Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:53:32

LOGOUT.hu

OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16295) leviske válasza Fiery (#16284) üzenetére


leviske
veterán

Miután ezzel beismerné az Intel, hogy aktuálisan esélyük sincs beérni a saját megoldásaikkal a konkurenciát, ami jelen állás szerint desktopon csak az AMD formájában létezik, ez annyira nem meglepő.

(#16287): A Zen-nel a spájzban, biztosra veszem, hogy az AMD arra nem volna vevő, hogy csak azért odaadják a GCN-t, hogy az Intel procik mellé a továbbiakban is pakolható legyen diszkrét Radeon. Ez így ebben a formában totál hülyeségnek hangzik. Az nVidia ilyesmire sokkal inkább vevő lehetne, hiszen Ők vannak a legnagyobb veszélyben.

(#16290) Oliverda: Az RTG-ben valószínűleg már van egy elképzelés arról, hogy mi jön a GCN után, szóval ez nekem annyira nem tűnik földtől elrugaszkodott dolognak. Pláne, ha ezzel szereznének egy erős szövetségest az nVidia ellenében + esélyessé válna, hogy az Intel nyisson a HSA felé pl.

(#16289) FireKeeper: Kánaán? FMx vonalon a Llano óta lapkánként volt új foglalat, ahogy az Intelnél is. Az AM3+ vonalon meg az elmúlt 4 évben egyáltalán nem lehetett nagy teher tartani ugyanazt a foglalatot.

(#16293) dezz: Egyelőre még az AM4 foglalat startja is egy nagy kérdőjel, miután még pletyka szinten se lehetett ilyen foglalatú lapokról olvasni az AMD referencia lapján túl. Ha végül csak a Computex-en kerülnek bemutatása, akkor az azért már egy negyedév az USB3.1-es lapok után. Az meg már az aktuálisan piacon lévő termékeik versenyképességét csökkentette volna tovább. Plusz az AM3+ még a Raven érkezéséig megmaradhat befoltozandó a Bristol és Summit közti teljesítménybeli és árbeli rést.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.