Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8831) Ryder62 válasza CPT.Pirk (#8826) üzenetére


Ryder62
őstag

Nekem mind két játékra "több mintavételezéses AA" van beállítva 8X-an.

A 2. rész meg alapból droppolt is, random zuhant az fps 40-re, holott nem csináltam semmit. Bámulom a falat és lezuhan 40 fpsre. Marha jó. Ráhúztam élsimítást és két legyet egy csapásra alapon megszűnt a random fps drop és tűélesek lettek az élek. És mindkét rész 60 fps-el száguld.

Mondjuk néha a 2. rész elfelejti hogy mi van neki beállítva és azt veszem észre egy idő után hogy kicsit recésebb mint kéne. Játék újraindítása megoldja a dolgot és csak néha jön elő.

Textúra felbontást szívesen emelgetném a 3. részben. Vajon lehet? :U

tiv83us: Sztem ezek csak kifogások, hogy nem bírja el a játék motorja. Állítólag azért van annyi NPC a Citadelen mint amennyi mert nem bírja el a játék motorja. Elég sokszor hallottam már ezt :U

Leviathanban meg nem volt új ellenfél szóval esélyes hogy Omegában lesz. Legalább Cerberus fronton betehetnének egy-két új fajta katonát. Talán azt elbírja a játék motorja :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.