Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22651) janek69 válasza Misály (#22647) üzenetére


janek69
senior tag

Na ez egy jó mondat volt és igaz is. Ha valaki a környezetedben bénázik 4 napig a windows-al ott felmerül a kérdés,hogy mivel is van baj. Nekem a Win7 soha nem fagyott le,pedig lassan 2éve használom és mindezt újratelepítés nélkül,a vírusirtóm az ingyenes Microsoft essentials és soha nem jutott be vírus a gépre. Persze a windows-t megvettem és nem teszek fel mindenféle warez oldalakról leszedett lopott szoftvereket,hanem ingyenesekkel oldok meg mindent.Ezek mellett ha másra vágyok,akkor a Linux-al bootolok és ott egy teljesen más oprendszer ingyen. Persze nem holmi szedett vedett hardveren kell futtatni ezeket sem. Na nem mintha a legolcsóbb acer laptop magas kategória lenne,de nekem elv az intel CPU és a hozzátartozó chipset,mert az ugyancsak acer AMD-s laptopomon elhasal még a linux is.

Hagel: A HDD error-nak semmi köze a windows-hoz,bár ezt te is tudod. Szidd az ASUS-t vagy a WD-t,aki azt a vackot gyártotta bele. Sokan vesznek Mac-et és windowst futtatnak rajta,de hogy minek.Egy közép kategóriás hardver arany áron és ez az Iphone-ra is igaz szerintem. Ez inkább ki mit szeret.

[ Szerkesztve ]

(#22652) Misály válasza Polarstar (#22650) üzenetére


Misály
addikt

Már megbocsáss de merevlemez hiba miatt szidni a win-t több mint hülyeség, nem mellesleg 3-4 éve az imac-ek is hullottak merevlemezproblémákkal.

További érveidet úgy fogalmazd meg, hogy gyakorló rendszermérnök vagyok... vagy álljunk meg itt:)

(#22653) karldergroße válasza Misály (#22647) üzenetére


karldergroße
senior tag

Tehát, ha jól értem: feltelepítem a Microfost, eltűnik a Nokia Pure, jön a Sans, majd kétszer újraindítom a telefont és visszamásolhatom a Pure-s betűket?

[ Szerkesztve ]

(#22654) janek69 válasza Misály (#22649) üzenetére


janek69
senior tag

Én még a HT-1080Z-t és a ZX-81-et tartottam csúcsnak,aztán primot Commodore64-et Amiga 500-at és egy kis kihagyással jött az AT286 16MHz-es szédítő órajellel és MS-DOS-al.Innen kezdve minden állomást végig jártam az evolúcióban. :DD Asszem rohadtul öreg vagyok én itt.

[ Szerkesztve ]

(#22655) busman válasza janek69 (#22654) üzenetére


busman
addikt

Ez kimaradt..

[ Szerkesztve ]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#22656) Misály válasza janek69 (#22654) üzenetére


Misály
addikt

Én ennél fiatalabb vagyok, első gép egy plus 4 volt.

(#22657) janek69 válasza busman (#22655) üzenetére


janek69
senior tag

Igen sajnos ez ki.Viszont volt videoton TV computerem orosz klavival és ezek anno annyira hozzám nőttek,hogy a szegedi múzeumban egy számtech kiállításon ki voltak állítva ,de sajna utána visszaadták. :DD

(#22658) attisx válasza busman (#22655) üzenetére


attisx
addikt

Oh azok a régi szép idők, amikor a jó öreg Videoton színes TV-n, kazettás magnóról ezzel toltuk a Hungaroring F1 gémet... :DDD

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#22659) ZooLee válasza janek69 (#22651) üzenetére


ZooLee
őstag

Sokan vesznek Mac-et és windowst futtatnak rajta,de hogy minek.Egy közép kategóriás hardver arany áron és ez az Iphone-ra is igaz szerintem.

Már megbocsáss, de ebből csak az látszik, hogy egyáltalán nem ismered az Apple gépeket. Az Apple mindig is egyben tartotta a hardvert és a szoftvert. A "középkategóriás hardver" technikailag teljesen megállja a helyét, azonban a körítés - a lehető legjobbra csiszolt dizájn és anyagválasztás, és a hardverre optimalizált és egységbe integrált szoftverek - teszi sokkal jobban használhatóvá, mint az egyéb gépeket.
Egy Mac, a dobozból kivéve azonnal megfelelő szoftverbázist ad az átlagfelhasználók 90%-ának. Ezt Windows-on, pláne Linuxon eléggé sokára szeded össze, Aztán beszélhetnénk még az itthon divatos módon egyedileg összebarkácsolt gépekről is, amik vagy működnek, vagy nem, aztán persze mindig az van, hogy "szar a Windows". Ha viszont veszel egy rendes brand gépet, (ami kellően össze van rakva és tesztelve, driverekkel és Windows-zal), akkor nem jársz túlságosan messze egy Mac árától! És még mindig erőteljes szoftver-hátrányban vagy.
Szóval illene egy kicsit másképp szemlélni ezt az -egyébként elsősorban csak itthon elterjedt - " középkategóriás hardver arany áron" véleményt...

Z.

(#22660) ZooLee válasza janek69 (#22654) üzenetére


ZooLee
őstag

Nekem az általános iskolás "számtek szakkör"-ös Videoton TVC-k, és a C64 (+magnó :) ) után XT volt, 20 megás MFM vinyóval :) utána sok évnyi folyamatos hardver-buhera: XT, 286, 486 (DX100+GUS!!!+NFS1), pentiumok, AMD vs. Intel, nVidia vs. ATI egészen 2006-ig, akkor megbicsaklott minden, és jött Maci, onnantól kezdve gyakorlatilag semmi. (Na jó, telefonok és PDA-k bőven :) )

Elég furcsa összehasonlítani a 95-ös csúcs 486DX100-at, a mostani telefonommal, kb egy szinten vannak számítási kapacitásban, megjelenítésben, memóriában, háttértárban meg bőven lelépik...

Z.

(#22661) donceleger8 válasza ZooLee (#22659) üzenetére


donceleger8
őstag

Bírom ezt a minőség dumát! Az Apple termékek indokolatlanul drágák. Akár a telefon, akár a laptopok, akár számítógépek esetében. Egy hozzáértő kezében a win is képes szépen muszikálni.
Szoftver-hátrány? Ezt hogy érted? Szerintem több cucc van winre, s nem is oly rég itt, ebben a topicban valamiféle támogatási hiányt is olvastam a nokiával és Mac-es gépekkel kapcsolatban!
Tavaly vettem PC-t, a legalját, 80k és benne volt egy 19"-os monitor is.
Karácsonykor vettem bele egy Radeon 6450 kártyát, szintén legalja. Ennek ellenére a MW3-at max felbontásban toltam végig rajta zökkenőmentesen, 720p mkv-t nézek rajta 82 cm-es lcd tévén. Egyéb felhasználásra pedig mondanom sem kell tökéletes.
Win7 van rajta és egyetlen fagyás sem volt rajta. Ugyanolyan gyors mint újkorában.
Ugyanezt Mac-ben nem kapod meg ennyiért.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22662) Misály válasza karldergroße (#22653) üzenetére


Misály
addikt

(#22663) Misály válasza ZooLee (#22659) üzenetére


Misály
addikt

Azonos hardverrel rendelkező lenovo, dell vagy vaio laptop átlag egy százassal olcsóbb mint egy macbook. Úgy, hogy a win drágább os állítólag... Felesleges rugózni ezen, jó dolgokat gyárt az alma, de a termék árából 20% a fehér világító logó, amit le szokás ragasztani valami matricával, hogy a bkf-en egyedi legyél:)

(#22664) janek69 válasza ZooLee (#22659) üzenetére


janek69
senior tag

No látod itt vannak a különbségek. Nekem a MAC-re leírt előnyök közül egy sem számít. Szeretek minden programból olyat feltenni,amit én akarok,szeretek vele foglalkozni. Nekem ne egy Stewe Jobs agya szerint legyen a gépem berendezve,hanem az enyémhez igazítva. Nyilván egy mezei felhasználónak az a jobb,de nekem nem.

A számítógép történet leírásodból ítélve te is sok hardvert láttál és ha az a szakkör nem ált. iskolában volt,akkor nem is vagy az évekkel lemaradva.

[ Szerkesztve ]

(#22665) Misály válasza janek69 (#22664) üzenetére


Misály
addikt

Hasznaljuk az off topic radiogombot, vagy hagyjuk abba, ez egy orok es parttalan vita. Kobo olyan hogy a csorgos techno jobb vagy a lakossagi trance.

(#22666) karldergroße válasza Misály (#22662) üzenetére


karldergroße
senior tag

Nekem ez magas, de köszi, hogy segíteni próbáltál.

(#22667) janek69 válasza Misály (#22665) üzenetére


janek69
senior tag

Egyetértek! Kinek ez kinek az,így szines a világ.
A témához annyit visszatérek,hogy mindenkinek ajánlom a Számító emberek vagy másik nevén a szilikonvölgy kalózai című filmet. A második cím ellenére nem pornó. :DD

[ Szerkesztve ]

(#22668) Misály válasza karldergroße (#22666) üzenetére


Misály
addikt

Mi ezen a magas?:) Fogsz egy notepad++-t es atirod azt a 3 fajlt. Visszamasolod a c:\privateba > reboot > fontot felulir > lfonts torlese c:\privatebol > reboot. Nem ordongosseg, artani se tudsz vele a keszuleknek.

(#22669) ZooLee válasza donceleger8 (#22661) üzenetére


ZooLee
őstag

donceleger8: Szoftver-hátrány? Ezt hogy érted? Szerintem több cucc van winre,

Mondom, hogy rendes ismeretek nélkül ne nyilatkozz egy témáról. Egy Mac árában mindig benne van az oprendszerigen bő alapprogram-kínálattal, és az iLife programcsomag, amit teljeskörű integrált multimédia kezelő redszer (fotó, zene, videó, dvd és webszerkesztő alkalmazások) Össze lehetne hasonlítani, hogy mennyibe kerül ez, mire Windowsra összeszeded.

"Tavaly vettem PC-t, a legalját, 80k és benne volt egy 19"-os monitor is.
Karácsonykor vettem bele egy Radeon 6450 kártyát"...

Én meg 2006-ban vettem az iMac-et, azóta csak némi oprendszer és iLife frissítésre költöttem, és minden ugyanúgy fut. Össze tudod számolni, hogy mennyit költöttél 2006 óta a gépe(i)dre mindenestül?

"Ugyanezt Mac-ben nem kapod meg ennyiért."

Kezdjük el tételesen összehasonlítani a gépet, a gépházat, a monitort, a helyfoglalását, a hangját, miegyebet?
Ugyanazt a távolságot ugyanannyi idő alatt meg lehet tenni egy fapad Suzukiban és egy Golfban is, legfeljebb az érzés lesz kicsit más. De ha elkezded felhúzni, a végén annyiba fog kerülni a Suzukid, mint a Golf. Lelked rajta.

"Az Apple termékek indokolatlanul drágák."

Drágák, de nem indokolatlanul. Próbáld ki, használd egy ideig, és rá fogsz jönni.

"Egy hozzáértő kezében a win is képes szépen muszikálni."

Bizony. Én viszont hetente javítgatok, rakok rendbe hardveresen/szoftveresen gépeket a kollégáknak, barátoknak. Olcsó, ócska gépekkel, ilyen-olyan szerzett szoftverekkel, szénné installált rendszer és persze warez-es, vírusos Windowsokkal. Na, ők vannak többségben, a nem hozzáértők, akik úgy gondolják, mint Te, hogy megveszik 80-ért a legolcsóbb gépet, és akkor minden jó lesz. De senki nem számolja bele a szoftvereket, a megfelelő tudást és időt, mire ebből gépet kovácsol egy hozzáértő.

De hogy ne legyek OFF teljesen: A feleségem és a fiam Androidos telefonjával mindig van valami piszmogni való. Nem sok, de rendszeresen van, hogy Apa nézd meg ezt vagy azt. Érdekes módon a feleségem másik telefonja, a BB, azzal soha nincs semmi, és emellett állandóan visszasírja az S60-as Nokiáját. Hozzáértő kezeben az Android is tudhat jó lenni, de őszintén, a f@sz kivan vele, hogy ezt rázúdítják mindenkire...

Misály: Felesleges rugózni ezen, jó dolgokat gyárt az alma, de a termék árából 20% a fehér világító logó

Erősen túlértékeled, és sok mindent nem számolsz bele, lásd feljebb. Hidd el, messze nincs 20%, sokat szoktam gépkiválasztásban is segíteni, megmutatom mindig ezt az opciót is. A brand gépek árai a végére nagyon közel vannak az Apple árakhoz.

janek69:: No látod itt vannak a különbségek. Nekem a MAC-re leírt előnyök közül egy sem számít.

Ezzel nincs is gond, mindenki azt használ, ami jól esik (Egy ideig én toltam OpenBSD-n is :) ) De ettől még nem lesz a Mac indokolatlanul drága, hanem egy teljesen más opciót kínál, ami nagyon sok embernek jobb lenne (lehetne) (Ahogy látod, én is hozzáértő vagyok (voltam), a munkahelyemen 150 gépes rendszernek voltam a gazdája, de 2006 óta félretettem az egészet, és igazából marha jól esik, hogy azóta nem kellett otthon gépet buherálnom magamnak sem a családnak.)

Egyetértek egyébként, ez egy parttalan vita, nem is kívánok többet írni ebben a topciban erről, de azért arra kérek mindenkit, hogy próbáljon ki előbb sok mindent, utána nyilatkozzon. Én megtettem, tudom miről beszélek...

Z.

[ Szerkesztve ]

(#22670) sunsun2


sunsun2
tag

Sziasztok!
Kérdésem lenne legyetek szívesek válaszolni!
A három gombos Hard reset után minden törlődik az E-meghajtóról is?Azt is szeretném mert sok minden visszamaradt a programokból amiket már töröltem.Tehát eredeti állapotába szeretném hozni a telefont!Utána a Nokia Suite-rol gond nélkül fel tudom telepíteni a Belle-t?
Elnézést ha butaságokat kérdezek de sajnos laikus vagyok ebben a témában! / Is / :K
A választ előre is köszönöm!

(#22671) Galant válasza ZooLee (#22669) üzenetére


Galant
tag

Szép kis leírás,de baromira nem ebbe a témába való!Ezt máshol kéne megvitatni. :R

"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"

(#22672) janek69 válasza sunsun2 (#22670) üzenetére


janek69
senior tag

Igen töröl mindent és a belle-t fel tudod rá frissíteni,bár a következő hardreset után én nem fogom újrahúzni,mert ha nem teszed,akkor azok a gyönyörű ozone,iwiw,tv2,axn és a többi haszontalan vacak így legalább mindenféle trükkök nélkül eltűnik.

[ Szerkesztve ]

(#22673) Polarstar


Polarstar
nagyúr

Álljunk már le a Mac/PC vitával... Már én unom!

Oké?!

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#22674) donceleger8 válasza ZooLee (#22669) üzenetére


donceleger8
őstag

Én sem akarom szét-offolni a topicot, igaz, máshol sem kívánom folytatni, de azért egy-két dologra reagálnék! Elnézést! :R

"Én meg 2006-ban vettem az iMac-et, azóta csak némi oprendszer és iLife frissítésre költöttem, és minden ugyanúgy fut. Össze tudod számolni, hogy mennyit költöttél 2006 óta a gépe(i)dre mindenestül?"

Persze! Semennyit! :) Az előző gépem, amit már évekkel ezelőtt vettem, pontosan nem tudom megmondani mikor (talán 2004), ott figyel anyáméknál és a mai napig azt használják gyakorlatilag hiba mentesen. Arra sem lett költve semennyi. És nem volt csillagászati az ára.

"Mondom, hogy rendes ismeretek nélkül ne nyilatkozz egy témáról. Egy Mac árában mindig benne van az oprendszerigen bő alapprogram-kínálattal, és az iLife programcsomag, amit teljeskörű integrált multimédia kezelő redszer"

Pedig értek hozzá. Az előre telepített cuccokért kell ennyit fizetni? Ezt kb mind feltelepíthetem winre is, ingyen! Vannak mindenre ingyenes programok is, és köztük jók is, csak körül kell nézni. Ehhez pedig nem vagyok lusta! Szóval semmibe sem kerül a továbbiakban! Persze némi warez is bejátszhat, de kinek full jogtiszta gépe? Költői kérdés volt!

És végül, igen, próbáltam, nem jött be! Mint ahogyan a Linuxot is próbáltam és az sem jött be! Van ilyen. Nem vagyunk egyformák! Ettől még jó a Mac, csak nagyon nem nekem találták ki, meg sajnos a pénztárcámnak se! De lenne is rá pénzem, akkor sem kellene, mert ugye mint említettem, nem jön be!

Ennyi! Részemről lezárva!

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22675) donceleger8 válasza Polarstar (#22673) üzenetére


donceleger8
őstag

Pedig benne sem voltál! ;] És bocsi, épp gépeltem, így nem láttam a hsz-edet! ;)

Más!

Taylor!
Az említett V7 mikorra várható? Csak mert nem laknám be a V5-öt túlságosan! :)

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22676) Polarstar válasza donceleger8 (#22675) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Te kis gonosz! ;] Értem a célzást! :D

:DD :DDD

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#22677) Misály válasza Polarstar (#22673) üzenetére


Misály
addikt

Bocs hogy belepofazok de olyan nincs hogy mac vs pc. Mindketto pc;)

(#22678) gretzky77


gretzky77
veterán

Taylor valóban vàrható v7 a Rom-ból? Abban esetleg nem tudnàl segiteni,hogy tudnàm müködésre birni az spb shellt vagy mi lehet a nyügje? köszi

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#22679) Spricccer


Spricccer
tag

Taylor? a V5 az FP1-ből készült?

Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro

(#22680) imi290


imi290
aktív tag

gondolom volt már róla szó,csak sajnos pár napig nem voltam online,hallgattam zenét a telefonon,jó sokáig és egyszer csak lecsendesedd.mondom mi a fene ? nézem és mit írt ki ? hogy ne hallgassam olyan hangosan mert meg fogok süketülni...ezt nem lehet kikapcsolni ? ami a meglepő,nem is hallgattam zenét és még úgy is kiírta,sőt még akkor is kiírta mikor bezártam a zene lejátszót ? ? ?

(#22681) donceleger8 válasza Spricccer (#22679) üzenetére


donceleger8
őstag

Szerintem nem! A böngésző verziószáma 8.2 az FP1 esetében, a V5-ben meg még mindig 7.4.
Mintha azt vettem volna ki a szavaiból, hogy a V7-ben lesz benne. Már csak az a kérdés, hogy az mikorra várható?! :)

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22682) MC Pite válasza donceleger8 (#22681) üzenetére


MC Pite
veterán

Nem az a kérdés hogy felrakjam-e? A 111.040-ben is vannak korát meghaladó újítások...

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#22683) janek69


janek69
senior tag

Délelőtt még csak beszéltünk róla,valaki közben megoldotta,hogy az office mehessen az E-re is. A pixi továbbra is c,de amint olvasgattam arra olyan nagy szükség nincs is.Mail kliens.....
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=69335.0

(#22684) Pierre75


Pierre75
senior tag

Üdv!

Valaki meg tudná mondani az 55 s-nél elindított világórának a nevét? Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#22685) donceleger8 válasza Pierre75 (#22684) üzenetére


donceleger8
őstag

Talán az SPB Time 3.0

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22686) Lirion válasza ZooLee (#22659) üzenetére


Lirion
addikt

Egy Mac, a dobozból kivéve azonnal megfelelő szoftverbázist ad az átlagfelhasználók 90%-ának. Ezt Windows-on, pláne Linuxon eléggé sokára szeded össze

Milyen program hiányozhat az átlagfelhasználók 90%-nak, ami van mac-en de nincs win-en?

(#22687) Pierre75 válasza donceleger8 (#22685) üzenetére


Pierre75
senior tag

Köszi, de nem annak tűnik. Inkább olyan mint a World Time Widget, csak animációs kiadásban.

(#22688) MC Pite


MC Pite
veterán

Most komolyan; ha ingyen lecserélhetnétek One X-re az N8-at, hányan tennétek meg? Úgy, hogy nem lehet eladni egy évig mondjuk. Az elcserélem, aztán veszek az árából 808-at verziót bevállanám, persze ;] Hasonló érzés önt el mint amikor a Desire-t használtam. Nagy (bugos ;] ) és a nap végére lemerül...

Tényleg erre áll az emberek cerkája?!

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#22689) attisx válasza MC Pite (#22688) üzenetére


attisx
addikt

Pedig nem is megy állandóan a négy mag... :DDD

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#22690) MC Pite válasza attisx (#22689) üzenetére


MC Pite
veterán

Hát igen, van egy ötödik 'mag', direkt kis fogyasztású :D
De hát onnantól hogy nvidia van benne, nem vártam mást. Hd kijelzőn linux 4+1 maggal... 1800mAh kevés egy ekkora batárnak...

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#22691) janek69 válasza MC Pite (#22688) üzenetére


janek69
senior tag

Hát ha majd sütőlapátra lesz szükségem k..va drágán,akkor ilyet veszek,de telefonnak NOKIA. Ha jobban megnézed a fotókat,akkor a színhűség elég nevetségesnek mondható.
Amúgy a HTC készülékek jól össze vannak rakva,de nem túl jó anyagokból.
Ha meg androidos kütyüt akarok venni,akkor kínából veszek valamilyen klónt. Nekem volt már desire z klónom és nagyon király volt. 2-3napig bírta az aksi,ha folyamatosan heréltem az androidban önként indulgató progikat. Természetesen gagyi kamera,gagyi gps,de működöt és nem is annyira rosszul. Ja és került 25 rugóba.

(#22692) donceleger8 válasza Pierre75 (#22687) üzenetére


donceleger8
őstag

Nézd meg jobban, van benne ilyen megjelenítés is. Ugyanis több mindent tud.

(#22688) MC Pite

Semmi pénzért sem cserélném le az N8-at! Főleg nem androidosra. Igazából még nem jelent meg olyan telefont, amit érdemesnek tartok az N8 alternatívájaként. Még a 808-sem, nála a design a ludas, de ezzel még lehet megbarátkozom.... :))

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#22693) Pierre75 válasza donceleger8 (#22692) üzenetére


Pierre75
senior tag

Megnéztem, nem az. Bár van benne valóban hasonló világóra, de nem ilyen widget szerűen lett megoldva. Arra gyanakszom, hogy a Shell Mob-nak lehet beépített widget-je.

(#22694) Polarstar válasza Misály (#22677) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Bingó! Ott a pont! :)

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#22695) sunsun2 válasza janek69 (#22672) üzenetére


sunsun2
tag

Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat! :R

(#22696) janek69 válasza sunsun2 (#22695) üzenetére


janek69
senior tag

Nincs mit. Resetelted?

(#22697) kacsa7 válasza kacsa7 (#22554) üzenetére


kacsa7
őstag

14%, 2 csík. 15p beszélgetés, 5p wifi a mai terhelés.
Nem túl sok, de azért mégiscsak a 4. nap :DDD

(#22698) Assdak válasza Assdak (#22645) üzenetére


Assdak
őstag

Erre senki?

(#22699) janek69 válasza Assdak (#22698) üzenetére


janek69
senior tag

Mobile cleanert próbáltad már?

(#22700) Assdak válasza janek69 (#22699) üzenetére


Assdak
őstag

Az csak hackelt telefonra megy fel nem?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.