Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1921) ImpersonatoR

Konzolos topicban nem akartam felhozni de tényleg ég és fold ahogy kinézett xbox on meg pc n a gta IV. Most hogy volt 990 Ft.-ert megvettem boxra is de hat el voltam képedve mennyire durván fps droppol meg a textúrák mennyire el vannak mosva főleg a távolban. 15 perc után mar fajt a fejem tőle pedig boxon azért alkotni kell nálam ehhez.
Pedig sokan szidtak hogy milyen rossz lett a PC port meg félmunkát végeztek. De szerintem meg éppen hogy játszhatóvá tettek. Megjelenéskor vettem meg PC -re q6600 -al toltam akkor meg. Full HD ban soha nem jártam ilyen 15 fps ek közelében (bőven 30+ volt mindenhol) mint amint boxon művelt pedig az meg 1.0.0.0 -volt
Az meg nem érdekel hogy de jó hat a box 6 éves meg hol kerül annyiba mint egy PC. Akkor legyen olyan konzol ami kerül 300.000 -ba de azon menjen minden tényleg Full HD ba meg 60 fps el.
Vicc mar megint amit az új generációval tolnak hogy mégis csak 720 p lesz meg csak 30 fps meg csak 32 en játszhattok...
Ettől függetlenül szerintem lesz új konzolom meg gta V -om is boxra mert nem fogom kivárni a fel evet. :))
De volt egy cikk valahol hogy mennyi idő után jöttek a pc s GTA portok a konzolos után és ott is valami 5-6 hónap volt átlagban.
Egyébként hol lehet látni hogy mennyit adtak el belőle PC -re? Mert steam en is csomószor le volt ütve ott is tuti eladtak jó pár milliót.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.