Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:40:23

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3401) sonic8 válasza Balage700 (#3400) üzenetére


sonic8
tag

Persze, hogy próbáltam 3.6.7-4.0-4.1-5.0 változatokkal és a Snap Camerával is mert azt valamiért szeretem :) Effektíve nem mondom, hogy rossz képeket csinál de a KK-hez képest rosszabb, nagyítva látható, hogy más algoritmussal dolgozik mint a KK, olyan mintha túl élesítene. A színek is fakóbbak, dinamika sem olyan, bele kell nyúlni kézzel ha hasonló szép vibráló képeket szeretnék, viszont az előlapi egyértelműen gyengébb bárhonnan nézem, főleg gyenge fényviszonyok között. Frissíthetnének már :DDD , az USB bug kifejezetten idegesítő és ilyen probléma eddig nem volt.

[ Szerkesztve ]

Ami elromolhat, az el is romlik...

(#3402) sonic8


sonic8
tag

Needromon olvastam, hogy megmaradt az 5 perc után szétkapcsol a hívás, 3g-4g adatforgalmat eldobja telefonálás közben és az eddigi szokásos LL bugok.

Viszont KK-ből eddig szerintem 0813-as alap változat vagy akár a gabika318 féle moddolt verzió nagyon jó!

Ami elromolhat, az el is romlik...

(#3403) minatomiray


minatomiray
csendes tag

Sziaszok,
Az a problémám, hogy úgy tűnik a telefon nem jól kezeli a cellaváltásokat, ebből adódik a 3G eldobálása, mert sokszor nem megy a 3G (H, H+) hiába írja ki, próbálkozik. Ilyenkor megnézem terminállal, van IP-je de nincs forgalom az interface-n. Új cellába nem kapcsolódik fel 3G-re, illetve olyan cellából ahol csak Edge van (E), ha áttérek 3G-s területre, nem kapcsolódik 3G-re. Amúgy a 3G megy, tehát jó. van, hogy asztalon van a telefon és itt is cellát vált néha, akkor is ez a szimptóma. Minden esetben egy reboot segít, utána jó lesz a 3G egy darabig (ha csak E volt pl., mert cellát váltott). Gondolom ez low level firmware/chipset gond lehet, mivel kernel csere nem segít.
20150803 van fent, gyári, KK latest. Az előző SW20150314-es vírusos gyári rom-al ugyan ez volt, csak nem realizáltam miért, most egy emberke írta a XDA-n hogy hasonló a baja a 5.1-el. Úgy tűnik egy újabb nem javítható bugba szaladtunk bele. 4G-n tapasztalt valaki ilyet?
Kezd mostmár tényleg elegem lenni ebből a hulladékból. Ennyit sosem rebootoltam telefont: kamera miatt, 3G miatt.. ehh. Az előző G4S, G3 mind jól működtek :S

[ Szerkesztve ]

(#3404) gonorrea


gonorrea
senior tag

Visszatérek KK-ra, nem nagyon jön be ez a LP nekem, főleg hogy van azért még hiányosság, pl nekem wifi is rosszabb, sokszor nem kapcsolódik magától az ismert hálózatokra, rosszabb a jel, mobil jel sem tökéletes áhh ...

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3405) Balage700 válasza minatomiray (#3403) üzenetére


Balage700
tag

Hát én minden nap mobilinternetezem, a 3G-re szívesen átváltottam volna, de az ugrál KK alatt is. Azt hittem ez szolgáltató oldalon van, de akkor nem. A 4G meg zabálja az akkumlátort, de stabil.

Tényleg ennyire gáz az 5.1? :Y Alkalmazásokban van változás? (gyorsabb teló, stabilabb, stb.)

(#3406) gonorrea válasza gonorrea (#3404) üzenetére


gonorrea
senior tag

Szopok mint a torkosborz! Jiayu logonál áll az egész, el leszek ma este vele :)
recovery simán bejön, de rendszer nem áll fel :)

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3407) gabika318 válasza sonic8 (#3397) üzenetére


gabika318
aktív tag

Köszönöm a beszámolót. Eddig sem voltam jó véleménnyel a LP romokról, úgy tűnik a nagy csinadrattával beharangozott Extreme rom éppolyan szar mint a többi. Az meg, hogy az antutu magasabb értéket mutat és ezért rakjam fel, hááát, parasztvakitás, önbecsapács, de legfőképpen nemiszerv méregető verseny. :)

Végigolvastam a módosítások listáját az extreme romban, hát mit mondjak, ezt én is tudtam volna eszközölni, de ettől még nem stabilabb a rom. (Pedig egy elég kezdő modder vagyok.)

Nekem az véleményem amíg a Jiayu nem gyárt egy betonstabil LP romot, vagy nem lesz hozzá stabil CM12, nem váltok KKról.

[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]

(#3408) pusihusi válasza gabika318 (#3407) üzenetére


pusihusi
addikt

Nem tudom mi bajotok van az LP-vel? Nekem jól működik a GPS, a 4 g,stabil a rom, az üzem idő jobb mint kk-nàl. Igaz èn itthon vettem, nem kînàbôl rendeltem.Igaz dràgàbb volt de nincs vele problèma s a garija is itt van!

Üdv. Feri!!

(#3409) Balage700 válasza pusihusi (#3408) üzenetére


Balage700
tag

Neked a 2GB-os vagy 3 GB-os van? :F

(#3410) gonorrea válasza pusihusi (#3408) üzenetére


gonorrea
senior tag

Nekem mag a LP nem nagyon jön be, alkalmazásváltótól az értesítési területig (gyorskapcsolók), de ez csak személyes "utálat", meg mint írtam a wifi sem a legjobb nekem, sokszor nem kapcsolódik a már ismert hálózatokhoz

[ Szerkesztve ]

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3411) baitsee23 válasza minatomiray (#3403) üzenetére


baitsee23
őstag

Nem lehet, hogy egy alkalmazás okozza a problémát?
Ha hardware-es hiba lenne, szerintem nem segítene a reboot.

Samsung Galaxy S24

(#3412) pusihusi válasza Balage700 (#3409) üzenetére


pusihusi
addikt

3GB. :K

Üdv. Feri!!

(#3413) minatomiray válasza baitsee23 (#3411) üzenetére


minatomiray
csendes tag

Alkalmazás? Mire gondolsz? Alkalmazás nem szokott low level choipset szinten cella/3G kapcsolatokat managelni, btw alap dolgok vannak csak: fb, mail, gmail, chrome. Semmi egyéb, ami mondjuk a kapcsolatokat managelné, ezek meg nem nyúlnak ennyire le, hogy mondjuk a cellaváltásokat, 3G<->E váltásokat kezeljék, miért is tennék. Mindkét romon ilyen volt, ugyanazok az alkalmazások mint G4S-en voltak, azon nem volt gond, illetve msáok is panaszkodnak szal biztosn nem.

(#3414) egykettő válasza minatomiray (#3413) üzenetére


egykettő
aktív tag

ronda workaround: Állíts be hajnalra egy automata ki-be kapcsolást, hátha kevesebb gondod lesz :)

(#3415) minatomiray válasza egykettő (#3414) üzenetére


minatomiray
csendes tag

Az semmire sem jó. Éjszaka a wifi/3g ki van kapcsolva, nem akkor van gond. Ez a 3G-s szívás főleg a vonaton van mikor mozog és cellákat vált.

(#3416) egykettő válasza minatomiray (#3415) üzenetére


egykettő
aktív tag

Most épp vonatról írok, eddig ok szépen váltogat 4g,3g,Edge között, de még csak 30 perce tolom. Tesztelem én is.

(#3417) RVR400 válasza minatomiray (#3415) üzenetére


RVR400
veterán

Speciel vonaton mondjuk Miskolc-BP vonalon ne is várj csodákat szerintem. Próbáltam anno LG-vel is, de ugyanúgy lehetetlen küldetés néhol kilométereken keresztül a 3G-t elérni és netezni. Volt más kínai telóm, azzal sem volt jobb, mint az LG-vel, és legutóbb az S3-mal sem sikerült elég sok helyen 3G-t találni.

(#3418) sonic8


sonic8
tag

Akinek problémája van a 3g-4g váltással esetleg próbálja ki, hogy az engineer (mérnöki) menüben az első oldalon ami bejön legörget a "Fast Dormancy" menüpontig ott rányom a "Config FD" gombra és az itt lévő 3 opcióból kiválasztja a középsőt "Turn Off R8 FD & Legacy FD"-t, majd telefon újraindít.

Nem tudom, hogy köze van-e hozzá ez csak egy kísérleti ötlet mert nekem nincs mobilnet az előfizetés mellé és így nem is voltak ilyen problémáim.

Hálózatot nekem szépen vált beszélgetés közben és ott is van térerőm ahol esetleg másik kínai telefonnal eldobta a jelet és meg is szakadt a beszélgetés ettől a beállítástól függetlenül.

"Fast Dormancy: Since the JB leak there has been quite a bit of discussion about Fast Dormancy, so I thought I would try to explain things a little.

Firstly a little explanation on what FD actually is.

When your phone is connected via data (not wifi) your phone needs to enter certain states in order to maintain this connection. If your Operator does not have FD support or you have it disabled, then basically your states are just connected or not connected. What this means is that every time your phone connects to data, it will have to go through all of its internal functions in order to achieve the connection and perform the data transfer. This is slow and obviously the more processing that is required, the more the hit on battery.

FD tries to limit this problem by having several different states. Each state has a different level of connection throughput and power consumption."

Forrás: [link]

KB. annyi röviden, hogy amikor a telefon adatkapcsolatot használ (nem wifi!) különböző állapotokba kell lépjen, hogy elérje ezt a kapcsolatot. Az FD-t támogatnia kell a szolgáltatónak is, nem támogatott állapotban gyakorlatilag 2 állapot van, kapcsolódva és lekapcsolódva. Ez nagyobb energia felhasználással jár az FD-hez képest, ahol is a két szélsőséges állapot váltást megpróbálja több átmeneti állapottal (szerintem jelentése: nem csatlakozik teljesen le) áthidalni így a különböző állapotoknak más más sávszélessége és energia felhasználása van (szerintem: kisebb antenna teljesítmény, kisebb energia felhasználás, gyengébb kapcsolat = lassabb kapcsolat is).

Ráadásul több helyen azt írják, hogyha az FD-t nem támogatja a szolgáltató és be van kapcsolva akkor többet árt mint használ. (szerintem: próbálkozik a különböző energia szintekkel de mivel a szolgáltatótól nem kap infot milyen szintet használhat helyenként már nem lesz térerő).

Egy próbált megér, elvileg ez a beállítás minden MTK-s telóban megvan.

Arról infóm nincs, hogy a hazai szolgáltatók bármelyik is támogatja e a Fast Dormancy-t.

Ami elromolhat, az el is romlik...

(#3419) sonic8


sonic8
tag

Megmondom őszintén, hogy az 5.1 Xtreme alatt nekem nem volt meg a bug sem, hogy szétkapcsol a beszélgetés 5 perc vagy bármennyi idő után. Utolsó beszélgetésem 67 perces volt Xtreme-el telenor hálózaton, de hozzátartozik, hogy 1 sim kártyával használom, nincs mobilnet szolgáltatásom, nem szoktam backupból mentés visszarakni és a lehető legkevesebb berhelő appot használok ami az energiatakarékosságra vonatkozik, mint pl. Greenify és társai.

Ha custom ROM-ot telepítek recovery alól zip-el, akkor mindig nyomok előtte egy factory resetet és egy gyári tiszta ROM-ra rakom rá. Lehet csak babona de így sokszor mintha jobban "mennének" és a legtöbb olyan bug is elkerül amiről azt írják, hogy bizonyos júzereknél jelentkezik, egyeseknél pedig nem :)

Nem mellesleg 2GB-os verzió és az elsők közül való!

Volt nálam már májusban megérkező 2GB-os és pl. annak a rezgő motorja is mintha gyengébb lett volna, plusz a hátlapot levéve a tartó csavarok is más színűek voltak. Az első szépen feketére eloxált csavar és az IMEI matrica az akku alá van ragasztva, a későbbiben sima alumínium színű csavarok és valamiért az imei matrica a hátlapra volt ragasztva.

Ami elromolhat, az el is romlik...

(#3420) minatomiray válasza sonic8 (#3418) üzenetére


minatomiray
csendes tag

Köszi! Beállítottam, tesztelem pár napot és jelzek hogy mennyit használt.

(#3421) droti25


droti25
őstag

Sziasztok

Most szeretnék venni egy ilyen telefont. A tulajokat kérdezném, hogy melyik rommal a legjobb a telefon, illetve hogy milyen képeket készít?

(#3422) menyuskahh válasza droti25 (#3421) üzenetére


menyuskahh
tag

A gábor féle kitkat a legstabilabb legjobb, ez készít a legjobb képeket. Full xposed és gravitybox kompatibilis.
[link]
Saját vélemény:
Xtreme rom túl van hypeolva. Attól hogy sok pontot ér el antutuban... Számomra eddig egyik LP rom sem volt olyan ami maradt volna.

[ Szerkesztve ]

(#3423) menyuskahh


menyuskahh
tag

Sokkal jobb a gps az új kitkaten. Kb 8mp volt a lock semmiféle mobilnet és wifi rásegítés nélkül, 240km utazás után (tehát nem belockolt helyről) Nem dobál odébb sem már. Ez a screenshot a Gábor által készített xposedverziós rom alatt készült 2gb változaton.

[ Szerkesztve ]

(#3424) gonorrea válasza menyuskahh (#3422) üzenetére


gonorrea
senior tag

+1

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3425) failed


failed
tag

Nekem is tempered glass van a telón, illetve a gyári szilikontok. Ha patentül van feltéve az üveglap, akkor tökéletesen elfér a tok pereme és az üveglap. a fóliával nekem is voltak gondok. de nekem csak addig volt fólia amíg meg nem jött az üveglap. mivel én elég béna vagyok, így beballagtam egy használt telefon üzletbe a jászain, és a srác egy 500-asért letakarította a kijelzőt, és patentül feltette rá.

Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+

(#3426) droti25


droti25
őstag

A hang minőségről mi a véleményetek. Mind fülessel hallgatva, mind hangszóró tekintetében?

(#3427) minatomiray válasza minatomiray (#3420) üzenetére


minatomiray
csendes tag

Teszteltem, sajnos rosszabb vagy ugyanolyan. A "nagy"3G és a kis H akkor is ott marad, ha kézzel kikapcsolom a mobil adatkapcsolatot, beragad. Vissza, majd kikapocsolás (adat) nem segít, csak a telefon reboot. Ebben az esetben, és többször is, még cella handover sincs, mert egy helyben ülök egy székben. Reboot után megint jó egy darabig (cellaváltásig). Csak 3G-m van a mobilcsomagban, nem tudom hogy 4G -vel hogy menne, de ez így elfogadhatatlan.

(#3428) droti25 válasza minatomiray (#3427) üzenetére


droti25
őstag

Ez egyedi probléma vagy többeket is érint?

(#3429) egykettő válasza egykettő (#3416) üzenetére


egykettő
aktív tag

4 óra vonat út alatt egyszer sem volt gond a hálózat váltás extreme 5.1-eló, (LTE, 3g, Edge és néhol piros x felváltva, de ha volt hálózat mindig ment szépen. GPS, 3 órát jöttem vele vissza autóval és nem volt gond.

(#3430) droti25


droti25
őstag

Dobjatok már pls linket honnan érdemes berendelni. Gyors legyen,olcsó, megbízható és vám mentes.
Köszi előre is

[ Szerkesztve ]

(#3431) menyuskahh válasza droti25 (#3430) üzenetére


menyuskahh
tag

(#3432) baitsee23 válasza failed (#3425) üzenetére


baitsee23
őstag

Melyik GSM-es volt? Nincs messze tőlünk, és már gyakorlata is lesz. :)

Samsung Galaxy S24

(#3433) gonorrea válasza failed (#3425) üzenetére


gonorrea
senior tag

milyen tg-t vettél, és honnan? Lassan kell nekem is

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3434) baitsee23 válasza gonorrea (#3433) üzenetére


baitsee23
őstag

[link]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24

(#3435) robi1979


robi1979
aktív tag

Bocs, hogy ide írom de ha valaki egy hibátlan állapotú Jiayu S3-ra vágyik az enyém eladó. A készülék szinte teljesen új, 1,5 hete érkezett meg, makulátlan, hibátlan új állaptú kívül*belül, 3/16gb-s Advanced és full fehér. 1 gondom van vele: nekem nagy. Budapesten, a XI. kerületben megnézhető, kipróbálható és ha tetszik azonnal vihető.

(#3436) baitsee23 válasza baitsee23 (#3434) üzenetére


baitsee23
őstag

jiayu S3 Tempered Glass 100% Original High Quality Screen Protector Film Accessories For Mobile Phone + Free shipping + In Stock
http://www.aliexpress.com/item/100-Original-High-Quality-jiayu-S3-Tempered-Glasses-Screen-Film-Mobile-Phone-Protector-Accessories-Free-shipping/32280350664.html
(from AliExpress Android)

Samsung Galaxy S24

(#3437) baitsee23


baitsee23
őstag

2014 International Travel Universal Adapter Electrical Plug For UK/US/EU/AU to EU European Socket Converter White
http://www.aliexpress.com/item/2014-International-Travel-Universal-Adapter-Electrical-Plug-For-UK-US-EU-AU-to-EU-European-Socket/32216282301.html
(from AliExpress Android)
Ilyet javasolok mindenkinek, aki a gyári töltőt használja, mert stabilabb, mint a telóhoz kapott adapter.
(Nem tudok normálisan linkelni Aliról. :O )

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S24

(#3438) egykettő válasza robi1979 (#3435) üzenetére


egykettő
aktív tag

Szokni kellett az elején ez tény. A világ a nagy méret felé halad... Mi a következő kiszemelt?

(#3439) robi1979 válasza egykettő (#3438) üzenetére


robi1979
aktív tag

A ZTE Bade S6 nagyon tetszik a maga kis 5"-jával. Tudjátok mi a fura a Jiayu S3 ban? Hogy igazából ez az a teló (és sokkal több egy telefonnál) amire mindig is vágytam. Az a fura hogy amiet írtok hibákat én nem tapasztalom. A build számom valami S3SW 20150812-es rom. A GPS is pontos és gyors, maga a telefon a "kis" 3gb-jével mint a villám, B20, NFC, gyönyörű FULL HD kijelző, jó akksi stb. és full fehérben (pure white) egyszerűen még szép is, visszhang nálam nincs telefonálás közben és az sem utolsó szempont hogy mindkét sim foglalat tudja a 4G-t! Az összeszerelési minősége és az anyaghasználat egyszerűen kifogástalan. Nem recseg, nem ropog. Csak az a fránya 5,5"....Az én kezemhez nagy. Lehet megszokom vagy van erre valami gyógyszer?

[ Szerkesztve ]

(#3440) gonorrea válasza robi1979 (#3439) üzenetére


gonorrea
senior tag

Ennyi pénzért ez egy ajándék szerintem, nagyon könnyű megszokni a méretét is, ráadásul a legújabb szoftal kaptad, sok hiba már javítva lett! Próbáld ki Gabi romját, van belőle 3GB-hez is

A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Amazfit Stratos

(#3441) egykettő válasza robi1979 (#3439) üzenetére


egykettő
aktív tag

Szerintem amíg elégedett vagy ne tegyél rá másik romot :) Csak ha majd jön fasza LP rom, mert azzal tényleg sokat gyorsul a teló, nem csak a menü, hanem az appok sebessége is javul, de még bugos mind.
Módszer szerintem nincs a megszokásra, én amióta ez a telefonom van kb. nem kapcsolom be a PC-t, csak a munkához kell a pc, a többit erről intézem. Nekem is kényelmetlen, hogy bringázás/vezetés közben nem tudom egykézzel nyomogatni(tudom, tudom balesetveszélyes...), nem tudom olyan könnyen előkapni a zsebemből és megnézni ki hív ...de bevállalom mert egyébként tetszik, nem ménőzesből, de ha most leülök valahova akkor kiveszem a zsebemből és az asztalra teszem.
Egyébként a telefon/kijelző aránya nem valami fényes, ekkora telóra mint ez ráférne egy /"-os kijelző is, ez ránézésre is látszik, ezt tudtam amikor megvettem. A következő telefonodnál a telefon fizikai méretét nézd mert ez számít igazán. A vastagság(illetve vékonyság) nagyon sokat tud segíteni a telefon fogásán, illetve a hátlap csúszósága is.

(#3442) RVR400 válasza egykettő (#3441) üzenetére


RVR400
veterán

Kijelzőhöz:

Lehet, hogy elférne fizikailag nagyobb kijelző, de mostanság sokan ezt csak optikailag oldják meg. Másrészt, ha javítottál már telót, akkor rájössz, hogy 1 mm-es kávával nincs az az isten, ami a helyén tartaná a komplett laminált kijelződet. ;)

(#3443) egykettő válasza RVR400 (#3442) üzenetére


egykettő
aktív tag

Nyílván nem könnyű feladat, ezért látni ritkán ilyen megoldásokat meg csak a csúcs készülékeknél. A jiayu szerintem alul meg felül is elég vastag. Javítottam már ..sajnos.

(#3444) kemsyt01 válasza minatomiray (#3427) üzenetére


kemsyt01
csendes tag

Nekem is ugyanez a bajom van 2GB verzióval (+ nekem is csak 3G van, nincs 4G)! Restart után ugyanúgy megjavul egy darabig, majd megint csak küszköd.
Viszont cserébe nekem a térerőm is nagyon gyalázatos, épületben akár nem is lát semmit. Most azt vettem észre, ha az asztalon van egy helyben, akkor lát valamennyi térerőt, ha a kezembe veszem, szépen eltűnik / lecsökken.

[ Szerkesztve ]

(#3445) droti25


droti25
őstag

Szomorúan látom hogy teljesen leállt szinte a fórum... Pont most miután berendeltem a telót..

(#3446) patiati válasza droti25 (#3445) üzenetére


patiati
csendes tag

Nyugi! 😃 Mindig vannak ilyen időszakok, majd jön egy új rom vagy valami téma feldobódik és megint pörög tovább.

(#3447) Pakliman


Pakliman
tag

(#3448) Balage700 válasza Pakliman (#3447) üzenetére


Balage700
tag

Hahahah. :))
Pont ma sikerült felvarázsolni az Extrame rom-ot. Nekem nagyon bejön. Egyébként senki nem mondta, ha Elindítom az SP Flash tools-t, után a kikapcsolt telót csatlakoztatom a géphez, utána be kell kapcsolni a telót, hogy lássa a gép. :))

Ami nekem nagyon bejön:
- Az appok gyorsabban reagálnak
- Jóféle Xiaomi Piston fülessel végre a metrón is tudok zenét hallgatni
- Recovery menü
- magyar nyelv
- Eddig a telefon nem melegedett annyira, mint kitkatton
- Hangerő szabályozás csengőhang/füles/ébresztés
- beépített CPU kezelő és Ausio fx

szerintem ez fenn marad, mivel van OTA. :C

[ Szerkesztve ]

(#3449) droti25 válasza patiati (#3446) üzenetére


droti25
őstag

Megnyugodtam

(#3450) hargitomi válasza Pakliman (#3447) üzenetére


hargitomi
tag

Ha valaki tesztelte dobjon már pár sort róla, illetve egy letöltési útvonalat. Lehet a hétvégén neki esek énis, ígéretesnek tűnik!

Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.