Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54901) horcsog válasza HugóBoss (#54886) üzenetére


horcsog
tag

Vagy ez a wft: [link] nem is tudtam ez még forgalomban van. Ez is egy jó hírű bot harcsahorgászok között. Itt egy videó róla: [link]

[ Szerkesztve ]

(#54902) jenei1994


jenei1994
addikt

Sziasztok!

Egy kis segitség kéne nekem. Silstar Rc9 Feeder 150G 3,6M 3+2 vagy Nevis Sprint Feeder Horgászbot 3.60M 150Gr érdemes megvásárolnom?

120-150 grammos ,3,60 as bot kéne max 10 ezret tudnék rászánni.

Nem tudom,hogy ilyen áron lehet e kapni olyat ami aránylag könnyű bot? :U

Vagy van most valahol akció ?

Köszönöm előre is a segítséget ! :R

[ Szerkesztve ]

(#54903) Zoli bácsi válasza jenei1994 (#54902) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Sajnos ennyi pénzért, ebben a dobósúly tartományban vaskos, nehéz, kompozit botot adnak. Attól még lehet jól használható. Érdemes a Pecapláza napi akcióját nézni, most is vannak akcióban feederek, de kisebb dobósúlyban.
Kettő közül én a Silstart venném. Illetve ha nem sürgős, várnék, körülnéznék külföldi oldalakon is. Én a héten kaptam meg egy osztrák boltból olyan bojlis botot 11e. ft-ért, ami itthon 25-30 körül van, ha részletek érdekelnek olvass kicsit vissza.
Vagy kicsit gyűjtögess, és egy Nevis Vanity bot már karcsúbb, könnyebb és rugalmasabb lesz. Kb egy családi fagyizás/pizzázás/sörözés árát kellene rádobni a keretedre.

(#54904) Zolabol válasza hermanyi (#54837) üzenetére


Zolabol
tag

Van benne törpe+kárász is, de törpék még nem mozognak, nem sikerült fogni, még gilisztával sem , kárász nem gond, mert nem kicsik vannak benne, szórakozásnak jó.

Rakós botos szerelék készítésénél, mikor milyen úszót használtok? Csak nagy vonalakban, gondolok itt időjárás, vízmélység, halfaj, (úszóméret/antenna típusa stb ).

Illetve milyen hosszú előkét használtok, általánosságban 25cm? ha mást, akkor mi befolyásolja a rövidebb/hosszabb előkét?

előre is köszi
üdv

(#54905) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Nem az enyém csak idézet, de elgondolkodtató..
Üzenet a jövőből
A száraz, korhadt fa egyetlen ága megtörve meredezik az ég felé. Valaha zöldben pompázott lombkoronája, mindenki csodálta, aki arra járt. Az égen fekete felhők siklanak végig. Az ártér sötétbe borult már rég, a napsütés csupán múltba veszett emlék. Az üres folyó dühösen hömpölyög a fa mellett. Hullámverése a partra vet egy ifjú gébet. A géb kétségbeesve kapkod levegőért, de nincs már ok, amiért érdemes élni. Már csak ők maradtak néhányan, éhínség uralkodik a víz alatt is. Az utolsó kormorán észreveszi a gébet, de erőtlen léptei mind közelebb viszik az elmúlás felé. Haláltusát vív. Éhen fog halni. Az ember őket okolja a történtekért. A folyó viszont tisztában van vele, hogy egyedül az ember a bűnös. Neheztel kis barátjára, a horgászra, aki hidegvérrel nézte végig, ahogy lassan kimúlik belőle az élet. Pedig tehetett volna ellene. Csak a huszonnegyedik órában eszmélt rá a horgász, hogy elveszti a számára legfontosabbat, de ez nem mentség, mert még akkor sem volt késő. Az emberek rabigába fogták a vizet. A megzabolázott folyót betonmederbe kényszerítették, mozgását szabályozzák. Már nem mossa a kanyar külső ívét és nem építi a belsőt. Az egykor sűrűn kanyargó folyó mára egyenes vonalban folyik, leválasztott gyermekei, a holtágak rég feltöltődtek iszappal és az idő elfeledtette azt is, hogy valaha léteztek. Partjára töltéseket építettek, hogy ne tudja elárasztani az árteret. Pedig a folyó nem gonosz, Ő csak hordalékát teríti szét az ártéren tavaszonként, hogy a következő évben jobb legyen a termés. Jó tett helyébe jót ne várj! És ha mindez nem lenne elég, erőművek tömkelege épült a folyóra, amelyek sötét szellemként szívják el az energiát belőle. Ráadásul fiait, a halakat - amíg még léteztek - pofátlan mennyiségben vették el tőle az emberek, de nem azért, hogy ne haljanak éhen, hanem hogy haszonhoz jussanak. A legmegrázóbb ok azonban ezek együttes hatása volt, az ívóhelyek megszűnése. Ez volt a szög a koporsóba. A kormorán már közel jár a gébhez, de feladja a harcot. Erőtlenül vágódik el a géb mellett. A géb sem mozdul már. Egymással karöltve sétálnak a halál kapujába. Boldogan lépnek be rajta, a földi élet kínszenvedés volt számukra. A folyó gyászol, de már ő sem bírja sokáig. Az emberek túl sok mindent vettek már el tőle. Más nem maradt, csak az energia, amivel máig ellátja az embereket. Földanya végül megsajnálja gyermekét, és örökre leapasztja vizét…

(#54906) Steady74 válasza Zolabol (#54904) üzenetére


Steady74
Topikgazda

En csak pomtyozok rakóssal, én a walter carp pro úszóját használom 0.3-1
.5 gr között. Előke mindig 25cm (10"). Ez állóvízre igaz. Folyóra kellhet a .075-1.5m előke is.

(#54907) hermanyi válasza Zolabol (#54904) üzenetére


hermanyi
őstag

Előke vastagsága az ha függő , rakon tavon vagy RSD-n (enyhén folyó víz) 20cm hosszban használom . Úszó megint víz függő. én 0,5-50g ig használok . Tóra csak hengeres testű . amit Steady említ típust tökéletes . Keszegezni max 2g ig kivéve ha sok a küsz és muszáj átütni . Folyó vízre én jobban szeretem a lapos úszókat RSD-n 1-3g ig használom . Folyóvízre meg tóra is szerez be mélységmérő békát . Antenna típus amit jól látsz :D Ami még lényeges az a zászló hossz . Tavon elég a 30-60cm folyón van ,hogy másfél métert alkalmazom . Csalivezetés miatt .

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#54908) jenei1994 válasza Zoli bácsi (#54903) üzenetére


jenei1994
addikt

Értem köszönöm! :R

(#54909) cool13


cool13
őstag

Regisztráltam, majd rendeltem a Nordfishing oldalán. A rendelések közt ott van a cucc, de feldolgozás alatt van 1 napja. Aggódom hogy valamit rosszul csináltam, vagy csinálok. Vorkasse / Cash in Advance van kiválasztva fizetésre. Kinek hogy zajlott aki rendelt már onnan? Vagy hogy meg ez ott?

[ Szerkesztve ]

(#54910) vendingo


vendingo
veterán

Ha nem fúj a szél, akkor esik az eső. Ha se nem fúj, se nem esik, akkor meg hideg van. Lassan indul a szezon. Anno 2 éve volt, hogy gyakorlatilag nyárig nem állt el a szél!?

Zoli bácsi: van felétek olyan kis sodrású víz, amiben van márna, és nem kell 100g+ d.súlyú bot hozzá?

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54911) saen válasza vendingo (#54910) üzenetére


saen
veterán

Tavaly nálunk egész évben alig állt el a szél :(((

(#54912) vendingo válasza saen (#54911) üzenetére


vendingo
veterán

Most erre mit mondjak? Az ország legszelesebb településén lakom. Másik országrészből jövők le vannak döbbenve, hogy ilyen nem létezik, hogy itt ennyit fúj a szél.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54913) Grillo válasza vendingo (#54912) üzenetére


Grillo
senior tag

Jó, de legalább :DDD nem marad meg a büdös.

(#54914) smkb válasza cool13 (#54909) üzenetére


smkb
őstag

Nagyon jó bolt, nagyon jó árakkal. Shimanot, Daiwat csak onnan szabad, hazai boltokat el kell felejteni. Vannak Shimi/Daiwa botok orsók, akár új modellek, ami akciók nélkül is 30%-al olcsóbbak mint idehaza. Két három darab esetén már jó nagy a difi árban.

Előreutalásos fizetést választottál. Utaltál is nekik? Csak azután fogják küldeni, ha beérkezett az utalás. Még tán az is hasznos, ha küldesz nekik igazolást az előreutalásról. Paypallal fizetés jobb lett volna.

(#54915) Zoli bácsi válasza vendingo (#54910) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

A Kis-Rába egyedül, amiben tudtam márnát fogni, sem a Répcén, sem a Rábcán nem akasztottam sosem. Nem nehéz kitalálni ez a folyócska amin van sodrás, azért szereti a márna. Utóbbi években viszont döglött, gyakorlatilag inkább csak pergető horgászokat látok. A falvakon átfolyó folyócskát a lakosság hulladékledobónak használja, jó persze "jóindulatúan" a legtöbben növényi törmelékkel szórják tele.... de a feeder pecát jól ellehetetlenítik. Amúgy itt 30gr-os kosár megáll. Szerencsével lehet márnát fogni. Egyre nagyobb szerencsével. A márnázás igazi terepe a Rába. Tapasztalatom szerint lehet a Rábán is pecázni kis dobósúlyú feederrel, lassan áramló vízben, visszaforgóban, elég a 30gr-os kosár. De itt még márnát nem fogtam. A sodrásban lehet márnázni, itt beküldöm a sodrásba a 60-100gr-os kosarat, ezt a sodrás kihozza a sodrás széléhez, ott meg a feeder spicc egyhelyben tartja. Így szoktam márnázni. Szerintem így egy 100gr-os feederrel megoldható, mert nagyot nem kell dobni. Sajnos a Rába is egyre rosszabb, állandóan b@sztatják a vízszintet, és nyáron olyan aszály volt hogy bokáig-térdig ért a víz, ahol máskor pecázni szoktam.
Benne vagyok egy Rábai pecás fb. csoportban, úgy tűnik pontyból fognak egyre többet a Rábán, ahogy én a Rábcán is egyre többet fogok. Ez nem természetes szaporulat, hanem telepítenek rendesen.
Márnázni ősszel szoktam, szeptember-október a legjobb, én így tapasztaltam. :)

(#54916) vendingo válasza Zoli bácsi (#54915) üzenetére


vendingo
veterán

Évek óta szeretnék márnát fogni. Azért kérdeztem a kis sodrást, mert nincsenek ilyen hárdkór botjaim, amik 100-150 grammot tudnak. Jelenleg 15grammos kosárral feederezek. Esetleg a bojlis botommal tudnék próbálkozni.
Rábcán, répcén milyen halak vannak? Nagyobbacska sügerek, domolykó, amire esetleg érdemes UL pergetni?
Idén már végre megejthetnénk egy közös pecát.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54917) Zoli bácsi válasza vendingo (#54916) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Jó a bojlis bot is, olyan vízszint volt ősszel, hogy a 45gr-os bordás kosár megállt a sodrásban. Nem kell túlbonyolítani. :) El szoktam itt mondani, hogy nekem jobbára Nevis/Eurostar/Silstar cuccaim vannak. Jó, azért nem a legolcsóbb cuccokat veszem, olyan alsó-közép, ezekből a márkákból. Na, amilyen felszerelést látok néha másoknál, ahhoz képest nekem hiper-szuper modern felszerelésem van. Nem kell a Rábára szuper cucc, egy kompozit régi teleszkópos bot is megfelel. Főzsinórra egy csúszó trapézólom, egy forgó ütközőnek, meg előke horoggal. Minél egyszerűbb, előbb utóbb úgyis bennszakad.
Feederrel is elég lehet egy 30gr-os kosár, a helyválasztás fontos. Persze a sodrásba azért nagyobb kosár kell, én utálom ezeket a bazi nagy kosarakat, ha lehet 80gr-os a legnagyobb amit használok, ezt a sodrás szélén, vagy kisebb sodrásban a spicc erejével meg lehet állítani.
Rábca végül is a Répce folytatása, ugyanazok a halfajok. Pergetni nem szoktam, de domolykót és sügeret fogok csontival-kukoricával, szóval van benne. Csukára szoktak célzottan horgászni, és fognak is. Balin ami még van, volt hogy rárabolt a pont belógatott úszós készség csalijára (majdnem be....m :) ). Ragadozóhalról azt beszélgetik még az ismeretségi körben, hogy a Hansági csatornán van harcsa, érdemes horgászni, de ezt már tavaly is beszéltük itt szerintem. Nekem a Csatorna a buja vízinövényzet miatt nehéz terep, én legtöbbet a Rábcára jártam. Kilós kárász, 2-3kg-os ponty is előfordul, persze legtöbb fogás kis kárászból áll. De legalább fog valamit az ember. Rábán volt hogy egész délután kapás sem volt. Sajnos a vadvíz elég rapszodikus, meg nem jövök rá a logikára miért b@sztatják ennyit a vízszintet, van hogy felmegyek a Rábcára nyár közepén, és 40cm-es víz van. Előtte nap még a szokásos 1,5m volt. Rába is kiszámíthatatlan, ha nagy eső esik Ausztriában, jön egy árhullám, tele hordalékkal kosszal...Felesleges horgászni.
Ja, benne lennék én is közös pecába, sajnos ahogy írtam, az a baj a vadvízzel hogy kimegy az ember, aztán rájön hogy felesleges volt kimenni. Ebből a szempontból jobb a tavi peca..... :)

(#54918) cool13 válasza smkb (#54914) üzenetére


cool13
őstag

Nem az árut várom. Utalni szeretnék. Nincs számlaszám stb. az utaláshoz, azt talán előbb meg kellene küldeniük nem?

(#54919) vendingo válasza Zoli bácsi (#54917) üzenetére


vendingo
veterán

Összehozzuk. Engem érdekelne egy pergetés valamelyik folyón, de mehetünk valamelyik tóra is. Berek, iping....
Igen, a hanság nagyon gazos, de hatalmas kárászok vannak benne, illetve az ikva befolyónál remek harcsás hely is van. Idén se váltottam fertőtavi jegyet, így a hanság teljesen kimarad idén.

A rába engem semennyire nem érdekel, undorító az a víz, már ha van benne.
Vannak szép vadregényes részei, de nagyon lutri ott a horgászat. Párszor voltunk motorcsónakozni nick-nél, szép helyekre elkalandoztunk, de autóval ezek a helyek megközelíthetetlenek.
Más:
Ma voltam kutyázni az egyik egyesületi tónál. Nagyon durván kivan apadva, látszik, hogy nem volt rendes tél.

Illetve örömmel látom, hogy fejlődik az egyesületünk, bár ezt szerintem maszekba lett csinálva, sejtem is, hogy ki volt.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54920) smkb válasza cool13 (#54918) üzenetére


smkb
őstag

Ott van a menüben a fizetési lehetőségekben a leírás. Melyik országból melyik számlaszámra kell utalni és miket kell megadni a közleményben (név, megrendelésszám). De az utalásos fizetés nem épp éri meg. Sok a költség.

(#54921) cool13 válasza smkb (#54920) üzenetére


cool13
őstag

Már meg van közben. De jobbnak látom előszedni a Paypal-t. Vagy újra regisztrálni oda is. ;)

(#54922) Steady74 válasza cool13 (#54921) üzenetére


Steady74
Topikgazda

Keresd meg face-n Szabó Ádámot, magyar srác, aki a Nordfoshing nélndolgozik. Lehet, hogy tud segíteni.

(#54923) vendingo válasza Steady74 (#54922) üzenetére


vendingo
veterán

Szerintem meg simán írjon magyarul a NF-nek, egyből Ádámnak passzolják majd át az üzenetet.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54924) cool13


cool13
őstag

Beszarás mik vannak. :) Igazán kedvesek vagytok, tök jó ez. De már megoldottam.

[ Szerkesztve ]

(#54925) galervin93


galervin93
őstag

Sokat volt szó mostanában a könnyebb pergetésről, 5-10 grammos, illetve 5-10 centis gumikhoz ez a Silver Creek vajon jó választás volna? Tó/lassan áramló folyó, elsősorban partról, bár nem kizárt csónakos peca is.
Mo-ra ki szállít, Posta? Annyira nem komálom őket...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#54926) horcsog


horcsog
tag

Látom már megoldottad. Mikor utoljára online rendeltem onnan paypallel voltam kénytelen fizetni , de akkor a legolcsóbb lehetőség prepaid kártyával volt (csak nekem nem volt akkor. :) Milyen kártyád van az sem mindegy euró vagy dollár alapú. Milyen bankod van az se mindegy .

Galervin93: Gls szállított nekem . Silver Creek szóba került itt nemrég valaki írt róla véleményt rá tudsz keresni vszínű a keresővel mert emlegetve lett arra emlékszem. Nekem még nem volt a kezemben .

Hugóboss: itt van amiről beszéltem harcsázó [link], szerintem a videó alapján is látható a minősége a botnak. Nem tudom az 50 euró környéki uni catek milyenek az még nem volt a kezemben. Azokat is érdemes lenne megnézni , de elvileg ez volt a csúcsbotjuk annak idején 100-110 eurós bot volt ez akkor.

[ Szerkesztve ]

(#54927) vendingo


vendingo
veterán

centrumzoo-n elég jól levannak akciózva a sakura botok.
24 ezerért full fuji pergetőbotokat adnak. Golden bay 24000ft, zandertimon meg 59000.

A többi bot is akciós, pl sportism 16k, trinis 30k. Trinis és a golden bay erősen prémium kategória, mindegyik full fuji. Tényleg megéri, ha valaki pergetőbotban gondolkodik.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54928) tsimehcla válasza galervin93 (#54925) üzenetére


tsimehcla
csendes újonc

A nordfishing nálam kicsit fura volt, bankkártyás fizetés után mutatott a böngésző visszaigazolást, de az email nem jött meg a regisztrált címre (érdemes előbb külön regisztrálni, azután belépni, és csak úgy vásárolni, én vásárlás közben regisztráltam, szerintem az volt a baj.) Már épp írogattam nekik, amikor GLS-sel meglepetésszerűen megjött a Silver Creek (Pénteki rendelés után kedden). Nagyon alaposan be volt csomagolva több réteg buborékfóliába, kartonba. Kipróbálni élesben még nem volt alkalmam, meg kezdő is vagyok, de úgy érzetre nagyon jó kis érzékeny, könnyű pálca, igaz az osztott markolat az annyira nem kedvencem. Magyarországon olyan 25 ropi, így szállítással együtt volt 13. Azt hiszem, én mostantól főleg onnan fogok vásárolni, tényleg verhetetlen, főleg ha egyszerre vesz az ember több mindent.

(#54929) jenei1994


jenei1994
addikt

Arno Intruder Heavy Feeder Bot 3.30 as elég jó áron van most. Valakinek van vele tapasztalata ? 80 grammnál lehet többel is terhelni ?

(#54930) diablo1984 válasza jenei1994 (#54929) üzenetére


diablo1984
veterán

Nekem 3,9es van, még vízpartra nem értem vele, de erős, gerinces botnak tűnik!

(#54931) egykettő válasza vendingo (#54927) üzenetére


egykettő
aktív tag

Párat megnéztem, azt írja nincs raktáron és 2018-ba kezdődött az akció, lehet csak kint maradt az oldalon.

(#54932) vendingo válasza egykettő (#54931) üzenetére


vendingo
veterán

Én csak az árakat néztem. Ennyiért nem csoda, hogy elvitték őket.
Anno a shinjin neo botot 35 ezerért vettem 45 helyett. Akkor a trinis meg a golden bay mind 45-50 ezer volt.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#54933) galervin93 válasza tsimehcla (#54928) üzenetére


galervin93
őstag

Köszi, a többieknek is.
Rendelés végén láttam, hogy a GLS szállít, az nem rossz, rugalmasak, nekem legalábbis jó tapasztalataim vannak velük.
Megrendeltem végül, mondjuk ez a 220-as hossz picit fura, nem volt még ilyen a kezemben. Möglássuk... :))

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#54934) aladarazurbe


aladarazurbe
csendes tag

Bepróbáltuk a Videgrádi öblöt szombaton feederrel. Egy gyönyörű bodorka mellé egy meglepetéshal [link] is tiszteletét tette.
Nehezen sikerült ugyanoda visszadolbálni a cejgot minden egyes dobásnál. A távolság megtalálása úgyahogy összajött a kiakasztott zsinórnak köszönhetően, de oldalirányban nehéz jól célozni változó erejű szélben. 

[ Szerkesztve ]

(#54935) hermanyi válasza aladarazurbe (#54934) üzenetére


hermanyi
őstag

mert kicsi kosarat használtál . 200+g ot nem nagyon fúj meg a szél :D

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#54936) galervin93


galervin93
őstag

Ehhez hasonló nagy méretű előketartót keresnék, bánom hogy anno csak egyet vettem, most meg nem találok sehol hasonlót. A spulnis megoldás nem szimpatikus, szóval olyat keresnék, amiben kb. 50 centis előke hajtás nélkül belefér. Csájnából sem nagyon találok, vagy csak rosszul keresek, nem tudom... Mondjuk lehetne magamnak is készíteni, de a műanyag súlyra csak könnyebb volna.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#54937) Melorin


Melorin
addikt

Ma érkezett meg a Caperlan LAKESIDE-9 500 spiccbotom. A spicc végén fityeg valami madzag gyárilag. Az mire való?
Ajánlottátok itt múltkor a stonfo spiccvéget, hogy könnyebben tudjam a szereléket rákötni. [link] Innen melyiket kellene választanom? 1.2mm a spicc átmérője.

(#54938) A Zéé válasza Melorin (#54937) üzenetére


A Zéé
addikt

az a lilian.
Ilyen botokhoz nem kell stonfo. Kötsz egy csomót a lilianra, és arra kötöd fel a szereléket:

Just a simple Lineman...

(#54939) Spoon16 válasza Melorin (#54937) üzenetére


Spoon16
tag

Van hozzá egy spéci kötés. Asszem rajta van a csomagolásán is.

(#54940) hermanyi válasza A Zéé (#54938) üzenetére


hermanyi
őstag

Ezt így szopacs levenni ha rendesen ráfeszül , a hurkot ketté kell osztani egy dupla csomóval és akkor nem kell bajlódni a levétellel simán meg tudod fogni ,meghúzod és le is jött

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#54941) diablo1984 válasza Melorin (#54937) üzenetére


diablo1984
veterán

[link]ez való rá pillanatragasztóval felragasztva.

(#54942) A Zéé válasza hermanyi (#54940) üzenetére


A Zéé
addikt

jogos. Én csak vastagabb tenkara zsinórokkal szoktam ilyent kötni, azt könnyű feloldani, de egy vékonyabb mono eléggé rá tud szorulni..

Just a simple Lineman...

(#54943) Melorin válasza hermanyi (#54940) üzenetére


Melorin
addikt

Ezt tudnád képpel szemléltetni :DDD

(#54944) KunEmber válasza diablo1984 (#54941) üzenetére


KunEmber
senior tag

Nem való rá sem ez, sem más.

http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg

(#54945) KunEmber válasza Melorin (#54943) üzenetére


KunEmber
senior tag

Itt a gyári megoldás a Lakeside-900 5-re.

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg

(#54946) Melorin válasza KunEmber (#54945) üzenetére


Melorin
addikt

És magát a 2 "csomót"/hurkot hogy kötöm meg?

[ Szerkesztve ]

(#54947) hermanyi válasza Melorin (#54946) üzenetére


hermanyi
őstag

Visszahajtód egymás mellé a Monofilt , kötsz egy dupla csomót úgy ,hogy kb 6-8 cm es hurkot eredményezzen ,majd arra is kötsz egy dupla csomót úgy ,hogy kb 2/3-1/3 ad legyen . És az ábrákon vázolt módszerrel ráhúzod a cipőfűzőre és kész

De itt van pár variáció [link]

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#54948) Melorin válasza hermanyi (#54947) üzenetére


Melorin
addikt

:R Köszönöm!

(#54949) Spoon16 válasza KunEmber (#54945) üzenetére


Spoon16
tag

Erre gondoltam,így kell!

(#54950) diablo1984 válasza KunEmber (#54944) üzenetére


diablo1984
veterán

Pedig de, mondom ezt úgy, hogy a verseny spiccbotjaim mindig is így voltak megcsinálva a snecizőtől a 8as spiccig. Soha semmi gond nem volt vele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.