Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheSCRiN

    csendes tag

    Két hete vettem meg a játékot (pc-re), elég vegyes vegyes érzéseket vált ki belőlem.
    Ami számomra pozitívum, hogy a multi DLC-k ingyen vannak, bár gondolom ennek hátterében inkább az áll hogy továbbra is legyen elég játékos.

    Ami hiányzik az egy Team Deathmatch szerű játékmód - sokkal jobb lenne ha az AI helyett lenne egy olyan mód is, ahol két csapat játszana egymás ellen mint más játékokban.
    Ez a Versus AI hosszabb távra felejtős, jelenleg is csak azért játszom hogy unlockoljam a karaktereket, utána meg nem hiszem hogy sokáig le tudna kötni, s ahogy nézem elég sokan vannak ezzel hogy egy rövid idő után megunják.
    Az ellenek elég változatosak, bár a begyűjtők túl erősek sokszor még silveren is.

    Ami nagyon nem tetszik az a játék technikai oldala - tört verzióval vittem végig a single-t és azzal ha ALT+TAB-oltam szinte azonnal átváltott és vissza, most meg tovább tart ami gondolom az origin miatt van.
    A másik dolog a borzasztó töltési idők és bugok:

    Az indulás meg a "Checking Downloadable content" marha lassú, multiba belépek fél percig tölt, belépek egy szobába tölt, kilépek egy szobából tölt, belépek a store-ba lefagy - > tölt egyszóval ennyire rosszul megint multi módot régen láttam már játékban.
    AZ meg külön idegesítő, hogy ha berak egy már folyamatban lévő játékba akkor előbb rak be és már a töltőképernyőn hallom, hogy lőnek rám és meghalok.
    Ma szintén ez volt, "loading" alatt meghaltam, úgy hogy a 11. körbe rakott be és már visszaszámolás volt az extraction-höz de a legjobb az volt, hogy ezért 240 000 XP-t adott :DD .

    Másnak is jelentkeznek ezek vagy csak én vagyok ilyen szerencsés ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés