Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23466) bb0t


bb0t
senior tag
LOGOUT blog

Miért mindig az én hozzászólásom miatt vesznek itt össze az emberek. :DDD

Lehet félreérthető voltam ez elindított egy elemző leírást a pocsolyák beltartalmáról. :DDD Csak azt akartam vele mondani, hogy normál esetben nem iszik séta alatt, de most volt rendelkezésre álló víz és ezért egy csomót ivott. ( nem is szokott annyit rohangálni, mint tegnap ) Nem lakótelepi hanem körtöltés az erdő és a folyó határában.

Azért osztottam meg veletek az esetet mert kíváncsi voltam, hogy szerintetek is ilyen banális oka van-e a dolognak vagy valami komolyabb.

Mindkét dologban van igazság, veszélyes is lehet, akinek egyszer akárcsak a környezetében is volt már mérgezés az tuti, hogy utána rettegni fog ez nem csoda! Itt Szegeden nyáron volt mérgezés egy bolond öreg horgász cslaiba mérget kevert mert utálja a kutyákat és bedobta a bokrok alá. Egy kutya elpusztult emiatt, a kutyás ismerősöm utcájában történt. :F Nem csoda ha az ember fél. Emellett nem feltételezhetjük minden pocsolyáról, hogy mérgezett, friss eső után voltunk és ez egy nyugodt környék. (Mióta nem itt lépi át a határt napi több száz migráns.)

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.