Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61201) fateless válasza brownus (#61194) üzenetére


fateless
veterán

Szerintem nincs sok értelme ilyen formában átmenni. Ha belegondolsz, ez is a trollkodás egy formája. Odamész, leírod a véleményed, aztán várod a reakciókat, majd eljössz onnan. Igazából csak keverés lenne benne.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#61202) brownus válasza fateless (#61201) üzenetére


brownus
veterán

bevallom őszintén volt bennem egy kicsi rosszaságra, és trollkodásra való hajlam! :B pici rosszindulat is...
és igen, igazad van!

[ Szerkesztve ]

(#61203) eeXaa válasza fateless (#61201) üzenetére


eeXaa
addikt

...jahh, az simán trollkodás, semmi értelme egymást győzködni vallásról, (ezért adtam fel már vagy 10 éve) mert mindenki elvakultan hisz a sajátjában, még az ateista is, ezért sokkal könnyebben átmegy személyeskedésbe a dolog mint pl. itt.

Más:
...aki ebben a topikban kezd el sértően lealacsonyító, jelzőkkel illetni másokat, mégha esetleg oka is van rá, vagy pl. nyelvtani hibákat számolgat, sztem sokkal alattomosabb troll, és számomra jobban mutatja az illető személyiségét, mintha magasröptű gondolatait olvasnám...
...kamoon, amit én csinálok az semmi ezekhez az alakokhoz képest, ...ellenvéleményem van sokszor, de ezért, meg pár semmiségért, debilnek, bolondnak, stb titulálni vlakit, az azért eléggé aljas tud lenni...

[ Szerkesztve ]

(#61204) .LnB válasza brownus (#61202) üzenetére


.LnB
titán

Sebaj, mindenki troll igazából. Csak van aki el tudja nyomni magában. Nekem van 3-4 téma ami kikészít és amire ugrom. A rangomat se véletlen vesztettem el. :) film témában Michael Bay a "kedvenc" ilyen témám. De gamepod-on híres vagyok COD és Titanfall körökben. Szerintem az a baj, hogy ez a troll jelző nincs rendesen értelmezve. Sokszor jönnek azzal, hogy troll vagyok, holott én csak negatívan nyilatkozok az adott témában. Sokan azt hiszik ha valakinek nem egyezik a véleménye a másikkal az már troll. Szerintem ez hülyeség.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#61205) Viszlát válasza .LnB (#61204) üzenetére


Viszlát
addikt

Szvsz az adott hsz/ember mögött meghúzódó szándék alapján azért elég jól behatárolható. Az "x pont, szar volt" típusú megnyilvánulásokat például nem nehéz besorolni. A vallás meg olyan kérdés ahol taknyos gyerekektől kezdve felnőtt emberekig szinte mindenki azt gondolja, hogy jó alap átgázolni akárkin, megy a szerencsétlenezés itt is, meg a gúnyosabbnál gúnyosabb jelzők, miközben az még át sem fut a sok gyökkettő agyán, hogy ezeknek az embernek az életében ez sokkal komolyabb dolog a fórumon elérhető szintnél. Többek között ezért személy szerint azt gondolom, hogy totálisan felesleges egy fórumon ilyen témába bonyolódni, hiszen nincs valós érdeklődés, sőt valós vitaszándék sem, 99%-ban a mocskolódás megy, meg a saját vélt igazságnak a végletekig történtő szajkózása, amiből soha semmi értelmes/jó nem tud kisülni...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#61206) .LnB válasza Viszlát (#61205) üzenetére


.LnB
titán

A vallással kapcsolatban én még irl se bonyolódok vitába. Mindig azt mondom, hogy "inkább hagyjuk a témát".
Szóval fórumon pláne nem fogok ilyenbe belemenni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#61207) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

:))

(#61208) .LnB: Nem raknám ki, ha nem lenne az. :D [link]

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#61208) .LnB válasza Bad Pritt (#61207) üzenetére


.LnB
titán

ofikál?
Annyira nem is vészes.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#61209) callmeakos válasza Bad Pritt (#61207) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog (1)

Esküszöm mintha Ronon Dexet látnám :D

All→M8

(#61210) Pearce


Pearce
aktív tag

Na, nem tudom vót-e má,de nem nagyon találtam róla magyar oldalakon semmit /a tegnapi bejelentésen kívül/...ma épp hallgattam a Class fm-en a híreket és ott mondta a bemondónő, hogy a Bloomkamp által rendezett Alien film a Prometheus 2 után fog játszódni, Scott lesz a producer és Xenomorph lesz a munkacíme.

Plusz van egy Liza, a rókatündér kritika is.

[ Szerkesztve ]

(#61211) fateless válasza Viszlát (#61205) üzenetére


fateless
veterán

Lelkipásztor vagyok, épp ezért inkább kerülöm a vallás topicot.
Nem lenne értelme beírnom hosszan a nagy kevercek miatt.
Inkább megfogadom a Biblia tanácsát:
"Az ostoba és éretlen vitatkozások elől térj ki, tudva, hogy ezek viszálykodást szülnek." II Tim 2:23

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#61212) Helsing válasza eeXaa (#61077) üzenetére


Helsing
aktív tag

Szerintem az Elysium és a Districk 9 is nagyon erős hangulatban. A történetük nem a tökéletes, de hát mi az.
Nekem nagyon bejött az a disztópikus világkép ami ebben a két filmben jelen van.

(#61213) marilllyo válasza Helsing (#61212) üzenetére


marilllyo
veterán

+1

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61214) fateless


fateless
veterán

A héten sikerült megnéznem a Csillagainkban a hiba / The Fault in Our Stars című filmet.

Számomra kifejezetten élmény volt a film egészének megtekintése. Noha több ponton éreztem benne, hogy nem művészfilmnek szánják, inkább egy - a téma súlyához mérten - könnyed megközelítésnek, mégis sok lényeges dolog megtalálható volt a filmben a gyász feldolgozása mind a meghalni készülő, mind pedig az őket elkísérő emberek részéről. Mindez azért is tetszett, mert alap munkámból kifolyólag és mentálhigiénés végzettségem okán is találkozom ilyen helyzetekkel, illetve most is foglalkozunk egy rákos beteggel é a gyermekével, és látom - persze sokkal erőteljesebben - a filmben megjelenő érzelmeket. Mégis, azt hiszem, a legerőteljesebb ok egy barátom miatt van, aki 26 évesen halt meg rákban, miután harmadszorra is kiújult a betegség az életében. Éppen emiatt nem voltam képes semlegesen nézni a filmet, ami manapság sajnos egyre több emberre igaz, hogy valamilyen fokon érintett a témában...
Éppen ezért tartom remek dolognak, hogy a bakancslista után egy más megközelítésben - bár némiképp párhuzamot vonva - találkozni lehet a témával.
Ha elvonatkoztatok a témától, akkor persze nem voltak benne hatalmas színészi játékok, sokkoló monológok, de egy ilyen történetben nem lehet túlzottan különválasztani a tartalmat a színészi játéktól.

Parkolópályára állítva kicsit a személyes érzéseimet, valahol 6 köré lőném be a filmet. A cselekményszál megfelelő volt, elegendő humort is raktak bele, ugyanakkor nem bagatelizálták el a betegséget. A karakterek nem voltak mélyen kidolgozva, de enélkül is könnyű volt elfogadni őket. Akik viszont hasonló élethelyzetbe kerülnek valamilyen érintettség kapcsán, azoknak mindenképp ajánlanám a megtekintését, főleg ha fiatal betegekről van szó.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#61215) madgie válasza Helsing (#61212) üzenetére


madgie
titán

A D9-nál azért elég szájbarágósan utal az apartheid-ra, de még így sem esik le mindenkinek a párhuzam.

(#61216) brownus válasza marilllyo (#61213) üzenetére


brownus
veterán

+1

amúgy te milyen nemű humanoid biorobot vagy? :) cicu vagy? vagy fiú matka? :D

(#61217) ígyvanferi válasza Pearce (#61210) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Tipikus indexi minőséggel megírt cikk.

Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen jó a film fogadtatása. Nagyon kíváncsi vagyok rá, talán a hétvégén el is tudunk menni megnézni.

(#61218) fateless válasza madgie (#61215) üzenetére


fateless
veterán

Pont ezt várom a "Csöpi"-ben is, remélem, jobban meg tudja jeleníteni majd a fajgyűlöletet és rasszizmust még ilyen áttételes módon is, egy robottal szemben

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#61219) Helsing


Helsing
aktív tag

Én is elolvastam Humától pár hozzászólást. Már a múltkor is emlegettétek ezért kíváncsiságból utánanéztem. Az biztos hogy érdekes alak volt, de nem láttam semmi durvát ami miatt kitilthatták. Itt a filmtopicban is egész értelmes hozzászólásai voltak. De csak elkövetett valamit. Ok nélkül biztos nem bannolták.

(#61220) Jhonny06 válasza Helsing (#61219) üzenetére


Jhonny06
veterán

Pont ez volt a lényeg, hogy soha nem írt semmi durvát, hanem fáradhatatlanul trollkodott, kb. ült egész nap a gép előtt és írogatta a hülyébbnél-hülyébb hozzászólásokat, amik mindig a határon voltak, tehát kvázi nem volt miért kitiltani, ezért is maradhatott ilyen sokáig. Én az ilyeneket lazán kitiltanám - hiába nem ütközik a fórum szabályzatába, folyamatosan generálják a flame-et és fölösleges vitát keltenek, lásd: eeaa. Ez utóbbinál legalább az elejétől fogva egyértelmű, hogy élősködő, mert jobbnál jobb filmekre oszt olyan alacsony pontszámot, amit kb. még 1 filmnél se láttam, így aztán van miért támadni, az ilyenek "ebből élnek".

[ Szerkesztve ]

(#61221) eeXaa válasza Jhonny06 (#61220) üzenetére


eeXaa
addikt

:N

(#61222) oriic válasza Helsing (#61212) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A District 9 történetéhez egyik világjáró ismerősöm értékelése:

[link]

Live-Die-Respawn

(#61223) brownus válasza Jhonny06 (#61220) üzenetére


brownus
veterán

erre én azt mondom, hogy (mindenkinek akinek):

- verd ki reggel, vagy veresd ki az asszonnyal, és/vagy dugd meg, hogy ne legyél feszült és üres legyen a golyszli (bocs)
- türelem! szuszááá, kék elefánt, elszámolni 10ig, stb...
- (te is) itt vagy lassan 10 éve, és még mindig feltudnak idegesíteni csacskaságokkal?? :N

jobbnál jobb filmekre?? neki pont nem a legjobb, és? ettől még nem rossz ember, max. csak más az ízlése, semmilyen formában nem befolyásolja az én életemet, sztem a tiédet sem.

hát mit akartok? 1984-et? vagy szép új világot? :D

(#61224) Helsing válasza Jhonny06 (#61220) üzenetére


Helsing
aktív tag

Lehet valami unatkozó egyetemista volt aki egész nap ráért.
Szerintem nem lenne jó ha ilyenek miatt mindenkit kitiltanának mint ahogy írod mert akkor kiürülne a fórum. Például .LnB is írta, hogy nagyon vékony a határvonal a trollkodás és a tömegekkel szembemenő egyéni vélemény között. Lehet hogy csak valami kifordult világképpel rendelkezik valaki és ezt nézik trollkodásnak.
Még azt is el tudom hinni hogy eeaa-nak valóban nem tetszenek azok a filmek amiket lepontoz. Bár bevallom hogy azért nekem is vannak kétségeim a pontozás őszinteségét illetően. :)
Az viszont biztos, hogy ő nem Huma álnév alatt mint ahogy páran felvetették már itt. Vagy pedig nagyon jó színész.
Persze nekem nincs túl nagy rálátásom a dolgaira szóval biztos igazad van Humát illetően. Gondolom ha volt is valami komolyabb beszólása azt biztos törölték a moderátorok szóval azokról már lemaradtam így csak azt olvashatom tőle amit meghagytak. Ráadásul az hétszentség hogy nem fogom végigolvasni az összes hozzászólását mert szerintem enyhén szólva is grafomán volt. :)

(#61225) eeXaa


eeXaa
addikt

Life of Crime 2013
...hát ez lapos volt, viszont a kisérőzene nagyon ott volt ezért megér egy 2/10

...most asszem belevágok a D9 be újra, ... bár a faji dolog, már akkor leesett amikor először láttam, azért hátha vmi, nagyszerűre bukkanok benne.. :)

(#61226) S e t h válasza Jhonny06 (#61220) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem, sajnos "azokból élnek" akik a szándékos ostobaságaira mindig meglepődéssel reagálnak, ennek hangot is adnak és lám jól is lakott a troll. Teljes ignorálás esetén csak magának írogatna, ennek tartós fennállása esetén vélhetően más élőhelyet keresne magának.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#61227) marilllyo válasza brownus (#61216) üzenetére


marilllyo
veterán

A profilomnál kiírja a nevem.

Bébikre bukom látod?
Kép :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61228) brownus


brownus
veterán

trailer + poszter: digging up the marrow (2014) - érdekes a történet, a grafikus munkái különösen, tetszenek! wow

i.b.

[ Szerkesztve ]

(#61229) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Egyre több helyen olvasok róla milyen jó lett a Liza. :) Amint lesz időm megnéznem az tuti.

Akit érdekel az OST egy része fent van Soundcloudon:

[link]

Trailer zenéje

Live-Die-Respawn

(#61230) devil-k válasza fateless (#61214) üzenetére


devil-k
nagyúr

Tetszett a film nekem egyébként. Oly annyira, hogy nem is tartottam meg. Mármint most nem azért nem tartottam meg, mert rossz volt, hanem mert egy ilyen témájú filmet nem biztos, hogy újra szeretnék nézni. Bár ez a kegyetlen valóság, de ilyenkor az ember mindig megtörli a homlokát egy kicsit, hogy hálát adok az égnek, hogy ez az egész nem velem, a gyerekemmel, barátommal történik meg. Bár Te nem voltál ilyen "szerencsés" helyzetben, ahogy írtad is. Kemény.

(#61220) Jhonny06

"Én az ilyeneket lazán kitiltanám - hiába nem ütközik a fórum szabályzatába, "

Ez így elég durva. Ki és mitől lesz troll? Ha én a Transformersre 1/10-es értékelést adok, akkor az vagyok? Vagy ha a Szürke 50 árnyalatára 10/10-t, akkor is az vagyok? Engem nem zavar ha valakinek eltérő a véleménye az enyémtől vagy a másikétól, de lehet azért érezni azt, aki valóban, durván odarakja magát. Huma azért nem ilyen volt. Számomra tényleg olyan volt, mint egy UFO. :D

(#61224) Helsing
+1

- mozi bolondéria -

(#61231) emiki6 válasza devil-k (#61230) üzenetére


emiki6
veterán

Humának én csak a Bf3-as pályafutásáról tudok nyilatkozni. Osztotta az észt, hogy intelligens meg ilyenolyan húdeokos, de a bf3 játékot nem tudta feltelepíteni (több millió emberből csak néhány ilyen van). Nem az volt a baj, hogy nem lehetett, szimplán nem tudta. Én ezt speciel nem hiszem el, mert ez még egy óvodásnak se okozna gondot, szóval oda csak trollkodni jött. Száz vagy több száz hsz-en keresztül ecsetelte a dolgot. Ez kérlek szépen az én véleményem szerint szín tiszta burkolt trollkodás. (Mr. Rick jutott most eszembe :D) Amúgy emiatt vették el az avatarját is szerintem. Persze nem vitatom, voltak igen értelmes hozzászólásai, mondjuk nem a bf topikban, de máshol azért akadt, nomeg bizonyos szinten szórakoztató is. :D

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#61232) atike


atike
nagyúr

Will Smith a Suicide Squadban....

forrás

(#61233) BITBOYS válasza emiki6 (#61231) üzenetére


BITBOYS
addikt

Sajnos már nem tudom melyik topikba írta.. ha sikerül beindítania a BF3-at engedjék meg neki, hogy vezesse a csapatot :D itt vették el az avatarját

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#61234) Bad Pritt válasza BITBOYS (#61233) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Milyen avatarja volt amúgy?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#61235) cyberkind válasza Bad Pritt (#61234) üzenetére


cyberkind
félisten

Dr. Manhattan

Paranormal Cocktivity

(#61236) BITBOYS válasza Bad Pritt (#61234) üzenetére


BITBOYS
addikt

dr. manhattan a watchmenből

mod:
Én spec jóban voltam vele, de valamiért, valamikor félreérthetett és megsértődött rám. Többek között komoly lexikális tudással rendelkezett az biztos, ráadásul nagyon is megfelelően kezelte az embereket :)

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#61237) fateless


fateless
veterán

Esetleg átkereszteljük a topikot Huma-fopikká egy hétre :U ;]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#61238) marilllyo válasza fateless (#61237) üzenetére


marilllyo
veterán

Megadom a számlaszámom, ha adománygyűjtést szerveznétek a részére. Átadom neki az utolsó centig. Ígérem. :DDD ;]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#61239) emiki6 válasza BITBOYS (#61233) üzenetére


emiki6
veterán

Várj, azóta eszembe jutott. Sikerült telepíteni, de nem tudta / nem akarta elindítani. Ott volt a profilja 0 óra játékidővel, szerintem még ma is ugyanúgy vár... :O :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#61240) dokee78 válasza oriic (#61229) üzenetére


dokee78
félisten

A Trailer zenéjéből nincs letöltő link?
Az első Trailer óta vadászom rá.
Soundcloudon nem látok letöltési linket.

[ Szerkesztve ]

(#61241) Sotho


Sotho
őstag

Equalizer : Vladimir Pushkin ... no comment. :N

(#61242) oriic válasza dokee78 (#61240) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hivatalosan nem jött még ki, szóval szerintem nincs. De itt egy youtube link:

[link]

Live-Die-Respawn

(#61243) Maximum1


Maximum1
őstag

Zombismedmexes!

Wyrmwood

Keresd a kölcsönzőkben ;)

(#61244) Helsing válasza oriic (#61229) üzenetére


Helsing
aktív tag

Nekem is szimpatikusnak tűnik a film. A zenéje is tetszik. Jó érzéseim vannak vele kapcsolatban ami magyar film esetében ritka.
Lehet érdemes lenne moziban megnézni. Legalább támogatnám vele a magyar filmipart és ha jó bevételt érne el akkor ráállnának a jó filmek gyártására mint a skandinávok. Tudom, bilibe lóg a kezem.

Van egyébként olyan magyar film ami komolyabb nemzetközi sikereket is elért?

(#61245) Pearce válasza Helsing (#61244) üzenetére


Pearce
aktív tag

"Van egyébként olyan magyar film ami komolyabb nemzetközi sikereket is elért?"

Fehér Isten. Legalábbis az átlag magyar filmeknél nagyobb sikere volt külföldön meg a különböző fesztiválokon.

(#61246) Bad Pritt válasza Helsing (#61244) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kontroll. Cannes-ban elhozott egy díjat, meg még egyet Varsóban is több kisebb mellett.

Más: megnéztem a Merantau-t, eléggé odavert ez is, de azért érezhető, hogy a rendező a két Raid előtt csinálta, azok azért profibbak minden szempontból (meg gondolom több pénzt is vertek el rájuk).

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#61247) callmeakos válasza Bad Pritt (#61246) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog (1)

És mindamellett máig az egyik legjobb moder magyar filmalkotás :)
Ez az a film, amit hiába láttam milliószor, ugyanúgy megnézem újra, mert annyira beszippant.

All→M8

(#61248) Helsing válasza Pearce (#61245) üzenetére


Helsing
aktív tag

Attól a filmtől valamiért ódzkodom. Nem szimpatikus. De akkor ezek szerint csak nem lehet olyan rossz.

HáGé: A Kontroll tényleg jó film. Nem csodálom hogy külföldön is volt sikere. Persze csak egy magyarnak nyújt teljes élményt.

Amikor először hallottam a Liza, a rókatündér címet azt hittem hogy egy japán film. Náluk van rókaszellemes folklór. Aztán hallom, hogy a klipben meg japánul énekelnek. Gondolom nem véletlen az egybeesés.

(#61249) troland26 válasza Helsing (#61248) üzenetére


troland26
őstag

Én meg azt hittem , hogy valami amerikai animációs csoda . A trailert megnézve rácsodálkoztam , hogy film és ráadásul magyar ...és eléggé eredeti ötletnek tűnik . :)

(#61250) Helsing válasza callmeakos (#61247) üzenetére


Helsing
aktív tag

Szerintem is az egyik legjobb magyar film. Nagyon jó vígjáték kb a közepéig. Utána egyre inkább drámává, thrillerré válik. Még szimbolikus jelentéstartalma is van. Érdekes ötvözete a műfajoknak.
Nekem a Távkapcs jut róla az eszembe. Az is olyan volt hogy az elején vígjáték a vége felé pedig kőkemény dráma egy örök tanulsággal.

Viszont a Kontroll nem annyira népszerű szerintem az emberek körében mint amennyire megérdemelné. Úgy vettem észre hogy a legtöbben csak a vígjátékos részig szeretik. A sötétebb részek megfekszik a legtöbb ember gyomrát. Gondolom ezért nem populárisak az ilyen kevert műfajú filmek. Aki vígjátékot akar nézni annak nem tetszenek a komolyabb részek. Aki meg drámát vagy thrillert akar nézni annak túl vidám a film.
Egyik ismerősöm is azt mondta hogy a Távkapcs után legszívesebben felakasztotta volna magát, pedig olyan jól indult.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.