Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150329) hoffman_


hoffman_
nagyúr

Spider-Man: No Way Home
4k eng

Marvel kedvelő ismerőseim nagyon el voltak tőle alélva, én annyira nem siettem vele. átlagos Marvel minőséget szállít ez is, de valami hiányzott belőle, ami az előzőekben megvolt. a mi pókemberünk valahogy olyan érdektelen volt, a végső döntése pedig logikus, de valahogy azt sem sikerült átéreznem. a multiverzum cameo nagyon tetszett, azt szerintem egészen klasszul behozták, gondolok itt a Peter Parker vonalra, jó volt látni a két korábbai karaktert egymással játszani. Dafoe szerintem is nagyot dobott az összképen.

The Adam Project
4k eng

nagyjából úgy élem meg most a mainstream filmpiart, mint a nagyüzemi borászatot, gyakorlatilag mindenki tud egy konzisztens iható minőséget produkálni, tele van velük a polc, de igazán jó egyik sem lesz. ezzel együtt is van, amelyiket meg lehet szeretni és konstans fogyasztani, esetemben mondjuk a Lajvér. nekem Reynolds pl. ilyen, amennyire utáltam régen, annyira működik neki ez a karakter. évi egy ilyen filmjével tök jól elvagyok, kettő már nem szokott összejönni. ez talán a jobbak közül való, a Red Notice mellett, a Free Guy nem igazán jött át, a 6 Underground meg a kikapcsolós volt. CGI egészen kellemes. Deadpool 1 még mindig a csúcs. meg az Aviation, az mindig van itthon egy üveggel már pár éve, ehh.

Stuart: A Life Backwards
4k eng

messze ez volt a legjobb filmélmény, bár jóval nehezebb volt megemészteni a végén. szeretem Tom Hardy filmjeit, Cumberbatch is nagyon jó szerintem és kifejzetten jól tud esni egy Dr. Strange, Venom, Inception mezőnyben megnézni, hogy mit tudnak igazából ezek a színészek. úgy tűnik nekem, hogy Hardy nagyon kötődik ezekhez a valamilyen formában sérült karakterekhez (Bronson is kemény, a Legend-ben is behoz egyet, Peaky Blindersben is elég faramuci karakter), sok átfedéssel, de kis különbségekkel. innen sokat meríthetett, érzésre. Benedict is jó, de inkább amolyan támogató szerepnek éreztem őt, bár tény, hogy együtt nagyon jól működött pár jelenetük. amennyire egyszerű és néhol szép, pár jól elejtett, helyenként primitív vagy agresszív komikummal, annyira felkavaró és erős. ajánlom.

#értékelés

ui.: nem nagyon mozizom mostanában, otthon jobban élvezem sallangoktól mentesen, de picit hiányzik a cinematic élmény. az otthoni 80" vászon, 7.1 kombóval már lehet, hogy nem hiányozna kicsit sem, de azért a frissen beszerzett 65" LG OLED is egészen jól támogatja az Arcam 2.0 szettet ebben a pici szobában. TRON:Legacy a tesztfilmem ilyenkor, mintha másik filmet láttam volna, azt hittem lemászik a polcról a sztori. azért szódával elmennek az itthoni moziesték :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.