Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12727) King Unique válasza HartgeH3-2.8 (#12725) üzenetére


King Unique
titán

Mármint pendrive usb2, flash memória az más...
Én mondtam anno, nem garantált kompatibilitás, akadna más alternatíva is vinyóba, lejátszásra is, samsung külső vinyóival régen is voltak kisebb, nagyobb gondok, ezek a Seagte által felvásárolt újabbak se feltétlenül az igaziak.
Samsung TV-kel is vannak hasonló gondok, de ott van, h usb2 külső vinyóval se ment, v nem megfelelően egyik-másikon, nekem ügyfélszolgálat ilyen kitérő választ adott.
Nem kell ezt usb3-ra fogni feltétlenül, mert sokaknál simán mennek TV-n új 3.0-ás cuccok. Esetleg megpróbálhatsz TV-n firmwaret frissíteni, külső vinyót többfelé particionálni, Samsung TV-n logikai partíció megoldotta a nehézkes felismerés gondokat, elsődlegest vmiért nem megfelelően kezelte, de ez már az ő bajuk... :D , meg sajna emiatt useré is :((
Amúgy attól, h világít a kék LED, még nem biztos, h kap elég áramot, rezeg, fel is pörög rendesen, mert ha fel sem ismeri, lehet elégtelen táp miatt is, ha nem, inkompatibilitás, TV hiányos eszköz kezelése miatt, az gáz, nagyon is...manuáljában említik, h kezeli-e egyáltalán usb hdd-t?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.