Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21488) bb0t válasza TazLeacher (#21486) üzenetére


bb0t
senior tag
LOGOUT blog

A póráz nem mindenhol kötelező. Az adott város rendeletben írja le, hogy hol van szabad futtatásra kijelölt terület nálunk például a körtöltés az, és én csak ott engedem el. Azt írta Steady, hogy erdőben voltak, tehát sanszos, hogy nem kell póráz.

Egyébként van amiben egyetértek van amiben nem. Én megfogom a kutyát ha jön egy másik nagytestű velünk szemben mert nem akarom, hogy alkalmatlankodjon de van olyan szitu amikor nem tudod lereagálni.

Az, hogy nem hallgat rá nem azért van mert rossz kutyatartó lenne hanem azért mert még kölyök, és a kölykök rosszcsontok, próbálkoznak, kamaszkor stb.

Szerintem ami a másik srácban kifogásolható volt az a hozzáállás, meg a stílus. Felelős kutyatartóként ha tudod, hogy a kutyád nem jön ki jól más kutyákkal akkor sem engeded neki, hogy széttépje azokat ha ő szalad oda ha nem. Biztos vagyok benne, hogy kettőjük közül nem a srác volt a felelősségteljesebb. Önmagában nem péniszhosszabbítás de a leírás alapján megfelelt a sztereotípiának. Nem pusztán azért mert "harci" kutyája van.

Mi akik próbálunk kiegyensúlyozott boldog ártalmatlan kutyákat nevelni mindig furcsán nézünk ha találkozunk egy agresszív kutyával. Ha rendben van a szocializáció akkor nem viselkedik így. Nákusom mindenkit szeret, mindenkivel kedves legyen az kutya vagy ember, és ezt nagyon becsülöm benne. 8 hetes koráig fél osztálynyi kisgyerek nyúzta egyfolytában. :DD

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.