Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-19 06:49:10

LOGOUT.hu

Parfüm topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10801) ElRamos válasza mufi (#10796) üzenetére


ElRamos
tag

Egyelőre ezeket az illatokat szaglásztam meg, a végére már semmit nem éreztem. Nem a legdivatosabb illatot keresem, hanem azt, amitől jól érzem magam. Az Azzaro Chrome tetszett a feleségemnek is, az már biztos, télre meg Burberry London. Remélem tartósak lesznek, a Burberry London már nem annyira érződik a tesztcsíkon, bár mondjuk délután 3 körül fújtam.

Egyébként írtam is, hogy elsőre egyik illat sem győzött meg, egyik sem tetszett. Egyetlen illat van (eddig), ami azonnal tetszett, közvetlenül a kifújást követően. Ez a Nautica Voyage. :D

[ Szerkesztve ]

(#10802) Mercutio_ válasza mufi (#10800) üzenetére


Mercutio_
félisten

"...szerintem..."
Innentől nem látom értelmét a vitának :N ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#10803) Azie válasza ElRamos (#10789) üzenetére


Azie
őstag

ne siesd el, bőrre fújva is próbáld ki, lehetőleg 2 hasonlót egyszerre (jobb-bal kézfej). akkor érzed majd a különbséget tartósságban és részletekben
amara már nincs a "nagy" boltokban

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10804) Azie válasza ElRamos (#10801) üzenetére


Azie
őstag

elsőre kifújást követően. és 30-40 perc múlva is? :) feleségednek? :) a chromehoz hasonlítva?

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10805) Azie válasza Golota (#10792) üzenetére


Azie
őstag

a feleséged fürdése miért releváns egy általad használt illat tartóssága szempontjából? o.O
furcsa fogalmaid vannak a nőies és férfias illatok kapcsán. ha valami nem szúrós szagú, hanem kicsit édes, akkor az már női? o.O

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10806) tibbike01


tibbike01
őstag

Cartier Declaration, Guerlain Homme, Terre D Hermes, Mont Black Legend Intense.

Én ezektől a még designer kategóriába eső illatoktól "indultam be" és jöttem rá, hogy léteznek igazán jó, minőségi illatok. Ekkor indult el a lavina :D Dougles, Müllerben illatozhatóak.

Eros, Invictus, Boss Botled, Versace eau fraîche, Chrome...ezek az első lépcsők, ha ezek megvoltak, akkor jöhet a fenti 4 illat és rájössz, hogy az első lépcsős illatok viccesek ;]

[ Szerkesztve ]

(#10807) Golota válasza Azie (#10805) üzenetére


Golota
aktív tag

A szándékos félremagyarázáson kívül akartál ezzel mondani valamit?

Egyébként meg hol olvastál tölem olyat, hogy "ami túl édes, az nöi"?

[ Szerkesztve ]

(#10808) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Guerlain Ideal EDT/EDP-ről vélemény? Még a megjelenéskor próbáltam az előbbit, de már alig emlékszem. Illatjegyek alapján érdekes mindkettő, főleg az ünnepi időszakra, meg úgy általában jók ezek a hidegben.

(#10809) Azie válasza Golota (#10807) üzenetére


Azie
őstag

igy konkrétan nem írtad le, de vagy többszázezer másik ember orra együtt működik rosszul, vagy a tiéd. ez nem az első eset, hogy ég és föld a véleményed illatokról, amik nem újak, nem artisanok, hanem full ismert 5-10+ éves illatokról írsz olyat, amit ha olyan olvassa, aki nem ismeri az illatot, azt elég jól félrevezeted.

a szaglás szubjektív, az illat kedvelése méginkább, de rendszeresen olyat Írni, ami nem valós...

cedratot 40év+ női illatnak mondani háát...

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10810) #72797440 válasza Azie (#10809) üzenetére


#72797440
törölt tag

Hát a Cedrat nem Colonia Essenza valljuk be. Hiába jó egy illat ha valakinek nem tetszik az, hogy nő is hordhatná.

(#10811) Godimodi


Godimodi
tag

Köszönöm az ajánlásokat,a He Wood-ot megillatoztam,bejött,talált.A Zarás illattal malacom volt,a westendben volt 20 féle,de ez pont nem.Azért nem vettem semmit,mert előző nap átnéztem a Rossmann,DM stb honlapjait,hátha akciós aközül a néhány parfüm közül ,amit ott lehet kapni és kedvelem.Pénteken belebotlottam a Rossmann webshopban 30ml-es Bvlgari Man Extreme illatba 1249 forintért.Valószínűleg a nulla lemadard a végéről,így berendeltem 3 darabot,úgy voltam vele,ha esetleg rosszul emlékeztem volna az illatával kapcsolatban,akkor is ajándéknak jó lesz.Aznap megkaptam a visszaigazolást,ma pedig az emailt,hogy feladták postára,Kíváncsi vagyok,végül tényleg meg tudom-e szerezni ennyiért.Tegnap újra megszagoltam egy üzletben,még mindig tetszik.Nem túlzottan különleges,de nekem ez most egy jó megoldás.Ha többet fogok tudni rászánni a történetre,akkor természetesen veszek mást.Ránéztem,még mindig ennyiért van fent,ha valaki esetleg ilyet szeretne.

############ KIÁRUSÍTÁS ############ BMW - MINI gyári, új alkatrészek kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher ############

(#10812) Azie válasza Godimodi (#10811) üzenetére


Azie
őstag

nice find, valszeg lemaradt a 0, ezen az áron remek választás. :) viszont 1200 a szállítás, 2500-ért már egymagában sem túl nagy deal, csak ha pont ezt szeretné valaki. :P

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10813) Golota válasza Azie (#10809) üzenetére


Golota
aktív tag

Így keztem: "Nekem ez túlságosan is nőies". Továbbra is ez a véleményem. Nyilván a gyártó sem gondolhatja valami maszkulin elixírnek, ha eleve unisex-nek szánja. Nem azt mondtam, hogy rossz, vagy hogy túl édes.

"ez nem az első eset, hogy ég és föld a véleményed illatokról, " Ez valszeg azért lehet, mert ezek szubjektív dolgok. Sok ember szerint Ákos zenéje is kifejezetten intellektuális, zseniális. Szerintem meg elviselhetetlenül modoros és hatásvadász.Akkor most kinek van igaza? Ha valaki mindenhol azt hallja, hogy ez a csúcs, akkor ne is legyen ellenvélemény?

[ Szerkesztve ]

(#10814) Fr0z3n válasza Godimodi (#10811) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Köszi, rendeltem én is :R

(#10815) tibbike01 válasza Godimodi (#10811) üzenetére


tibbike01
őstag

Már nem lehet rendelni :(( gondolom észrevették.

(#10816) Golota válasza Golota (#10813) üzenetére


Golota
aktív tag

Keztem = kezdtem.

(#10817) vvh


vvh
csendes tag

Sziasztok!

Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahonnan Ti szoktatok rendelni parfümöket és teljes mértékben megbírható eredeti termékeket árulnak? Lehetőleg magyar oldalakra gondolok. Néztem a parfümcentert/parfümplázát (két legnagyobb oldalt) például, amiknek több tízezres pozitív véleményezése van pár % abszolút negatív, és olyan 5-10% köztes. Mit lehet/érdemes elhinni? (acqua di gio profumo-t szeretnék, ha számít az infó bármit is)

[ Szerkesztve ]

(#10818) bzs73


bzs73
őstag

Üdv.
liveparfum.hu-ról rendelt már valaki?
Eredeti termékeket küld?
Giorgio Armani Code Profumo edp-t szeretnék venni, jó árban van. Emagon pl 35.500e ft u.e 110ml, itt meg 21.400. Elég nagy a különbség.

If a second or you are the first to lose.

(#10819) Godimodi válasza Azie (#10812) üzenetére


Godimodi
tag

Én rendeltem 3 darabot postai utánvétes átvétellel.Így összesen 90 ml és 4800Ft,plusz elállhatok a vételtől a postán,ha mégsem ennyi az ára.Nem akartam kártyával fizetni,mert itt ugye bőven benne van a bukó,és akkor várni kell,mire visszautalják a pénzt.

############ KIÁRUSÍTÁS ############ BMW - MINI gyári, új alkatrészek kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher ############

(#10820) sarkanyolo2


sarkanyolo2
őstag

Sziasztok!

Hugomnak (21) szeretnék parfümöt karácsonyra.

Jelenlegi parfümjei fás-gyümölcsös, orientális-virágos illatkombinációk és szeretne egy harmadik gyümölcsös jellegűt mindamellett, hogy a fűszeres illatokért nincs nagyon oda.

Bármit meghallgatok! :)

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6

(#10821) -secret- válasza sarkanyolo2 (#10820) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Hugo Boss Boss The Scent For Her EDP

Nagyon finom illat.

(#10822) vvh válasza bzs73 (#10818) üzenetére


vvh
csendes tag

Én még tavasszal rendeltem innen (liveparfum) egy YSL La Nuit De L'Homme-t, egy idő után kételkedtem benne, de valaki aztmondta, hogy érezni még mindig valaki azt, hogy semmit. Emberfüggő. Én magamon 2-3 óráig éreztem, bár azt is olvastam hogy alapból rontottak a minőségén ennek az illatnak. A Douglasban is fújtam belőle a csuklómra és nem éreztem számottevő különbséget (azért írtam, hogy számottevő mert a kételkedésem zavarhatta meg az elmém egy picit :) ) Elfogyott már a hetekben és nemrég találtam rá erre az oldalra: http://checkcosmetic.net ahova az üveg, valamint a doboza alján lévő számot kell beírni(egyezniük kell), és kidobja, hogy eredeti-e vagy sem, nekem ezt dobta ki: "Date of manufacture:
April 2015
General shelf life: 36 months
OK Valid at least for the next
4 months"

Ergó eredeti, hiszen kidobta a gyártási dátumot is, így utólag megnyugodtam, csak tényleg verhetetlenül olcsóak, amitől mindenki óva int. Nem tudom, hogy létezik-e ennyire pontos hamisítvány aminek a számára is így ügyelnek meg az illat hasonlatára??!

Esetleg ha valakinek rajtam kívül van innen pozitív tapasztalata/véleménye hasonlóan mint nekem az engem is megerősítene!

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#10823) Ron Swanson


Ron Swanson
senior tag

Bleu de Chanel-ből szerintetek az EDT vagy az EDP a jobb? Ma próbáltam a Müllerben az EDT-t és tetszett, viszont az EDP-ből nem volt teszter, így azt nem tudtam kipróbálni.
Ezeket használom mostanában: Hermés Terre D'Hermés, Chanel Egoiste, YSL La Nuit L'Homme, TF Tuscan Leather
Ezek alapján szerintetek az EDT-t vagy az EDP-t rendeljem?

(#10824) Azie válasza sarkanyolo2 (#10820) üzenetére


Azie
őstag

keret/méret?
első nekifutásra: manila grace lila-fekete pöttyös, ez douglasban szagolható, CH good girl :) Ha pedig mainstream, akkor LVB :)

[ Szerkesztve ]

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10825) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Mai Müller életkép: tezsvírem kb. 10 fújás Guerlain Ideal Sport-ra még ráfújt ugyanannyi Dior Homme Parfum-öt (!) :DDD Sajnos nem maradtom ott, pedig kíváncsi lettem volna, hogy 5 perc után mi lett a kombóból.. :DDD

(#10826) freelanced válasza Jhonny06 (#10825) üzenetére


freelanced
addikt

Őszintén nem tudom, hogy ezzel segítenek a társadalomnak vagy sem :N

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#10827) slick-adam válasza sarkanyolo2 (#10820) üzenetére


slick-adam
aktív tag

"Bármit meghallgatok! :) "

a Kadlott Karcsit is? :DD

[ Szerkesztve ]

parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

(#10828) Mercutio_ válasza Fr0z3n (#10814) üzenetére


Mercutio_
félisten

"Rendelés állapota: Sikeres"

Ebben áll 2 napja, másnál is ez a helyzet? :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#10829) Blackmirror válasza sarkanyolo2 (#10820) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Én csodálkoznék ha tetszene neki a Good girl, de pl a La Vie est Belle igen népszerű a csajoknál.
Érdemes megnézni még a Lancome Tresor Midnight roset, pár üveggel elfújtam én már unom , de jó illat.

iPhone X@R, iPad Pro

(#10830) -secret- válasza Mercutio_ (#10828) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Van még? :Y

(#10831) Mercutio_ válasza -secret- (#10830) üzenetére


Mercutio_
félisten

"Ebben áll 2 napja" + E! :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#10832) -secret- válasza Mercutio_ (#10831) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Jah bocsi, figyelmetlen voltam. :B

(#10833) Ron Swanson


Ron Swanson
senior tag

Elitparfum.hu -ról rendeltetek már? Jókat olvastam róla, de azért kicsit féltem leadni a rendelést. 3 tesztert rendeltem magamnak, meg ajándékba 2 nemtesztert.

(#10834) ToBeY válasza Ron Swanson (#10833) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Kétszer rendeltem tőlük,nem volt probléma.

(#10835) loncsika válasza kk831228 (#6251) üzenetére


loncsika
tag

Igen, nekem van belőle. :) Szerintem finom. Ha kell, adok el frissen fújva Travalo parfümszóróba.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

(#10836) ToBeY válasza loncsika (#10835) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Bocsi de 2016 Augusztusi postra minek reagáltál? :U (valszeg már nem releváns) /no offense

[ Szerkesztve ]

(#10837) kk831228 válasza loncsika (#10835) üzenetére


kk831228
addikt

Köszi, mar azòta sikerült szereznem... :DDD ;)

"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317

(#10838) Azie válasza ToBeY (#10836) üzenetére


Azie
őstag

thread necro is baaaad. :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10839) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Olyan kérdésem volt, hogy rasasi daarej vagy bentley for Men intense? Igazából nem szimatoltam még egyiket sem. Valakinek van 1 ml mintája esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#10840) vvh


vvh
csendes tag

Liveparfum.hu-ról vélemény, tapasztalat? Esetleg az arukereso.hu felhasználói 98%-os pozitív, több mint 300 ember véleménye, valamint az oldal 2010es létezésére mennyire lehet alapozni? :)

(#10841) sarkanyolo2 válasza slick-adam (#10827) üzenetére


sarkanyolo2
őstag

Akár őt is... :D

Köszi mindenkinek a segítséget, utánaszaglászok! :DD

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6

(#10842) Azie válasza sarkanyolo2 (#10841) üzenetére


Azie
őstag

közben eszembe jutott, hogy escadának vannak nagyon jó gyümölcsös illatai (cseresznye), valamint a CK euphoria vonala is gyümölcsös.

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10843) sonkabence válasza vvh (#10840) üzenetére


sonkabence
csendes tag

Én már többször is rendeltem tőlük. Konkrétan jobbak, mint a notino. 3 órán belül feladják a csomagot, kuponokkal árasztanak el, ingyenes szállítás, áraik 2/3 a Notino-nak... fuck off notino.

Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu

(#10844) tonermagus


tonermagus
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék parfümöt rendelni. Amit imádok:
- Armani Acqua di Gio
- Armani Eau de Cedre
- Bvlgari AQVA Marine

Szeretnék kipróbálni új parfümöket is, viszont nagyon nincs kedvem órákat állni a Müllerben, és parfümöket szagolgatni.

Szerintetek ha célirányos akarok lenni, mit nézzek meg, ami a listám alapján tetszhet nekem?

Az Acqua di Gio számomra abszolút favorit, bár tudom hogy nyári, mégis szívesen viselem télen is. A Bvlgari AQVA Marine szintén elég nyári illat, de számomra ez tűnik a legtartósabbnak. Ha véletlenül a pulóveremre fújom akkor még napok után is érezni rajta :D Az Armani Eau de Cedre eléggé elüt a többitől, szerintem Ti ezt hívjátok téli illatnak. Eleinte nem tetszett ez a "dohányos" illat, mégis nagyon megszerettem, igazi elegáns illat.

Ezekről egyébként mi a véleményetek?:
https://www.notino.hu/azzaro/chrome-eau-de-toilette-ferfiaknak/
https://www.notino.hu/davidoff/adventure-eau-de-toilette-ferfiaknak/
https://www.notino.hu/davidoff/champion-eau-de-toilette-ferfiaknak/

Azokhoz képest, amiket most használok ezek nagyon "gagyi" illatok?

[ Szerkesztve ]

(#10845) ToBeY válasza tonermagus (#10844) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Nézted már Cool Water-t és a Eau Fraiche? :B Szintén aquas illataok,nálam alltime favorit mind2.

[ Szerkesztve ]

(#10846) tonermagus válasza ToBeY (#10845) üzenetére


tonermagus
aktív tag

Igen!

Versace Man Eau Fraiche-om jelenleg is van, de gyakorlatilag 2-szer fújtam belőle, mert én egyszerűen nem érzem az illatát már 1 perc után sem. Fura. Azóta is ott áll a polcon.

Cool Water-t még nem néztem, de lehet rendelek belőle egy 30ml-t

[ Szerkesztve ]

(#10847) Azie válasza tonermagus (#10846) üzenetére


Azie
őstag

Szerintem EF és CW neked édesek lesznek az AdG és AM után.
Amit ajánlanék, az a guerlain homme (mojito), guerlain hommer l'eau boisée, Hanae Mori HM edt, Maurer And Wirtz Grapefruit+Red pepper (vagy mi a neve), TdH tres fraiche.
A Chrome az ilyen jolly joker, akinek nem tetszik férfi/nő, azzal valami gond van szerintem. :)

"Believe in the ideal, not the idol." - Serra

(#10848) Handball94


Handball94
aktív tag

Barátnőnek keresek karácsonyra valami jó féle parfümöt.
Őt ismeritek? CALVIN KLEIN Euphoria Tényleg ennyi lenne az eredeti ára?

(#10849) Ron Swanson válasza Ron Swanson (#10833) üzenetére


Ron Swanson
senior tag

Francba, törölve lett a rendelésem, mert egyik termék sincs raktáron / nem tudják beszerezni.. pedig a weboldalukon mindegyikhez az volt írva, hogy raktáron. :(
Melyik webshopból rendeljek szerintetek? Legfontosabb szempont: gyors kiszállítás, na meg persze hogy jó áron legyenek.

(#10850) #72797440 válasza tonermagus (#10844) üzenetére


#72797440
törölt tag

Adventure-öm volt. Én szerettem, bár nem tart sokáig az illata. Clinique Happy for men szintén le van árazva notinon. Ha Gio tetszett az is fog.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.