Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12701) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#12699) üzenetére


DaveNo1
veterán

Már írták Blizzesek, hogy min fognak változtatni:

1. szinten az Astral talent --> túl durva manaregent kap, gyakorlatilag csak akkor fogy ki manából, ha lemegy egy olyan TF, ahol sok ellenfél megpusztul
4. szinten Ess of Johan talent --> legerősebb talentje, soft CC + maga a hős skillcapjét is csökkenti, mivel a jó orb után az arcane missiles 100% betalál.

You are not prepared.

(#12702) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#12701) üzenetére


F-ECT$
titán

A hogy és mennyire még nem derült ki. Illetve azt se írták, hogy kizárólag ezeket veszik elő.

Dive ever, work never.

(#12703) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#12702) üzenetére


DaveNo1
veterán

Minor patchekben nagyobb átalakítást nem hoznak.

Amúgy is 1 hét + 2 nap és itt van Xul, utána meg kit érdekel MingLee ;]

You are not prepared.

(#12704) holozis_HUN válasza DaveNo1 (#12703) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Mit fog tudni az a Xul?

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12705) DaveNo1 válasza holozis_HUN (#12704) üzenetére


DaveNo1
veterán

Anti melee necro lesz, lesz egy késleltetett viszont fix rootja, meg pár képessége még, az eddigi 3 helyett 4 basic abilityvel rendelkező hős lesz (1-esen lesz a bone armor ami 25% sebzést csökkentést ad). Traitje skeleton idézés lesz. Egyik ultija a poison nova lesz + talenteket között lesz bone spear meg corpse explosion is (ikonikus necro képességek).

20-on lesz egy talentje ami heal csökkentő debuffot rak a célpontokra. Első ilyen debuff a játékban.

You are not prepared.

(#12706) Metacska válasza F-ECT$ (#12699) üzenetére


Metacska
aktív tag

Én ebből a listából mást szűrök le: :) (de nem kukacoskodás)

Csak azokat emelem ki, akikkel sokat játszom (megvannak lvl10-esek) és becsületbeli kérdésnek érzem, hogy megvédjem őket.

-Murky - Ha szemben van veled egy igazán jó Murky, akkor teljesen igazad van, idegesítő. Főleg magasabb levelen, ha már alacsony a bubi cd és van rá health regen is. Nagyon hatékony karakter. Hacsak 10-12 alkalommal elfelejti az enemy és otthagyja a lanen, akkor csúnya pusztítást tud véghez vinni. Az okosan elhelyezett tojással mobilis, ezáltal mindig ott tud lenni, ahol azt a team / a lane vagy az objective megköveteli. Emellett az octograb egy olyan stun ulti, amivel secc-pecc alatt kifókuszál a team bárkit, vagy éppen kivonja a forgalomból (Morales pl).

-Butcher - Thrall csak azért jobb, mert nem kell mögé egy komplett csapat, hogy működjön. Butcher mögé kell, és okosan kell vele játszani, mert pillanatok alatt képes elolvadni. Ugyanakkor egy defenzív felkészülés után, magas levelen max stack-kel és + attack, valamint + movement speedel lekaszabol mindenkit.

-Tyrael - A traitje valóban hagy kívánni valót maga után, de egy kiváló second tank. Sőt. Ügyesen ki lehet zónázni vele az enemyt. Jó builddel és ügyes játékkal elegendő dmg-t is lehet vele tolni. Taktikus játékot igényel, nem egy Diablo-s meglököm aztán átdobom karakter. Az invulnerable ultija tf-eket dönt el, QM-ben pedig kiváló fegyver a charge-olos ulti.

[ Szerkesztve ]

(#12707) holozis_HUN válasza DaveNo1 (#12705) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Anti melee? Nincs így is elég bal sorsuk a melee hősöknek? Egydül zera jó, az is azért, mert nehezebb meglátni, és oda tud menni hogy sebezzen. De más melee?

Vagy csak én látom így? :F

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12708) F-ECT$ válasza Metacska (#12706) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez nem objektív hős ítélet volt, csak a személyes véleményem.

-Ha Murky nekem idegesítő, akkor az az ellenfélnél pont az ellenkezője. Nem tetszik maga a koncepció: ahhoz képest rohadt nehéz kinyírni, hogy csak negyed xp-t ad, és az 5 sec éledés is durva. De ha figyelsz és végig van valaki vele szemben, akkor nem sokat ér, no meg az octo-ja is addig él, amíg egy jó skillshot le nem szedi Murky-t.

-Butcherrel pont ez a bajom, amit írsz is: ha nem figyel rá egy healer akkor iszonyat könnyen kiszedik miután berontott.

-Tyrael - jó kis hős, pont Li ellen próbálkoznak is vele most egy páran, mindkét ultija jó (bár a Santinak elég kicsi a range-e), és a talentjei sem rosszak (pl Holy Ground). Nekem kicsit törékeny tanknak (ahogy írod is, inkább 2nd tank), mana gondjai vannak, és a dmg-je is csak akkor ok, ha arra talentelsz a tank talentek helyett. De a fő gond a traitje, ha ritkán halsz, akkor 0 hatása van, de ha mégis kinyírnak, akkor is túl kicsi a sebzése és túl könnyű kikerülni.

Dive ever, work never.

(#12709) holozis_HUN válasza F-ECT$ (#12708) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Sebzése az még okés is, de lehetne gyorsabb (ulti). Invurnerable range (szvsz) kicsi, noob csapat hamar ki fut belőle. Mana gond az van bőven, nincs annál idegesítőbb, hogy nincs elég mana. Ezért szeretem kael-t úg, lvl 20 körül 1100 manával :DDD Artanis se mana hiányos, jól bírja. Johanna hamar kifogy, ezért nem használom. Illidan a jó, neki nem kell mana, ezért is imádom :DDD Sonya meg maga generálja a "manat" (Fury).

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12710) F-ECT$ válasza holozis_HUN (#12707) üzenetére


F-ECT$
titán

A specialistáknak sem olyan jó most, bár ott legalább 5 eléri az 50% WR-t.

A melee szerintem is a legrosszabb szerep most, sokszor visznek inkább egy 2nd tankot / bruisert, mint melee-t. Zera toávbbra sem az igazi, az egyetlen jó szerintem most csak Thrall, illetve Li ellen ismét kezd feljönni Illidan, de ő is Kerrigannal együtt bőven 50% alatti WR-rel bírnak. Butcher 50% körül van.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#12711) 0karmacoma0 válasza holozis_HUN (#12707) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Hát. Sokáig kb trash volt az összes, de most egész jól használhatóak. Nekem Sonya a legerősebb herom, mindig őt pickelem, ha nem kell role-t fillelni, a nerf után is baromi jó, Thrall szimplán op a legjobb lane-ező és a skilljei olyanok, hogy mindenben jó(CC+poke+burst), Illidannak most kedvező a meta, Zera meg olyan, hogy csak a legjobbak kezében halálos, de azoknál nagyon. Nekem egyedül Arthas hiányzik. Nagyon szeretek vele játszani, de most nem túl jó.

edit: Kerrigant kihagytam. Anno nagyon jó volt, nagyon sokat játszottam vele, de most nem érzem erősnek. Nem tudnám megmondani miért, talán a skálázás tett rosszat neki, talán a meta.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12712) F-ECT$ válasza 0karmacoma0 (#12711) üzenetére


F-ECT$
titán

Ebből Sonya és Arthas nem melee a Blizz terminológia szerint, bár a legtöbben inkább úgy talentelik őket.

Ránéztem a US selejtezőre: Li és Stitch miért vannak banolva?

Dive ever, work never.

(#12713) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#12712) üzenetére


DaveNo1
veterán

Új hősök 2 hétig bannolva vannak blizzes versenyeken, Stitchesnek meg van valami bugja ami belagoltatja a játékot

You are not prepared.

(#12714) 0karmacoma0 válasza F-ECT$ (#12712) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Stich hookja lagot csinál. Ha belövik fog of warba, az ellenfél csapatnak 4-5 másodpercig szaggat a játék. Liming meg túl újj, és Bliz policy, hogy banolják a friss herokat.

Amúgy a párbeszéd alapján, akár minden tankot és egyebet bevonhatnánk, mert meleeről és nem assassinról volt szó, de én se akartam annyira elszakadni ettől. Sonyat azért raktam bele, mert ő tényleg inkább melee assasin, Artast meg csak szimplán meg akartam említeni, mert hiányzik. ;]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12715) Sprq válasza F-ECT$ (#12699) üzenetére


Sprq
aktív tag

Lunara most objektíven nézve is jó, csak a kevés HP miatt sokkal jobban kell figyelni a pozícióra. Elég sok dmg-et ki tud tolni, de tény, hogy még mindig iszonyú könnyű megölni.

[ Szerkesztve ]

Do you hear the voices, too?

(#12716) holozis_HUN válasza 0karmacoma0 (#12714) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Na laggoltat a hook? Mindjárt megveszem és mehet a Hl :DDD ;]

Én szeretem Zerát, a rangomon jól megy, lehet (sőt biztos) jobban játszana egy rank 20-as Zerával, de az én rankmon a tudásom bőven elegendő (szvsz).

Thrall nem megy nekem, igaz csak lvl 5-ig húztam, ki kell majd próbálni.

Sonya lehet melee, de tank, bírja a sebzést amíg közel ér, illetve Q és oda megy az ellenhez és van self heal, plusz akár lvl 7 (?) active skill hogy 10 másodpercenként tölthetsz életet. Ez azért nagyban segít neki.

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12717) zws válasza F-ECT$ (#12708) üzenetére


zws
senior tag

Murkyvel az a jó, hogy kiélvezheted az ellenfél szopatását :D Szerintem csak addig idegesítő amíg nem te játszol vele :D
Butchert kb 1 hónapja húztam fel 10-re. QM-ben ha ésszel játszol akkor nincs szükség csapatra mögé.
Nagyrészt ezzel a buildel mentem: [link] Persze nem egy thrall, de szerintem elég jó.

(#12718) F-ECT$ válasza Sprq (#12715) üzenetére


F-ECT$
titán

Objektíven nincs meg Lunarával az 50% WR, tehát nem jó. Ok, nem is rossz, mert 47% már majdnem 50, sőt sokkal jobb, mint volt, de egyelőre a meta sem fekszik neki.

Dive ever, work never.

(#12719) Devas válasza F-ECT$ (#12699) üzenetére


Devas
őstag

Azért Gazlowe-t nem szabad elhamarkodottan leírni PVE hősnek, eléggé sokoldalú.

-Torony:
Távoltarthatja az ellenfelet az objektívtól egy ideig. Szemmel tartja a területet és leszedi a lóról az óvatlanokat. PVE tanknak nagyon jó, mert a PVE tartalom automatikusan ezt támadja, nem a Hero-t. Itt van egy kis hátulütője, hogy ő se a hősökre lő, ha van közelben minion (legalább is nekem így tünt). Lassító torony segíthet az üldözésben és a visszavonulásban. 3 torony fedezékében 1v1-ben szinte verhetetlen vagy. A várkapu mögé rakva, felderíti a területet (nehéz és kockázatos művelet).

-Lézer:
Durva poke képesség, vetekedik Sergeant Hammer és Li-Ming lőtávjával. Fal mögül vagy bokorból érdemes lőni, vagy fog of war-ból, hogy az ellenség ne mozogjon vissza. Ha kiszúrod a Stealth-ost a környéken, ezzel le lehet buktatni. Nagyon hasznos a játék korai szakaszaiban, amikor 1v2 hátrányban kell tartani a Lane-t, mivel legyengíti a Minion Wave-t is és a Hero-kat is, míg te a fal mögül biztonságból lövöd.

-Időzített bomba:
Túl könnyű kikerülni, ezért támadásra nem ajánlott. Leginkább a Minionok gyűrűjébe érdemes bedobni, szépen lefelezi őket, amikor egyedül Push-olsz. Ha csoportban, akkor nem érdemes eldobni, mert meghalnak a Minionok mielőtt felrobbanna. Visszavonuláskor segíthet, ha magunk elé dobjuk a bokorba. Felderíti a bokrot, és a várkapu mögötti területet. Ha melee támad ránk és a tornyok védelmét élvezzük, magunkra is dobhatjuk, így vagy megmenekülhetünk, vagy győzhetünk. Jól kombózik a Level 20-as Gravitációs Bombával.

-Gravitációs bomba:
Ez adja Gazlowe igazi PVP esszenciáját. Sajnos a Level 10-es változatnak túl kicsi a hatóterülete, így az inkább defenzív célra alkalmas, mivel közepes nehézséggel kikerülhető. A Level 20-as nagyobb sugarú változat viszont már durva támadó fegyvertény egy Teamfightban: E-R-E kombó és a bomba által berántott ellenfelek lefeleződnek és másodpercekig lebénulnak. Itt arra kell nagyon figyelni, hogy csak azután rongyoljunk be a sűrűjébe, miután az ellenség elnyomta az Ability-ket a Warrior-unkra, mert könnyen elolvaszthatnak mielott befejezzük a kombót.

-Trait:
Ez azt sugallja, hogy ne pazaroljuk a manát ész nélkül a bombákra és a lézerre, hanem próbáljunk a tornyokkal tevékenykedni elsősorban. Épp ezért a torony segítségével érdemes tankolni mondjuk a Minion Wavet, hogy azok minnél kevesebbet sérüljenek, hisz a torony elég szívós és szinte ingyen van. Másrészt ha mondjuk egy Mercenary Camp elfoglalásakor ottmarad 2 tornyunk, azokat érdemes szétszerelni, mivel a kutya se fog arra járni egy ideig. Úgy vettem észre, hogy a csavarok nem stack-elődnek, ezért mindig várok pár másodpercet mielőtt felveszem a másodikat, így nagyon ritkán fogy el a manám.

Összességében nagyon szórakoztatónak találom a játékmenetet Gazlowe-al, remélem nem szarják el egy rework-el. Nem könnyű vele játszani, és a stat-képernyő sem adja vissza az erejét, de a jelenléte a játékban nagy nyomást gyakorol az ellenfélre.

Végül egy GazLord trollkodós video

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#12720) adrian360


adrian360
őstag

Heti rota :
Raynor
Muradin
Kharazim
Anub'arak
Zagara
Falstad
Tyrael (Slot unlocked at Player Level 5)
Sonya (Slot unlocked at Player Level 7)
Tyrande (Slot unlocked at Player Level 12)
Greymane (Slot unlocked at Player Level 15)

Végre egy normális hét lesz, semmi retardmágnes hős nincs. Kezdő Greymane lesz sok, de az szerintem nem vészes.

(#12721) 0karmacoma0 válasza holozis_HUN (#12716) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én anno Zeraval másztam ki a 2000 MMR alatti QM pokolból(Focused attack WR-em még mindig 60% környékén van QM-ben). Lényegében körbelovagoltam a lane-eket és leszedtem az overextendelő herokat(mind az azon a szinten). Akkora snowball volt, hogy nagyon nehezen szarták el a csapattársak. Pláne úgy, hogy lategamben is mindig jött pár kill. A wormhole kombó nekem nagyon sokat segített anno, hogy betanuljam a MOBA mechanikát és a pozícionálást. Előtte totál vakon voltam ezekben tapasztalat hiányában. Mostanában már nem nagyon megy vele, de mindig is a kedvenc herom marad.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12722) Shadowguard válasza adrian360 (#12720) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Nana, erre azért ne vegyél mérget. Én azért Kharazimtól félek, láttam már belőle "nagyon jó" DPS-t, aki csakazértsem tolt el egy árva healt sem, mert ő most assa :DDD
Greymanetől annyira nem félek, eddig is gyakran találkoztam vele (sajnos). Bár láttam pár érdekes megmozdulást: ultival (!) beugrott a tömegbe TF elején, az ancestralnak sem volt ideje beérni mire összecsukták. Aztán persze a healer volt a sz@r, mert hagyta meghalni, meg a csapat többi része, mert nem segítettek neki :C

(#12723) Klemice


Klemice
senior tag

Hol tudom megnézni, mennyi az mmr-em?

(#12724) F-ECT$ válasza Klemice (#12723) üzenetére


F-ECT$
titán

Hivatalosan sehol, nemhivatalosan a hotslogson, de oda fel kell tölteni az összes replay-t.

Dive ever, work never.

(#12725) holozis_HUN válasza adrian360 (#12720) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Greymane teszt QM-ben és lvl 5 ^^

Tyrande-t se próbáltam buff óta. Kíváncsi vagyok.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12726) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#12718) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ebből is látszik, hogy a WR önmagában egy semmit mondó adat, mert a lista alján olyan hősök vannak mint Tassadar, Uther, Kharazim, de egy csomó másik jó hős még 47% alatt van, miközben ilyen tré hősök mint Hammer vagy Nazeebo 50% felett.

You are not prepared.

(#12727) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#12726) üzenetére


F-ECT$
titán

HL-t nézek, Master és Diamond szinten. No meg tier listeket.

Dive ever, work never.

(#12728) adrian360 válasza DaveNo1 (#12726) üzenetére


adrian360
őstag

Tankok közül csak Diablo Johanna +Sonya van 50%+ felett, supportból Reghar 60%, a második helyezett BW 46%-al. ennyire nem szar a helyzet, mint ezek a százalékok mutatják.

(#12729) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Szerintem a wr számokkal az a baj, hogy nagyon eltorzítják a 60%+ hősök. Pl egy support nagyon megérzi az op Tyrandet majd Rehgart, mert kb mindig szólóban van ellene, szóval 40% környékéről indul a statja. A másik dolog meg az, hogy mindig is azok a herok lesznek erősek HL-ben wr tekintetében, akiknek alacsonyan van az a szint ahol már hasznosak, de nem kell hozzá extra tudás vagy csapatösszetétel. PL Tassadar az egyik legerősebb hős, de a Forcewall hatékony használatához nagyon jó döntéseket kell hozni, ahogy Falstad is betegesen erős, de a legnehezebb ranged assassin pozícionálás és ultimate tekintetében.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#12730) F-ECT$ válasza 0karmacoma0 (#12729) üzenetére


F-ECT$
titán

Pont azért érdekes a WR, mert a legtöbben egyedül mennek be HL-be, és azokat a hősöket keresik, amikkel érvényesülni lehet szólóban is.

Mondjuk Tassadart nem mondanám erős hősnek: mindent tud egy picit, de semmiben sem kimagaslóan jó.

Dive ever, work never.

(#12731) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#12729) üzenetére


DaveNo1
veterán

WR szerint már Tyrande is "szar", hiszen 46%-on áll.

Kael is hiába zuhant be, versenyeken még mindig tuti pick.

You are not prepared.

(#12732) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#12731) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért a verseny más, ott van ban, többet érnek a szinergiák, más a skill level, illetve jobban rámennek a counter pickekre.

Nem hiába van pl Crisnek is 2 tier listje a sima HL-re és a versenyekre.

Dive ever, work never.

(#12733) adrian360 válasza F-ECT$ (#12732) üzenetére


adrian360
őstag

azért olyan marha nagy különbség nincs a competitiv meg a hl lista között, pár hős t2-ből t1 lesz a competitiv listán aztán kész. de az egész egy szubjektív lista.

(#12734) TBT válasza adrian360 (#12720) üzenetére


TBT
addikt

Greymane-t megnézzük, a Vikingekhez a héten nem volt kedvem.

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#12735) Sprq válasza F-ECT$ (#12718) üzenetére


Sprq
aktív tag

Nazeebonak meg 55.2 és egy nagy f*s. Én arra gondolok, hogy maga hős erős. Koreában most is pickelték versenyen. Attól függetlenül nem valami népszerű, nem jó tól már régen több.

Do you hear the voices, too?

(#12736) holozis_HUN válasza Sprq (#12735) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Hát nekem bejön naze, jókat lehet vele sebezni, meg szedni a tornyokat. Én a pókos buildet használom (nem tudom van-e ilyen, én így neveztem el, saját talentezés, minél több pók legyen :DDD) és szép sebzést lehet vele bevinni. Én szeretem :)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12737) Sprq válasza holozis_HUN (#12736) üzenetére


Sprq
aktív tag

Én meg szeretem Artanist, de tudom, hogy van nála sokkal jobb pick. Nyilván mindennel lehet jónak lenni, de sajna vannak konkrétan olyan hősök, amik a többinél sokkal jobbak és használhatóbbak.

Persze amiről beszélek az full tryhard nolife HL-re érvényes. :)

[ Szerkesztve ]

Do you hear the voices, too?

(#12738) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Cho'Gall play ETS-en :Y

You are not prepared.

(#12739) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#12738) üzenetére


F-ECT$
titán

És nyerik is.

Dive ever, work never.

(#12740) Gyuri27


Gyuri27
félisten

Azért az azmo, sgt, gaz egyéb solo playerek lelki világára nagyon kiváncsi lennék.
Miért jó az neki, hogy towers of doomon alig volt ott team fightnél. Eleve oda minek azmo. 30 percen keresztül szidja mindenki. Majd kap 4 reportot a meccs végén.
Miért jó ez bárkinek is feönök?
Szerencsére az ellennél is acélos gaz és team volt. Hoztuk a gamét, de kiégtem.
Nálunk uther, johanna, raynor, azmo. Mondom hozok én egy jó tájkuszt. De mivel előző gamét buktuk naze+nova miatt bayen ezt meg akartam nyerni. Hoztam tassát. Eleinte nem mindenkinek tettszett. Viszont így az utherrel annyi healt meg pajzsot kitoltunk, hogy embertelen. Odaát li, thrall, morales, gaz, etc. Ha ott nem egy szintén solozós gaz van nyernek.

Amd - Radeon - Ryzen

(#12741) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#12739) üzenetére


DaveNo1
veterán

És nem bannolták MingLeet :DDD

You are not prepared.

(#12742) nonsen5e válasza Gyuri27 (#12740) üzenetére


nonsen5e
addikt

Van értelme reportolni valakit, aki nem:
(i) üvöltözik szitokszavakat a chaten
(ii) csal
(iii) áll egy helyben a bázison és nem csinál semmit?

Blizzardnál ránéznek a reportra, majd kiröhögik az egészet, avagy rosszul gondolom?
AFK / Nonparticipation címszó alá nem vagyok benne biztos, hogy befér a "noob a csapattárs és ez nekem nem tetszik".

[ Szerkesztve ]

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#12743) Madwe válasza nonsen5e (#12742) üzenetére


Madwe
nagyúr

Abból a szempintból mindenképp, h akit reportolsz, azt többé sose teszi be melléd.

(#12744) Gyuri27 válasza nonsen5e (#12742) üzenetére


Gyuri27
félisten

Próbát megér.

Az első játékot olyan könnyen hozta a navi. Mondom sima 2:0. A tsam a másodikat jól hozta, mint ha 2 külön csapat játszott volna.

Amd - Radeon - Ryzen

(#12745) DaveNo1 válasza nonsen5e (#12742) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ha valaki sok reportot kap akkor némítják egy időre.

AFK + leavereket meg később összerakják egymással.

You are not prepared.

(#12746) Devas válasza Madwe (#12743) üzenetére


Devas
őstag

Ez hivatalos?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#12747) holozis_HUN válasza nonsen5e (#12742) üzenetére


holozis_HUN
veterán

van olyan azt hiszem, hogy feeding. Az pedig lehet azért, mert noob :)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#12748) nonsen5e válasza DaveNo1 (#12745) üzenetére


nonsen5e
addikt

Ha ezt mindenféle emberi ellenőrzés nélkül teszik akkor egy kapitális baromság.

AFK + leavereket nyugodtan tegyék össze, azzal nincs baj.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#12749) DaveNo1 válasza nonsen5e (#12748) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ellenőrzik, azért van a customer service. A semmiért nem némítanak

You are not prepared.

(#12750) tepenzed


tepenzed
őstag

buffolták már stichest vagy még mindig egy useless szar? Szeretek hookolgatni,de ha semmit nem ér egyébként akkor nem látom értelmét

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.