Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2496) LamaCube válasza Shufny (#2493) üzenetére


LamaCube
addikt

Teljességgel nem értelek. Valószínűleg velem van a baj.

Nem azt írtam, hogy nem lehet teret képezni egy sztereó fülessel, hanem azt , hogy nekem a Kave jobban átadja játékban a térhatást.
Mint írtam meg van az az érték amit kiadok egy fülesért. A Kavet 16000 Ft-ért vettem újonnan. Ennél többet nem is szánnék egy fülesre.Hol látod, hogy 20 kilót adtam bármelyik fülesért :F
A 201-es fülest jó áron vettem és nem azért adtam fateromnak , mert nem voltam vele elégedett, hanem azért mert ajándékba kaptam egy 202-t.
Kb. 1 hétig volt nálam a 350-es. És 3 napig egy Kave. Bármilyen láma vagyok általában ki szeretem próbálni azokat a dolgokat, amikért pénzt adok ki. Persze sokan ezt nem tudják megtenni és sajnos csak a megvétel után jönnek rá a hibákra. A téma adott volt . Valaki a Kave-t egy G35-re váltaná. Szvsz nem éri meg azt a +15 ropit, de valakinek meg igen.
Bár sakto megírta, hogy a térhatásba nem vesz észre különbséget, de a basszus jobb.
Nekem le kellett húzni a bass-t, mert zavaró volt, hogy felrobbant egy gránát mellettem azt szabályosan beremegett a fejem :)
15 hónapja MW2 tolom és semmi mást. Ebben az esetben a 2 füles közül a Kave győzött meg. Lehet kipróbálok majdan egy G35, de mivel az ára magas nekem, így megvenni nem fogom.
Teljesen mindegy is ki mit gondol. Sokan kényelmesnek találják és sok embernek töri a fejét. Vakainek kevés a basszus valakinek sok. Bár egy fps-ben multiban nem értem minek kell atom basszus, de ízlések és ficamok :)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hangkártya beállítása a fülesekre nem 2 percbe tellett. Sokan ebbe a hibába esnek bele, hogy nem akarják vagy nem tudják beállítani.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.