Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26846) dqdb válasza Redneck (#26844) üzenetére


dqdb
Topikgazda

Korábban gyakrabban előfordul az automatikus frissítésben hiba (főleg hálózati oka volt), de mostanában nem rémlik, hogy más panaszkodott volna erre, így találgatni tudok csak.

Milyen vírusirtót használsz? Ez azért fontos kérdés, mert sok gyártó terméke nem tudja elviselni, ha nem pofátlankodhat bele minden SSL/TLS kapcsolatba a biztonság növelésére hivatkozva (ami a gyakorlatban sokszor a biztonság csökkenésével jár, de ez már más történet). Ilyenkor a vírusirtó beékelődik a szerver és a böngésző közé, így az egyetlen kliens-szerver biztonságos kapcsolat helyett lesz egy kliens-vírusirtó és egy vírusirtó szerver-kapcsolat. Ez sokszor nem okoz extra problémát, azonban ha kliens alkalmazás certificate pinninget alkalmaz, azaz nem elégszik meg azzal, hogy felépült a biztonságos kapcsolat, hanem 100%-ig tudni akarja, hogy tényleg az van-e a túloldalon, akit várt, akkor egy a fenti módon működő vírusirtó ebbe a képbe totálisan belerondíthat.

Ha az első ötlet nem segített, akkor a másik lehetséges ok, hogy megsérült a profilod, mert eléggé furcsa hibajelenségeket produkál nálad az Opera.
Töltsd le ezt a verziót (eggyel korábbi stabil változat offline telepítője), és telepítsd fel hordozható módon. Ha így nem jelentkezik a probléma, akkor a profiloddal lesz valami.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.