Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:50:54

LOGOUT.hu

Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33547) rottenbull válasza copass (#33546) üzenetére


rottenbull
senior tag

Elolvastam a korabbi hozzaszolasaidat, de ebbol csak az jon le, hogy TE hogyan is csinalnad. Az pedig nem EN vagy O. Nincs vele gondom, hogy maskent latod, de kulonosebben nem is erdekel. Ez nem olyan tema, hogy ezt IGY KELL csinalni, hanem lehet tobbfelekeppen is.
Nem azert irtam le a kommentemet, hogy aki maskent erzi, az engem probaljon lebeszelni, errol mar 20 eve lekestetek kb. Azert irtam, hogy a dolog masik oldalara is forditsak egy kis fenyt, ugyanis a szar gep kozepszar optikaval egy atok. Mivel van 1100D-m, es hasznaltam tucatszar lencseket is ra, igy kb ezt tudom.
Amikor elkezdtem az L-eket rapattintani, mar mas volt a szitu. Kb 2 honapra ra, mar mast is hasznaltam.
Nem tartom szentirasnak azt, hogy kezdoknek egy kezdo cucc kell. Foleg, ha eleve hasznaltban gondolkodik.
Venni egy kezdotol egy kezdo gepet, good luck. Inkabb vennek egy szakitol egy lestrapaltnak tuno kozepvonalast, legalabb az tudta is, hogy mit csinalt vele.
A kozepre szant vazak eleve felhasznalobratabb menuvel es tobb ertelmes funkcioval jonnek, meg tanulni is jobbak, nem csak a minoseguk az.
Ha elmegy valami klubba esetleg tanulni, ott is hamarabb fel fogja talalni magat egy jobb geppel, mert az oktatok sokszor nincsennek sajnos tisztaban az alap gepek menujevel, ez is tapasztalat. Tobbszor megszakadt a magyarazat es a foglalkozas uteme, mert at kellett nezni a kezdo vazas kollega gepet, hogy hol van ez meg az, mar ha van benne ugye.
Nem olyan egyszeru ez, hogy mindennel lehet jo kepeket csinalni. Inkabb az van, hogy veletlenul barmivel is osszejohet.
De megegyszer, nem nekem kellenek a tanacsok, hanem a kerdezo ismerosenek.

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Canon EOS DSLR topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.