Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  OpenMediaVault

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:12:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4451) Pelican válasza Sándor -P20- (#4450) üzenetére


Pelican
őstag

Elég. Én is 1 vagy 2gb-ossal próbáltam.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#4452) vadkörte válasza Sándor -P20- (#4450) üzenetére


vadkörte
addikt

+1
Bőven elég neki. Tesztelni egy 1GB-os Cl4-es kártyán szoktam. Frissítés, "belakás" után is még ~1/3-a üres marad.

Üdv. V. Körte

(#4453) sad_Vamp válasza szpeti40 (#4446) üzenetére


sad_Vamp
őstag

Nekem is ugyanilyen problémám van, amióta újra kellett raknom a rendszert (előtte nem volt).

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4454) Patice válasza szpeti40 (#4446) üzenetére


Patice
nagyúr

Nálam is jelentkezett ez a probléma 3.0 alatt, de csak egy Transmission "csuklás" után, ami nem tudom pontosan miért lehetett, elkezdtem letöltögetni, de be van szabályozva a TM cache, kapcsolatok száma, sebesség szinten és még így is feladta néha a harcot, ami csak a TM leállítása és újraindításával állt helyre.

Eközben az OMV rendben volt, csak az első fagyás-féleség alatt nem válaszolt, de úgy 1 perc után magához tért. Gondoltam nem árt, ha újraindítom az egész rendszert, előtte még frissítettem egyet 3.0.63-ra. Frissítés közben is dobott pár error-t, aztán újraindulásnál is, de 3 OK megnyomása után sikerült neki a művelet.

Restart után kevesebb RAM volt használatban és megszűnt ez a hiba, nézelődök majd még, hogy mi a helyzet. Lehet nem árt majd egy rendszeresített újraindítás úgy 1-2 hetente. :D

[ Szerkesztve ]

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#4455) sad_Vamp válasza Patice (#4454) üzenetére


sad_Vamp
őstag

én "100x" updateltem (néha manuálisan is) azóta, és restartból is volt pár... szóval ez biztosan nem hozza rendbe ezt a szétcsúszás problémát!

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4456) lovi27 válasza Patice (#4454) üzenetére


lovi27
addikt

Legközelebb ha bármi gyanús helyzet adódik először indítsd újra és csak utána nézd meg és telepítsd az esetleges frissítéseket. Így kisebb az esélye, hogy 'elfajuljon' a helyzet...

"Lehet nem árt majd egy rendszeresített újraindítás úgy 1-2 hetente." Ez így van! Még a Windowsnál tanultam meg, de itt is alkalmazom, sőt az Androidnál is. ;]
Hetente biztos nincs rá szükség, főleg ha már vége a telepítéseknek és csak használva van a rendszer. De amikor például frissül a kernel, az jelzés számomra az újraindításra. Vagy amikor valami oknál fogva felpörgött az összes tároló HDD, az is egy jó alkalom.

Persze, van aki 1-2 éve sem indította újra. Ők nem szokták frissíteni, nem telepítenek semmit, csak használják. Ha nem éri semmilyen behatás, magától nem romlik el. :DD

(#4457) devil-k válasza Patice (#4454) üzenetére


devil-k
nagyúr

Mióta OMV-t használok, atomstabil a rendszerem a Xpenology-hoz képest. Egyszer állítottam be, azóta teszi a dolgát. Kicsit játékosabb, többet kell vele foglalkozni az elején, de mindennel így van ez. Nekem nem érte meg már az, ami a Xpenology kapcsán ment.

- mozi bolondéria -

(#4458) Patice válasza lovi27 (#4456) üzenetére


Patice
nagyúr

Most sem az OMV romlott el, hanem a TM szarakodott. No meg ugye én egy béta rendszert kezdtem el használni. Ahhoz képest elég stabil. A gyári Syno-val is max. akkor volt "gondom" ha piszkáltam. Ez is.

Még gyűjtöm a tapasztalatokat, szokom a rendszert és főleg a haladóbb beállításait, de őszintén tudom mondani, hogy elégedett vagyok vele. Respect a fejlesztőknek! :R

Hja, én pörgetem mindig az összes (6) lemezt. Gondolkodtam már, hogy ezt tudnám-e csökkenteni. És arra jutottam, hogy felesleges az energiagazdálkodást is bekapcsolnom. :))

(#4457) devil-k:

Ezen a véleményen vagyok én is. Próbáltam az XPeno-t ESXi alatt, de nem láttam értelmét így futtatni, másrészt kellett a VT-d képes i5 proci a HTPC-be, másrészt nekem nem hiányzott az állandó frissítés körüli szívás. Nekem a szerver egy headless gép, amit böngészőből tudok nyomkodni. XPeno-val meg minden frissítéskor szedhettem volna elő az egész gépet, hogy monitort kössek rá, vagy vehettem volna monitort csak erre. Na ez nekem nem kellett.

Max. idővel veszek egy gyári Syno-t megint, ha úgy leszek eleresztve zsével. De szvsz. előbb bővítem ezt a gépet 6-8 TB-os vinyókkal.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#4459) envagyok válasza devil-k (#4457) üzenetére


envagyok
veterán

Én pont fordítva vagyok vele.
Az omv esett össze folyamatosan, tartós üzembe nem is tudtam használni, mert olyan soha nem volt hogy minden működött, amit szerettem volna.
Aztán a synoval mindez megváltozott, xpenologyval használom a dsm6-ot 3 hónapja, tvheadend szerver, oscam szerver, mysql szerver, webszerver, WordPress, letöltés, stb minden műxik, még úhraindítani sem kellett volna.
Ezekről omv alatt csak álmodoztam.
Miért kellett frissítéskor monitor?
Dsm5-ről 6-ra, csak átírtam az sd kártyát, majd böngészőből tallóztam a file-t, a kisebb frissítések meg mennek a syno webes felületén.

Persze ha vki csak file szervert szeretne, esetleg letöltéssel, arra jó az omv bőven ha nem piszkálja az ember.

[ Szerkesztve ]

(#4460) aicon


aicon
senior tag

Kinek a pap, kinek ma papné.
Szinte az első kiadás óta használom az OMV-t.
Közben engem is elkapott az xpenology láz, de két hónap után megváltás volt ismét az OMV-t használni.

======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

(#4461) sad_Vamp válasza aicon (#4460) üzenetére


sad_Vamp
őstag

nem tudom én sem... nekem is vacakol az OMV a legtöbb HDD amit USB-n rányomok hibaüzenetet ad (máshol ezek a HDD-k működnek simán) be se lehet őket mountolni. A ventilátor megint elkezdett iszonyatosan búgni (szerintem túlvezérli) azthiszem ma megint megpróbálok egy default settingset a biossal, vagy segít vagy nem.... de már kicsit agybajt kapok az egésztől.

Ettől eltekintve majdnem működik, csak szétvan csúszva a menü, és az "incomplete" könyvtárt nem úgy használja a torrent ahogy kéne... felmérgedem alá vágok másik alaplapot (az majd valszeg inteles lesz) de hogy ennyit problémázzon hülyeségeken... nekem most kicsit sok.

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4462) lovi27 válasza sad_Vamp (#4461) üzenetére


lovi27
addikt

Szánj rá egy kis időt és próbáld ki a Debian linux asztali változatával. de mindegy, más disztribúció is ugyanolyan jó, hogy kiderüljön mi a gond a hardverrel. Ha telepíteni se akarod, akkor próbálhatod a pendrive-ról induló live változattal is.

(#4463) sad_Vamp válasza lovi27 (#4462) üzenetére


sad_Vamp
őstag

Debian még rosszabbul ment mint az OMV, jóformán el sem tudtam indítani.... (sőt lehet, hogy nem is, mert akkor arra raktam volna rá az OMV-t) Ubuntu csont nélkül fut szintén....

aztán ott van azaz AMD file (Fmah_18.bin vagy hasonló, sajnos most nem tudom fejből a nevét) amit először berakott aztán eltüntette, most meg sikítozik utána indulásnál ("Failed to load file microcode_amd.bin"), bár tovább megy... kicsit unom már. Megy, de nem úgy, mint a kis döccenő előtt.

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4464) lovi27 válasza sad_Vamp (#4463) üzenetére


lovi27
addikt

Számomra képtelen, fantom dolgokat állítasz. Így csak azt tudom tanácsolni keress a környezetedben egy hardverhez is értő embert és együtt keressétek meg az okot.

Amiben biztos vagyok (ha jól emlékszem már írtam) erről nem az OMV tehet.

(#4465) Primary92


Primary92
senior tag

Mi lehet az oka annak, hogy nem tudok létrehozni Shared foldert? A File systems alatt látszódik a partíció, csatolva is van, fstab-ban annyit adtam előzőleg hozzá (legvégére), hogy /dev/sda3 /media/270G ext4 defaults 0 0.
MC-ből látszik a meghajtó, használható is.

[ Szerkesztve ]

(#4466) Patice válasza Primary92 (#4465) üzenetére


Patice
nagyúr

Ha csatolva is van, akkor minek változtattad meg az fstab-ot?

OMV máshová csatolja, persze, hogy nem megy semmi, mert kétféleképpen is csatolódott.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#4467) Primary92 válasza Patice (#4466) üzenetére


Primary92
senior tag

Előbb adtam az fstab-hoz, mint hogy csatoltam. De most megejtettem egy olyat, hogy umount /dev/sda3, aztán a webes felületen csatoltam újra.
Most így működik, viszont a /media alatt elérhető az én általam beállított útvonal és az uuid-s is. Elfogadható így, mert mc-vel is tudom egyből, hogy melyik meghajtó, a webes felületen, meg úgyis mindegy.

(#4468) envagyok válasza aicon (#4460) üzenetére


envagyok
veterán

Épp most raktam fel a docker appot xpenora, és próbaképpen a motioneye-t (IP kamera kezelő)
Próbálkozik vki omv-n dockerrel?

(#4469) Patice válasza Primary92 (#4467) üzenetére


Patice
nagyúr

Elfogadható, de az fstab-ból töröld majd azt a plusz sort, mert újraindítás után csatolni fogja újra.

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#4470) LeslieG Jr.


LeslieG Jr.
őstag

Sziaszok!

Csak érdekesség képpen otthonra raktam össze egy saját építésű NAS-t. Tökéletesen működik az OMV-rajta. Megy a Plex, megy a megosztás(Windows), megy az OpenVPN, a torrent(Deluge) ha akarom akkor a NAS-ra tölti le a cuccokat, he nem sajátgépre. A munkahelyemről rá tudok lesni a torrent-ekre az otthoni NAS-on, vagy a NAS admin felületére, tudom frissíteni, módosítani meg amit kell. Úgyhogy meg vagyok elégedve vele. ;)

Ha valakit érdekel leírom a konfigot:

Alaplap: ASROCK A68M-ITX
Processzor: AMD A4-7300 3.80GHz FM2+ BOX
Proci hűtő: ID-COOLING IS-40V3 Processzor hűtő
Memória: CORSAIR 8GB(2x4GB) Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9 KIT (Ez már megvolt)
Rendszer SSD: ADATA 120GB XPG SX930 SATA3 2,5" ASX930SS3-120GM-C (Egy 16GB-os particióra telepítettem az OMV, a többi adat)
Merevlemez: 2x SEAGATE Mobile 1TB 5400 rpm 128 MB SATA3 ST1000LM035 (Raid 0-ba fűzve)
Ház: THERMALTAKE Suppressor F1
Táp: FSP Hexa+ 400W

Ezen tökéletesen elfut az OMV mindenféle hiba nélkül. Legalább is nálam. :R

[ Szerkesztve ]

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#4471) doberman válasza LeslieG Jr. (#4470) üzenetére


doberman
senior tag

ha esetleg fogyasztást tudnál mérni pl napi, heti.. sztem jól jönne.. :R

8lnu

(#4472) sad_Vamp válasza lovi27 (#4464) üzenetére


sad_Vamp
őstag

Semmi képtelen nincs az egészben, most nyomtam egy UEFI defaultsot (csk a biztonság kedvéért, de a primary display-en hdmi a VGA helyett, meg még valami hasonló apróságon kívül nem állítottam semmit) be bootoltam ubuntuba, ugyanazt a dokkolót ugyanazzal a harddiskel rányomtam, -igaz pár secre megakadt- de most szedi át a 184GB-ot..... az OMV meg ettől bef#sott.... na erre varjunk csomót :(

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4473) Flowtation válasza sad_Vamp (#4472) üzenetére


Flowtation
őstag

Bocsánat, hogy beleszólok.
Mi az, hogy uefi defaults? Nem lehet, hogy neked az uefi kavar be?

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#4474) sad_Vamp válasza Flowtation (#4473) üzenetére


sad_Vamp
őstag

szerintem nekem nincs bios a gépemben, csk UEFI

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4475) Flowtation válasza sad_Vamp (#4474) üzenetére


Flowtation
őstag

értem. Ezt hittem a boot módra gondolsz, hogy legacy vs uefi, bár ez nem hiszem, hogy gondot okozna. :B

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#4476) lovi27 válasza sad_Vamp (#4472) üzenetére


lovi27
addikt

Nálad nemcsak az OMV, de disztribúció se működött. Ezek a fantom, képtelen dolgok. Közülük egy párat már telepítettem, de mind hibátlanul felment. Az már más kérdés, hogy utána néhánnyal mit tudtam kezdeni. :DDD

Ezerszer is beírhatod, hogy nem megy az OMV, de ettől nem fog változni semmi és én is csak ismételni tudom magam. Amit távolról lehet segíteni azokat már nagyjából elmondták. Rákerestem az alaplapodra, de nem találtam nyafogást, típushibát, hogy megválogatná a linuxot.

Két dolog jutott még eszembe. A chipset hűtőventilátort gondosan ellenőrizni kell, de inkább kicserélni, mivel már írtad, hogy időnként zajos. Ha az nem hűt kellően okozhat furcsa hibákat (pl. több HDD rejtélyesen meghibásodik :-). A másik, nézd meg van-e a BIOS-ból frissebb, újabb kiadás. Ha igen, ajánlott frissíteni.

(#4477) devil-k


devil-k
nagyúr

Skacok. Az SSL beállításnál csak annyi a dolgom, hogy megadok egy tetszőleges portot és kinyitom a routeremen? Ilyenkor kell-e/érdemes-e meghagyni az SSL nélküli, hagyomànyos belépési portot?

- mozi bolondéria -

(#4478) nemurea válasza lovi27 (#4476) üzenetére


nemurea
aktív tag

Sad_vamp szerint csak UEFI van a gépben, és azon méláztam közben, hogy a régi (Wheezy) alapú OMV-t próbálta, amivel ilyen sok baj volt? Biztos írta is, csak nem emlékszem. Ha igen, meg lehetne próbálni a "friss" Jessie-t. A Debian régen (lehet, még most is) híres volt arról, hogy egy kvarcjátékon is elindul, lehet, hogy pont az új hardverrel van problémája? Még offabb: ezt biztos ajánlották már korábban neki :DD

(#4479) sad_Vamp válasza nemurea (#4478) üzenetére


sad_Vamp
őstag

közben újra helyzetek vannak/voltak:

miután rebootoltam a gépet ubuntuból, újra nyomtam egy update+upgrade-t az OMV-nek. Láss csodát most lenyúzta magának az AMD microcode fileokat. Szóval a linux ezen distro-ja szerint addig AMD az AMD, míg pl a primary graf kimenetet át nem állítom?! :)

Viszont a grafika a WEBUI-n még mindig szét van csúszva, erre tényleg nincs semmi recept?

nemurea: bevallom fogalmam sincs melyik debiant húztam le, majd érdekesség képpen megnézem. És közben rájöttem, hogy elindult, sőt install közben frissitéseket is lehúzta, de amikor már a GUI jött be akkor nem volt net.... próbáltam így-úgy állítani, de nem találta a hálózatot LANon keresztül. (ezért érdekes h install közben még vígan töltögetett lefelé.

Szóval olyan gyanúm van nekem, hogy sem a debian sem az OMV nem eléggé AMD barát.

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4480) LeslieG Jr. válasza doberman (#4471) üzenetére


LeslieG Jr.
őstag

Hát ha lenne fogymérőm akkor megmérném. :B Bár szándékomban áll venni mert én is kiváncsi vagyok mit fogyaszt az épített NAS-om. :DD

sad_Vamp: Erős a gyanúm, hogy hardveresen van ott valami inkompatibilitás, instabilitás. Nekem is AMD-s konfigon van az OMV 3-as(3.0.63) és semmi baja nincs. Konfigom

[ Szerkesztve ]

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#4481) sad_Vamp válasza LeslieG Jr. (#4480) üzenetére


sad_Vamp
őstag

Bétával nyomulsz? :Y nekem a 2.x van

a procim vlmi alaplapba integrált márt töbször leírtam az alaplap típusát AsRock QC5000-ITX

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#4482) nemurea válasza sad_Vamp (#4481) üzenetére


nemurea
aktív tag

Ne várjuk meg, míg a TG 25x-re is leírja, hogy a 3.x annyira béta, amennyire a Win10 az :DD

A bejegyzésekből kitűnik, hogy tök jól lehet használni, és mivel Neked elég új géped van (gondolom, a BIOS hiánya miatt), a frissebb Debian csodákat művelhet vele.

(#4483) Patice válasza sad_Vamp (#4481) üzenetére


Patice
nagyúr

Én is jól elvagyok a 3.0.63 bétával. :K

Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

(#4484) LeslieG Jr.


LeslieG Jr.
őstag

Valaki használ Rclone-t?

Én már azt megoldottam, hogy a Google Drive-ról leszinkronizálom az állományaimat egy megadott könyvtárba, és vica versa a NAS-ra. Ezt a parancsot beraktam az Ütemezett feladtatok közé hogy bizonyos időnként szinkronizáljon a NAS a Google Drive-ra.

Viszont azt meg lehet megcsinálni mint a Windows-nál hogy folyamatosan figyeli és amikor változás van akkor szinkronizál? Lehet e egyáltalán így megcsinálni az Rclone-nal? ;)

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#4485) tvamos


tvamos
nagyúr

Sziasztok!
Van egy gepem, amit szeretnek NAS-nak hasznalni, es arra gondoltam, hgy OMV-t telepitek ra. Arra gondoltam, hogy a gep kozvetlen csatlakozna egy "nem biztonsagos" wifi halozathoz, tehat kellene oda tuzfal. Szeretnem a geprol megosztani az internetet mondjuk egy masodik wifi modullal. Megoldhato ez?
Elore is koszonom a segitseget!

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#4486) Primary92


Primary92
senior tag

Van valami plugin az erasmushoz, amivel lehet fájlokat másolgatni lokálisan (sokat), esetleg ellenőrzéssel a végén? mc-t most hanyagolnám.

(#4487) lovi27 válasza Primary92 (#4486) üzenetére


lovi27
addikt

Nem tudok. Mi a baj az MC-vel?

(#4488) lovi27 válasza tvamos (#4485) üzenetére


lovi27
addikt

Szia!
Ha jól értelek ez nem érinti az OMV-t. Neki kell internet, de hogy ezt egy másik gépből osztod meg vagy máshonnan kapja neki mindegy. Amúgy a linuxban, így az OMV-ben is van vírusellenőrző és tűzfal is, bár itt a fórumon még nem konfiguráltuk a tűzfalat.

(#4489) Primary92 válasza lovi27 (#4487) üzenetére


Primary92
senior tag

Kényelmetlen. Más baj nincs.

(#4490) doberman válasza Primary92 (#4489) üzenetére


doberman
senior tag

ilyet sem hallottam az MC-re mondani... :DD én az esetek 95%-ában F3-F4-F5-F6-F7-F8 ja és az F10 gombokat használom az MC-ben....ja meg a ctrl-o - alul a "puska".. 1xű.

8lnu

(#4491) nemurea válasza doberman (#4490) üzenetére


nemurea
aktív tag

Kicsit macerás belépni SSH-n keresztül, meg utána egy pár billentyűt nem használhatsz, mert az egész putty ablakot mozgatja, szerintem ezek lehetnek az okok. De ha már be van lakva, akkor tényleg gyors. Nekem speciel hiányzik a TotalCommanderen lévő sok tab lehetősége, persze lehet, hogy benne van, csak még nem mélyedtem bele, hogy előkeressem... :U

(#4492) doberman válasza nemurea (#4491) üzenetére


doberman
senior tag

ha telepített putty-ot használ az ember akkor a putty könyvtárába kerül egy plink.exe, na ha készítesz egy egysoros batch filét és kiteszed asztalra akkor a csatlakozás is csak egy kattintás... :K, de asszem igazad van, ez megszokás kérdése (ja tényleg norton commanderrel kezdtem)

8lnu

(#4493) nemurea válasza doberman (#4492) üzenetére


nemurea
aktív tag

Oh, hát az nc már nagy királyság volt a DOS után :DDD De ne offoljam ennél jobban szét a témát! ;] Bocsi.

(#4494) tvamos válasza lovi27 (#4488) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ilyen a halozatom: [link]
No most az ismeretlen eszkoz 5GHz-re valtott, amit nem tud a NEX. A routerem is vacakol. NAS-t is cserelnem, mert szeretnem boviteni 3HDD-re. Arra gondoltam, jo lenne, ha nem lenne 3 doboz, csak egy gep. A bejovo halozat lehetne egy 5GHz-es USB-WIFI, egy 5m-es USB kabellel. A helyi halozatom meg a meglevo wifi kartyammal, 2.4GHz-en, ugysem tudjak az eszkozeim az 5GHz-et, nem is kell nagy sebesseg.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#4495) iff


iff
senior tag

Tegnap előtt újra raktam az OMV-t, végül is elég "régen" telepítettem. Hellyel-közzel simán felment minden.

Viszont tegnap kellett telepítenem megint másnak, és nem lehetett normálisan frissíteni semmit, (még a kernelt sem) akár melyik, tükör szerver volt beállítva.

Aztán a sajátomon megnéztem van-e frissítés és ezt találta.

:F

Nálam már fent van a 3.0.63. :F

Az előző telepítésnél is ez volt.

..........""..........

(#4496) Pelican válasza iff (#4495) üzenetére


Pelican
őstag

Nálam is ugyanez van, valamelyik nap felraktam a 3.0.63-as frissítést és most megjelent az update-ek között az openmediavault 3.0.63 0 byte-os hosszal...

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#4497) LeslieG Jr. válasza iff (#4495) üzenetére


LeslieG Jr.
őstag

Nálam is ez a jelenség. Ez a csomag nekem is beragadtt. Kemény 0 bájt a mérete. Javítják szerintem hamarosan. :DD

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#4498) LeslieG Jr. válasza LeslieG Jr. (#4497) üzenetére


LeslieG Jr.
őstag

Már javítva. :R Kijött a 3.0.64-es verzió.

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#4499) Pelican válasza LeslieG Jr. (#4498) üzenetére


Pelican
őstag

Pont most akartam írni én is....

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#4500) iff válasza LeslieG Jr. (#4498) üzenetére


iff
senior tag

Igen, már javították. :DD Tegnap jó lett volna, ha működött volna. Ami késik az nem múlik.. :C

Most nézem, hogy azért van egy-kettő o-ás ;]

Még nincs rendben.

[ Szerkesztve ]

..........""..........

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  OpenMediaVault
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.