Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36351) oxox válasza icons (#36348) üzenetére


oxox
addikt

1v1-ben persze harassra hasznos az oracle, de teamben nekunk szinte jolly-joker lesz ha megtanulom hasznalni. 2v2-ben ha volt toss mindig dilemmaztunk, hogy 3gate robo, vagy 3gate starget (void) legyen.
a taktikankhoz muszaly (must), hogy visiont csinaljak a tankoknak, (meg a force-al valo vedelem, de ezt most nem lenyeges) erre ugye vagy voidot, vagy obs/prismet hasznalunk. dupla toss ellenfelnel egyertelmu volt, hogy robora kell mennem (egyreszt mert van detect korai dt ellen, ill. imo zabalja a stalkereket.) ...viszont egy ZP helyzetben mar nem volt ilyen egyszeru a dontes (foleg ha a scoutolo probe-t leszedtek). pool utan meg johetett roach is (akar 1 base...aminel 1 void eppen elkeszul ha szerencsenk van), ill tobbszor elofordult, hogy a 7-8perces megindulasunkat mutak fogtak meg vegul (ZP-nel Petinek is dilemma, mert tank- marine, vagy tank-helion legyen). oracle-nel viszont nincs ilyen gond (a reszenrik)...vision, es detect egyben (olcsobb!!! 100 minerallal), es a szedo zabalasa miatt kicsit vissza is foghatom a korai pusholast (es ha jol lattam meg talan gyorsabb is a voidnal)
Tenyleg brutalis, hogy megall a mineral line felett, es szamolom Petinek, hogy 1...2....3...8..mikor van 20-25 szedod ez mattolhat siman.

Ghoosty - igen en is ezt szurtem le...csakhat a carrier valik igy egy kicsit okafogyotta (mert oda meg fokuszalni kellett)...majd rakell erezni

Tuco Ramirez velem is ez tortent tegnap...oracle-el apritottam nala, nemsokara megjelent nalam egy medic...tudtuk, lattuk, de sajna nem tudtam otthon nagyon vedekezni...2stalkert tudtam a dologra mozditani.

ez mondjuk teljesen uj resze lesz a jateknak...marhogy egy aldozatot kell majd kivalasztani ilyen esetben.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36352) oxox


oxox
addikt

lejart az ido...
widow mine elol el lehet blinkelni? ...persze reflex kell hozza...de vajon teruletre indul, vagy celpontra?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36353) nofi válasza oxox (#36352) üzenetére


nofi
őstag

... illetve burrow-al csökkenteni lehet a WM sebzését?

Én még csak zergekkel próbálkoztam AI ellen, de a Viper nálam csak Thor ellen vált be, Colok ellen még mindig jobbnak tűnt az a pár Corruptor amit magammal szoktam cipelni. Ultralisk burrow attackját még nem próbáltam, de szerintem itt is kiesik a Viper behúzása :/
Swarm host ellenben egész jó az expek harassolására, de egy Terran védelmi vonalon már képtelenség átjutni a Locustokkal (<3 Siege Tank).
Érdekes, hogy a WoL-ben a Terran mennyire OP-nek tűnt az elején és most mennyire nem érzem ezt a Zergeknél :)

Más:
Archon ellen Zergeknél mit lehet csinálni Ultralisken kívül? :P

Xbox GT: nozsolt

(#36354) icons válasza Tuco Ramirez (#36349) üzenetére


icons
addikt

Szerintem ahhoz túl drága, hogy mozgást korlátozz vele.
Egyébként pont ezt írtam, hogy nem teljesít jól összecsapásokban :)
Gyakorlatilag ha a mineral line-t nem tudod vele harrassolni, akkor jó eséllyel kidobott pénz volt, főleg hogy mostmár a Time Warp vagy mi is a Mothership Core-nál van. Most abban se vagyok biztos, hogy Oracle automatikusan támad. Amennyiben nem, akkor szerintem teljesen értelmetlen velük mozgást korlátozni :S

(#36351) oxox
igen, a VRnél biztosan gyorsabb! Pvel szerintem a mineral line-ra ledobott WMokat nem olyan nehéz fogni, 1cannon, akkor már van visionod, sőt egyet legalább leszed. Amint látod, hogy jön a Medivac, már le is kell húzni a probe-okat! Ezt úgy értem, hogy GM szinten elég ritkán droppolnak WMet, legalábbis a játék elején. A végén, amikor már sok a nem megfelelően bevédett exp, és nincs Detector, akkor elképesztő pusztításokat tud okozni, mert nagyon nehéz figyelni, és észben tartani hogy hol van WM.
Amit érdemes kipróbálnotok: Hellbat drop! Elképesztően hatásos, ha érdekel mutatok commantary-kat. Gyakorlatilag 4gyel, másodpercek alatt ki lehet írtani a mineral line-t, demivac ráadásul heal-eli őket. Illetve queen-eket is írtózatosan gyorsan szedik, ha több van belőle (láttam egy 3queen legalább 2-3 transfusion-nel 4 hellbat ellen. Szétszedték őket, nagyon durva volt:D).

Célpontra megy a rakéta a WMból. Ergó utánad fog menni szerintem. De talán van valamennyi aktiválási idő, tehát el amikor belépsz a hatósugarába, akkor még el tudsz gyorsna blinkelni, de ha kilőtte, akkor 100%os a találati arány!

(#36353) kabalthenbk
"... illetve burrow-al csökkenteni lehet a WM sebzését?"
Mármint? Meglát a WM, lő, te burrowot nyomsz, attól még ugyanakkora a sebzés szvsz. (abban nem vagyok biztos, hogy eltatlál-e:S Tehát vagy max sebzés vagy 0, de szerintem max, bekapod akkor is)
Colok ellen is nagyon jó, csak be kell húzni őket a roachok közé ;]
Ugyanez Siege Tank-ra és Thorra. Utóbbi kettő viszont annyira lassú, hogy a Blinding Cloud is elképesztően hasznos (Siege Tank letalpalva elég lassú :D )

[ Szerkesztve ]

(#36355) Tuco Ramirez válasza nofi (#36353) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

"Archon ellen Zergeknél mit lehet csinálni Ultralisken kívül?"

Sok roach kell, lehetőleg upgrade-ekkel.

icons: a mapon a mozgás korlátozását a WM-okra értettem, nem az Oracle-ra. Egyébként annyira nem drága az akna, 4-5 bőven elég arra, hogy az ellenfeled ne mászkáljon kedve szerint csak úgy össze-vissza a mapon. Ennyi befektetést bőven megér (ráadásul jó eséllyel sokkal nagyobb veszteséget okoz mint amennyibe került).

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36356) icons válasza Tuco Ramirez (#36355) üzenetére


icons
addikt

Oh, igen, ne haragudj, félreértettem:D (pedig a WM elég egyértelműen le volt írva)
De igen, abban igazad van, hogy nagyon jó mozgás korlátozásra. A tower-ökhöz egyet-egyet leteszel egy marine mellé, és már boldogak lesznek a mindennapjaid!

But still... I wanna argue:D
Nézd meg ezt a commentaryt! Beidőzítettem, elég egy percet nézni! Nem azt mondom, hogy a 12 siege tank nem segített semmit, de a lingek majdnem mind eltűntek, és az ultrák feje felől is elég hamar eltűnt az életet jelző csík:D Ráadásul amit kaptak dmg, az mind a splash dmg-ből volt, tehát friendly fire. Ergó csata után "Widow mine is still operational!"

De teljesen egyetértek, hogy az eltakarításuk eszméletlenül sok munkát igényel!

(#36357) oxox válasza icons (#36354) üzenetére


oxox
addikt

hat mi nem vagyunk gm szinten, ergo az ottani jatek nem nagyon befolyasol minket...ha 3gate +stargate-re megyek akkor nincs forge...a widow drop is eleg hamar elkeszul.. csinaltam egy phonixet gyorsban is, de pont nem talaltam az erkezo medicre..
amugy hotsban jol meri az apm-et? csakmert tegnap 130-150-et mutatott nekunk, ami az en reszemrol kizart...

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36358) icons válasza oxox (#36357) üzenetére


icons
addikt

Erről az APM témáról pont nemrég volt szó, és arra jutottunk, hogy 1.38* több APMet mér, mint a WoL. Azt, hogy melyik méri jól, rád bízom:) Szerintem a HotS.
Mivel Faster sebességen játszunk, ezért egy játékperc WoLban nem egy valós perc, hanem 1 / 1.38. Ezért ha 100as APMed van WoLban, akkor az azt jelenti, hogy a mi, hús-vér emberi világunkban 138 parancsot adtál ki egy itteni perc alatt. A HotS már így méri! (kitört az egyszerű játék szerepéből, és megtanulta értelmezni a mi általunk érzékelt percet is:D)

Hátigen, a harrass sokkal korábban kezdődik, és sokkal nehezebb ellene védekezni:( Még annyit lehet tenni WM drop ellen, hogy megjegyzed mikor lőttek, és tudod mikor lesz a következő:D És akkor megint lehúzod a worker-eket (igen, ezt inkább viccnek gondolom, mint valós megoldásnak ;) )

[ Szerkesztve ]

(#36359) oxox válasza icons (#36358) üzenetére


oxox
addikt

vagy szolok a terran tarsnak, hogy tegyen le nalam is ket tornyot, ha a sajat bazisat mar teletuzdelte....igaz Peti ? ;]

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36360) nofi válasza icons (#36354) üzenetére


nofi
őstag

A Raven követő rakétája nekem úgy tűnt kevesebbet sebez ha burrowoltatom az egységeimet :U

Tuco Ramirez
Na igen, a Roach sok mindenre gyógyír :)
Kár, hogy a hydrát nem erősítgetik :( Amennyire tuti egység volt az első részben, annyira keveset használtam a 2.-ban... Nyilván a Void rush ellen semmi nem veszi fel vele a versenyt, de későbbiekben el szoktam hanyagolni - persze lehet velem van a baj.

Xbox GT: nozsolt

(#36361) Tuco Ramirez válasza nofi (#36360) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

A hidra legnagyobb baja, hogy tetűlassú off-creepen (a HotS-ban ez viszont orvosolható és ezért jól használható egység lett). ZvZ-ben a hidrát azért gyakran használják mutaliskek ellen illetve a roachok mögül sebzést kiosztani. ZvP-ben is kellenek, ha a P phoenix-void harassra megy, illetve van egy szűk időablak egy roach-hidra pushra, amikor még nincs coloja a tossnak. ZvT-ben viszont a tankok ellen nincs esélye. :(

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36362) netpeti98


netpeti98
addikt

Nálatok is elkezdte a WoL letölteni az adatokat egy közelgő pacth-hez?

Üdv netpeti98

(#36363) netpeti98 válasza netpeti98 (#36362) üzenetére


netpeti98
addikt

Megvan:[link]

Üdv netpeti98

[ Szerkesztve ]

(#36364) execute93 válasza netpeti98 (#36362) üzenetére


execute93
őstag

Nekem nem tölt semmit:D

MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

(#36365) Hujikolp


Hujikolp
őstag

Más is tapasztalt olyat, hogy szokásos játék indítással feljön egy ablak, hogy Updating Blizzard Launcher..., majd elmegy kb 60%-ig és megáll? Seemit nem tölt le a netről, fél órát ment és semmi... Se WoL se HoTS :(

(#36366) Formaster válasza execute93 (#36364) üzenetére


Formaster
addikt

Dehogynem :DDD

(#36367) Alg válasza execute93 (#36364) üzenetére


Alg
veterán

The download will be around six gigabytes in size

Jah hogy ezért tűnt el a hely az SSD-ről... :U

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#36368) rt06 válasza execute93 (#36364) üzenetére


rt06
veterán

eloszor becsomagolja a meglevo sc2 telepitesedet (ez olyan 8.5GB lesz, gondolom a wol telepito resze lesz a hots telepitonek) es csak utana kezd el tolteni

Alg: a 6.5GB mellett foglal meg 8.5GB-ot

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36369) execute93 válasza rt06 (#36368) üzenetére


execute93
őstag

Na lejött. Csak nem mutatta ki a launcher. (Itt mutatja ki: Info-->Connection Information)
Lejött nekem, de a mappám mérete nem változott. Maradt 14gb

MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

(#36370) JSaN válasza Montebá (#36343) üzenetére


JSaN
addikt

Nem lattam itt irva, ezert mondom neked meg a tobbieknek is hogy: Nyilt lett a beta.
Barki letoltheti akinek van Bnet accountja.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#36371) DarthPeeter válasza oxox (#36359) üzenetére


DarthPeeter
aktív tag

Ó hát persze, mihelyst adsz 200 mineralt :DDD

(#36372) Winner_hun válasza JSaN (#36370) üzenetére


Winner_hun
félisten

~20 perce uninstalláltam. A WoL-vel se játszottam már hetek óra, ennek mindjárt vége, majd a véglegessel.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36373) föccer válasza Winner_hun (#36372) üzenetére


föccer
nagyúr

Én is csak kipróbáltam, megnéztem a menüt, megcsináltam néhány training pályát, oszt annyit.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#36374) rt06 válasza execute93 (#36369) üzenetére


rt06
veterán

jaja, ez benne is volt a linkelt cikkben, hogy a csik vegig zold, csak a felirat emlekeztet, hogy tolt valamit a hatterben

JSaN: akkor ezert kellett az elotoltes...
jah, es kosz az infot

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36375) JSaN válasza Winner_hun (#36372) üzenetére


JSaN
addikt

Azert meg bő 2 es fel het van mig zarjak a szervereket. Es aki ez idaig nem tudott, most meg mindig boven kitudja probalni a betat.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#36376) execute93 válasza JSaN (#36375) üzenetére


execute93
őstag

Jaja, én is most kezdtem el gyakorolgatni.
Eddigi meglátások: PvT-ben (Pvagyok): 3gate, sg-ből void ray, 8 perces timing az eléggé jó.
8percre 3 void ray, stalker, pár zealot. A Void Raynek beaktiválni a képességét. Ezt 3 bunkerrel sem fogják meg.

TvZ-ben (Tként): Hellion bat nagyon adja. Roach sem gond neki.

MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

(#36377) 용 Bob válasza JSaN (#36370) üzenetére


용 Bob
senior tag

Tök jó, meg fel is tettem Bnet-ről a klienst, de nem működik nekem legalább is ezt írja ki, amikor loginolni akarok:
""Your account has no game accounts that can be used in this region"" :O

[ Szerkesztve ]

MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m

(#36378) Foxmulder89 válasza 용 Bob (#36377) üzenetére


Foxmulder89
senior tag

Ugyanez itt is, pedig kíváncsi lennék rá :R

A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar

(#36379) Foxmulder89 válasza JSaN (#36370) üzenetére


Foxmulder89
senior tag

Amúgy ezt hol láttad? hozzá tudtam adni az accountomhoz a hots bétát, de nem működik és sehol nem találtam róla infót, hogy nyílt lenne most már.

A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar

(#36380) Formaster válasza Foxmulder89 (#36379) üzenetére


Formaster
addikt

Hogyhogy nem működik? Letöltötted a béta klienst is?

(#36381) nofi válasza Foxmulder89 (#36379) üzenetére


nofi
őstag

Amikor zárt volt a béta akkor is sokaknak írta ezt a hibaüzenetet és - egyelőre - semmi megoldás nincs a Battle.NET fórumokon.
Remélem induláskor nem lesz Dio3 feeling :(

Xbox GT: nozsolt

(#36382) rt06 válasza nofi (#36381) üzenetére


rt06
veterán

"Remélem induláskor nem lesz Dio3 feeling"
mitol lenne? dio3-nal az volt a gond, hogy a terhelest nem birtak a szerverek, de az sc2-nek volt mar egyszer startja, azota is folyamatosan mukodik, es eros a gyanum, hogy a hots megjelenesevel nem lesz hirtelen 10x annyi jatekos, mint a wol elejen

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#36383) Tuco Ramirez válasza execute93 (#36376) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

A Hellbat-et a legutóbbi balance patch-ben nagyon túlbuffolták.

rt06: Szerintem még annyi sem. A HotS körül közel sincs akkora hype mint a WoL előtt volt. Meg aztán időközben már rengetegen leakadtak az SC2-ről.

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36384) oxox


oxox
addikt

PvP platina...most kaptam egy proxy dupla gate-et...fel a bázisra....csak éppen 4 helyen lehetett a main, és a srác máshova rakta :) :) ...scout mutatta, hogy nincs semmi...ment is le a forge...első zea meg is érkezett nemsoká, de a cannon elvette a kedvét... ha már forge, akkor az üres mainjén eldugtam egy probe-t, és kiették a cannonok....ezután láttam nexus hiján a remek proxyt :) ...de kitartó volt...probálta szedni a cannonokat, majd még támadott is...szóval lehet ez tényleg etikátlan, de azért megkérdeztem tőle, mikor 3-jára próbált feljönni (ff-el nem engedtem) a három zeaval, meg a három stalkerrel, a két cannonhoz, 4sentryhez, egy imohoz meg jópár stalkerhez, hogy "ez komoly?" ...jahh tudom dc-re játszott :)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36385) oxox


oxox
addikt

egy hots kérdés...arcképek megmaradnak hots-ban?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36386) Eyesis válasza JSaN (#36370) üzenetére


Eyesis
őstag

ezt honnan szedted?

Eyesis

(#36387) AlyArkhon válasza Eyesis (#36386) üzenetére


AlyArkhon
őstag

Az info helyes , már saját accommal tolom én is - :D

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#36388) Eyesis válasza AlyArkhon (#36387) üzenetére


Eyesis
őstag

én is megnéztem egy wolos accon, és nincs ott a beta, szóval max néhányan kaphattak random megint..

Eyesis

(#36389) AlyArkhon válasza Eyesis (#36388) üzenetére


AlyArkhon
őstag

Akkor lehet hogy én az elő rendelésben történt vétel miatt kaptam ?

Meg is lepődtem amikor csak a Heart Of Swarm ot láttam a listába, mert ugye eddig a WOL is ott volt .

[ Szerkesztve ]

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#36390) Eyesis válasza AlyArkhon (#36389) üzenetére


Eyesis
őstag

biztos, mert azért is adnak...

Eyesis

(#36391) AlyArkhon válasza Eyesis (#36390) üzenetére


AlyArkhon
őstag

TEljesen korrekt. Eddig nem volt csak azért volt fura ..

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

(#36392) Ybron válasza 용 Bob (#36377) üzenetére


Ybron
senior tag

Úgyszintén ez a hiba, fórumokon se láttam még megoldást.

(#36393) Ybron


Ybron
senior tag

Hmm, most nézem el is tűnt battlenet-es account-ról a hots...
Még tegnap este ott virított, gyorsan le is kaptam a klienst, csak ugye nem működik.
Mindegy, már nem kell sokat várni a teljesre.

(#36394) 용 Bob válasza Ybron (#36393) üzenetére


용 Bob
senior tag

Bnetes accról szintén most tűnt el nekem is a letölthető HoTS kliens...."javítva" a probléma...

MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m

(#36395) Eyesis válasza 용 Bob (#36394) üzenetére


Eyesis
őstag

de kegyetlen az ilyen hiba...... Én Blizz helyében megnyitnám a kaput...

Eyesis

(#36396) csuszi válasza Eyesis (#36395) üzenetére


csuszi
aktív tag

gerillamarketing.

(#36397) föccer


föccer
nagyúr

Jeah, végre sikerült 1v1-ben, Z-vel védenem egy jól kivitelezett 4 gatet :C

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#36398) Tuco Ramirez válasza föccer (#36397) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Hadd találgassak: queen-ek és spine-ok? :)

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#36399) oxox


oxox
addikt

koszi a tegnapi jatekot sracok....foleg az utolso kettot....brutal jo volt...imadom a sentryket!!!

.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#36400) AlyArkhon válasza oxox (#36399) üzenetére


AlyArkhon
őstag

Valóban jó gamok voltak . Az ellen szerintem nem hitt a szemének amikor meglátta az army összeállításunkat :DDD :DDD :DDD

" wtf this much sentries ?? " kb erre gondolhattak ... aztán elestek .. :DDD

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.