Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8835) zolee0307


zolee0307
őstag

Az én esetemben az ME1 első két végigjátszásakor tetszett a Mékó, még most is, igaz utánna már sokszor idegesítő volt a terep miatt, de szerintem jó volt, nekem jobban tetszett, mint a szondázás, vagy a 2-ben a hammerhead (Na az idegesítő volt az ugrálgatásokkal). A melléküldik terén a 2 tényleg jobb, az 1-ben sajna többszöri végigjátszásra már unalmasak voltak a helyszínek az egyformaságuk miatt. A 3-ban nem tetszettek ezek a szkenneld le, vidd a citadelre féle küldik, ez elég gagyi lett.

Citadel. Nekem még az 1 féle citadel jön be, igaz nem olyan élő mint a 3-ban, de ha azt nézzük jó pár év eltelt a két rész között. Nekem az 1. részben lévő citadelnek jobb volt a hangulata, igaz néha unalmas volt a rohangálás, de másik két részben le volt kicsinyítve, egyszerűsítve az egész szerintem.

Azt én is sajnálom, hogy a 3-ban csak a citadellen lehetett leszállni, a 2-ben tényleg jól megcsinálták a világokat. Várható egyébként még valamilyen DLC a 3-hoz? Meg még ami kicsit zavar, hogy a 3-hoz kiadott from Ashes, meg Leviathan DLC-t alapból berakhatták volna. És ez igaz a 2. részben a Shadow brokerre és az Arrivalra, meg az Overlordra.

Ha összeségében nézem a játékot, akkor mindegyik részben volt jó és rossz dolog, a 3. rész befejezésén kívül nekem nagyon bejött a game. Ez volt az a sorozat, amit többször is végigjátszottam, nem sok olyan játék volt, amit egymás után többször is végigjátszottam.

Folytatásról nincs hír? Mondjuk kiváncsi lennék, hogy tudnák-e folytatni a játékot, szerintem megoldható lenne, bár az is igaz, hogy nagy munka lenne, a 3 befejezés miatt, de ha nem folytatják, akkor meg minek a korábbi mentések? Mert ha nem Shepardel folytatódna a következő rész, hanem csak az ME univerzumbanj játszódna, akkor is meg kell csinálni a döntéseknek megfelelő verziókat, nem? Korábbi sztorihoz meg minek kellene a mentés?

Boccs ha hosszú voltam.

[ Szerkesztve ]

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.