Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6151) King Unique válasza PROTRON (#6149) üzenetére


King Unique
titán

Igen, nyilván, meg ha elég egy egylemezes változat és olyan univerzális tárolóeszköz kell, ami jó egyszerre 2,5" + 3,5" SATA HDD és SSD meghajtókhoz is, amik támogatása a termék hivatalos weboldalán is világosan le van írva. + Extraként a TRIM (UNMAP) funkciót is támogatja ez a dokkoló, ami ugye SSD-knél jól jöhet.
A társtopikban van ezzel a dokkolóval tapasztalat, a hirtelen áramszünetet nem szereti, de azt mondjuk egyik ilyen elektronikai eszköz sem különösebben. :D

A másik válaszban említett AXAGON ADSA-ST kétlemezes dokkolót akkor érdemes választani, ha egyidejűleg 2 db HDD / SSD meghajtó használata, valamint PC nélküli ún. offline klónozás a cél. Ellenkező esetben viszont elég lehet bőven az AXAGON ADSA-SN is, ahol ugye az utóbbi támogatja a TRIM (UNMAP) funkciót, míg az előbbi nem. A klónozásnál meg általában csak ún. "buta", 1:1 szektorszintű klónozást tudnak az ilyen dokkolók, ellenben pl. a Macrium Reflect-féle intelligens szektormásolást - csak a foglalt terület másolása - már nem, valamint a fennálló lemezterülethez igazodó automatikus partícióátméretezést sem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.