Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13901) DaveNo1 válasza Gyuri27 (#13900) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nem azt mondtam, hogy szar, de múltkor EU selejtezőn úgy alázták le őket kisebb csapatok is mint a huzat.

Tavaly év elején volt amikor Holo vezette az EU MMR listát Hotslogson, aztán ő sem tudott megragadni egy nagyobb csapatban sem. És amikor láttam néha elég durva missplayeket tolt, pl. early game feedek.

Stylerr: Holo 4500 felett is volt

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13902) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Core hp-ját is buffolják Újabb + pont.

Azért jó látni, hogy hallgatnak az emberekre, és amit DB ír twitteren az kb meg is történik. HS esetében ez rohadtul nincs így.

You are not prepared.

(#13903) Stylerr válasza DaveNo1 (#13901) üzenetére


Stylerr
addikt

Na, azért is írtam, hogy én nem ismerek, de akkor Holo magasabban volt mint ő. Köszi a javítást.

[ Szerkesztve ]

(#13904) DaveNo1 válasza Stylerr (#13903) üzenetére


DaveNo1
veterán

Amúgy is ez a hotslog mmr totál "meh" kategória. Jó lenne valami olyan MMR számítás ami nem csak a winratet nézi, hanem egyéb statisztikákat is. Solo q játékosok esetében ezzel jobban be lehetne lőni, hogy kb. milyen szinten is állnak.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13905) Jammalan


Jammalan
tag

Megnéztem a reworköket PTRen én is. Szerintem Gázlord továbbra is gáz, viszont a többi elég jó lett.
Necrot megvettem mikor 10k lett végül, de azért kicsit bánom. szerintem gyenge lett. Erdőzni nem lehet vele igazából (lehet csak épp a hp 60-70%a elúszik egy ogre campen) a csontváz idézés jelen formájában szintén gagyi és ha lejár az aoe támadás csak néz az ember mint hal a szatyorban. Mostani patchel jöhetett volna rá is egy rework, hogy a hullákból nem instant kelnek ki a csontik hanem stacket kap a Dre (mondjuk megy 8ig) és targetre rá lehet idézni őket (egyszerre max 4 lehet kint). Ilyen változtatással még értelme is lenne a karinak team fightban/ 1v1ben/ erdőben.

[ Szerkesztve ]

(#13906) DaveNo1 válasza Jammalan (#13905) üzenetére


DaveNo1
veterán

Szerintem nem rossz továbbra sem, versenyeken is aktívan bannolják/pickelik.

Gazlorddal nem lehet mit kezdeni, rossz a toolkitje, Novaval is ez a baj. Talentreworktől még nem lesz jobb egyik hero sem, ha az alap képességei nem jók.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13907) Madwe válasza Jammalan (#13905) üzenetére


Madwe
nagyúr

Xulhoz szerintem is hasznos lenne ha a D-je aktív lenne. esetleg legyen rajta time limit, ami resetelődik ha van újabb minion kill, s ha lejár akkor mindenképp idéz, h kicsit nagyobb legyen a skillcapja meg trükkösebb legyen, de valóban elég meh jelenleg a traitje, csak pushra jó...

(#13906) DaveNo1 Szerintem nincs nagy baj xulal, mert az antimeele hős szerepre továbbra is jó, de azon túl szvsz nem annyira.

Gaznál én teljes reworkot vártam pont a szar toolkit miatt, ezért ez elég nagy csalódás lett részemről (és ez novára is igaz... bár ott majd az overwatchos csaj hasonló lehet szerep szerint, normálisabb toolkittel szerintem)

[ Szerkesztve ]

(#13908) F-ECT$


F-ECT$
titán

Xul nekem tetszik, végre egy olyan használható specialist, aki nem csak egy assa, mint Nazeebo vagy Zagara. Emellett pvp-ben is használható, bár messze nem 100 -> 0 killekre jó, mint a nerf előtt.

A csontik lehetnének egy picit interaktívabbak valóban, de én egyelőre nem bántam meg a megvételét, mert már nagyon untam a Spec questeket letolni az előbb említett 2 (+ esetleg Sylvanas) hőssel.

Dive ever, work never.

(#13909) Jammalan


Jammalan
tag

Érdekes amúgy, hogy szerintem single target irányba tolták Kaelt is. A chainbomb nem terjed csak herokon és nem lehet már detonálni egy másikkal. Viszont én látok fantáziát a 2 auto attackos talentjében. Lvl 20on verdant aktiválás+living bomb a targetre és az első auto attack kapásból 2*400+ és utána még 400+os auto atatckok mennek bele amíg tart a bomb rajta.

(#13910) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Totál lényegtelen ki milyen játékos. Ez inkább arról szól, hogy mindenki tisztában vele mennyire siralmas volt featureok tekintetében ez a játék, de most inkább örülünk, hogy hatalmasat javult a játék amivel rendszeresen játszunk, nem pedig keressük a módját, hogy most is egy jót anyázhassunk. Rengeteg olyan dolog került bele, amit a játékosok kértek, és így reális esély van rá, hogy a ranked play is normálisan lesz rendbe rakva. Igen, kb most kéne leszedni a játékról a beta feliratot, de ez kb lényegtelen, az a fő, hogy hatalmasat lépett a piacvezető mobak irányába a játék ezzel a patchel.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13911) Shadowguard válasza DaveNo1 (#13906) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Rendes reworkkel ebből a toolkitből is ki lehetne hozni annyit, hogy ne trashtier legyen.
- Xplodium charge kicsit nagyobb alapsebzés, kicsit gyorsabb földetérés és legyen felrobbantható idő előtt, de akkor felét sebzi és feleennyi ideig tart a stun. Így azért lenne értelme teamfightban is, mert rögtön nehezebb kifutni belőle, de ha csak waveclearre/campre kell nyugodtan végigketyeghet.
- Deth Lazor feltöltését le kellene venni egy secre, de nem lehetne forogni töltődés közben, csak külön talenttel. Talentekkel meg lehetne még variálni a töltődésen, CD-n, miegymáson.
- Robo-Goblin: passzívan 150% mint most, de lehetne aktiválni x sec CD-vel, hogy lvl20as talent nélkül is meglegyen a 150% hősökre is. A lvl20as meg állandóvá teszi a bónuszt, vagy mondjuk ad mellé egy shieldet is.
- Turret és GravoBomb nagyjából jó, talán a számokkal lehetne bűvészkedni kicsit, és a trait is kaphatna valamennyi HP-visszatöltést.

Ugye, hogy rögtön jobban nézne ki a gobbó? :U

(#13912) F-ECT$ válasza 0karmacoma0 (#13910) üzenetére


F-ECT$
titán

az a fő, hogy hatalmasat lépett a piacvezető mobak irányába a játék ezzel a patchel
A kérdés, hogy az időközben a játéktól elpártolt "tömegek" visszajönnek-e egy patch miatt, amiről jó eséllyel nem is hallanak, mert már lemondtak a játékról.

Bár a Blizz most ismét egy csomó pénzt tol a versenyekbe, így ha kap kellő figyelmet, akkor beférhet harmadik mobanak, de a 2 nagyot nehéz lesz utolérni.

Dive ever, work never.

(#13913) Madwe válasza F-ECT$ (#13912) üzenetére


Madwe
nagyúr

Engem igazából a tömegek nem érdekelnek, addig amíg:
nem csökken a felhasználóbázis drasztikusan, s a jelenlegi kb 1 perces quetime marad
folyamat fejlesztik a játékot

Ebből egyikkel sincs probléma szerintem. Főleg a patch után gyk. csak a season fog hiányozni. Hősök elég gyakran jönnek, reworkok balance is elég gyakori, így folyamat friss tud maradni a játék.

(#13914) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Ja amúgy Kerrigan árát viszik le jövőhéten, 7k helyett 4k lesz.

You are not prepared.

(#13915) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#13914) üzenetére


F-ECT$
titán

Vele is csinálhatnának valamit, mert nagyon gyengus.

Dive ever, work never.

(#13916) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#13915) üzenetére


DaveNo1
veterán

Skálázás ártott neki, erősen early game hero volt.

Btw. ma meg csütörtök lehet blizzardosokkal játszani PTR-en, kár hogy EU-ban masszív 200-300 ms van PTR-en :O

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13917) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Chu8 szerint Kael amúgy kretén lesz megint ;]

Vicces lesz így a szöuli döntő, csapatoknak pár napjuk lesz betesztelni Kaelt, Tychust, Illidant, Sylvanast, vagy kénytelenek lesznek kisebb poolból gazdálkodni

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#13918) Madwe válasza DaveNo1 (#13917) üzenetére


Madwe
nagyúr

jó dehát ott a messzi keleten 1 nap alatt annyi idejük van játszani a profiknak mint nekünk 1 évben, máshogy megy ott az időszámítás ;]

(#13919) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#13917) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Nem mondod, hogy az új patchben kell játszaniuk? Ez mondjuk elég retardált dolog, mert ekkora változtatások után tuti lesz pár kisebb-nagyobb balance update, és nem a legkaotikusabb szakaszban kéne global versenyt rendezni.

Amúgy Kael szerencsére nem olyan formában lesz beteg, hogy kétszer rákattint valakire és fél csapat megdöglik, hanem el is kell találnia 1-2 skillshotot és kockázatot kell vállalnia.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13920) Madwe válasza 0karmacoma0 (#13919) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ilyenkor szoktak (mondjuk főleg új hősökkor vagy stitches hook lagbugnál) tiltani eleve hősöket, lehet most is ez lesz?

(#13921) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#13914) üzenetére


F-ECT$
titán

Most nem számoltam pontosan utána, de érzésre sokkal ritkábban van árcsökkentés, mint ahogy bejön 1-1 új hős. Így egyre nő az összes hős megszerzéséhez szükséges gold mennyiség, és bár elég 15 jó hős a HL elkezdéséhez, de ahogy HS-ben, úgy itt is ki kellene találni valamit a kezdők felzárkóztatására. Pl lazán lehetne már néhány hős totál free a régebbiek közül.

Dive ever, work never.

(#13922) Madwe válasza F-ECT$ (#13921) üzenetére


Madwe
nagyúr

Minek? aki kimaradt lemarad ;] Felzárkózásra meg költhetnek kpt:)

(#13923) 0karmacoma0 válasza Madwe (#13922) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Az új változások ezért is jók. Simán felvihetsz minden free herot level 5-re, aztán tolhatod a HL-t amivel meg nagyon megy és/vagy épp meta, azokat megveszed. Nem kell halomra vásárolni a herokat, hogy rendes rostered legyen HL-re.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13924) F-ECT$ válasza 0karmacoma0 (#13923) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, ez segít, de 1-1 balance patch után akár 4-5 hős is mehet a levesbe, és arra se lehet építeni, hogy mindig lesz a free rotában olyan hős, amiből épp hiányod van.

No mindegy csak agyaltam picit, nekem úgyis megvan az összes, aki kell, és az újakra is elég a befolyó gold ;]

Dive ever, work never.

(#13925) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#13921) üzenetére


Gyuri27
félisten

A múltkori sylvi, raynor nem volt rossz kezdőknek.

A 2k-s herok ára lehetne 0 bizonyos mennyiségü lejátszott qm után.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13926) zws válasza Gyuri27 (#13925) üzenetére


zws
senior tag

Jó ötlet, de én arra gondoltam, hogy úgy legyenek ingyenesek a 2k-s hősök, ha lejátszol velük 10 AI meccset, és csak utána tudnál QM-be menni.
Ezzel elkerülve azt, hogy nem qm-ben kezd ismerkedni vele és balfaszoskodni, ha meg nem akar 10 AI meccset akkor goldért még mindig megveheti.

(#13927) Gyuri27 válasza zws (#13926) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az is ok. Ráadásul 2k herók jók is. Nem mindom, hogy malf, lili top. De healerkedni meg lehet tanulni velük.

Meg ugye lehetne árut kapcsolni Ott a wow, hs, dio, sc. Aki azokkal játszik vagy valami q-t megcsinál kaphatna kedvezményt mondjuk dióra. Azt gondolom a hots playerek nagy része másik blizz játékról néz át.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#13928) nonsen5e válasza Gyuri27 (#13927) üzenetére


nonsen5e
addikt

RoS mellé jár (járt?) Valla, LotV mellé Artanis.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#13929) Gyuri27 válasza nonsen5e (#13928) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az mikor volt. Másrészt mikor kijött a ros ki hotsozott? Akkor éjjel nappal dió volt.
De igen hasonlóakra gondoltam, hogy az újoncok se érezzék magukat elveszve.

Amd - Radeon - Ryzen

(#13930) adrian360 válasza nonsen5e (#13928) üzenetére


adrian360
őstag

Lesz majd még több ilyen, overwatchoz is jár a tracer alapból, az új wow kieghez jár egy mount már most stb.

(#13931) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Igaz 200-1200 ping nem volt optimális környezet, de Illidan elég erősnek tűnik ptr-en. A level 4 Friend or Foe-val és a hosszabb e-vel jobbak túlélési esélyek, és simán lehet úgy talentelni, hogy egy CC nélküli backlinet kényelmesen szétkapjon, vagy legalább is kivegyen a tfből. A sebzése jóval nagyobb, és sokkal izgalmasabbak is a buildek a szokásos 1st aid, Bfb/stoneskin talenteknél.

KT-vel is toltam 4-et, kifejezetten érdekes ez a rework. Leszedték róla a single target burstöt(talán az AA build hasonlít legjobban a d+w+w hülyeséghez), de még mindig nagyon durva sebzést tud kitolni, de hasonlóan Jainahoz ehhez kockázatot kell vállalnia. Mostantól tényleg gyorsan kell gondolkodni mire nyomod el a d-t, mert a a stunra és a flamestrikera is van értelme, ahogy néha még mindig a W a legjobb választás. Értelmes csapatokkal majd kiderül op-e, de mindenesetre sokkal sokszínűbb hero lett mint volt.

Sylva új ultija nekem nem túl szimpatikus mechanika, de amúgy nem tűnik rossznak a rework. Kicsit assasinosabb lett, viszont Level 1-en, és 13-on baromira vakaróznom kellett mit vigyek, mert egyik talent se váltja meg a világot.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13932) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#13931) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja, kicsit meglepődtem, mikor elblinkeltem, erre Illidan rámugrott "5km-ről". 20 felett sem lehet már elmenekülni előle. + talentekből elég sok selfhealt ki lehet hozni nagy áldozatok nélkül ha épp sustain kell.

You are not prepared.

(#13933) Stylerr


Stylerr
addikt

Urak, nagyon kíváncsi lennék az MMR-emre, viszont mivel újraraktam a játékot, így csak az utolsó 20-30 meccsemet tudnám feltölteni a Hotslogra. Ennek így van értelme, vagy hagyjam, mert nem kapok reális értéket?

[ Szerkesztve ]

(#13934) holozis_HUN válasza Stylerr (#13933) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Hát nekem baromi sok meccs hiányzik, az elejében nem töltögettem fel a replayeket. Kb. 400 meccs hiányzik, és az elejéből, ami a lényeg...

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#13935) zws válasza Stylerr (#13933) üzenetére


zws
senior tag

Nincs értelme.

(#13936) mobal


mobal
MODERÁTOR

Ahh... álom csapat volt.

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#13937) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Na a quest rendszer is kap valamilyen reworkot

+ ismét megerősítették, hogy lesz soft reset az MMR-ben, hogy könnyebben lehessen felfelé vagy éppen lefelelé haladni

You are not prepared.

(#13938) F-ECT$ válasza mobal (#13936) üzenetére


F-ECT$
titán

Pedig pusztán a számok nem is olyan rosszak. Én egyébként csak beginner AI ellen megyek, ha gyorsan kell questelni, jó esetben 4-5, rossz esetben 10 perc a meccs.

Dive ever, work never.

(#13939) mobal válasza F-ECT$ (#13938) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Falstad kb. végig a kezdőn állt és várta a miniont. :D

[ Szerkesztve ]

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#13940) Madwe válasza DaveNo1 (#13937) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azért az nem biztos h kap, kb így fordítanám le: Szívem szerint lecserélném az egész quest rendszert, őszintén szólva. Szóval lehet lesz majd valami, de azért mérget nem vennék rá.

[ Szerkesztve ]

(#13941) Shadowguard válasza DaveNo1 (#13937) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Remélem lehet majd rerollolni a questeket, vagy legalább azt megoldják, hogy többször egymás után ne adja be ugyanazt a napit. Egy ideje jegyezgetem mikor mit ad, eddig a negatív rekord 4 nap Diablos sorozatban, a végén inkább bennhagytam a francba, erre adott mellé egy Starcraftost :C
Meg nem lenne egy utolsó dolog, hogy HL-ben ne lehessen megcsinálni a role questeket. Szerintem sok ember örülne neki (Ismerős mesélt egy jót hétvégén: healerük még nincs és a last pick Azmo, mert az illetőnek specialist questje van és majd ő megmutatja. Nem sikerült :DDD )

Szerk.: Bár amilyen szerencsém van, pont fordítva lesz és kiveszik, hogy AI ellen lehessen questelni.

[ Szerkesztve ]

(#13942) F-ECT$


F-ECT$
titán

Kíváncsi vagyok a core hp buffra. Tegnap elég kemény meccsem volt Dragonon, oda-vissza mentek a killek, de totál team wipe sosem volt 1-2 embernek mindig sikerült elmenekülnie. Alapvetően mi vezettünk végig killekben, lane pushban és egy picit xp-ben is, de aztán lvl 21 környékén egy rosszul sikerült trap miatt 4-en haltunk, elvitték a dragont, és bár egy teljes védelmi vonalunk állt, illetve még csak a shieldet ütötték le a core-ról, amikor már mindenki életben volt, de esélyünk se volt megvédeni.

Dive ever, work never.

(#13943) 0karmacoma0 válasza F-ECT$ (#13942) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Számomra a ranked és a matchmaking mellett ez maradt a legnagyobb hibája a játéknak. Most bejön két új wipe Sylva ultijának és Dehaka Q-jának formájában, szóval nem ártana, ha egy late game kill nem tudna ilyen ocsmány snowballt beindítani. Én is most buktam egy meccset nemrég ahol 45-7 volt a kill arány a javunkra(Csak nem volt semmi push a csapatban, és nem lett beütve a corejuk), de egy hiba elég volt, hogy szétszedjék a core-t.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#13944) zws válasza 0karmacoma0 (#13943) üzenetére


zws
senior tag

1-2 hete nekem is volt ilyen meccsem, egész meccsen az ellenfél dominált, tf-ben is meg mindenben, aztán a végén egy jó tf-el levertük őket, szinte éreztem a káromkodásukat a throw miatt :D
Az biztos, hogy a hp buff segíteni fog ezen, hogy kevesebb ilyen meccs legyen.

(#13945) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Nyári vb..

Kezd totál átláhatatlan lenni a lebonyolítás, Khaldor már most is közvetít selejtezőt pedig még a tavaszi döntő sem ment le. Kivehetnék már az ESL kezéből ezt az egészet :(((

You are not prepared.

(#13946) John_Deere


John_Deere
tag

Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni.
Ilyenkor mi a tök van? :F

Magyarul a hősök nem jönnek be, csumma üres az egész menü, és ez az üzenet fogad minden újraloggolás vagy újraindítás után

[ Szerkesztve ]

(#13947) nonsen5e válasza John_Deere (#13946) üzenetére


nonsen5e
addikt

Tud a Blizz a problémáról, náluk van a hiba.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#13948) John_Deere válasza nonsen5e (#13947) üzenetére


John_Deere
tag

Rendben, köszönöm! :)

(#13949) mobal válasza John_Deere (#13946) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Mindenkinél rossz. Majd rendbe jön!

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#13950) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Jövőhéten lesz balance Q&A fejlesztőkkel

Szerintem megkérdezem, hogy toolkithez miért nem nyúlnak hozá, ha látszik, hogy a talent rework nem segít.

You are not prepared.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.