Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31771) vlevi válasza jss (#31767) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nincs már csempe.
Abban a formájában, ahogy Win8 alatt megjelent, teljesképernős start screen, olyan már nincsen, csak, ha nagyon akarod. Startmenü van, abban vannak csempének látszó, sosemhasznált vackok.
Azért mondom, hogy csempének látszó, mert így, a startmenüben sose látja őket senki, szóval hiába próbál előcsempés erőlködni. Amikor meg belépek a startmenübe, kell neki pár másodperc, mire feléled az élőcsempe, addigra meg meg is találtam, amit kerestem, és záródik a startmenő.

Az új start menüben az zavar legjobban, hogy, ha azt akarom, hogy nézzen ki valahogy, akkor alááandóan birizgálni kell, mint valami tamagocsit. Nincs benne egy auto-arrange, vagy hasonló funkció, és ha bekerül egy új ikon, vagy csempe a startmenübe, akkor rögtön szerteszéjjel áll az egész. Ha pedig elkezdem húzgálni, akkor megint szétdoblálja magát, és az összes ikont, csempét nekem kell egyesével a helyére pakolni. Én viszont nem azért használok ámítógépet, hogy napi 1-2-3 órát babusgassam, hanem értelmes dolgokra szeretném használni.
Ha lenne egy olyan lehetőség, hogy az összehúzgálás sorrendjében a megadott helyet kitölti magának, és összerántja a csoportokat, az nekem már bőven elég lenne.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.