Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36201) icons válasza Formaster (#36200) üzenetére


icons
addikt

A lapozófájllal kapcsolatban én is így tudtam. Aztán egyik ismerősöm elég magabiztosa felvilágosított, hogy valamiért arra márpedig szükség van, mert nem olyan, mintha a normál RAM "kibővítése" lenne. Néhány programnak szüksége van rá. De nem igazán hiszem, hogy így a win8 körül, amikor az új gépeknek is rendszerint 4-8 GB (határ a csillagos ég persze) RAMjuk van, akkor ne tudná a win megfelelően menedzselni a dolgokat... egyébként igen, a win8 sincsen kizárva, CoD4es PB pl nem támogatja, le is áll állandóan. De ahol néztem fórumokat ott volt Win7tel is ilyen gond, meg még ki tudja mikkel.

Az újratelepítés lehet hogy játszik majd. Igazából nem a legújabb nVidia driver van fent, ott is lehet probléma (persze amikor felraktam, akkor az fps leesett 5re nagyobb csatákban, úgyhogy úgy döntöttem maradok a réginél és a random problémánál, minthogy mindig akkor jöjjön a gond, amikor a legkevésbé kellene :))

(#36202) Alg


Alg
veterán

STREAM ON

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36203) BeLucZ válasza icons (#36160) üzenetére


BeLucZ
addikt

nekem is volt már ilyen hibám régebben, valamelyik hülye béta geforce driver okozta, driverváltáskor eltűnt a hiba, jelenlegi radeon rendszernél nem tapasztaltam ilyet

(#36204) headhunter86 válasza nofi (#36172) üzenetére


headhunter86
senior tag

Én itt rendeltem elő a CE-t. Járt hozzá akkor még bögre is, de úgy látom az már elfogyott azóta. Minden nap abból teázgatok :)

Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

(#36205) Alg válasza Alg (#36202) üzenetére


Alg
veterán

Mára ennyit, meglett végre a diamond :C

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36206) Winner_hun válasza Alg (#36205) üzenetére


Winner_hun
félisten

T elleni nem rövid meccs után:C

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36207) sith7 válasza Alg (#36205) üzenetére


sith7
nagyúr

GG :R

(#36208) Formaster válasza DarthPeeter (#36140) üzenetére


Formaster
addikt

Sorry, nekem ma közbejött ez-az. Remélem holnap tudunk gyakorolni :R

(#36209) DarthPeeter válasza Formaster (#36208) üzenetére


DarthPeeter
aktív tag

Semmi gond, holnap meg én leszek elfoglalt, csak este 8 körül érek haza... :( A héten csak összejön 1-2 meccs... :D

(#36210) nofi válasza headhunter86 (#36204) üzenetére


nofi
őstag

Köszi, már megvettem a simát :R

Xbox GT: nozsolt

(#36211) Tuco Ramirez válasza Alg (#36205) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Grat! ;)

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36212) JSaN


JSaN
addikt

Mentem most 1-2 kort hotsban, tetszik nagyon. Bar meg van mit tanulnom ujra sokmindent.
Az fps ami engem most aggaszt, igaz nem csucs gepem van (es ultra high kozott toltam most) de 100fpsel indul a game csatak vegere neha lemegy 30ra is, de a 60 koruli atlag meg van. Ez a jatek mire erzekeny cpu teren? magok szama vagy orajel?
Lehet kovezni de nekem az uj xp rendszer tetszik, van nekem is esely a fejlodesre. Nem ugy mint a wol ami eluldozott egy ev utan.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#36213) Foxmulder89 válasza JSaN (#36212) üzenetére


Foxmulder89
senior tag

Két magra van optimizálva, magas órajel kell neki. Láttam olyan tesztet amiben a gyorsabb memória is segített.

A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar

(#36214) AlyArkhon


AlyArkhon
őstag

Fun match .. Ellenfél egy Dél Afrikai terran player azt mondja match után jatszunk egy customot ? mert hogy nem figyelt és zavarja ez a match. Miért legyek hangulat rontó mondom neki miért ne. ( match végén gg-zet szóval korrekt volt én is köszöntem ) , Azt hittem az első droppnál hogy na most tényleg elken majd kegyetlen . :DDD Leszedte poolomat meg muttat is pont akartam hozni még :DDD de azt is lenyomta szóval végül is sikeres volt a dropp. Ezt követett még egy dropp amivel le is szedte a 3 bázisom. Nah mondom jól be etetett az előbb.. Aztán közben gondoltam egyet infestornak kifejlesztettem a csáklyázást ( sorry nem tudom hogy hívjak ) hoztam BL t vagy 8 db ot , pár muta pár speed ling meg 3 db infestor. Látom jön 4 ik expem felé na mondom akkor attack . Láttam már a seregét , pár db siege tank vagy 3 db thor + marinok maraurderek medivac . magára akart rántani de vissza huztam seregem, aztan bl eket elore, persze hozta thorrt elore ,erre ling inferstor be tuzvonalba, tankok lovik a speed lingeket közben a 3 db infestorral kicsaklyazom a 3 thort ... Itt repült az exit ... Nem hogy nem köszönt hanem még le is Ignorált ... lol :DDD Jót nevettem rajta... :DDD

[ Szerkesztve ]

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#36215) atidzsiforc válasza AlyArkhon (#36214) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Az gg. ;] Neural parasite amugy.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#36216) nofi válasza JSaN (#36212) üzenetére


nofi
őstag

Bocsi a sok kérdésért, de még csak tegnap települt a béta :B

Az XP rendszer az avatar - acsi - egyedi skin/jel - egység mozgás(?) on kívül ad még valamit? Illetve mi a max szint?
Ha jól láttam tegnap akkor AI elleni meccsekkel is lehet fejlődni, tehát adott esetben előfordulhat, hogy egy über magas szintű player hetekig csak easymodos AI ellen nyomta?
A 3-3 trainingen túl most már úgy működik az AI elleni játék, hogy ott is fokozatosan kapod az egyre erősebb/okosabb gépi ellenállást?

Xbox GT: nozsolt

(#36217) BeLucZ válasza Foxmulder89 (#36213) üzenetére


BeLucZ
addikt

az se mind1, hogy milyen mag, egy wolfdale mag és egy sandy, ivy mag közt is van különbség, de a magasórajellel egyetértek

(#36218) JSaN válasza nofi (#36216) üzenetére


JSaN
addikt

Szia

Nagyjabol ezeket adja amiket felsoroltal, latszolag nincs erteleme. De azert sokaknak biztos jol jon azert, ha nem boldogul ladderben ezzel is elfoglalja magat. A blizzard is nyilatkozta regebben hogy a jatekosok nagy tobsege bronz ligas, es ezeknek is biztositani kell valamit. Mert konnyen frusztralt lesz es ot hagyja a jatekot, ha nincs jatekos, nincs nezo(e-sport), nincs reklam, nincs penz.
Fajonkent olyan 30 korul van a szint, igy a karakterlapon max 90-100 koruli szint a max (ossze adodik a 3 faj). De ez nem biztos, csak beta alapjan latom.
Az AL attol fugg hol jatszod, matchmaking vagy custom game. Elobbibe van szinthez igazitas, fejlodes, utobbiban te allitasz be mindent.(milyen eros es milyen stilusban tamadjon stb)

[ Szerkesztve ]

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#36219) nofi válasza JSaN (#36218) üzenetére


nofi
őstag

Nekem egyébként pozitív ez a sok kis plusz jutalom amit el lehet érni, mert egyáltalán nem vagyok egy pro player és valamennyire ezek is legalább le fognak kötni. Anno ezüst ligából sem nagyon tudtam továbbjutni :U

Xbox GT: nozsolt

(#36220) oxox válasza nofi (#36219) üzenetére


oxox
addikt

csak gyakorlas kell hozza....de tenyleg...60-70apm-et siman ossze lehet hozni, azzal meg gyemant szintig is el lehet jutni (de csapatban akar masterig is)....nekem a strategiai tapasztalataim kimerultek a single player strategiakban (dune2, warcraft, c&c, meg ugye az egyik kedvenc transport tycoon :) ) ...de egyiket sem nyomattam kozepesnel erosebb szinten....itt meg csapatban top master vagyok (nem is kellett hozza csak sac/kb 4000 jatek :D :DDD meg egy turelmes csapattars :DDD )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36221) D1Rect válasza nofi (#36219) üzenetére


D1Rect
félisten

Igazából nem bonyolult silverből fentebb lépni, csak figyelj oda, hogy mindig javítsál valamit a játékon.
Pl. kitalálod, hogy most csak arra figyelsz ne legyen supply block és így játszol amíg önjáróvá nem válik.
Aztán elkezdesz figyelni arra, hogy folyamatosan csináld a munkásokat/építsd a szükséges épületet/folyamatosan költsd a nyersanyagot/stb.

Persze a sok gyakorlás is fontos, mert folyamatosan gyorsabb leszel.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#36222) Formaster


Formaster
addikt

Remélem ma már lesz időm normálisan ideülni, tegnap billentyűzetet fürdettem ;] + későn értem haza munkábúl.

(#36223) icons válasza D1Rect (#36221) üzenetére


icons
addikt

Egyébkén day9 is ezt a szöveget "nyomta" a Newbie Tuesday-es videóiban. Ezt úgy értem, hogy szerintem is ez a helyes út:)

Ennek ellenére én sose csinálom ezt. Jobban szeretném élvezni a játékot, mint hogy tanuljak vele, kikapcsolódásként csinálom, és ez a mindig egy fő dologra koncentrálás valahogy elvenné az élményt. Lehet egyébként én állok hozzá rosszul, majd meglátom :)

Ennek ellenére minden meccsen próbálok mindegyikre figyelni, ami nyilván néha azt eredményezi, hogy valamelyikre nem tudok. Ez sokszor a supply. A költés már elég jól megy, és nem szoktam felesleges gyártóeépületeket se felhúzni. ami van, azt lehetőleg folyamatosan használom!

(#36224) Formaster válasza icons (#36223) üzenetére


Formaster
addikt

Felesleges nincs, exp exp exp ;]

(#36225) nofi válasza oxox (#36220) üzenetére


nofi
őstag

oxox és D1rect köszi a biztatást!

Most így a kiegészítő új lendületet ad az egyszer biztos. Anno szerintem az volt a baj, hogy a játékok melyekkel a SC2 mellett játszottam könnyebben nyújtottak sikerélményt és emiatt hamar feladtam. Más játékokkal ellentétben itt többször éreztem, hogy ha kihagyok egy hetet az már komoly veszteség.

Xbox GT: nozsolt

(#36226) D1Rect


D1Rect
félisten

Hoppá!

(#36223) icons: Elég sok day9-t néztem anno, lehet onnan van.
Nekem az a kikapcsolódás, ha valamire erősen koncentrálok.(akkor megszűnik a "külső világ")

(#36225) kabalthenbk: Igen, 1 hét kihagyás tényleg érezhető.

[ Szerkesztve ]

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#36227) Tuco Ramirez válasza icons (#36223) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Erre a tanulós-görcsölős vs. laza játékstílusra szerintem tök jó példák vagyunk egy haverommal, akivel teamben játszunk. Én sok oktatóvideót, pro replayt nézek, és elég sokat görcsölök azon, hogy lehetőleg mindig egy kicsit jobb legyek. Ő 20-30-as APM-el tolja, az első 10 percben szinte soha nem expel, a makrója és a mikrója a nullához közelít, a csapatait egész meccs alatt max. 4 gyártóépületből hozza (terran) és utána egyenesen a húsdarálóba küldi. A multitask számára ismeretlen fogalom (a supply block viszont annál kevésbé) és általában fogalma sincs, mi történik a pályán. Ha nem jön össze az első rush, akkor kb. vége is számára a meccsnek. Egyébként meg közben félig (az este végére meg általában teljesen) be van piálva. :D Nagy valószínűséggel örök bronzos marad, DE! Magas ívben szarik rá, és úgy élvezi a játékot minden meccsen, mint én nagyon ritkán, egy-egy jól sikerült hosszú makrós meccs után. Szóval ha az élményfaktort nézzük, a fene tudja, lehet hogy mégiscsak ez a laza hozzáállás a jó... :)

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36228) rt06 válasza Tuco Ramirez (#36227) üzenetére


rt06
veterán

teljesen egyenfuggo
a leirasodbol ugy tunik, hogy neked az nyujt sikerelmenyt, ha javul a jatekod, magasabb ligaba kerulsz, haverodat ez meg hidegen hagyja, s csak jatszani szeretne egyet
egyik sem jobb, vagy rosszabb, mint a masik, a lenyeg, hogy mindenki maga tisztaban legyen vele, neki mi all kozelebb a szivehez, s ennek megfeleloen jatsszon
maskulonben nem annyira kikapcsolodaskent fogja fel az ember, mintsem valamikent, amibe a napi melo utan meg plusz energiat kell olni

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36229) nofi válasza rt06 (#36228) üzenetére


nofi
őstag

amibe a napi melo utan meg plusz energiat kell olni

Na emiatt van, hogy napokig még csak a gép közelébe sem ülök (otthon) :K
Ezért maradjunk inkább a manapság divatos "casual starcraftos" megnevezésnél.

Persze ettől függetlenül van, hogy előjön belőlem a hardcoregamer mint pl. tavaly a dio3 megjelenésénél és inferno diablo killig kb. hozzám sem lehetett szólni, de az ilyen hirtelen fellángolásaim olyan gyorsan fejeződnek be amilyen nagy elánnal belekezdtem.

Xbox GT: nozsolt

(#36230) Foxmulder89 válasza BeLucZ (#36217) üzenetére


Foxmulder89
senior tag

Természetes, újabb proci=jobb eredmény :)
Ahol van HyperThreading ott a natív magokat (nem HT-s) fogja használni, értelemszerűen.
Nem egy mai teszt, de valószínűleg még most is megállja a helyét. Érdekes az i5-760 és az i7-920 eredménye azonos órajelen.
A +HT szálak itt nem számítanak, az egyetlen különbség köztük a dual-tripla memóriavezérlő.
A Cache méret is sokat számít, de az egyforma náluk.

A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar

(#36231) Tuco Ramirez válasza JSaN (#36218) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

"blizzard is nyilatkozta regebben hogy a jatekosok nagy tobsege bronz ligas"

Ez biztos? Mert akkor nagyon meg kellene izzadnia minden bronzosnak a silverbe kerülésért... Én valahol úgy olvastam (már meg nem mondom hol és mikor), hogy kb. 20% a bronzligások aránya a játékosok között és elég kiegyensúlyozott a ligánkénti arány egészen diamondig. A master 2%, és régiónként a legjobb 200 kerül GM-be.

Amúgy jók ezek a HotS-os újítások (bár az lenne az igazi, ha ezek egy részét a WoL-ba is betennék), de egyet még nagyon várok: a fajonkénti ligabesorolást. Remélem ez is eszébe jut a blizznek egyszer. :U

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36232) oxox válasza Tuco Ramirez (#36231) üzenetére


oxox
addikt

2% :Y :DD

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36233) Tuco Ramirez válasza oxox (#36232) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Benne vagytok a felső tízezerben. :D

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36234) Winner_hun válasza oxox (#36232) üzenetére


Winner_hun
félisten

Átfogó ladder útmutató

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36235) oxox válasza Winner_hun (#36234) üzenetére


oxox
addikt

:R mik vannak (mondjuk a grafikon dejavu erzest keltett bennem)..ez a 2% tetsztik nagyon :) olyan 10% korulire gondoltam

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36236) Tuco Ramirez válasza Winner_hun (#36234) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Aha, szóval csak az aktív játékosokat nézik és így jön ki a 20/20/20/20/18/2%. Így már akár igaz is lehet az, hogy a többség bronz ligás. A divíziómban is van egy jó 25% teljesen inaktív játékos, gondolom bronzban ez még több.

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36237) zuzu000


zuzu000
őstag

stream on
Eu ladder.

(#36238) icons válasza rt06 (#36228) üzenetére


icons
addikt

Ez már elég közel van egy filozófiai fejtegetéshez, hogy mégis mi az élet értelme? (az, hogy pl gazdag legyél, sok tudásod legyen, vagy hogy boldogan tegyél bármit, amit teszel.)

(#36227) Tuco Ramirez
Ugyanez van az összes helyi ismerősömmel. Mindenki infósnak tanul, és kb 3000 játék felett vannak, bronz, silver körül. Tegnap játszottam 4v4-et, és utána egy görög sráccal cseteltünk (nem igazán volt világos, hogy amikor 2 zerg van ellenünk, és őket még nem scoutoltam (mert persze azt is én csinátlam:D) miért expel zergként? Természetesen early poolt kaptunk, és vége lett a játéknak). Utána játszottunk pár meccset, és ő is 3000 játék körül volt. Ami az érdekessége a dolognak, hogy jobban játszottam, mint ő (minden meccsen jobb volt a statom, nagyobb seregem, több ölt egységem stb) már lassan cirka 200 meccsel a hátam mögött. És ugyanez van az itteni ismerőseimmel is. De mégis játszanak, és nem zavarja őket. Nekem pedig nagyon fontos, hogy feljebb kerüljek, azért küzdök, hogy végre ne silver vagy gold címer díszelegjen ott:).
Viszont az oktatóvideók nézésével leálltam, illetve most arra sincsen energiám, hogy "feláldozzam" a játékokat a tanulás oltárán. Ennek ellenére próbálok fejlődni, és eddig egészen sikeresen török felfelé.
Mielőtt meglett volna a játék, single playert párszor játszottam, de 5 meccsnél nem többet. Utána beleszerettem Husky közvetítéseibe, és hónapokig szinte minden nap 2-3at megnéztem. így mire elkezdtem játszani, már több képem volt a játékról, mint néhány ismerősömnek (a szobatársamnak pl tippje sincsen, hogy a zerg hogy működik. Esetleg hogy a protoss egységeknek milyen tulajdonságai is vannak. De nem is zavarja:D Viszont nekem nagyon rossz nézni, ahogy játszik, nem használ control groupokat (épületekre sem). Amit mondjuk én még AoE2ben sajítottam el (tehát volt RTSes előéletem). Meg az a rossz, amikor megkérdezi, hogy nem játszunk-e, és hát...nem szívesen játszom vele, mert mindig marine, tankra megy, és 10 perc körül expel. Ugyanazt csinálja minden áldott játékban:))

(#36239) ughhh válasza Tuco Ramirez (#36227) üzenetére


ughhh
senior tag

Kikérem magamnak :)) :)) :))
Masszívan az ezüst ligában tanyázok :DD
Mikor igyon az ember ha nem este, az sc2 nem mehet a sörözés rovására :DD

(#36240) rt06 válasza icons (#36238) üzenetére


rt06
veterán

szamomra pl nem a gyozelem az elsodleges, tudok elvezni egy bukott meccset is, es fel tud b*szni egy gyoztes meccs is
a lenyeg, hogy szorakoztasson, amit csinalok

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36241) icons válasza rt06 (#36240) üzenetére


icons
addikt

Nekem is a legemlékezetesebb meccseim (amiket egyben a legjobban élveztem) talán 2 vesztes meccsem volt. Általában az szokott a legboldogabbá tenni, hogyha úgy játszom, hogy arra utólag büszke vagyok, illetve az ellenfél is az én szintemnek felel meg. Tehát mindketten a maximumunkat hozzuk, és egy szinten vagyunk, tehát tényleg egy epic battle lesz (a mi szintünkön persze:) )

A szórakozásra nekem főleg a 4v4 szokott menni, egy kis DT rush, blink stalker, ilyesmik. Sajnos monobattlet ritkán szoktunk csinálni, mert nem sokat fogékonyak rá, pedig szerintem nagyon jó:)

(#36242) rt06


rt06
veterán

[link]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36243) Alg válasza rt06 (#36242) üzenetére


Alg
veterán

Redditről:

go to: http://www.fourmilab.ch/javascrypt/javascrypt.html

enter: 1) the cipher into the smaller key textbox, with (normal) text: BLACKSTONE

2) paste the code from the page source into the cipher textbox, ?HX?cec27e03c51e1b18bc89e78003788ed0e87080f64da416cffda68f0d2cb3e9893ef5bcf00613 b5dfdbb3827240a2d6f3ebc0ff1989fa2187c016722f53d141d2a7cd6f678118d6d425eecca627a4 a85138180a6fbe74934ab51c31aa15811d06ca320390ee5781cd233ae7377a8d807caeeefe7267c4 c6c9ca032124e1db8f361c3b4918a3931c119bcc3ac62ecbf4e09f7a95223d0bbe9f53415920db1b a3eb8f2bc85dc0e2e7a46d40b9c908777f59ea6197851569301788f38ea07b07e2245f92cc95a67a 621726d5631c77fa637b4cd15daaa1a77de5e82e7ebcb73ca6803927adf975864c96b94e13aa542a d63be8f0e6ad1558aa4e7eaba0567751050ad858459ec4c0fbef5ce9aab20500fade?H

3) click hexadecimal encoding

4) click decrypt

to get the output in the plain message textbox that says:

===================================================
PROJECT BLACKSTONE
ACCESS CODE:
Y7_$0>0k_3<$m

END OF LINE.
====================================================

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36244) rt06 válasza Alg (#36243) üzenetére


rt06
veterán

direkt nem irtam jelszot, de ez gyorsabb volt, mint gondoltam

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36245) D1Rect válasza rt06 (#36242) üzenetére


D1Rect
félisten

[link]

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#36246) Formaster válasza Alg (#36243) üzenetére


Formaster
addikt

Én nem tudtam belépni. Hogy kell pontosan? Illetve mire jo ez az oldal?

(#36247) icons válasza Formaster (#36246) üzenetére


icons
addikt

Lent írták a jelszót, de ha ráguglizol az oldalra, akkor is megtalálod (én is így csináltam:), de Alg megoldása szebb :P )
Illetve utóbbi esetben találsz pár fórumot is, ahol kitárgyalják (én se tudtam, hogy vajon mi ez). A lényeg, hogy ilyen promo cucc a HotShoz. Figyelemfelkeltés. Legalábbis én ezt vettem le belőle.

[ Szerkesztve ]

(#36248) JSaN válasza icons (#36247) üzenetére


JSaN
addikt

En olyanokat is olvastam hogy lehet ujra kezdik a Starcraft Ghost-ot.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#36249) Formaster válasza JSaN (#36248) üzenetére


Formaster
addikt

Szerintem azelőtt még lesz egy Legacy of Void. Szoval 10 évekről beszélünk :DDD

(#36250) icons válasza JSaN (#36248) üzenetére


icons
addikt

Hmm, ez valami király kis FPS lenne? Nem lenne rossz! ;)

Költői kérdés: miért van az, hogy 4v4ben olyanokkal rak össze, akik nem scoutolnak, nem csinálnak sereget és alig expelnek? "Már" Platinum vagyok, dehát egy vicc, hogy milyen emberek platinumok... 3 zerggel voltam, és egyik se terjesztett creepet:) Seregük meg végig fele akkora volt, mint nekem, és fele annyi workerjük is volt.
Abbahagytam a sírást! (de akkor sem értem, miért ilyenekkel kerülök össze. Az se jobb, ha az ellenfélnél vannak ilyen játékosok...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.