Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7238) Elims válasza Ati1979 (#7237) üzenetére


Elims
veterán

Óvatos leszek a témában,mert úgy veszem észre,hogy ti nagyon sokat adtok Oluv szavára.
Nincs is ezzel gond,De..youtube videót,főleg az összehasonlítós videókat mindig meglehet csinálni kicsit részrehajlósra..Többször megnéztem tőle a dockin d fine vs jbl xtreme outdoor videót. :-)
Nem mondom,hogy mindenképp jobb a dockin vagy a jbl,de ott azért lehetett volna talán kicsit kiegészítve is tesztelni.A xtreme-nek ugye oldalt is vannak hangszórói,ő az egyiket pont majdnem teljesen letakarta.... :-) és ilyen apróságokból mindig van egy-kettő egy-egy ilyen videóban.
Ne értsetek félre,nem azt mondom,hogy Oluv egy csaló,közel sem és biztos vagyok benne,hogy hozzáértő korrekt ember,de azért kiegészíthette volna úgyis a videót,hogy kb.egálban legyen a két hangszóró (tudom,a dockin-nak meg hátrafelé volt két hangszóró..).
És ez csak egy csepp a tengerben a sok youtube videó közül.

Megnéztem azokat a vifa termékeket,biztos,hogy tényleg jók és minőségi termékek..,de videóról szerintem nem adja úgy át mint élőben.Ezt szerintem te tudod a legjobban. :-) Ha vki,te biztosan hallod a különbséget. :-)

Nekem sehol nem lenne olyan igény amit a vifa tud,így nekem fölösleges pénzkidobás lenne 110e-ért blutooth hangszórót vennem,viszont neked és a környezetednek gondolom van igény erre,na meg szerintem a fülünk sem egyforma.. :-) Amit te meghallasz egy ilyen ketyerében én lehet,hogy nem.

"Nekem kell egy bizonyos hangminoseg."

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.