Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18075) this is life válasza betegphiu (#18064) üzenetére


this is life
Ármester

Hiaba lennenek jok a lumiak , az ms xarik bele es nem a fejlesztok , lenyegeben 2 eve se uj keszulek se ertekelheto sw update nem jott a ma mar gyengenek szamito vasakra ,jovo ev vege fele a support is veget er a x50 sorozatnak ,igy annak is lehuzzak a rolot majd csendesen. Fogyatkozik a felhasznaloi bazis az ms miatt ezert az appok keszitoi se torik magukat egy vegnapjait jaro rendszerert ..

Az android megfelelo gyartotol veve ami optimalizalva van kelloen mara mar koroket ver tempo ,megbizhatosag ,szolgaltatasok teren a wp,w10m mobilokra . Negy ev wp hasznalat utan most valtottam droidra , eg es fold a kulonbseg ,anno 4.x droid keszulekek igen csak tudtak borsot torni az ember orra ala ,de ez mar a kelloen eros vasaknak es a robot rendszer fejlodesenek hala gyartotol fuggoen megvaltozott.
Sajna ket ut maradt ios vagy droid ...
Ezt elqrta az ms es vsz mar nincs vissza ut, az sp meg olyan mint a Columbo felesege ,hallani rola ,de senki sem talalkozott meg vele ...jo esetben talan 2 ev mulva lesz , igy az appokat az se huzza ki a csavabol... erre vsz az asztali win10s nevu win verzio is keves lesz.

A 735-on epp most nyomtam az utolso wdrt-t , megkapja az AU-t updatet es szerencsemre talaltam egy hulyet aki megveszi ...pedig jo kis telefon volt a maga kategoriajaban ,wp8.1-el meg porgott is mint a veszedelem ...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.