Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-09-08 22:04:37

LOGOUT.hu

Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61953) Demo07 válasza Melorin (#61949) üzenetére


Demo07
aktív tag

Elég 1 pumpa! De valóban a D5 a legjobb választás, és amit néztél az jó, de ahol nézted irreálisan drágán adják... amúgy pont van egy ilyen pumpa eladó itt hardverapón... ha olyan szerencséd van amit a srác árul gpu blokkot is az jó lehet 2070 superre is... meg kell nézni gyártói kompatibilitási listában.

Ha cm h500 házba belepasszírozol egy 360-nál nagyobb radit azt megnézem hogyan :D lehetetlen kategória mivel egy 480-as radi átlagban 514mm hosszú

EK radit én elkerülném, az átlagnál rosszabb áramlásuk miatt, inkább alphacool vagy HW labs black ice nemesis radit néznék. Esetleg régi EK radi, azok még jobbak voltak, mint a mostani újabb széria.
Csövek igény szerint, akár merev akár lágy cső, értelem szerűen hozzá passzoló méretű fittingek.
Lágy csővel könnyebb dolgozni, merev szebb, de picit több türelmet igényel főleg első alkalommal, de max 1m több csövet veszel és jó az is! :)

Ha igazán halk rendszert akarsz akkor több radi és több ventire lesz szükséged, elmegy 1 radival is de nem lesz sokkal halkabb a síkító ventik miatt, de mindenkinek más az a zaj amit eltűr...
Általánosságban mondható, hogy hőelemenként(cpu/gpu) 1 radiátor....
Mondjuk egy vastagabb radi és mellé egy vékonyabb... nyilván hely szerint. Én két radiátorral oldanám meg....Nyilván ennyivel drágább, de később max blokkot cserélsz pár év múlva ha másik cpu/gpu-ra váltasz, a radi meg a többi kiegészítő amúgy kb 1x megvevős, és ha nem ütöd oda valaminek akkor kb örökélet +1 nap, esetleg 4-5 év után 1 pumpa,ha szükséges lenne, de nem gondolnám, sokat elmennek azok is, a jó széria!

D5 pumpa elvisz simán 3-4 radit és 3-4 blokkot egymaga, és a leghalkabb megoldás, szóval ez miatt ajánlott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.