam, hogy azzal egyszerűbb), de a játék végére azért belejöttem, főleg miután már annyira nem tudtam rossz helyre tenni a képességpontjaimat, annyi volt :) A képességeken tényleg elég sok múlik, felesleges dolgokra nem kell költeni, így mikor másodszor újrakezdtem (főleg az EE megjelenése miatt), már nem okozott akkora nehézséget. Pl. az utolsó főellenség előtt át kellett rágni magam vagy 30-40 szörnyön (ezzel asszem még sokat nem lőttem le a sztoriból), és kipróbáltam, hogy megcsinálható-e a kard elővétele nélkül és simán :)

Ignit feltoltam maxra, arany pontokat is rátettem, meg az intelligenciából azokat, amik olcsóbbá, erősebbé teszik a varázslatokat, és 6-7 ignit ki tudtam nyomni a sárga csík töltődése nélkül (kb. másodpercenként egyet), és abba a közepesen erős szörnyek simán belehalnak (a gyengébbek 2-3-ba is). Ráadásul az igni hátra is löki az ellenfeleket, szóval meg se tudnak sebezni közben. Persze a kardot is rendesen pörgeti már 39. szinten Geralt, csak nem olyan fontos mindig elővennie :)

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1385) hoffman_ válasza Sirpi (#1384) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Nem akarok 7k-t költeni, mert ki tudja mikor lesz utánpótlás :( De nagyon csábít :D
A küzdelem részével meg teljesen elégedett vagyok eddig, és várom, hogy mikor tanulhatom meg a következő szintű kardforgatásokat, mert a mozdulatok nagyon bejönnek. De én is kezdek rákapni a jelekre. Arra a kettőre ami van.... :DDD

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1386) volvoguy


volvoguy
addikt

sziasztok. már cka az elveszettbárány nevű küldit kell végigvinnem. azt irták sokan, hogy a mocsári barlandnál lesz..nade amikor a téglásfalviakat megmentettem, vagy amikor gombát gyűjtögettem, nem láttam se a barlang körül, sem benne..ez most akkor vmi bug? vagy figyelmetlen voltam...bár elég jól körülnéztem...és lehetséges mgé vhogy megtalálni, vagy ha akkor nem volt ott, már nem is találom meg?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#1387) Sirpi válasza volvoguy (#1386) üzenetére


Sirpi
senior tag

Konkrétan a barlangBAN van, ahol a téglásfalviak is vannak, egyszerűen "Fiú" néven fut és csak beszélni kell vele. Nem tudom, ottmarad-e még, miután a falusiakat kimentetted, én rögtön beszéltem vele, amint lehetett.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1388) volvoguy válasza Sirpi (#1387) üzenetére


volvoguy
addikt

hát én már csak farkasokkal és kukorixokkal találkozom

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#1389) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Srácok, miért van az, hogy én nem vagyok képes lenyomni egy szúrcsohót? Az összes lénnyel lazán elbánok, 4-5-6 vízbefúlt meg fojtólidérc piskóta, a szúrbozótból is jöhet 2-3, a ghoul-lal ugyanez, fléder is oké, emberekből is lazán megy a 6 egyszerre, szóval összességében nincs gond, de a szúrcsohó... Sehogy nemtom kinyírni azt a rohadékot :((( :(

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1390) Sirpi válasza hoffman_ (#1389) üzenetére


Sirpi
senior tag

Az első nekem is nehezen ment, de használj fecskét, szórjad ignivel, meg ezüstkard erős stílussal kalapáljad, és ki kell nyúlnia (fehér Raffarddal meg jó sokat gyógyíthatsz magadon, ha már majdnem kipurcannál).

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1391) hoffman_ válasza Sirpi (#1390) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Annyira nem s.o.s. mivel nem küldihez kell még, csak nem tetszik, de köszönöm. Alkalomadtán szentelek rá időt, de egyenlőre nyomulok, mert nagyon magával ragadott :D És maholnap jön az eredeti kiszerelésem!! Végreee :))

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1392) hoffman_ válasza hoffman_ (#1391) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Üdv!

Megvaaan :D Itt virít az asztalon(mind asztalon, mind Asztalon ;] ) az origi dobozka. És büszke vagyok. De kicsit elakadtam. A frissítések kitesznek vagy 3 gigát, szóval az én netemmel csak apránként, egyesével... De ha rányomok a frissítések keresésére a Launcher-ben, akkor vmi angol(lengyel) oldalra tesz ki, a hivatalos Witcher oldalra :DDD És onnan első ránézésre nekem úgy tűnt, hogy csak úgy tudom leszedni, hogy angol lesz, mert az van a hang-pakkban, mivel ugye az eredeti az lengyel...

Homályosítson fel valaki kérem, hogy mit rontok el :B

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1393) volvoguy


volvoguy
addikt

üdv. nos, a 3. fejezet végén játék, amikor is le kell majd menni a szövetségeseinkkel a barlangba...namármost ha jól tippelek, akkor a kikimór királynő és a prof legyőzése után nem kerülünk vissza vizimába...tehát érdemes-e még most a quest előtt különféle könyveket összevásárolni, amiknek hasznát vehetem a későbbiekben..növényhatározók, szörnyes könyvek, alkímiai könyvek...csak mert elég drágák...600 orenbe kerülnek, nekem meg csak 5000-m van...

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#1394) Fel válasza hoffman_ (#1392) üzenetére


Fel
addikt

Hali!

Nem biztos, hogy lépésenként fel kell pakolnod az összes peccset. Lehet elég, ha csak az 1.4-et rakod.
Tegnap raktam fel az 1.3-at, angol verzióm van (nem szeretem a magyar szinkronos játékokat... :U), és a PCDome-ról vakartam le a javítást, és úgy tűnt, hogy a pach-ek többnyelvűek (választhatsz nyelvet a telepítéskor).

Tényleg, ha már magyar szinkron... ezt a párbeszédet, hogyan szinkronizálták le?
3. fejezet, a gazdag kereskedő bulija:
Adda: "We both know the desires of men."
Geralt: "Power, sex. Sex, power. Both come down to one thing - fucking others."

[ Szerkesztve ]

(#1395) hoffman_ válasza Fel (#1394) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Patch-et alapból is csak egyet enged letölteni, az 1.4-et,(hivatalos oldalról szedem) szóval ezzel nem szándékozom tökölni. Viszont, akkor vszínű egyszerű a nyelv kérdés is, ha felajánlja. Meglássuk.

Egyenlőre még beszerzés alatt áll minden hivatalos cucc, mert az én netem fos ahhoz, h leszedjem. Múltkor 600 mega után szállt el. A 900ból... Kicsit zabos voltam :D ( de TDU-hoz elég ;) )

A fejezetre visszatérünk, ha addig nem kapsz választ, csak még bőven nem tartok ott :B
Én is szívesen tolnám angolul am. Egész ehető persze a szinkron, sőt az itthoni mezőnyben kimagasló és dobogós 1. helyezett, de azért mégiscsak angol a játék, úgy lenne az igazi. Csak sajna még nem elég jó az angolom, ahhoz hogy élvezzem...

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1396) Eagl3


Eagl3
veterán

Vali segítsen kicsit.. :)

Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy amikor elosztom a bronz pontjaimat, akkor ugya van egyes, kettes, hármas .... szint. De mindegyik szinten van mondjuk Tűzcsapás I,Tűzcsapás II, tűzcsapás III ésatöbbi. Namost ezek összeadódnak? :F
Vagy elég mindig a legerősebbet kifejleszteni?

(#1397) hoffman_ válasza Eagl3 (#1396) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Namost, eddig én vígan úgy gondoltam, hogy elég, ha csak a legerősebbre kell pakolni, az a tuti. De mostanában én is elgondolkodtam ezen, és nem tudom eldönteni. Lehet h összeadódnak, lehet, hogy nem. Most sokat segítettenm :DDD

(de láthatod, h a probléma adott :D )

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1398) Eagl3 válasza hoffman_ (#1397) üzenetére


Eagl3
veterán

Elég félrevezető a dolog...

(#1399) Sirpi válasza Eagl3 (#1398) üzenetére


Sirpi
senior tag

Biztos, hogy összeadódik, különben semmi értelme nem lenne a level1-es fejlesztéseknek (ha a level 1-es 40% pluszt ad, a level 2 meg 50%-ot, akkor senki nem választaná az előbbit, mikor ugyanannyiba kerül).

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#1400) zalika


zalika
tag

Huu basszus eddig 1280 ban minden total maxon jatszottam a witcherrel es most felraktam 1600x1280 ba es sokkal jobban fut :Y .na en meg ilyent sem eltem

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Witcher (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.