Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-06-15 20:24:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9621) soldier2 válasza kbadam83 (#9620) üzenetére


soldier2
őstag

Nyugodt szívvel beleteheted, nem lesz semmi baja, ha az ajtócskákat becsuktad, és valami azt súgja, hogy a hőség elmúltával a problémák száma is csökkenni fog. Mindkét telefon mellett vannak pro és kontra érvek is, hamarosan jönnek majd a Z kijelzőjét fikázók, ne higgy nekik. Menj el egy boltba, nézd meg, és döntsd el magadnak hogy jó neked vagy nem. Állítólag az erősebb hardver ellenére az S4 laggol ha sok alkalmazás fut (márpedig bezárni őket macerás, és hadd ne kelljen egy csúcstelón bezárogatni appokat manuálisan, az csak másfél-két éves telóknál elfogadható). A Note2 kicsit kilóg ebből a sorból, ha méretben az jön be a Sony nem nagyon árul abban a méretben telefont, hacsak nem akarsz beruházni egy Z Ultrába, ami körberöhögi a NoteII-t (még szép, egy évvel újabb modell) cserébe le kell mondanod a vakuról és még egy fokkal nagyobb.
A hátlapleválás bár kétségkívül gyakoribb mint szeretnénk azért nem annyira vészes. A panaszosok sokkal gyakrabban osztják meg tapasztalataikat mint a termékkel megelégedettek. Ha jól számoltam 5-6 embernél jött elő a fórumon, és rájuk több száz megelégedett felhasználó jut akik többsége nem is ír a fórumba amíg nincs gond a készülékkel.

[ Szerkesztve ]

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.