Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23001) Pikkolo^^ válasza MC Pite (#22998) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Nálam az elsők között volt az effektek kikapcsolása :)

A billentyűzet viszont messze nem a legjobb. Picikék a betűk, az opera saját billentyűzete jobb.

[ Szerkesztve ]

(#23002) MC Pite válasza Pikkolo^^ (#23001) üzenetére


MC Pite
veterán

Ezt már kitárgyaltuk párszor, sőt, mértünk is. Az átlag messze gyorsabban ír rajta mint ios vagy droid vagy windowsos billentyűzeten - hasonló sebességet produkálunk mint asztali/laptop billen. Operáé-t van aki jobban szereti, használjon dayhand-et vagy 4 soros qwertz-t :R [link]

AndrewTdi, invisible shield-eket keress, vagy olyan weboldalakat, ahol egyedi matricákat csinálnak típusra, a mintabekérésnél lehet hogy kész sablonra kérik a képet...

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23003) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Sziasztok!

nem tudtok olyan rajzot / sablont N8-hoz, amit ha rányomtatok valamire és kivágom, akkor pont felragasztható méret lesz?
(Húznék matricát a telefonra.)

(#23004) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Olvastam az összes hozzászólást, de nem tudok egyenként válaszolni rá. Így átfogóan csak annyit mondok, hogy köszönöm a válaszokat, sokat segít majd abban, hogy eldöntsem, hogy vegyek e ilyet, vagy sem. :R

(#23005) Kolondrum válasza Vasinger! (#23004) üzenetére

HA volt már rivális rendszerű telód és az bejött, akkor felejtsd el az N8-at.

(#23006) Vasinger! válasza Kolondrum (#23005) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Igazából van a a családban egy Huawei Ideos S7 slim androidos tablet. Nem jött be a rendszer egyáltalán, mindig megnyit 40 ezer alkalmazást, amikor nem is kérem. Azon a tableten nagyon lassú az android annak ellenére, hogy 1 GHz-es Snapdragon van benne, gyakran diavetítés az egész, 480p-s youtube videó is néha kihívás már neki..

Ellenben pl. ott van ismerősömnek egy LG Opt X2 amin hasít a rendszer, de kb. naponta kell cserélni rajta romot meg minden szart mert annyi baj van vele...cserében nagyon gyors.

Ismerem természetesen az IOS-t is, rendkívül sima, gyors, de maga a rendszere nem tetszik. Szinkronizálni kell mindig a géppel, stb. Na meg az ára...

Symbian mobilom volt eddig egész végig: régen N73 most meg C5. N73-mal az volt a baj, hogy tetű lassú volt, a C5-tel nem volt különösebb baj OS szinten.

[ Szerkesztve ]

(#23007) Pikkolo^^ válasza Vasinger! (#23006) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

A millió alkalmazás megnyitást akkor nem csak nálam jön elő. Persze a robotosok ezt nem ismerik el. Szerintem ha megveszed az N8-at akkor nem fogsz benne csalódni, mert a legújabb sw tényleg jóra sikeredett (játék persze nem igazán van rá).

(#23008) Vasinger! válasza Pikkolo^^ (#23007) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Az N8 ellen egyedül most számomra a játék hiány szól leginkább, vagy az, hogy ami van rá, vagy nem fut teljesen jól, vagy nem köt le annyira mint ami Androidon van.

Nem játék céljából venném a telót, de Istenem, ha orvosnál kell várnom, vagy tömegközlekedésen utazok, jó lenne elütni valamivel az időt...

[ Szerkesztve ]

(#23009) Pikkolo^^ válasza Vasinger! (#23008) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Gameloft játékok

Én logikai vagy ügyességi játékkal játszok, pl. cut the rope.

[ Szerkesztve ]

(#23010) Vasinger! válasza Pikkolo^^ (#23009) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Igazából ami megfogott Androidon, az a Defender, abból is a kettes rész, a legújabb Angry Birds Space és a Modern Combat nevű játékok.

A cut the rope is a kedvenceim között van, de ami jó volt benne, hogy Androidon egyfolytában frissítették új pályákkal. Ez jelen van ezen a platformon is?

(#23011) gyugyo79 válasza donceleger8 (#22992) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nálam a "kütyü" kategória az nem az, hogy le tudok rajta játszani mp3-mat meg meg tudok nézni egy mpg4 videót :)
Hozzá tenném, hogy a videó lejátszó része nekem negatívan változott mert 1 nem tudja ugyan azt a a filmet onnan folytatni ahol abba hagytam amit anno pld. tudott (direkt leteszteltem) és baromira zavar, hogy a hangerő állításhoz a fizikai gombra kell nyomnom, hogy megjelenjen, sőt most az új zenelejátszóba se jöttem még rá, hogy hogy lehet anélkül hangerőt állítani (ámbár szóljatok ha ez csak nálam ilyen és ez nem általános új felhasználói élmény fokozás).

Nekem egy "kütyü" kb ilyeneket is tudna: DLNA szerverhez csatlakozva arról lejátsszon tartalmakat.
Legyen a TV-m hez távirányító program rajta (Minden másik oprendszerre van még MeeGo-ra is ...). De sorolhatnék még egy halom programot is amihez máshoz van natív vezérlő beállító amiket én aktívan használok.
Szóval az abszolút nem létkérdés de mégis olyan dolgok amiket elnyomkod az ember és minimálisan könnyítenek dolgokon.

(#23012) Vasinger! válasza Vasinger! (#23010) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Visszavonva. Nézegettem Youtubeon videókat, ahol csomó jó kis játékot találtam N8-ra és nem is akadtak, vagy ha akadt is, bőven tűrhető kategórián belül.

MÁS:

Egy valami még viszont nagyon érdekelne és több véleményt várok:

Milyen az érintőkijelző? Mennyire pontos,érzékeny stb. Apple cuccoknak a legjobb, gondolom azokkal nem ér fel, de mégis milyen? Nincs olyan sűrűn, hogy rányomsz az ikonra és nem érzékeli? Mert az hihetetlen idegesítő tud lenni...

Továbbá magyar ékezetes billentyűzetet fel lehet hozzá tenni?

[ Szerkesztve ]

(#23013) CS_D válasza Vasinger! (#23012) üzenetére


CS_D
senior tag

Az érintőkijelző szerintem nagyon jó. Sosem tapasztaltam olyat, hogy valamit nem érzékelne.

Az ékezetes billentyűkről: alapból repülő ékezetek vannak (ékezet előválasztó) vagy pedig fel tudsz tenni 4 soros Qwertz billentyűt, és akkor ott már ékezetes karakterek is lesznek.

(#23014) vanezigy válasza CS_D (#23013) üzenetére


vanezigy
aktív tag

Honnan tudom letölteni a 4 soros qwertz-et?
Ki lett már próbálva Belle V7-en?
Tudom majd írásnál a menüben kiválasztani más billentyűzetet is ha ez mégsem felelne meg?
Tudom törölni ha nem tetszik?

[ Szerkesztve ]

(#23015) Pikkolo^^ válasza Vasinger! (#23012) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Menjél el egy Media Markt-ba szerintem még van kiállítva és ott kipróbálhatod az érintőt.

(#23016) deka10 válasza gyugyo79 (#23011) üzenetére


deka10
senior tag

A DLNA-nak ottna nokia play to, táv vezérlő progi is van dögivel a storban és a számítógépet is tudod vezérelni a kinoni-val valós időben képpel és ha jól tudom az új már a hangot is viszi.

Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!

(#23017) busman válasza deka10 (#23016) üzenetére


busman
addikt

Tv-hez nincs távirányító program...

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#23018) donceleger8 válasza gyugyo79 (#23011) üzenetére


donceleger8
őstag

DLNA-t tud, mint ahogyan már írták is, de van más program is a megosztásra.
A távirányítót meg nem igazán vágom, miért kell a telefonnal bohóckodni, de én beírtam a keresőbe, hogy TV Remote symbian, és adott találatot. Igaz S60-as progi, de a legtöbb ilyen működik Sym3-on is, igaz kipróbálni most nem tudom, de majd este teszek egy próbát.

Vasinger!

Említetted, hogy C5-öd van, azon S60 rendszer fut, az azért nem egyenlő a Symbian 3-al, főleg a Bellével. Az összes Angry Birds van erre is, a Space meg majd jön, Cute the Rope is van és folyamatosan jönnek erre is az új pályák. A Gameloft-os játékok közül meg lehet találni egészen kellemes és jó időtöltést biztosító játékokat. Nekem az Asphalt 6 jön be. Meglepően élvezhető és jó minőségű, a nagy mérete ellenére zökkenőmentes.
Az érintőpanel megfelelő, mellé csak azért nyomtam párszor, mert néha túl érzékeny is, alig értem hozzá de már csinálta is. Most már nincs ilyen probléma (igazából én tehettem róla), megszokás kérdése.
Lehet ékezetes bill-t is rátenni, de ahhoz hackelt teló kell. Viszont ott a Swype, nekem az nagyon bejött.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#23019) gyugyo79 válasza deka10 (#23016) üzenetére


gyugyo79
addikt

A DLNA szerver != kliens. (De ha nem találtam csak meg ezen funkcióját akkor kérlek segíts beállítani)
Knioni-t tudom megvettem és igen átviszi a hangot (csak a legújabb ami megvásárolható és a tömörítéshez, hogy gördülékenyen mennyen azért kell gép alá ).Van VNC kliens is igaz apróbb hibákkal. De ezek nem natív direkt egy programhoz megírt távirányítók.
Ez kb. olyan hogy a media player classic -hoz is van már a nokiára app. és azért sokkal kényelmesebb az mint előtte a webes felületét használni csak a távirányításhoz. Vagy mint belépni egy távoli asztallal ott azért kényelmesnek még nagyon nem mondható módon oda navigálni az egérrel egy gomb fölé , ránagyítani, hogy nehogy mellé nyomj utána nyomni egy pauset mert ennyi idő alatt akár fel is kel az ember az ágyból és odalép a géphez ezt megtenni :) .
De pld PowerDVD -hez már nincs vagy DVBViewer-hez nincs direkt erre szabott webes felület vagy DreamBoxhoz csak olyan klienst tudtak csinálni amihez be kell kapcsolni egy számítógépet amin a vlc real time kódolja a streamet ha az adást is nézni szeretnéd róla valahol interneten keresztül holott nem lenne rá szükség mert maga a hardver tudná egyből is játszani , az hogy valami megoldható egy dolog nekem a "kütyük" -től lesz kényelmesen megoldható amik mint írtam nem létfontosságúak éppen ezért.

donceleger8
Ugye elolvastad azt is, hogy azok hogy működtek? Mert én infrát az n8 akár hogy is keresem nem találom :) .

[ Szerkesztve ]

(#23020) janek69 válasza busman (#23017) üzenetére


janek69
senior tag

Már hogy a fenébe lenne tv távirányító mikor nincs infra. Persze ha a tv-t nem infrán irányítod,akkor lehetne,de minek? Gondolat olvasó nem kellene még esetleg bele? Ez egy kiváló telefon és ezen kategóriában szerintem az egyik legjobb,akinek kütyü kell,ami hitvány anyagból készült,de van benne VPS az vegyen Androidos vackot. VPS= Vakulj Parszt System. :DD

(#23021) Vasinger! válasza donceleger8 (#23018) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Értem, köszi a válaszokat.

Mi az a Swype? Nekem viszonylag fontos lenne a magyar billentyűzet, bár lehet hogy 3.5"-on már nem lenne túl kényelmes. Mik a tapasztalatok?

Még egy fontos kérdés merült fel bennem. Mennyire haldokolnak a mobilok? Van tipikus alkatrész ami mindig elromlik? Legyen akár a jack csatlakozó, vagy akármi más.

(#23022) janek69 válasza Vasinger! (#23021) üzenetére


janek69
senior tag

http://www.youtube.com/watch?v=WAaNv236RZc

(#23023) donceleger8 válasza Vasinger! (#23021) üzenetére


donceleger8
őstag

Itt megnézheted mi is az a swype.

Igaz meg kell tanulni használni, de kis gyakorlás után a leggyorsabb beviteli módszer.
Ez angol video, de van magyar nyelvű támogatás is.

Amúgy jó a sima billentyűzet is, hosszan nyomod betűt akkor előjön az ékezet. De nálam a swype a nyerő.

Nálam most a füles romlott el, egyszer csak halk lett. Gyorsan kipróbáltam másikkal, az meg jó, úgyhogy nem telefonprobléma. Sokan mondják, hogy a HDMI fedél tud eltörni, meg a jack-nél megrepedni. Én szinte nap mint nap használom a HDMI-t, így folyamatosan nyitogatom, de még nem sikerült eltörnöm. :) Fülest viszonylag ritkán használok, így arról nem tudok nyilatkozni. Telefonmeghibásodással még nem találkoztam!

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#23024) atoth válasza Vasinger! (#23021) üzenetére


atoth
aktív tag

Billentyűzet: Nekem (viszonylag nagy a kezem) a gyári fektetve elég jól használható, gyorsan, kevés hibával. Álló módban (egy kézzel) is elfogadható, bár lényegesen lassabb így az írás.

Az enyém 9 hónapos, még semmi sem romlott el benne, annak ellenére, hogy párszor már leejtettem.

(#23025) Vasinger! válasza janek69 (#23022) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

atoth és janek69 :R

donceleger8:

Köszi neked is a linket. Érdekes dolog ez a Swype, lehet csak meg kell szokni és könnyű használni, de így videóról nehéznek tűnik.
A jack dugó viszont érdekelne, mert napi szinten használnám Zene+Rádió miatt. Igaz nem a saját fülesével, hanem sajáttal, egy Sennheiser CX95-tel.

[ Szerkesztve ]

(#23026) janek69 válasza Vasinger! (#23025) üzenetére


janek69
senior tag

Én is próbáltam a swype-ot,nagyon szuper,de nem használom,olyan mint minden új dolog,meg kell tanulni. Eddig nem fektettem bele időt,mert ritkán írok hosszabb szöveget.

[ Szerkesztve ]

(#23027) donceleger8 válasza Vasinger! (#23025) üzenetére


donceleger8
őstag

Szerintem nem kell annyira túllihegni. Vigyázni kell rá és akkor nem lesz gond! Gondolom akkor képes megrepedni, ha erős behatás éri. Mert azért masszívan össze van szerelve a telefon.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#23028) TaylorPro


TaylorPro
addikt

AttisX Clear Black Blue a storén! Király! Köszönjük!

Pixel 8 Hazel

(#23029) TommyX_ válasza donceleger8 (#23027) üzenetére


TommyX_
őstag

Az Én telomon sem repedt meg a HDMI fedél, viszont a jack dugó körüli részen van egy repedés, pedig én vigyáztam rá.
Nekem majdnem 1.5 éve van meg a telefon, eddig csak kijelző csere volt, de az is a lilásodás miatt.

Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream

(#23030) busman válasza janek69 (#23020) üzenetére


busman
addikt

Halló,halló lassitsunk kicsit,nem én írtam,hogy van távir program....[link]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#23031) MC Pite válasza Vasinger! (#23021) üzenetére


MC Pite
veterán

Ne copass, ha megnéztél egy-két tesztet, láthatod hogy repülőékezetes : messze alegjobb megoldás! MINDENT kipróbáltam, elhiheted hogy ezzel a leggyorsabb, ezen az oldlaon linkeltem másik kollégénak ha visszalesel. Ha idáig sem üveggyöngy párti voltál, szerintem elégedett leszel te is az N8al.
N8 azért nokia (féle jobbik) minőség, nem nagyon jellemző rá hogy beteges (néha gariban kijelzőt cserélnek, de az a színhűség miatt, nem elromlás miatt).

Infra hiányában természetesen nincs tv távirányító, de wifis tévék és BD és multimédia lejátszókhoz vannak távirányító progik. Igaz, én csak a hifihez használok (foobar), a BD lejátszónak ott a sajátja.

Ajánlom gyári garisakat keress; vagy ha függőt veszel (azok is gyári garosak) akkor kérj igazolást hogy nem részletre vették - mert esetleg úgy jársz mint én a szürkével :U

szerk:
Clear Black III zölden :C

A store-os kliensben meg sem lehet találni, mert csak 20 elemet listáz!!!

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23032) MC Pite


MC Pite
veterán

AttisX, storeba bejelentkezve nem látom a ClearBlackIII-at!

Sajnáljuk, ez az elem a(z) Nokia N8-00 Belle készülékhez nem áll rendelkezésre.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#23033) janek69 válasza busman (#23030) üzenetére


janek69
senior tag

Nem is neked szólt hiszen nem te hiányoltad,csak ezek szerint a te hozzászólásodra nyomtam rá. Bocs!

(#23034) janek69 válasza MC Pite (#23031) üzenetére


janek69
senior tag

MC Pite: (néha gariban kijelzőt cserélnek, de az a színhűség miatt, nem elromlás miatt)

Ezzel kapcsolatban azért az emberben felmerül az is,hogy ezt a felbontású kijelzőt telefonban csak a Nokia használja. Ki gyártja mint alkatrészt? A konkurencia a drága jó samsung. Lehet ebben üzletpolitika is,hogy bekeveredett pár rossz is. Csak tudnám a Nokia is miért ezektől veszi,miért nem a Hitach-itól vagy a Sharp-tó?

(#23035) busman válasza MC Pite (#23031) üzenetére


busman
addikt

Akkor hogy találtad meg? Kellene ez a zöld.... :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#23036) Misály válasza MC Pite (#23031) üzenetére


Misály
addikt

Neked a legjobb! Ne beszeljunk ennyire szubjektiv dologrol tenyszeruen. En swype-ot hasznalok fel eve, azota kenyelmetlen minden mas.

Taviranyito pc-hez, Salling Clicker. Visz itunes-t, mediaplayert library-vel, touchpadkent funkcional es a legalapabb rendszerparancsok bevihetok. Megy BT-n es Wifi-n.

(#23037) dave_gahan válasza gyugyo79 (#22984) üzenetére


dave_gahan
aktív tag

Köszi, beállítottam a user agent-ben a Firefox10-et, aztán majd a tapasztalatok függvényében kipróbálom a többit is. :)
Ha a html5 támogatás a korábbi böngésző verziókban is benne volt, akkor egyértelműen a flash hiánya miatt nem játszotta le a videókat...vagy nem tudom, ebben az új böngésző sem változott, mégis sokan azt mondjátok, hogy szinte minden beágyazott videó lejátszható az újban. Nekem általában meg sem jelenik az adott videó, csak egy üres rész van a helyén. :(

Más.

Swype: természetesen ízlések és pofonok, de én nem értem a Swype-pal kapcsolatos lelkesedést. Nekem baromira nem vált be - mivel az ujjamat folyamatosan a képernyőn kell tartanom, ezért egyfolytában kitakar (némileg "rásegít", h balkezes vagyok), a betűk helyét pedig csak nagyjából vágom, nem 100% pontossággal. Ezért nem a kívánt sebességű a folyamat - a hagyományos bökdöséssel sokkal gyorsabban "gépelek". Ráadásul a szótárból mindig felkínál találatot, amit le kell OK-zni, ha nem teszem, akkor a saját maga által felajánlott szót írja be, nem azt, amit én írtam valójában... Agyrém. Mondjuk a szótárat biztos ki lehet kapcsolni vhol, én eddig nem jutottam el, egyből uninstall lett a vége. :(

Távirányító: a Samsung Smart tv-mhez bizony jól jönne, de nincs a Symbian-hoz alkalmazás. A tv böngészőjének komfortosabb használatához kellene, ill. bármilyen olyan tv alkalmazáshoz, amihez gépelni kell. A tv távirányítójával nagyon körülményes. ;]

[ Szerkesztve ]

(#23038) busman


busman
addikt

Egy kérdés:hiába hozom létre az Anim mappát az E meghajtón,ennek ellenére a gyári kézfogós animációval indul….ötlet?

I'm not talented, I'm skilled.PS5

(#23039) attisx válasza MC Pite (#23032) üzenetére


attisx
addikt

A Belle verziók (VoA, DFLT és a kékből is a VoA) még a QA processben vannak. Mindhárom fájl "100% passed" státuszban van, szóval elvileg már csak legfeljebb órák kérdése a dolog.

A mailed-re majd délután válaszolok... ;)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#23040) TaylorPro válasza busman (#23038) üzenetére


TaylorPro
addikt

Már a honlapon válaszoltam.

Pixel 8 Hazel

(#23041) Jégkokó


Jégkokó
veterán

Miért van az, hogy már a második fülhalgatóm megy tönkre és minkettő ugyan azt a hibát produkálta, hogy nem szól az egyik fele?Hiába dugok rá másmilyet azon minden mély hang recseg, viszont a gyárin meg tökéletes volt minden hang

A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#23042) janek69 válasza Jégkokó (#23041) üzenetére


janek69
senior tag

Ha az eredeti jó,akkor vegyél eredetit, 1300ft-ot csak megér.
fekete
fehér

[ Szerkesztve ]

(#23043) ZooLee válasza Jégkokó (#23041) üzenetére


ZooLee
őstag

Nem lehet, hogy túlvezérli (túlhajtja) a fülest a telefont? Az egyéb fülesek minden hangerőnél recsegnek?

Z.

(#23044) Misály válasza dave_gahan (#23037) üzenetére


Misály
addikt

Swypeal tokeletesen lehet egykezben gyorsan gepelni, nekem is kellett 2-3 het amig megszoktam. Mellesleg igen okos a szotara, eleg csak az elso ket betut eltalalni egy rovidebb ket szotagos szonal.

(#23045) gyugyo79 válasza dave_gahan (#23037) üzenetére


gyugyo79
addikt

Javítani szeretnék annyit, hogy a YouTube-hoz a linkelt oldalon is javasolt win mobil a legjobb alternatíva ! De igazából az a jó, hogy most hogy tesztelgettem csak a böngészőből kell kilépni telepíteni az a user agentet ami kell utána elindítani a böngészőt és már megy is, szóval lehet gyorsan oldal függően tesztelni , váltogatni !

Távirányító kérdésben nálam is pont ezért lenne jó ...
(Mielőtt olyan írna aki nem ismeri, hogy minek TV-n böngészőt használni jelezném, hogy nem nem csak a böngészőben hanem rengeteg funkcióban is gyorsabb és kényelmesebb megoldás a telefonos natív távirányító program mint akár a TV-hez melléket távirányító)

[ Szerkesztve ]

(#23046) matyi19 válasza attisx (#23039) üzenetére


matyi19
őstag

Szia :)
ClearBlack II.-t használok, és lenne egy olyan észrevételem, hogy telepírtéskor illetve, ha küldök valamit akkor az a köldés/telepítés állapotát jelző csík, nem mutat semmit, nem indul el...Ha átváltok a gyári Belle témára azon már mutatja.

(#23047) donceleger8 válasza gyugyo79 (#23045) üzenetére


donceleger8
őstag

Ez a távirányítós dolog teljesen felesleges, vagy legalább is nem értem! Elnézést, nem megbántani szeretnék!
De ott a számítógép, ott vannak a telefonok, amiken azonnali információhoz juthatunk, nem értem miért kell még a tévén is, ráadásul sokkal bonyolultabban a segédprogramokon keresztül.
Mellesleg a Philips tévéken kívül egyik sem támogatja a teljes internet elérést, vagyis csak előre betáplált, oldalakat lehet nézni vele, s a legtöbbnél elég a nyíl + enter használata.
Havernak van Philips tévéje, de néha eléggé problémás megjeleníteni még a youtube videókat is, gyakran connection failed hibaüzenet van, pedig van net.
Akkor már egyszerűbb DLNA csatlakozást megvalósítani és úgy átjátszani a videókat.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#23048) attisx válasza matyi19 (#23046) üzenetére


attisx
addikt

Passz. Nálam (most éppen X7-en) jó a progressbar:

Próbáld meg újratelepíteni, vagy nem tom'... :(

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#23049) janek69


janek69
senior tag

Ez nem semmi! Januárban vettem a telefont,2x emeltem meg a HDMI fedelet,csak,hogy benézzek alá és most látom,hogy meg van repedve.Elég gáz.

(#23050) MC Pite válasza gyugyo79 (#23045) üzenetére


MC Pite
veterán

Tehát a user agentben egyszerre több pipát bent hagyni értelmetlen dolog, mert váltani máshogy úgysem lehet? (Akkor a telepítőben alapból miért van az összes bepipálva, úgy lenne logikus hogy egy sincs)

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.