Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40151) AXisBOLD válasza ribarszki (#40145) üzenetére


AXisBOLD
addikt

(#40147) Fandango

bocs ha félrevezető voltam, az anyag tükör sima, csak ijesztően néz ki egy 150k-ba kerülő készüléken.

ribarszki: ok köszi, elfogadtam, teszt oldalakon is láttam, hogy tényleg ilyen a fröccsöntés. ahogy írtam, ha teszi a dolgát pont nem fog érdekelni.

Visszatérve az üzemidőre, lehet én voltam felületes, de sok oldalt átnéztem, ez sehol se jött szembe. Kárpótol majd a viszonylag gyors, 5 órás teljes feltöltés.

Első teszt - hosszú szálú szőnyeg - alapján tényleg nagyon alapos, sajnos az anyag nem engedi hogy toljam rajta a fejet (el se indul a fej motor), de csak húzásokkal is megdöbbentő mennyi koszt szedett ki. Még korán van, nem verem fel a szomszédokat, de délután alaposan kitakarítunk :) kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra, szóval még jövök vissza :K

apropó, Te milyen csavarral rögzítetted a töltőt?

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#40152) ribarszki válasza AXisBOLD (#40151) üzenetére


ribarszki
őstag

Nem értek a fröccsöntéshez egy kicsit sem, de a markolat és a gép teste itt találkozik, itt van egybeöntve. Mivel strapabíró műanyagról, több komponensről van szó, valószínűleg így lehet megoldani az öntést. Nem tudom, de az összes gépen itt hullámzik anyagában. Valószínű a felhasznált anyag sajátja, nem tudom. (Amúgy csak fényképen ennyire kontrasztos, a valóságban szinte fel sem tűnik.)
Én sima reisser csavarral, és hozzá való tiplivel. Van egy ajánlás, hogy milyen magasra tedd. Én azt követtem és jól kézre esik.
Tipp: Vegyél hozzá kapcsolós aljzatot, mert így mindig be dugva tudod tartani, viszont nem fog mindig rátölteni 1-2 perces használat után. Én úgy csinálom, hogy amikor már csak az utoló led világít, tudom, hogy a végét járja az akksi, akkor feltöltöm teljesen és lekapcsolom. Het 2x töltöm teljesen, tehát durván 100ciklus lehet benne. 1 év után még újszerű az akksija. Nem vettem észre, hogy kevesebbet bírna. Még nem mértem, de 95%-os körül lehet.
(A Shaggy szőnyeget nem igazán szereti egyik porszívó sem. A sima vákumfejes nem tudja kitakarítani, a turbó azonnal elakad, a motoros meg küszködik vele. Elindul-megáll. Még a vezetékes Sebo is.. Divatos ez a hosszú szálú szőnyeg, de takaríthatatlan..)
Tipp2 Nézz szétszedős videókat a neten, mert pár mozdulattal szinte darbjaira szedhető és elmosható. Én fél évente szétszedem, és a tartály alsó gumitömítését is kiszedem, kitakarítom, szilikonozom. A középső mosható szűrőt pedig havonta mosd el. A hátsó hepa mosását én nem erőltetném. Tudom, hogy rá van írva, de nem tesz jót neki. Max desztvíz alatt..

Itt az enyém:

[ Szerkesztve ]

(#40153) Gömbike válasza Atomgeszi (#40141) üzenetére


Gömbike
senior tag

Árban nagyon király. Ennyiért itthon full fapadot sem igazán kapni.

Viszont arra figyel, hogy a 17 liter nem nagy. Arra gondolok, hogy csak a kisebb tányérok fognak beférni.

Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

(#40154) Digitalpimp válasza AXisBOLD (#40143) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Ennyi zsetonért ilyen fröccs minőség?! :Y Elég szomorú. Ki gyártja ezt a gépet? Ilyen esztétikai hiba még egy filléres terméknél is gáz.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#40155) AXisBOLD válasza ribarszki (#40152) üzenetére


AXisBOLD
addikt

köszi a tippeket! kapcsoló, csavarok megvannak, most rakom fel.

Előtte azért kipróbáltam, de nem tudtam megállni, mindent le/kiporszívóztam a kanapétól a szőnyegekig :) nagyon elégedett vagyok az eredménnyel!

Aurea mediocritas

(#40156) ribarszki válasza AXisBOLD (#40155) üzenetére


ribarszki
őstag

És így a próba után mit gondolsz? Elég lesz egy feltöltéssel végigtakarítani a lakást?
Hány nm-ről van szó? Csak azért, hogy akik vásárlás előtt állnak, tájékozódási pont/segítség legyen nekik. :K
Amúgy nem is a "nagy/heti rendszerességű" lakástakarítás miatt szeretem, hanem mert azonnal kéznél van. Kiborult, morzsáltak, leesett, széttört? Egy pillanat alatt leveszed, átszívod, visszarakod.
Szöszös a kanapé, a szőnyeg? Behozták az előtérbe a homokot, koszt? Csak átszívom pár pillanat alatt.

Én legalábbis úgy látom, hogy folyamatos tisztaság tartahtó vele fent egyszerűen, gyorsan. Szóval amíg a hagyományos gépet hetente 1-2x elővetted és átszívtad a lakást, addig itt inkább naponta takarítasz kevesebbet. Nálam legalábbis így alakult ki, és azért is bőven elgendő az üzemidő, mert így használom.

[ Szerkesztve ]

(#40157) AXisBOLD válasza ribarszki (#40156) üzenetére


AXisBOLD
addikt

:P 64 nm és kb. 15 perc alatt megvolt 3 fejjel... jól van de ezért van a fórum, hogy ezeket kivesézzük :B

egyébként ezeknél a gépeknél a kulcs amit leírtál "inkább naponta takarítasz kevesebbet", ez nálunk passzol az elképzelésekhez

A Motorhead hangja ijesztett meg kicsit, de itt is csak annyiról van szó, hogy a kemény padló miatt nagyobb a vibráció.

egyébként Xiaomi Roidmi F8-at próbáltad már?

Digitalpimp: igen én háborodtam fel elsőként, de használat után egyből el is felejted

Aurea mediocritas

(#40158) ribarszki válasza AXisBOLD (#40157) üzenetére


ribarszki
őstag

Király! Kemény padlón a Motorhead béna kacsa. A Fluffy viszont szárnyal. A legjobb része ez a Fluffy fej, zseniális. Csináltam is anno egy összehasonlító videót.

A Xiaomit sajnos még nem próbáltam.. :( Pedig nagy fanjuk vagyok :K

[ Szerkesztve ]

(#40159) Castell válasza seger (#40142) üzenetére


Castell
aktív tag

Sztem használtat semmiféleképpen se. Mi most vettünk szárítógépet, 1 hétig vaciláltunk, hogy hőszivattyúsat vagy kondenzációsat vegyünk. A hőszivattyús nyert, igaz ez húzosabb, de jóval kevesebbet fogyaszt és alacsonyabb hőfokon szárít. Tökéletes a végeredmény... Mi Beko-t vettünk, az 5 év teljeskörű jótállás miatt. Érdekes Zanussira vagy az Electrolux-ra csak 1 év van. Candy-re vagy Gorenje-re meg 2 év. Beko-val van tapasztalatunk, van egy hűtőnk, 12 éves és tökéletes. Beko made in török: vékony műanyagok mindehol, de az 5 év gari biztonságot ad. Candy szintén török, Gorenje szlovén gyártmány (Hisense a tulaj). Szóval egyik sem jobb a másiknál, ami döntő érv szerintem az a jótállás idő.

(#40160) peppe79 válasza Digitalpimp (#40154) üzenetére


peppe79
senior tag

Ez az egyenetlen hőmérséklet, és viszkozitás eredménye. Elhárítható hiba, de hát jelen esetben mégis csak egy porszívóról beszélünk. A termék árához képest elvárt minőség meg erősen szubjektív. A Dyson gépeknél amúgy sem az alkatrészek minősége, hanem a technikai megoldások, és a funkcionalitás az elsődleges szempont.

(#40161) AXisBOLD válasza ribarszki (#40158) üzenetére


AXisBOLD
addikt

igen emlékszem a videóra, nekem nagyon hasznos volt korábban! :K

Csak erre talál majd egy Roidmi tulaj is és leírja a tapasztalatait. :)

Aurea mediocritas

(#40162) seger válasza Castell (#40159) üzenetére


seger
addikt

Köszi az infót! Végül csak megvettem. Hasonlítgattam az árakat és a egyébb tulajdonságot. Amit most meg tudtunk volna venni, figyelve pl az éves fogyasztást, ez a bosch fele annyit fogyaszt vagy a zajszintet, szintén nyert a bosch! Bosch mosógépünk van, semmi baja, kb 6éve vettem használtan. Eddig szuper a szárító, teszteltük. 3 gyerek mellett volt mivel:)

[ Szerkesztve ]

(#40163) #48613632 válasza Castell (#40159) üzenetére


#48613632
törölt tag

+1 a Bekonak.

10+ éves a hűtőnk, még 2009-ben vettük használtan, mikor asszony utánam jött az UK-ba. Már akkor is jó pár év mögötte volt. £90 került + szállítás £20 volt, ha jól emlékszem. Ezüst, 70cm széles, majd 2 méteres robosztus kis jószág, 50/50 elosztásban. A festés mára megkopott, és a hangja is morgósabb lett. Csakis az miatt gondolkodunk egy új beszerzésén, mivel bekerült a nappaliba. (Nappaliban van a házimozi is)

Szegénykém, 4 évet kint töltött egy fűtetlen teraszon, ami kb üvegházként működik. UV védelem nélküli, átlátszó műanyag tetőszerkezettel, és oldalablakokkal. Nyáron direkt napfény, sugárzó hő, télen meg a hideg. Annyi, hogy eső, csapadék nem érte. Pára viszont igen.

A mai napig teszi a dolgát. Sosem hagyott cserben, egyszer sem olvad ki semmi a fagyasztóból, vagy romlott meg benne, mert meleg volt. Tavaly behoztuk a nyugdíjas éveire. Ha idén már nem is, de jövőre lecseréljük. Természetesen Bekora.

(#40164) Csabroncka válasza #48613632 (#40163) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

A világ változik, sajnos a tartós fogyasztási gépek fogalma időközben átalakult...

"in medias res"

(#40165) Degeczi válasza #48613632 (#40163) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nem a Beko ellenében mondom, már csak az 5 év garancia miatt is jó választás és nem szokták szidni, hanem általánosságban mondják, h az utóbbi pár évben romlott jelentősen a tartós fogyasztási eszközök minősége (pl. TV-knél is ilyesmiről számolnak be), ill. egy angliai Beko valszeg nem ugyanaz, mint az, ami Törökországból kerül hozzánk

(#40166) Castell válasza seger (#40162) üzenetére


Castell
aktív tag

rendben, sok sikert hozzá! A Bosch tényleg nem olyan rossz.

(#40167) Castell válasza Degeczi (#40165) üzenetére


Castell
aktív tag

Igazad van. Veszélyesen gagyi kategória a török Vestel gyárban készült TV-k és, mint tudjuk nagyon sok márkát itt gyártanak. Továbbá márkán belül is lehetnek különbségek, adott régióra különböző minőség kerül a boltok polcaira, mint ahogy említed a Beko-t. Továbbá a tisztánlátást alaposan rontja, hogy adják-veszik a márkákat és ez teljesen megkavarja az embereket. Pl. a kínaiak nagyon nyomulnak régi nagy márkák felvásárlása kapcsán. De összeségében szerintem az van, hogy lehet akármilyen márkás, már rég nem arról szól a fáma, hogy 10+ évre gyártsanak valamit. Ami legfontosabb lehet vásárlás előtt: az alap jótállás időtartama ill. meghosszabíthatósága és a szervízháttér és annak 'reakció' ideje. Tehát muszáj bebiztosítania magát a fogyasztónak, hiszen 100 ezres tételekről beszélünk, amiket nem szívesen látna senki tönkremenni 5 éven belül.

(#40168) coccolino


coccolino
aktív tag

Sziasztok,

35e-ert milyen kézi porszívót ajánlanátoi?
Electrolux, Bosch, Makita?

''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''

(#40169) Digitalpimp válasza peppe79 (#40160) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Ok, de akkor is. Dolgoztam fröccsöntő gép mellett, egy 100-Ft-os virágalátéten még csak-csak, de egy ilyen árú gépnél akkor is gáz. Ilyen folyásnyom meg a 10E-Ft-os szerszámgépek koffereinél már nem volt megengedett, sőt a Bosch Ixo dobozának teljesen patikának kellett lenni.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#40170) Atomgeszi válasza Gömbike (#40153) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Jelenleg egy ilyenem van, ha jól látom ez 15 literes, ha már legalább ekkora, akkor nyert ügy. :D Mert igazából ezzel is elvagyok. Nem volt még olyan, ami ne fért volna be .

(#40171) AssAssynn


AssAssynn
őstag

Üdv Uraim!

Két kérdésem lenne.
Bosh mosógépeknél honnan tudhatom, hogy mit takar pontosan a sorozatszám (pl.: WAN24260BY)?

A másik pedig, hogy múltkor kinéztem az előbb említett típust egy webáruházban, ahol akkor emlékeim szerint a 2+3 év garanciával hirdették. Most néztem újra, de már nem írják rá ezt a plusz garanciát. Honnan tudhatom, hogy az adott termékre biztosan vonatkozik-e a garanciabővítés?

Köszönöm. :R

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#40172) #32577792 válasza AssAssynn (#40171) üzenetére


#32577792
törölt tag

Itt keress rá.
Nem az üzlet adja a +3 évet, regisztrációhoz kötött

[ Szerkesztve ]

(#40173) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Üdv! Bosch inox kombinált tűzhelyünk van. Ennek sütő tepsijét lehet mosogatógépben mosogatni? Elég nehézkes kézzel sikálni!

Battletag: hojszi#2983

(#40174) tomi5244


tomi5244
őstag

Hali!

Két álló porszívót néztem ki!

Bosch BBH2P14L

Bosch BBH2P163R

Közel azonos a tudásuk, viszont a fehérben NiMH akku van, szemben a piros Li-ion.-ával. Az áruk is megegyezik, szóval ésszerű lenne a lítiumost venni, de az újabb modell. A fehérre több pozitív értékelés van, nem panaszkodnak rá. Ha esetleg nem kapok már piros litíumos kivitelben, akkor szerintetek jóválasztás lehet a silányabb akkus kivitel is? Ott a töltést sokkal több időbe telik, de más negatívumot nem látok róla. Szívóerőről is jót írnak.

:R

(#40175) ribarszki válasza tomi5244 (#40174) üzenetére


ribarszki
őstag

Már ne vegyél Nimh akksis gépet.

[ Szerkesztve ]

(#40176) Teaway válasza Intel fan11 (#40173) üzenetére


Teaway
veterán

Persze hogy lehet!
Mit sütöttél amúgy benne, amit sikálni kell? A gép szépen fellazítja a szennyeződéseket, a maradványok utána könnyedén lejönnek egy kis kézi utómunkával.

Nincs itthon csokid??

(#40177) Headless válasza ribarszki (#39978) üzenetére


Headless
őstag

Szia, csak reflektálnék, akkor a termékről.

Bissel multiclean handvac:
Pro:
-motoros fej elfogadhatóan működik, macskaszőrt kanapéról összeszedi.

Contra:
- motoros fejen kívül minden másra alkalmatlan szívóerőt biztosít. Szóval autó egyéb kisebb helyek porszívózására alkalmatlan.
- macskaszőrt könnyű dolgokat a szűrőre szívja rögtön, eldugítva azt egy porszívózás alkalmával is. (nem tudom, hogy ez ellen mennyit tudna kezdeni egy dyson, ugyanis a szőr könnyű, centrifugális erő szerintem kevés lenne.
- nagyon hosszú töltési idő leírása szerint 8 óra.
- működési idő 10-15 perc nem mértem
- nem állítható szívóerő, habár ennél lejjebb minek is...:))

A termék ma landolt a médiamárkt ügyfél-szolgálatán elállás miatt, nem ajánlom senkinek.
marad a xiaomi roidmi f8 vagy dyson.

LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

(#40178) Reaper


Reaper
őstag

Hali,
a legalább 10 éves LG mosógépem csapágyas lett és össze rozsdás-olajozott egy jópár ruhát.
Nem tudom mennyi szokott lenni egy csapágy csere, de gyanítom jobban járok egy új géppel.
A keret legyen mondjuk 80k és keskeny kéne, elöl töltős. Lehet olcsóbb is, nem nagyon bánom.
Durván nagy a választék, nem akarok mellé fogni.

(#40179) #32577792 válasza Reaper (#40178) üzenetére


#32577792
törölt tag

Szia

Minél hosszabb gyári garisat keress.

(#40180) ribarszki válasza Headless (#40177) üzenetére


ribarszki
őstag

Köszi, kb ennyit saccoltam neki.

(#40181) ribarszki válasza Headless (#40177) üzenetére


ribarszki
őstag

Ez a lényeg, hogy eldugítja a szűrőt, és csökken az erő. A xiaomival szintén ez a gond. Nem multiciklon. A Dysonnak semmi gondot nem okoz a macskaszőr. Nem is kerülhet bele a multiciklon rendszerbe, hiszen a tartály aljában marad. Nehéz elmondani így a multiciklon lényegét ha nem próbáltad. Szívhatsz szőrt, hajat, vattát, porcicát, bàrmit. A szívőerő mindig fix marad, minden megy a tártály aljára. A multiciklon sípokhoz csak a nagyon finom por kerül, azt pedig kiválasztja a centrifugális erő. Szinte tökéletes szűrés. Persze nem 100%-os, de nagyon jó.
Merre laksz? Fejér, Komárom megyéhez közel?

[ Szerkesztve ]

(#40182) Headless válasza ribarszki (#40181) üzenetére


Headless
őstag

Óbuda 3. Kerület :) szóval nem vészes egyik sem. Mondjuk most láttam kiállítva v10, v7,v8-at média-ban habár levoltak nyilván merülve...

LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/

(#40183) Intel fan11 válasza Teaway (#40176) üzenetére


Intel fan11
őstag

Sosem mostam meg mosogatogepben a tepsit attan sok fekete rajta maradt raeeges van korbe kivul oldalt a sarkokban ahova szivaccsal nem ferni. Tobbsorin mosva gondolom majd lekopik.

Battletag: hojszi#2983

(#40184) knoxhu


knoxhu
senior tag

Sziasztok!
Többfunkciós konyhai robotgépet keresek 40-50 ezer forint értékben. Funkciók amiket tudnia kéne: darálás, dagasztás, turmixolás, habverés. Tudnátok tippet adni?

(#40185) Tiboy86


Tiboy86
tag

Beépíthető szag/páraelszívóból melyik a tuti? A konyha csak pár négyzetméter, de egybe van nyitva a többi helyiséggel. Inoxot szeretne a drágám.

[ Szerkesztve ]

(#40186) BigBear válasza ribarszki (#40181) üzenetére


BigBear
senior tag

Khm... azért nem mindenható a multiciklon rendszer sem.
Sajnos a Dyson multiciklonja is eltömődik a használattal. Van Dyson porszívóm, szedtem már szét emiatt. A kis "sípok" vagy minek nevezzem szép lassan eltömődnek, lerakódik bennük a trutyi, majd szépen elmegy a szívóerő, úgy, hogy semmi sem látszik abból, hogy miért is nem szív.
Mindettől függetlenül ez nem pár használattal fog bekövetkezni, illetve valóban sokkal kevésbé hajlamos a szűrőrendszer a dugulásra mint a sima ciklonoknál. :R

(#40187) ribarszki válasza BigBear (#40186) üzenetére


ribarszki
őstag

Ezért is írtam néhány hozzászólással feljebb, hogy nézzen szétszedős videót, mert darabjaia lehet szedni. Én 1/2 évente szétszedem és mindenét áttakarítom, a tömítést szilikonozom, stb. Ennyi törődést megérdemel a gép.
Persze az is igaz, hogy a kézi gépeket sokkal könnyebb darabjaira szedni és teljesen átpucolni, mint a vezetékes gépeket. Ott már macerás a dolog.

Sőt, itt az orgonasípok belépési pontjához odatartom egy vezetékes porszívó beszívó csonját és már azzal kitakarítom a sípokat. De itt ez tényleg nagyon egyszerűen megoldható. A vezetékes gépeknéll viszont szívás.. én is láttam iyen videókat..

[ Szerkesztve ]

(#40188) pjen válasza ribarszki (#40187) üzenetére


pjen
félisten

Én mikor szétszedem a multi ciklon, ami befér a mosogató gépbe azt bele rakom, szép tiszta lesz.

(#40189) AXisBOLD válasza pjen (#40188) üzenetére


AXisBOLD
addikt

Dyson kézi porszívó alkatrészeket raktál a mosogatóba?

Aurea mediocritas

(#40190) simico


simico
aktív tag

Van egy ezeréves, 800 Wattos, szabadonálló Samsung mikrónk ami tök jól működik még most is. Viszont az új konyhabútorban már beépíthető miikrónak van hely, hülyén mutatna benne a nem beépíthető... :)

Beépíthető mikróból van favorit vagy itt is azt vegyük amire a legtöbb garancia van? Kb 25 liter körüli lenne jó.
Asztalos Electroluxot tudna bolti árnál olcsóbban szerezni, nem tudom mennyire jó márka ez még. Cégnél AEG (MCD2664E-m) mikrók vannak tucatszám, nincs gond velük, mondjuk nem kapnak túl nagy terhelést sem. Illetve szerintem a hülye piktogramokat senki se tudja megfejteni, mindenki csak nyom egy startot és előbb-utóbb csak meleg lesz a leves :DDD A véletlen úgy hozta, hogy a mosó-, szárító- és mosogatógép is Beko lett, akár a mikró is lehet az ha arra is 5 év garit adnak és jó.

[ Szerkesztve ]

(#40191) pjen válasza AXisBOLD (#40189) üzenetére


pjen
félisten

Nem, a samu multiciklonját,de ha ki lehet szedni valószínűleg azt is bele raknám.

(#40192) etejedu


etejedu
őstag

Sziasztok turmixgépet akarok venni Karira! :DDD

Philips HR2105/00 készülék jó vagy nem kell ennyire flancolni jó az olcsóbb Philips HR 2052?

Lényegében csak gyümölcs és zöldség lenne aprítva!

(#40193) Reaper válasza #32577792 (#40179) üzenetére


Reaper
őstag

Köszi, közben egyelőre mégis megpróbáljuk megcsináltatni, tengely jónak tűnik, csak csapágy csere elég lesz.

(#40195) MaCS_70


MaCS_70
félisten

Újfent üdvözlöm a Topiklakókat!

Mikrohullámúsütő-vásárlási, karácsonyi szükségállapot lépett fel!

Tehát gyorsan kéne egy mikró, valami ilyesmi: Whilrpool MCP 346

Tehát valami komolyabb, grilles-crispes, zenélős, megafenetudja még mit tudós.

Az említett Whirlpool vajon ajánlott, vagy van jobb ötletetek?

Köszönettel: MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#40196) polonic válasza MaCS_70 (#40195) üzenetére


polonic
félisten

Ha ennyit rászánsz, szerintem panasonic inverteres mikrókat nézzél
Mondjuk hirtelen nem tudom, mennyibe kerülnek.

[ Szerkesztve ]

(#40197) MaCS_70 válasza polonic (#40196) üzenetére


MaCS_70
félisten

Nagyon köszönöm!

A Panasonic számomra úgyis kedves márka!

Egyébként milyenek a hosszabb távú tapasztalatok mikrohullámú sütőkkel mondjuk Whirlpool / Panasonis / Samsung / LG viszonylatban?

Köszönettel: MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#40198) freaghill


freaghill
őstag

Tetőtéri WC-be szeretnénk elszívó ventillátort rakni. Milyet érdemes venni?

(#40199) blg válasza MaCS_70 (#40197) üzenetére


blg
senior tag

Panasonic mikró: inverteres, hőlégkeveréses mikrót kb. 10 évesen dobtam ki, mert elromlott, és kb. 30e lett volna a javítása. Márkaszervíz nem jött ki a mikróhoz, nekem kellett bevinni a XI. kerületi szervizbe. De az utódja is inverteres Panasonic (de ez nem hőlégkeveréses) kb. 50e-ért.

[ Szerkesztve ]

(#40200) polonic válasza MaCS_70 (#40197) üzenetére


polonic
félisten

Konkrétan nekem csak electrolux és samsunggal van tapasztalatom.
Electrolux 2 év után ment tropára garancia után 1 hónappa. A javítása annyi lett volna, mint maga a készülék volt.
Most samsung van 3 éve. Működés közben elkezdett csipogni. Mint amikor lejár az idő, olyan hang. De így abszolút random a működés közben egy csippanas.
Garancia ugye már lejárt.

Legközelebb én is inverteres panasonicot veszek.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.