Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31661) parandroid válasza zaskar (#31660) üzenetére


parandroid
nagyúr

Látom, mit mondasz, tényleg ott a tevékenységeid között a 13 km, és hiányzik a havi összesítésből. Szerintem valami szinkronizációs hiba történt, a garmin szerverei sem mindig 100%-osak, és olyan pl nálam is van, hogy szinkronizálás közben hibát dob, vagy valami egy-egy adatsorban jóval később jelenik csak meg. Szerintem egy későbbi szinkronizálásnál átviszi, illetve frissíti majd - remélhetőleg. Ahogy látom, az activity type is jól van megadva, ugyanúgy futás, mint a többi, szóval nem kéne, hogy gondot okozzon. Nekem a tegnap késő délutáni futás hozzáadódott, de a szinkronizáció a szokásosnál tovább tartott - vagy 6x frissíttettem a mobil appot, mire megjelent a futás a napi nézetben, már azt hittem, hogy elfelejtettem save-et nyomni az órán a futás végén.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.