Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12431) mongi válasza mongi (#12430) üzenetére


mongi
senior tag

az egyik nagyker oldaláról, íme (általában mindegyiknél ez van):
3. Viszonteladó jogai és kötelezettségei
3.1. Viszonteladó felelősséget vállal a regisztrációkor megadott, adatlapon közölt adatok valódiságáért.
3.2. Viszonteladó kijelenti, hogy sem csődeljárás, sem felszámolás, illetőleg végelszámolás alatt nem áll és nem kezdődött ellene sem bírósági, sem cégbírósági, sem más fórum előtt semmiféle olyan eljárás, amely gazdasági tevékenységét korlátozná.
3.3. Viszonteladó kijelenti, hogy számítástechnikai termékek kereskedelmével foglalkozó gazdasági társaság valamint, hogy a Nagykereskedő által forgalmazott termékeket nem saját célra, hanem tovább értékesítési célra vásárolja meg. Erre tekintettel a felek jogviszonyára nem vonatkozik az „Elektronikus kereskedelmi szolgáltatások”-ról szóló 2001. évi CVIII. törvényének a szolgáltató és fogyasztó közötti szabályai.
3.4. Kiszállítás esetén, amennyiben a Nagykereskedő által szállított áruk és az azokat kísérő dokumentumok között eltérés van, a Viszonteladó jogosult saját mérlegelése alapján az adott szállítmány visszautasítására.
3.5. A Viszonteladó, amennyiben házhozszállítással kéri az áru eljuttatását, elfogadja a szállítás során előre meghatározott költségeket. Az áru átvételekor különös gondossággal jár el, vitás esetben dokumentált módon rögzíti az eltéréseket és képi adatrögzítést készít.

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.