Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28570) Drenadar válasza Lauda (#28569) üzenetére


Drenadar
veterán

és az, hogy az autósnak úgy kell megközelítenie az átkelőt, hogy a gyalogos elsőbbségét biztosítsa? GYK: lassítson, mutassa azt a puhatestű felé, hogy meg fogok állni, induljá már el te BAROM!

ez biztos nem számít :F

Vagyis akkor egy forgalmas zebra átkelőnél tényleg a büdös életbe nem fog átmenni a gyalogos, mert a kocsik csak jönnek. És amíg nem lép le addig megállni sem kötelesek, max lassítani, de lehet azt a lassítást csak sebességmérővel lehet kimutatni.

Nem kellene a végleteken lovagolni, nem azt mondom, hogy te mész 50-el és a gyalogos lépjen le eléd a féktáv. felénél...

és igen egy alap szabály a KRESZ-szel, hogy a balesetet mindenáron meg kell előzni. de itt nem arra gondoltak a megalkotók, hogy maradjon otthon a puhatestű. ezzel felesleges takarózni, hogy azért nem álltam meg, mert neki az úgyis balesetveszélyes ha lelép elém, tehát teljesen jogosan megyek tovább.

És az a szabály, hogy csak akkor ülhetsz volán mögé, ha ellenőrizted a gumik állapotát bordázását, keréknyomást, a fényjelző berendezéseket, a féket? Gondolom azt is betartod :) Meg azt, hogy a ködlámpát csak időjárás/látásviszonyok miatt indokolt helyzetbe kattintod fel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.