Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6850) Ryder62


Ryder62
őstag

Látom megint föl jött az ending téma. Még mindig amellett vagyok hogy mivel szerepjáték, ráadásul egy egész trilógia, legyen a rózsaszín hepiendtől kezdve a depressziós reaperek győznek féle variációig minden. Itt pont az lett volna a lényeg hogy nem egy adott karakter van egy adott stílussal, jellemmel mint egy 8 órás akció játékban. Ott kidolgoznak egy karaktert, jellemmel, mindennel és ha végén meghal, meghal mese nincs, mindenki elfogadja. De a ME-ben teljesen rád van bízva a főhős. Kinézetét, múltját, te adod meg a ME1 elején és onnantól a karakter te magad vagy hisz nincs előre írt jellem, lehetsz kedves, tisztelet tudó szuper híró aki mindenkit megment de lehetsz egy bunkó, paraszt, mindenkinek beszólogatós, önérdeket néző karakter. És erre mondják sokan "hogy de hát shepardnak meg kell halnia, mert így és úgy" NEM! Te így játszottad a játékot, ő úgy játszotta, én is másképp... Mindenki kapja meg azt a befejezést amit akar. Ha én egy pöcsölős legény vagyok aki mindent felkutat, teljesít, megment, törekszek a legjobbra stb akkor annak a karakternek ne a RIP felíratott keljen bámulni a játék végén a sírkövén.

Tulajdonképen lehetsz jó, rossz, önzetlen vagy önző mit számít? ... a játék jól pofán vág a végén hogy You must die!!

És még ott a galaxis ami megint megér egy misét.

Sokan shepard halálát akarták (nesztek :D) sokan a réten sétálva a gyönyörű reaper mentes égbolt alatt ahol kis Liarák rohangálnak körbe körbe.

Nem lett volna jó? Mindenki úgy állt volna föl a játék elöl hogy ez igen ezt vártam.
Neki esek még egyszer. De sajnos nem.
A végső "harc" meg egy vicc. Se epic battle, se boss fight ( bocsi Marauder Shields :DDD ) A 2 végéhez kellett volna hogy hasonlítson. Damn it, az egész Föld vissza szerzése egy Suicide Mission nagytesójának kellett volna lennie. Csapatokat, hajókat írányítani, tippeket adni ki honnan támadjon, vagy beszélni minden faj hadseregének legfőbb tábornokával. Harbinger meg elfut, repül, mászik tudom is én a küzdelem végén mikor bedarálhatott volna.

Szóval, yes, az egész ME3 a Földre érkezésnél elkezd szétzuhanni, értelmetlenné válni.
Nem tudom hogy gondolta a bioware, de ez egy ultra fatális hiba a részükről amit 8 extended cut dlc-vel sem tudnak lemosni. Legalább a végét kéne össze tákolni ennek a szerencsétlen játéknak, aztán jó történet dlc-kel kipótolni a hiányzó darabkákat és akár egy epic játék is lehetne belőle. De nem! a Bio megint pofán sz*r bennünket, jó ez a vég, mondják, kipótoljuk pár videóval hogy örüljetek. Dejó lesz vissza gondolni, te Józsi, emlékszel a Mass Effectekre? 15-ször végigjátszottam , mindig más variációban és állandóan meg haltam a végén. Hát nem muris? Not really...

Nem baj Sanyi, nézd a pozitív oldalát, tudtál színt választani a végén, a bioware meg látva sikert elkészítette a color mixert az extended cut dlc-ben.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.