Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#13618) Madwe


Madwe
nagyúr

Sziasztok, jelenleg nem keresek aktívan állást, de kaptam egy előzetes ajánlatot kb 50% magasabb bérrel mint a jelenlegi, így mér érdekes lehet ezért voltam interjun. Ezt az ajánlatot egy fejvadászon keresztül kaptam, így nem vagyok 100% biztos benne, h ők is tudtak róla (de azért feltételezem)
ma voltam interjún, egyértelműen kellek nekik.
kérdezték az aktuális fizetésem (nem titkoltam, minek, elöbb utóbb megtudják) meg a bérigényem is még az interjú elején.
a végén jelezték, h a bérigényem nem tudnák megadni, de ha így is érdekel engem és ők is arra jutnak kellek nekik küldenek ajánlatot.
opció 1 : tényleg nem tudják megadni az igényemet - csak fejvadász próbálkozott - ez mindegy is továbbiak szempontjából
opció 2 : megadnák a bérigényt is, de így próbáltak meg trükközni hátha elfogadom ezt a kevesebb valamit s arról küldenek ajánlatot - mintha így akarnák belőni mi legyen benne... vagyhát én ilyet még nem hallottam, mit jelezzek vissza? Küldjék az ajánlatot és kész, az alapján döntök, mi ez a közjáték... annyira titkos az ajánlat h csak végszükség esetén akarják elárulni :)?

mindenesetre jeleztem emailben h hazafele végiggondolva köszönöm, nem érdekel alacsonyabb bér, de a dilemma most jön: mit tegyek, ha esetleg kapok egy ajánlatot amiről eredetileg szó volt? Egy ilyen közjáték után nem tudom akarok e ilyen helyre menni, vagy ez csak szerintem kínos közjáték? Mit gondoltok :)?

az a baj h tényleg nem akarok váltani, de akkora difinél azért már megfontoltam volna... és ha teszem azt 45% több lenne az is (bár ott mit kell játszani apró pénzen nem értem) de kevesebbért nem, s ezek után lehet annyiért se kéne :)?

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.