Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#15317) Schanyee


Schanyee
senior tag

Hello!

Érdemes kit-ben venni az SSD-t? Eddig volt egy Kingston ssdnow V 64GB-om, ami 1 héttel a 3 év garancia lejárta után ahogy kellett tönkre is ment, pedig működött a trim, meg 10% szabad hely az esetek nagy részében volt rajta. (korábban kérdeztem is itt, hogy az e a hibás vagy valami más a gépben, aztán azóta volt időm utánajárni és az SSD volt a hibás, de szerencsére nem egyik pillanatról a másikra halt meg így nem volt semmi adatvesztés).
Most egy Samsung 840 pro-t néztem ki az 5 év garancia (meg a tesztek) miatt, vagy a a 840 EVO desktop kit 2000Ft-tal olcsóbb. Arra csak 3 év garancia van, de adnak hozzá pl USB átalakítót, ami ha jó lenne más merevlemezekhez is, akkor tetszene. Elbírja egyáltalán egy USB a HDD-ket, vagy csak az SSD-t? Valamint lehet az se lenne hátrány, hogy adnak hozzá keretet, mert az előzőt a gépembe ügyes módon 1 db csavar tartotta. Mondjuk sose mozgattam a gépem, ezért nem is érdekelt igazán, elbírta simán, teljesen stabilan tartotta. Szoftver amit adnak hozzá az nem tudom mennyire hasznos. Viszont azt se akarom, hogy 3 év múlva újra kelljen vegyek egy SSD-t, szóval az 5 év garancia is erősen vonz.
Melyik verziót ajánlanátok, van értelme a kit-nek?

Vicces hogy SSD-n a 3 éves rendszer 1000-szer gyorsabb volt mint HDD-n az 1 napos.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.