Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7044) Rickazoid válasza gothic20 (#7043) üzenetére


Rickazoid
addikt

Épp most használom. Az alap ROM néha újraindult, de Feeyo készített egy frissebb kernelt DSI fixszel, nos azzal épp most indult újra, hogy megnéztem valamit, miközben ezt írtam. A programok futnak, egy-kettőt újra kellett telepítenem és beállítanom, mert összeomlott, valamiért nem tudtam őket Titanium Backupból visszaállítani. Sajnos egy játék is volt köztük, így az eredményeim is elvesztek.
A CPU frekvenciákat nem módosítottam, néha kicsit mintha lomhának tűnne, de például 62 MB szabad RAM-ot jelez ebben a pillanatban a szokásos háttérben futó programjaim mellett, bekapcsolt JIT-tel és Surface ditheringgel.
WLAN kapcsolat van, a hálózat is működik rendesen... de a Widgetsoid néha nem tudja bekapcsolni a WiFi-t.
Emellett nem tudok programokat mozgatni a microSD-re, azt írja nincs elég hely rajta. Szóval még bugos, de ez jelen pillanatban nem meglepő. Feeyo-t ismerve hamar javítja, persze az is lehet, hogy az Android 2.3.5-ben vannak a gondok.. akkor az tovább fog tartani, addig is az 1.5.1 legalább stabil.

(#7042) nuke7: OpenRecovery-ben belépsz a Console-ba, beírod ezt:
cp /etc/init.d/10overclock /sdcard/
exit

Majd elindítod a Mass Storage módot és számítógépen tetszőleges szövegszerkesztővel átírod a kívánt részeket. Elmented, majd kilépsz a Mass Storage módból, újra Consol és:
cp /sdcard/10overclock /etc/init.d/
reboot

[ Szerkesztve ]

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.