Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18587) canniball válasza lezso6 (#18584) üzenetére


canniball
nagyúr

"...szar az új meg nehéz megszokni..."
Tudom hogy ezt rendesen megkaptátok az új felület miatt, de most nem arról van szó hogy régen minden is jobb volt :N , egész egyszerűen az utóbbi időben mobilról netezek és nem ülök annyit a gép előtt, hogy foglalkoztam volna a frissítéssel. S mivel úgy emlékeztem hogy ez már felmerült nem gondoltam hogy egyéni problémáról van szó. Most hogy láttam csako postjában a verziószámot frissítettem (70.0.1-re) és valóban működik a dolog, mea culpa! :R
De (és remélem ezúttal nem nálam van a gond) ha nem egy kész szövegben jelölök ki szavakat amiket linkesíteni akarok, hanem beírom a szót, ráteszem a linket, majd szóköz után folytatnám a mondanivalóm akkor a folytatás is a hivatkozásra kerül rá. Vagy csak kiemelt lesz (?), mindjárt tesztelem*. Ugyanez igaz a szövegformázásra (a félkövértől az OFF-ig) is, s ott még érthető hiszen pl. a Word-ben is így működik, de link esetén szvsz ez nem szerencsés, mivel nyilván csak a kijelölt szövegre szeretné rátenni az ember a hivatkozást.

Illetve (mivel a FF-on kívül csak az IE11 volt fent és úgy rémlik az nem támogatott) feltettem az Operát is, de azt mondja "401 Unauthorized A kérés nem teljesíthető, mivel ez az IP cím ki van tiltva.", VPN mögül nem elérhető az oldal?

"Az amúgy jó ötlet, hogy ha nincs kijelölve semmi, akkor ne csak a linket, hanem annak szövegét is meg lehessen adni, ne pedig fixen [link] legyen."
Ha jól emlékszem ez korábban így is működött.

* Teszt.
Ez lenne a link. Ez meg már nem linkesített szöveg lenne.
Mod.
Az egész szöveget linkesítette, pedig csak az első mondatot kellett volna.
Ez annyiból is problémás, hogy a szövegformázásánál ez ki/bekapcsolható a szöveg elején-végén, a linknél viszont nincs ilyen opció.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.