Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26233) bencze válasza inf3rno (#26231) üzenetére


bencze
senior tag

Az optikaival nem az a baj, hogy télen nem jó, hanem hogy nem jó. Egy dolog, hogy tapasztaltam de olyan is mondja aki többet tökölt vele. Lassú, és néha teljességgel hülyeséget mutat. Ha néha 20-30-al felülmér és futás alatt a szíjat igazgatom az első 2 kilométeren, az számomra legalábbis a használhatatlan mivel nem tudok megbízni benne. A pánt is tud hülyeséget mutatni pl ha vizes lesz, vagy nem elég vizes, de az ennek ellenére kiszámíthatóbbnak tűnik. (pl nem megy jól a futás elején, akkor megnyálazom, utána megy)

Lehet extrém véleménynek tűnik de szerintem az optikai szenzoros legdrágább szutyok helyett inkább vennék 10e ft-os analóg pántos órát mert többet ér efektív edzés használhatóságban. (használtam olyat az első hetekben amikor tanultam futni és nagyon jól jött)

Számomra legalábbis, és meggyőződésem, hogy mindenkinek ez kellene legyen, pulzus > gps > minden más. (advanced usereknek lehet semmi nem kell mert mindent éreznek de az a kisebbség)

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.