Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43021) Petykemano válasza b. (#43015) üzenetére


Petykemano
veterán

AdoredTV a pályafutását úgy kezdte, hogy nyilvánosan elérhető, mások által publikált információk alapján próbált spekulálni, következtetni. Ezeket általában senki nem kéri számon olyan keményen, hiszen bárki által elérhető információkból okoskodni bárki tud. Mindenki tisztában van vele, hogy az csupán egy vélemény.

AdoredTV-t szerintem az különbözteti meg a többi leakertől, hogy nem csak publikálta az általa talált vagy neki eljuttatott információkat, hanem a kezdeti szokását megtartva próbált spekulálni, következtetéseket levonni.

Én nem néztem át, hogy melyik "leaker"-nek pontosan milyen állításait vették szemügyre. És nem is kívánom magam beleásni. Viszont pár AdoredTV hozzászólás szembejött, amiben kritizálta a neki tulajdonított állítások összeállításának minőségét.

Pl:
Elhangzott:
"If the consoles are pulling 250W while gaming, Nvidia knows the RDNA2 on the desktop will be a furnace"
Ebből kivonatolt állítás:
"RDNA2 on desktop will be a furnace"
Ítélet:
false
[link]

Én értem a logikát. Ha valaki azt mondja, hogy ha "ha elborul az ég, akkor esni fog", és végül nem borul el az ég, akkor az illető tévedett azzal kapcsolatban , hogy esni fog-e.

Pl:
Elhangzott:
"Zen X is a thing"
Ebbol kivonatolt állítás
zen X is a thing associated with zen 2
Ítélet:
false
[link]

Szóval mert nem hamar következett be, már hamis állítás. AdoredTV nyilván csak kitalálta és sőt, talán az AMD-nek is csak onnan jött a Milan-X, illetve Vermeer-X elnevezés, ahogy mostanában a precíz és alapos leakerek nevezték ezt a fejlesztést.

Pl:
Elhangzott:
"If you have a 6C/12T part, you may as well make a 6C/6C part"
Ebbol kivonatolt állítás:
lesz 6C/6T sku
Ítélet:
false
[link]

Nekem nem tűnik fair-nek minden egyes feltételes módban elhangzott mondatot végül igaztalannak bizonyuló "leaknek", vagy állításnak felfogni.

Amúgy a munkásságának csak egy részét képezték a szivárogtatott információk publikációja. A statisztikai és hírelemzői alapokon nyugvó "leleplező" videói szerintem hiányoznak a tech-közéletből.

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.