Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#15298) Gork válasza pumukli23 (#15288) üzenetére


Gork
tag

Nem próbáltam még friss drivert, mert ötletem nem volt, hogy mi lehet. De ma megpróbálom este, hátha. Amúgy az előző kommentemben leírtam, hogy mi is a lényeg:

"Kíváncsi lennék arra, hogy más tapasztalt-e ilyet. Kb. egy hónapja vettem egy Pavilion dv6 3060eh laptopot. És gyakorlatilag a kezdtek óta tapasztalom, hogy amikor összecsukom a laptopot, majd legközelebb kinyitom, akkor kb. 30 alkalomból egyszer teljesen sötét marad a kijelző. Kezdetben azt hittem, hogy nem kapcsol be, viszont rájöttem, hogy bekapcsol, csak olyan mintha a fényerő egyesre le lenne véve. Tehát sötét szobában látom a kontúrokat a kijelzőn. Tehát ezáltal kontakthiba kilőve. Próbáltam fényerőt adni rá, de nem segített. Ilyenkor nincs más megoldás, mint kikapcsolom majd újra bekapcsolom, és akkor működik minden csodásan, mintha mi sem történt volna."

Amúgy ha tényleg kontakthiba, akkor mit lehet vele kezdeni? Mivel elég ritkán jön elő, még a szervizbe sem vihetem be, hiszen nem állhatok neki állandóan összecsukni, majd kinyitogatni, hogy hátha egyszer elsötétül. :)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.