Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8812) Televan74


Televan74
nagyúr

Végig játszottam megint a Mass Efffect trilógiát. Most már az EC-vel együtt.
Miért nem lehetett ezt így a legelején megcsinálni? Akkor sok embernek egy rossz szava nem lett volna a befejezést illetően.

A folytatást illetően egy kicsit bizonytalan vagyok. Mivel három( plusz még egy) befejezés van nem hinném, hogy Shepard parancsnokkal a folytatásban játszhatunk majd. Nagyon érdekes lesz majd látni , hogy mit tudnak majd kihozni a Mass Effect univerzumból. És tudnak e majd egy hasonlóan lebilincselő történetet létrehozni.

Mert ha a mostani szálat szeretnék tovább fokozni, abból csak egy hatalmas katyvasz lesz.
Ha valami teljesen új dolog lesz, akkor megint egy tökéletes történettel kel előállniuk. Már ha történet alapú lesz, és nem sorolnak be a többi FPS közé.

Az első részben hősiesen túléli Shep a harcot. A második részben már az elején meghalsz
(zseniálisan megoldva). A harmadik részben meg hősiesen meghalsz a végén. Feláldozva magad az összes faj érdekében.

Nagyon jó lett a trilógia. Szerintem itt vége Shep történetének( bár valahol legbelül a lelkem mélyén, szeretném ha lenne folytatása).
Kíváncsian várom majd,hogy lesz e folytatás.Vagy egy teljesen új történetet kapunk majd a készítőktől, egy másik főellenséggel.

És egy utolsó gondolat még így a mondanivalóm végére . A dlc -kel (From Ashes és a Leviathan) együtt kellett volna érkeznie a játéknak, velük együtt lesz egyre kerekebb a történet. De hát sajnos a játékiparban a fizetős dlc -k világát éljük.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.