Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30578) ngabor2 válasza Flashget (#30566) üzenetére


ngabor2
nagyúr

Akkor hogy tiszta legyen, leírom az elejétől.

Vettünk egy lentebb említett Samsung tévét. Első bekapcsolás után kábelen kerestettem vele a csatornákat, csak a digitálisakat, és mivel a szolgáltatók között csak UPC és Egyéb volt, ezért az egyebet választottam. Utána a hálózati és teljes keresési lehetőség közül a teljeset választottam. Meg is talált asszem 117 tévé és 3 rádiócsatornát. Utána a korábban megszokott sorrendbe bepakoltam a ChanSort nevezetű programmal, ami nem 2 mozdulat volt, gyakorlatilag minden program új helyre került. A logikám szerint a teljes keresésnek nem kevesebb, hanem több találatot kellett volna adni, mint az "egyéb" szolgáltató hálózati keresése.

Kerestem lehetőséget, hogy hol lehetne 1 csatorna beállítását megváltoztatni arra, amit korábban br.rak beírt, de nem találtam rá lehetőséget. Erre irányult volna a túl tévé-specifikus kérdésem, amit utána a Samsung LCD-tévé topikba be is írtam, mert oda jobban illik.

A 2-3 hsz utáni kioktatás helyett egy fél mondattal le lehetett volna zárni, hogy tévé-specifikus a beállítás módja. Egy Szakértőtől azért joggal elvárná az ide tévedt kérdező.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.