Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) SzlobiG válasza BlackSoft (#1900) üzenetére


SzlobiG
félisten

Akkor próbáld ki a GTA V-t is pc-n. ;]

(#1902) norb55 válasza SzlobiG (#1901) üzenetére


norb55
senior tag

Még 2 hónap és lesz PC-n is, és azt garantálom, hogy a konzolok grafikája elbújhat mögötte.

A GTA 4 esetébe, tudom mert megvan a PS3- és a GTA 4 is . Ég és föld konzol és PC között.

Tehát és megse veszem PS3-ra a GTA 5-öt , inkább várok :)

(#1903) ForRedGlory válasza norb55 (#1902) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Jó, hát 60 éves konzoltól nem csoda, hogy szebben fog kinézni ;] Bár a két hónapot nem tudom honnan vetted, de örülnék neki, ha jönne Karácsonyra. Ettől függetlenül szkeptikus vagyok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1904) norb55 válasza ForRedGlory (#1903) üzenetére


norb55
senior tag

[link]

Mért azt gondoltad, hogy nem lesz PC-re? :D
Ez mind csak marketing, ami itt folyik .

miklosss2012: látom azért valaki átlátja :)

[ Szerkesztve ]

(#1905) MiklosSaS válasza ForRedGlory (#1903) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Pedig logikus. Elsokorben lehuzzak a penzt azokrol akik megveszik konzolra....aztan azokrol is akik nem szeretnenek konzolra valtani...igy a konzol is el lesz adva, a rockstar is duplan jolakik es persze a videokartya gyartoknak is marad par szelet az asztalra.

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#1906) SzlobiG válasza norb55 (#1902) üzenetére


SzlobiG
félisten

Hát persze 2 hónap múlva. :D

(#1907) norb55 válasza SzlobiG (#1906) üzenetére


norb55
senior tag

Kivárjuk , nekem nem ér közel 30K-t hogy kétszer megvegyem :) Csak azért, hogy elmondhassam, hú megvan a GTA 5 :D

(#1908) ForRedGlory válasza norb55 (#1904) üzenetére


ForRedGlory
félisten

A 2 hónap miatt vagyok szkeptikus és nem azért, mert szerintem nem fog megjelenni. Nyilván megjelenik, ezt PC-n is vinnék, mint a cukrot... Ez szól (#1905) miklosss2012-nek is.

(#1909) gbors válasza norb55 (#1904) üzenetére


gbors
nagyúr

akkora kamu, mint a szél. 25 GBP? ugyan már... :N

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#1910) norb55 válasza gbors (#1909) üzenetére


norb55
senior tag

Mindenhol ezt írják hogy November Decemberbe kiadják. És szerintem ez logikus, karácsonyra sokan
azeretnék ajándékba. :D

Mindegy én, várok, van ezer más játék, mint ez, mikor már sokan megunják, PC-sek akkor élik ki magukat, és szerintem nem töredezett élekkel fogják végigtolni :D Biztos erős PC kell hozzá, ezzel számolni kell .

[ Szerkesztve ]

(#1911) -Solt- válasza ForRedGlory (#1896) üzenetére


-Solt-
veterán

Mert senki nem játszik azokkal amikkel én, AAA játékokban nekem sincs nyűgöm... :) Az a vicc, hogy pont a szimulátorok miatt vettem NV-t, mivel mindenki istenítette ezekben a réteg játékokban őket... A 7970-n például a CloD-ban akadtak grafikai hibák, amik 1-1 tapasszal eltűntek, visszajöttek, de ennyi... Ilyen amit a 780-l tapasztalok, ismeretlen volt...

@Keldor papa: Már próbáltam vsync nélkül is, úgy is megvan a drop... olyan mintha nem bírná a kártya az 50-60% feletti terhelést pár játékban. ( főleg DX9-re jellemző ez )

MSI AB-t is lekaptam már, anélkül még rosszabb a helyzet. Ha nincs fixálva 60-ra az FPS, akkor használhatatlan a TrackIr. A 7970-n ilyen hibák egyáltalán nem voltak... ( a többieknek a GTX6xx szériával sem tapasztalnak ilyet )

@norb55: Én mindig is váltogattam a két gyártó között, soha semmilyen égbekiáltó hiba nem volt velük, így nem is értettem, hogy sokan miért szidják bármelyiket is. A tapasztalt hibák döntő többsége a fejlesztők hanyagságai miatt voltak.

Viszont az amit a 780 művel a nem AAA címekben a megjelenés óta az botrány! A 7970 klasszisokkal jobb még olyan játékokban is, amik elvileg főleg NV-re vannak optimalizálva... Hangsúlyozom, réteg játékokról beszélek, nem a nagy nevekről!

Az én tapasztalatom az összességében, hogy az AMD-vel több apró hiba van ( sokszor nem az ő hibájukból ), az NV-nél meg, ha hiba van, akkor olyan igazi velőig szopatós... :K

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#1912) Landon


Landon
őstag

Ezt a Guru3D-s fake hülyeséget én is benyaltam sajnos és megörültem neki de be kell látni, hogy elég elképzelhetetlen, hogy idén legyen PC-re GTAV. Biztos, hogy lesz PC-s GTAV de szerintem legjobb esetben 2014 Április-Május mint ahogy a GTA4 is.

Guru3D lehoz minden hülyeséget kanyar nélkül. Amennyire látom egy ember írja az öszes cikket és elég igénytelen módon mert arra nem képes, hogy egy mondatban ne legyen x helyesírási hiba... Egy Guru3D-nél ez elég ciki szerintem. Ebből kiindulva nem hiszem, hogy sokat törődtek a hír hitelességével. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. :)

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#1913) gbors válasza norb55 (#1910) üzenetére


gbors
nagyúr

a dátumot nem akartam explicite vitatni, de az árból egyértelmű, hogy marhaság.
engem nagyon meglepne, ha idén kijönne, mert a Rockstarnak semmi érdeke nem fűződik hozzá, hogy titkolózzanak, de mindenki azt hisz, amit akar.

a második paragrafusod első részével viszont messzemenőkig egyetértek :)

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#1914) Abu85


Abu85
HÁZIGAZDA

A Rockstar még nem döntötte el, hogy lesz-e a GTA 5-ből PC-s port. Ez biztos, de jelenleg nem ezen gondolkodnak, hanem a next-gen portoláson és a kiegészítőkön. Még arra is nagy esély van, hogy előbb kiegészítő jön a GTA5-höz, mint esetleg port az új konzolokhoz. A PC csak ezek után jöhet számításba. De a Rockstar játékaival ezt szokás eljátszani. Pár éve a Red Dead Redemptiont is eladták PC-re az Amazonon aztán levásárolták a megrendelők a pénzt, mert nem vártak tovább a játékra.
Nyilván a GTA4 PC-s eladásait figyelembe véve abszolút nincs értelme a GTA5 PC-s portjának, így csak a Rockstar jóindulatán múlik, hogy lesz-e port a konzoleladások tizedét sem produkáló PC-re.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#1915) SzlobiG válasza Abu85 (#1914) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ennyi.:) Tele van fake hírekkel a net, hogy jön még idén pc-re sokan meg el is hiszik.

(#1916) Abu85 válasza SzlobiG (#1915) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Főleg úgy, hogy az ezt igazoló képeken a játék 02%-os terhelést fejt ki. [link] :D

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#1917) Tirexi válasza SzlobiG (#1915) üzenetére


Tirexi
addikt

De ha még ki is jönne.. 10 óra után meguntam a játékot. Köze nincsen a réig GTA sorozathoz.
Jógázni kell benne a feleségemmel a banda háborúk helyett. -.-'

(#1918) norb55 válasza Tirexi (#1917) üzenetére


norb55
senior tag

Láttam a videódat, hát az a kocsi törés, elég nevetséges télleg, Köze nincs a GTA 4 töréshez, ott tört a kaszni ahol ütközött, rengeteg hiba van a GTA 5-be . PC-s verziotól többet várok, csinálják meg normálissan, addig ki se adják.

(#1919) keIdor válasza norb55 (#1902) üzenetére


keIdor
titán

tulsagosan beleelitek magatokat az hogy noname fake cikkek jonnek nem sokat jelent. RDR sincs sehol, de 2014 november az realisnak tunik, aki 2013-ban hisz az naiv:) Xbox One es PS4-ben van penz, ugyis oda tesznek eroforrasokat es penzt.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1920) keIdor válasza Tirexi (#1917) üzenetére


keIdor
titán

mondjuk megneztem a videoid, van amiben egyetertek veled, de sok mindenben meg nem, en 20 ora utan is sok ujat talalok benne, elvezem es nekem pont hogy konnyuek is a kuldetesek, tul konnyu a jatek, SA-ban meg 4-ben tobbet szenvedtem.
tehat szubjektiv, szerintem egyik legjobb GTA. regebbi reszekben is voltak lazabb kuldetesek.
Trevor kuldetesei pl eleg komolyak, folyton loni, olni kell. az autok eltuneseben meg a furcsa fizikaban viszont egyetertek.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1921) ImpersonatoR

Konzolos topicban nem akartam felhozni de tényleg ég és fold ahogy kinézett xbox on meg pc n a gta IV. Most hogy volt 990 Ft.-ert megvettem boxra is de hat el voltam képedve mennyire durván fps droppol meg a textúrák mennyire el vannak mosva főleg a távolban. 15 perc után mar fajt a fejem tőle pedig boxon azért alkotni kell nálam ehhez.
Pedig sokan szidtak hogy milyen rossz lett a PC port meg félmunkát végeztek. De szerintem meg éppen hogy játszhatóvá tettek. Megjelenéskor vettem meg PC -re q6600 -al toltam akkor meg. Full HD ban soha nem jártam ilyen 15 fps ek közelében (bőven 30+ volt mindenhol) mint amint boxon művelt pedig az meg 1.0.0.0 -volt
Az meg nem érdekel hogy de jó hat a box 6 éves meg hol kerül annyiba mint egy PC. Akkor legyen olyan konzol ami kerül 300.000 -ba de azon menjen minden tényleg Full HD ba meg 60 fps el.
Vicc mar megint amit az új generációval tolnak hogy mégis csak 720 p lesz meg csak 30 fps meg csak 32 en játszhattok...
Ettől függetlenül szerintem lesz új konzolom meg gta V -om is boxra mert nem fogom kivárni a fel evet. :))
De volt egy cikk valahol hogy mennyi idő után jöttek a pc s GTA portok a konzolos után és ott is valami 5-6 hónap volt átlagban.
Egyébként hol lehet látni hogy mennyit adtak el belőle PC -re? Mert steam en is csomószor le volt ütve ott is tuti eladtak jó pár milliót.

(#1922) keIdor válasza ImpersonatoR (#1921) üzenetére


keIdor
titán

Steam-et erdemes figyelni, hogy 1-1 uj cimet hanyan inditottak el.
Ilyen 70.000 szokott lenni a Steam only AAA cim. En szemely szerint innen szurom le milyen rosszak valoban a PC eladasok. Mikor ilyen 5 millios startrol beszelnek mindharom platformon es PC ossz-vissza 70.000 az 5.000.000-bol az kicsit gaz, valoban igaz a 2-5%-os PC eladas... ezert mondom ha portoljak a GTA 5-ot az ugyis Xbox One es PS4 lesz elso korben, mert a bevetelek 95-97%-a mindig konzol. Hiaba van 500.000-nel a peticio (GTA 5 PC), ha abbol toredeke fogja ugyis megvenni.

Egyebkent visszakanyarodva a GTA 4-re szerintem mindenhol rossz minoseg volt. PC-n se volt AA, nem lehetett driverbol se raeroltetni. Vram igenye is irrealis volt, nekem microlaggolt is, nV es AMD-n egyarant. Konzolos meg a PC-s verzio is hulladek volt, de a GTA 5 jobban fut konzolon, itt 15fps nincs csak 24-30 kozott, azert jobb figyelembeveve, hogy fejlodott a jatek, biztos, hogy tobbet kell szamolni a hardvernek.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1923) ImpersonatoR

[Csak, hogy legyen egy kis pletyka is az új radeon vs Titán rol]

Persze ki tudja mi igaz belőle. Vagy majd az is lehet "hirtelen" kijön valami driver amitől gyorsul +10% -t a Titan/ 780 gtx :K

(#1924) BlackSoft válasza ImpersonatoR (#1923) üzenetére


BlackSoft
addikt

Ez még nem hiteles, de ha ilyen lesz, akkor már csak az ára érdekelne :D Bár felőlem lehet olcsó is, többet amd/ati-t soha :P

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

(#1925) BlackSoft


BlackSoft
addikt

Amúgy emberek van egy kis gondom.

Néhány játékban, mint a BF3 ahol a kampányban elég gyakori az autosave, minden mentés alkalmával jelentkezik egy-egy mikrolag. Tehát egy pillanatra 0fps. :(((
Ezt én a disknek tudom be, ti mit gondoltok?

Egy WD 500gb-om van most, és hát 5400 fordulatos. Nem egy gyors darab. Én arra gondoltam, hogy ezeket a gondokat megoldja azonnal egy SSD.

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

(#1926) SzlobiG válasza BlackSoft (#1925) üzenetére


SzlobiG
félisten

Most komolyan ilyen gépbe egy 5400-es hdd-vel küzdesz? :(

(#1927) ForRedGlory válasza SzlobiG (#1926) üzenetére


ForRedGlory
félisten

:C Valahol spórolni kell ;] Mondjuk ezen én is meglepődtem. Ehhez a géphez már alap az SSD.

(#1928) BeLucZ válasza BlackSoft (#1925) üzenetére


BeLucZ
addikt

neee, 5400as vinyó 780 meg csúcs procihoz ? :D hát ebben valami csúcskategóriás ssd kéne vagy pci-e-s ssd, hidd el megéri, nekem a legjobb befektetés volt az ssd, azt az a legolcsóbb az összes közül magasan, elég egy 60as is op rendszernek és száguldani fog minden, de ha már vinyó akkor is vmi fullosabb 7200as de inkább Wd raptor kéne

(#1929) norb55 válasza BlackSoft (#1925) üzenetére


norb55
senior tag

Nah elmész a pi...ba :D 30K-s dolgon sporol, és a VGA meg a proci összértéke közel 300K egy kicsit több is :D Azonnal egy SSD 120 gigás Win bootolása fényévekkel jobb meg minden .

Abba a gépbe egy 1-2 terrás vinyó is kellene ami 7200-at pörög, és jóval újabb mint a mostani , hisz a játékokat arra rakod, az SSD-re windows és a programok .

Haverom nem mondja én se veszek bele SSD-t :D :B

BeLucZ: a wd Raptor, eszméletlen drága, hangos, egy jó WD vinyó 2 terrás azt csókolom :D

[ Szerkesztve ]

(#1930) FLATRONW válasza norb55 (#1929) üzenetére


FLATRONW
őstag

Nekem is az első mondatod jutott az eszembe. :) Nekem van két olcsóbb SSD a gépben, az egyik a rendszernek a másik pedig a játékoknak. Nincs olyan gépem, mint neki, de nagyon megérzem a különbséget a 7200-as fordulatu merevlemezhez képest is.

(#1931) deicide válasza norb55 (#1929) üzenetére


deicide
veterán

Az a rész, hogy az SSD csak rendszernek és programoknak kell, azért nem feltétlen igaz, nekem már nincs vinyó a gépben, csak egy 512-es, egy 256-os és egy 128-as SSD ;]

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#1932) norb55 válasza deicide (#1931) üzenetére


norb55
senior tag

Persze lehet játékokat is rátelepíteni, csak lényegessen megrövidíted az élettartamát , meg aki tölt le rengeteg dolgot, annak nem feltétlenül jó az SSD-re való letöltés :D . Te a ritkábbak közé sorolható vagy :D :DDD

(#1933) SzlobiG válasza norb55 (#1932) üzenetére


SzlobiG
félisten

"Persze lehet játékokat is rátelepíteni, csak lényegessen megrövidíted az élettartamát"

Ez úgy kb 3 éve még igaz is lehetett... :U

(#1934) norb55 válasza SzlobiG (#1933) üzenetére


norb55
senior tag

Most se változott semmit csak az életartam növelésével hosszabították meg az SSD-ket nem 1, 2millió üzemórát bír hanem 2 milliót . de lényegébe ugyan az, mellesleg játékok , képek, filmek, tök mindegy min vannak, nem azt gyorsítja az SSD-t Egy játék betöltése a procitól függ, nem a merevlemeztől se az SSD-től . Mellesleg , ma már vannak olyan jó elérési idős HDD-k amik az olcsobb SSD-k teljesítményénél vannak , nem ősrégi vinyót kell használni, az jó képek tárolására, zenék, és letöltésekre.

Nállam a felállás SSD= windows, driverek,
2TB-os HDD = játékok, és letöltések,
500GB-os régi HDD= képek, zenék, videók,

szerintem ez az átlag elterjedt felállás . :D

Nah jó nem offolok tovább .

(#1935) ForRedGlory válasza norb55 (#1934) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Egy játék betöltése a procitól függ, nem a merevlemeztől se az SSD-től ."

:Y Ezt neked ki mondta? :O

[ Szerkesztve ]

(#1936) FLATRONW válasza norb55 (#1932) üzenetére


FLATRONW
őstag

Miért is rövidítené le a játékok telepítése lényegesen az élettartalmát az SSD-nek? Éves szinten feltelepítesz rá pl. 100 db (egy átlag játékos messze nem telepít ennyit fel) átlagban 10 gigás játékot és ezzel csak 1 TB-ot írtál, ami nem sok.

[ Szerkesztve ]

(#1937) BlackSoft


BlackSoft
addikt

Na jól leszedtétek a fejem a vinyó miatt :DDD Ez a régi gépből maradt meg, és egyelőre csak ez van. :(((
De akkor egyetértetek, hogy a vinyó okoz lassulást :D Windózba is lassú minden, de azt már megszoktam :W

Egy pár ilyent gondolok venni....Kingston HyperX 3K 240GB
Persze azt követve, hogy vettem monitort, és legalább tudok a gépelőtt ülni, nem csak északa rákapcsolni a TV-re XDDD

[ Szerkesztve ]

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

(#1938) Tirexi válasza ForRedGlory (#1935) üzenetére


Tirexi
addikt

Na ez a kijelentés engem is sokkolt. :))
A poén az volt, hogy hiába cserélgettem CPU-t és bővítettem RAM-ot soha nem töltött be előbb a Win.
De amikor SSD-re váltottam leesett az állam. :Y

(#1939) SzlobiG válasza ForRedGlory (#1935) üzenetére


SzlobiG
félisten

Vannak itt érdekes kijelentések ebbe a topikba... :( :D

Én nem is akarok hozzáfűzni már semmit úgy is szét offoltunk mindent.

(#1940) gbors válasza SzlobiG (#1939) üzenetére


gbors
nagyúr

én azért annyit hozzátennék, hogy van abban igazság, amit írt, csak messze nem ennyire sarkítva. valóban nem mindegyik játék betöltése gyorsul az SSD-től.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#1941) norb55 válasza Tirexi (#1938) üzenetére


norb55
senior tag

Win igen, De a játékok nem . annak a szájbalökött porcinak felkell építeni a fizikát, az SSD-d csak néz mi a picsa van.továbbra is azt állítom a Játékok alá bőven jó egy újabb winyó . téma lezárva :D

(#1942) BlackSoft válasza norb55 (#1941) üzenetére


BlackSoft
addikt

De nem egy 5400-as ami nekem van, mert az is "új", és fél óra amíg betölt valami :DDD

[ Szerkesztve ]

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

(#1943) -Solt- válasza norb55 (#1941) üzenetére


-Solt-
veterán

Szituáció függő... RO2-t ha SSD-re teszem, akkor rendszeresen én vagyok az első aki slotot választhat multiban. Ha HDD-n van, akkor bőven a mezőny közepén vagyok...

www.smart-bus.hu

(#1944) ForRedGlory válasza -Solt- (#1943) üzenetére


ForRedGlory
félisten

BF3 dettó :K

(#1945) Tirexi


Tirexi
addikt

(#1946) Abu85 válasza Tirexi (#1945) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Most mit mondjanak, hogy olyan dolgokat tud a PS4, amire a PC évekig nem lesz képes? Emlékszel még Timothy Lottesre? Ő fejlesztette az NV-nek az FXAA-t és a TXAA-t. A PS4-ről egyszer írta le, hogy sokkal többet tud mint a PC és kirúgták. Azóta persze az Epicnél dolgozik.

[link] - őt olvasd inkább, mert ő nem GFLOPS-okat méri, hanem azt is, hogy mit tud megcsinálni a rendszerrel.
[link] - itt is leírja a második bekezdésben, hogy mit szeretne az OpenGL API-ban, mert a hardveres tudással nem tud mit kezdeni.

[link] - itt van még ez adaléknak.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#1947) norb55 válasza Tirexi (#1945) üzenetére


norb55
senior tag

Ne idegesked, PC-n is futni fognak a játékok, csak lényegessen erősebb gép kell majd hozzá. a PS4 az átlag felhasználóknak való, . Integrált alkatrészek, stb , :D olcsó egyszer kell megvenni, és mindenki örül :D

PC-re erőssen költeni kell majd aki azt választja, ez csak arra jó hogy a konzolok eladását mégjobban erősítsék.

konzol világ a jövő, sajnos nem mindenki teheti meg , hogy évente 1 milkát költsön a PC-re .
AMD a konzolok világa felé húz,az Nvidia meg próbálja erősíteni a PC ipart.

[ Szerkesztve ]

(#1948) FLATRONW válasza norb55 (#1947) üzenetére


FLATRONW
őstag

Nem olyan biztos, hogy egyszer kell megvenni. Elég gyakran tönkre mennek a konzolok is. Nem beszélve arról, hogy valaki csak azért cseréli le a régit, mert kijött egy Slim változat.

(#1949) BlackSoft válasza norb55 (#1947) üzenetére


BlackSoft
addikt

Majd ha jön egy olyan konzol, ami 1080p-ben visz minden játékot 60fps-el, és a grafikája olyan mint pc-n (igen legyen benne 16xQCSAA) akkor a pc-sek áttérnek majd konzolra. Addig szerintem esélytelen. Tehát én nem mondom azt, hogy a konzolokban a jövő. Az olcsóbb piacon a konzol a nyerő viszont az biztos.

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

(#1950) SzlobiG válasza BlackSoft (#1949) üzenetére


SzlobiG
félisten

"pc-sek áttérnek majd konzolra"

Csak magad nevébe beszélj. ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.